תעודת עניות לתפוז
הפוסט הזה הוא חוצפה שאין כדוגמתה: פשוט גזענות לשמה ושטחיות ממדרגה ראשונה. דעי לך טלטולה שאת צריכה פשוט להתבייש. קצת מבייש אותי לזכות את הפוסט הזה בהתייחסות. משאמרנו את כל זה: אני תימני. אני מדהים ביופיי. יש לי אשה בהירה יפהפיה. נשים רדפו אחריי כל חיי ומעולם לא נתקלתי במשהו דומה למה שנכתב כאן. יש לי תואר שני ואני הרבה יותר מבריק מרוב האנשים שאני מכיר. רוב החברים שלי אשכנזים ואני לא מרגיש כל רגש נחיתות כלפיהם - להיפך אולי. אני לא קמצן ויש לי הרבה כסף. אני יודע שיש תימנים פרימיטיביים או קמצנים אבל יש גם אשכנזים כאלו. אגב, שמתם לב שתימנים או עירקיים או פרסיים הולכים אחר מקורם אבל אשכנזים לא...הם אשכנזים - הם לא רומנים, רוסים, פולנים... הפרימיטיביות בהתגלמותה היא הפוסט הזה עצמו וכל מי שמגיב לו [אולי גם לרבות אותי - אם כי אני פשוט לא יכול לסבול טפשות]. הפרימיטיביות משמעה - לא משנה מה האדם עבר בחייו, מה למד, מה הוא יודע, אילו תכונות אימץ לעצמו, אילו ערכים - העיקר מאיפה הוא בא [יותר נכון הוריו או סבותיו]. אם אני אדע מאיפה הוא בא אני אדע עליו משהו. טמטום גמור. אני תימני וההורים שלי נולדו בארץ [שלא כמו רובכם] אז מה אתם יודעים עלי אה? כלום. הפרימיטיביות היא לחשוב שאם אני אדע מאיזה עדה מישהו בא אז אני אוכל לשים אותו במגירה אצלי בראש של התימנים או הפרסיים או השד יודע מה - המגירה שם רק בגלל שאתה טיפש [לחשוב שיש דבר כזה בכלל], פחדן [להכיר בעובדה שכל אדם הוא עולם ומלואו ואינך יכול להגביל אותו מלהיות מה שהוא רוצה כמו שאתה מגביל את עצמך], וחוצפן [לנסות ולהשליך עליו את ההתניות הפרימיטיביות שלך]. הרי זו אינה הפעם הראשונה שאני נתקל בסטיגמות הללו. זה דוחה. וזה עצוב כי פשוט אי אפשר להילחם בסכלות היא תהיה כאן עד קץ הימין. אדם.