אני חייב להגיד משהו...

MADRI

New member
יכול שאתה צודק אבל אם אתה אומר שזה מהווה

תחמושת הסברתית לפלסטינים אז בשביל מה פירסמת אותה. יכולת לפנות ישירות לנפשות הפועלות ולהתלונן ישירות ולא לעשות את השרות שממנו אתה כל כך פוחד. אז נשאלת השאלה למה עשית את זה ולמען מי?

dvr38

New member
התגובה שלך מהווה תחמושת הסברתית..

איפה אמנת ז'נבה ? צלב אדום ואו"ם ? כשהוא בא לפגוע באנשים ? למה לא שומרים על המחבלים בבניין האו"ם בז'נבה ? כך הם לא יוכלו לפגע בכלל, לא ? אני הייתי גומר איתו את העבודה, בא להרוג , נהרג, נקודה ...

מישמיש54

New member
תגובה ל OREND123

אם אתה היית נופל בשטח שלהם הם גם היו מטפלים בך, תגיד מה ניסגר איתך אמנת ז'נבה אבל לא בכול מחיר, החיה הזו פגעה בעם שלנו ואתה מדבר על ז'נבה????

eoli

New member
מה אתה עושה בהודעה הזו ?

האם אתה לא מהווה תחמושת הסברתית פרו-פלסטינית ? בושה וחרפה לעם שאנשים כמוך חיים בקרבו. מחבל כשמו כן הוא,מרגע שהוא שינה את הסטטוס שלו והפך למחבל,אין חוק מוסרי אחר,גם לא הפרה של אחד מחוקי ג'נווה,שחל עליו.נקודה אני מעריצה את נותני השירות הרפואי לחיית-אדם זו,גם אם הטיפול נעשה כשידיו כבולות. במקרה הזה,הייתי מציעה להעביר את הטיפול לעם הפלסטיני ולא לישראלי.

אין אין אמונה בהם...מה שבטוח

שאם יהיה לנו חס וחלילה פצוע שם... אין סיכוי שיקבל טיפול רפואי נורמלי. מלחמה זה מלחמה.

להפתעתך

New member
אתה כזה פלצן, לא להאמין

העיקר שאתה מביא את הפלצנות שלך לכותרת...אם רק היה לך קצת יותר שכל היית אולי מבין כמה מגוכחים דבריך, בעיקר בעיני פלסטינים ואוייבי ישראל בכלל. עלוב, מגוחך, מרגיז. דיברת על "הפרה בוטה של אמנת ז'נבה" בוא ותלמד משהו ילד, בקוסבו מדינות האיחוד האירופי וארה"ב הפרו כמעט כל סעיף באמנת ז'נבה, לא פעם ולא פעמיים ולא בקטנה, 10,000 אזרחים הרוגים היו שם והם לא התנצלו אפילו פעם אחת. האחרונים שמאמינים באמנת ז'נבה הם אלו שניסחו אותה, וספק אם יש מדינה שבטיפשותה הרבה מתאמצת כל כך לקיים אותה כמו ישראל. גוואטנמו הוא הפרה מוחלטת של אמנת ז'נבה, ארה"ב החזיקה אותו מאז 2001 בערך, ברק אובמה רוצה לסגור אותו, אבל תאמין לי-אף אחד לא באמת מרגיש שארה"ב הוכתמה בשל קיומו של גוואטנמו שאגב הציל חיי חפים מפשע רבים, צריך לזכור שאלו שהתעללו בהם שם הם אנשים שיש להם זכויות לפי אמנת ז'נבה אבל לא לפי כללי המוסר והצדק ולא לדעת רובם המוחלט והסביר של בני האדם. אמנת ז'נבה קובעת שגם את היטלר אסור היה לאזוק מאחורי אגב בהיותו פצוע-מי שם זין? כמה יהודים הצילה אמנת ז'נבה? לדעתי 0. כמה היא הרגה, הרבה מאוד כנראה. האוייב שלנו לא מקיים את אמנת ז'נבה ואנחנו בכל זאת בחרנו לחתום עליה, בטיפשותנו, זאת משום שיש אווילים כמותך בתוכנו. הנשק הכי חזק של ההסברה הערבית הוא פלצנים כמוך, מתנצלים כמוך, כאלו שמאנישים אוייב שאיננו אנושי באמת, כאלו שטוענים שלכל צדק יש את הצד שלו ובכך שוללים מאיתנו את הזכות הגמורה להיות צודקים. אתה פשוט מפגר. אגב, מעולם לא הגיע פוסט ימני לכותרת של תפוז. רק השמאלני והמעוות ביותר מגיע לשם.

RoboTech

New member
חתיכת מזדיין

ואדם תרבותי שלא נוהג לקלל אומר לך את זה. בגלל יפי נפש כמוך, המדינה שלנו לא יכולה לכסח להם את הצורה פעם ולתמיד. מלחמת ההתשה הזו שהם עושים לנו כמה שנים לא נגמרת בגלל "הוגנים" כמוך ושכמותך. "לא להפגיז אזרחים" "לא להפגיז בתי ספר" ומי בתוך המבנים האלו אם לא משגרי רקטות?! הרי האזרחים האלו, לא הם בחרו בעצמם בחמאס? אנחנו אשמים שאין להם שכל? האם מדינת ישראל יכולה לקחת על עצמה גם את טפשות שמאלניה וגם את טפשות המוסלמים הפלסטינים? וזה בדיוק מתחיל מאנשים כמוך. לתת לו טיפול? אני הייתי מרדים אותו. מזריק לו אוקטן 95 ורואה מה קורה. ותקראו לי נאצי, אין לי בעיה.

סוףסוף תגובה,אמיתית,שפויה והגיונית ולדעתי זה

גם יכול להיות בר-ביצוע האוקטן 95 :)

Queen of Desert

New member
המחבל הזה היה רוצח בדם קר כל ישראלי שהיה רואה

לא רק שצריך לא לטפל בו- לא בידיים כפותות ולא בשום דרך צריך לעשות לו עינויים של אינקוייזיציה לצלוב אותו אתה חי בסרט חתיכת אידיוט ליברלי שמאלן

saba13

New member
יימח שמך ושמו

שמאלני מטונף אחד, דואג למחבלים רוצחים היה צריך להרוג אותו ולא לטפל בו בשביל מה לטפל בו? שימשיך לעשות פיגועי חבלה נמאס כבר מכל השמאלנים האלה שהורסים לנו את המדינה בגללכם ורק בגללכם יורים עכשיו טילים על הדרום הכל תוצאה של אוסלו ההתנתקות ועוד אני לא מאמין שאנשים כמוך עוד מעזים להביע את דיעותיהם ברשת, עדיף שתשב בשקט נבלה!!!!!!

7liel7

New member
לכל המפגרים

אני ימני מאוד, וחוץ מזה אני אשקלוני ואני רוצה להגