אני חדשה אבל יש לי שאלה שתעיר אתכם

hot chilly

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חבר שלי בדיוק כמוך.

ואהבתי שסיימת ב"אדם"..אם זהו אכן שמך, בכלל נתקבלה משמעות כפולה לאקורד הסיום של תגובתך. אהבתי.

LullaBelle

New member
לא חושבת שזה נכון בכלל

למיטב ידיעתי, כולם די יוצאים עם כולם. או שאולי ככה זה היה עם כל האנשים שאני הכרתי. מעולם לא שמעתי חברה שלי או ידיד אומרים "לא רוצה לצאת עם ההוא/ההיא כי הם מעדה X". אני בכלל לא מבינה למה לפני הדייט הראשון גם שואלים "מאיזו עדה". לא נעימה השאלה הזאת, זה באמת מרגיש גזעני כזה. כשהכרתי אנשים ושאולו אותי את זה, לא היה לי נעים להמשיך איתם בשיחה ובקשר בכלל. אני עצמי חצי אוקראינית וחצי אסטונית ["רוסיה" לפני הסטיגמה *גררר*] והאמת היא שנראה לי שיצאתי עם בני כל העדות בזמנו - למרות שחוץ מאיזה שלושה אנשים, לא ידעתי בכלל מה המקור שלהם חוץ מזה שהם לא אשכנזים כי לא שאלתי בכלל, מה איכפת לי. זה משהו שיותר חשוב להורים שלנו, לדור הקודם - כשאבא שלי שמע שאני יוצאת עם בחור הודי [כשהייתי בת 16] הוא שאל מה הצבע שלו, אמרתי "כמו שוקולד חלב עדין כזה" ואבא שלי השתגע שהבת שלו יוצאת עם בחור "שחור". אבל לי אישית לא מזיז מה הצבע של הבן אדם ומאיפה הוא או ההורים או הסבים שלו באו, ולא איכפת לי מה אוכלים אצלו בבית [העיקר שיהיה טעים =)]. כל עוד הבן אדם הוא טוב וכיף לנו ביחד, זה מה שחשוב.

שושי 13

New member
LullaBelle ברוכה הבאה לתימן../images/Emo140.gif

אגב, גם אני מכורה לקפה - חחחחח

fahrenheitt

New member
הבנות התימניות הן פתטיות

מהסיבה הפשוטה שהן תימניות והן דוחות תימנים... אולי בגלל שהן נולדו במשפחה פרמטיבית עם הרבה חסכים אז הן לא רוצות להכיר תימני ורוצות אשכנזי שבשבילם הוא מסמל את העושר החומרי והקידמה....ברור שזה פתטי כי יש לא מעט אשכנזים בורי עם נטולי השכלה וקמצנים ... הבעיה שהבנות התימניות שוללות ישר הכרות עם בחור תימני...לדעתי זה פתטי שהן תימניות שונאות תימנים...והכי קטע שלרוב הן נופלות על אשכנזי ערס שמתייחס אליהן כמו לזבל ...כנראה את קיבלו את מה שמגיע להן. אני בטוח שיש פה הרבה בנים תימנים שמזדהים איתי ..הלא כן?

הגעתי משער תפוז

אשכנזיה שלמה שחובבת שחומים וברזומה שלי שני תימנים (נו טוב אחד מהם מעורב, בן לפולניה שהתאהבה בתימני לפני 30 שנה). אני מניחה שפשוט נפלת על בנות שטחיות וצרות אופקים. יש אנשים פרימיטיביים בלי קשר לעדה שלהם, יש גם אשכנזים פרימיטיביים ומרוקאים פרימיטיביים וגרוזינים פרימיטיביים, אין קשר לעדה. אני לא יודעת איך בנות אחרות, אבל החברות שלי ואנוכי לא נוהגות לשאול בחורים שמכירות מאיפה סבא וסבתא שלו באו. אני מניחה שיש מקרים שזה ברור כמו אצל תימנים, אבל לא הייתי שואלת את זה מראש ופוסלת רק על סמך זה שהבחור מעדה מסוימת. מי שנולד בארץ וגדל פה והוא יהודי - במה הוא שונה ממני? בגלל שסבא שלו הגיע מתימן וסבא שלי הגיע מפולין?

TheMagicGirl

New member
שטויות.

אני מכירה אחלה תימנים. זה דווקא המרוקאים שאני מעדיפה להימנע [בלי גזענות כן!!]

שושי 13

New member
TheMagicGirl ברוכה הבאה לתימן../images/Emo140.gif

איך אומר - כל אחד וההעדפות שלו.

shay100m

New member
תכל'ס,יש ויש כמו בכל עדה

אבל לכל עדה יש את סטיגמות שלה ,על תימנים זה בעיקר קמצנות

Narciss

New member
בחורות תימניות זה דווקא הכי אחלה

במיוחד ביחס לעדות המזרחיות

L o l e e t a

New member
אולי בגלל שיש להם גדול?../images/Emo12.gif

נורא שטחיות אותן בחורות אם הן רוצות לדעת קודם מה העדה של הבחור.. נכון שיש תימנים קמצנים.אבל יש גם מרוקאים,אשכנזים,אתיופים ואפילו עיראקים! לאנשים יש דעות קדומות..מדביקים תוויות. אז מי בעצם הפרמיטיבי פה?

klx

New member
אוליי באמת...

אבל יש בנות שאוהבות רק תימנים . הכל טעם אישי ...

rastamana

New member
התימנים הם עם שמח....

וכל היתר שמחים שהם לא תימנים. לעניין הקמצנות/חסכנות - כל מילה בסלע. אם תצליח להוציא מאיתנו כסף- מגיע לך צל"ש האמת ששאנו לא קמצנים- אנו בד"כ "עושים סקר מחירים" האמת שההורים שלנו דחפו אותנו לעולם הגדול- אבל בגיל 30-35 חזרנו ל"חדר" האמת היא שישראליות הם סנוביות / שחצניות/ שעושות סקרי בחורים" וחושבות שהן שוות יותר מכולן ובגיל 40 עוד מחפשות מי ינענע, וטוענות שלא היה הרבה מה לעשות כי 90% מהגברים שהכירו היו תימנים ממזל תאומים. עובדה! לסקדינביות וההולנדיות שנראות הרבה יותר טוב מהישראליות הפוזאיות, יש גברים תימנים חזקים ושחורים בבית וילדים מדהימים. הבן פשוט לא מסננות הן לוקחות מה שטוב. תימני זה הכי ... עם הטוב ועם הרע.

מאיפה לקחת את זה שלסקנדינביות

וההולנדיות יש גברים תימנים בבית? הן הרי בסקנדינביה - והתימנים בארץ..

rastamana

New member
תסתובב קצת באזורים האלו.. תבין את ה

היקף התופעה, זה לא יאומן.

איזה שטויות

אני ממש אוהבת תימנים שני המאהבים היחידים שהיו לי בחיים היו תימנים והם היו מאד לארג'ים והכי טובים שהכרתי במיטה וגם פעם היה לי חבר תימני,אבל הוא היה גרוע...... בקיצור מי שלא אוהבת תימנים מפסידה בגדול ואם היא לא רוצה אז שתעביר לי את מספר הטלפון שלו

ירדני35

New member
האמת שרשור דיי רדוד ...בעיקר

מכח זה שלקחתם שאלה שמתיימרת להקרא כתמימה והגבתם כל כך ברצינות. אז כן...דעות קדומות תמיד היו ולצערנו עוד יהיו תקופה ארוכה אני דיי מרחמת על מי שמגביל את חיפושיו לאהבת אמת ולזוגיות מספקת לחברי עדה מסויימת ועל ידי כך מסתפק ברע במיעוטו (?) או בטוב לנוכח המגבלות (?) את הזוגיות שלי בחרתי לפי האדם ולא על פי מוצאו (ומה לעשות שנפלתי על תימני
) אז ככה...אני בת לאב תימני ולאם פולניה שהתחתנו לפני למעלה מארבעים שנה, עוד כשזה היה ממש בעייתי, (מעריצה אותם על שעמדו על רגליים אחוריות לממש את האהבה ללא הגבולות וללא דעות קדומות) והלכו אחר ליבם. הרבה אנשים במהלך חיי לא ידעו על הצד הפולני שבי (אשר נחשף בעיקר בהולדת בתי הקטנה שיצאה בהירה ותכולת עיניים) וזה לא עצר בעדי מלהתפתח ולהתקדם. אז אנשים יקרים, המלצת היום היא: חפשו את הנפש התאומה שלכם ועל תגבילו את החיפושים על סמך דעות קדומות.

מותר לי

New member
תימנים לא קמצנים! ../images/Emo88.gif

הם חסכנים
עוד תימניה לאוסף... יש מקום בסלסילה?

D a r k m a n72

New member
מותר לך ../images/Emo70.gif

אנחנו לא קמצנים - סתם חסכנים..
ועכשיו לשאלה שנגזרת מכך.. מה עדיף להיות בזבזן או קמצן
(בהנחה שקמצן = חסכן )

למעלה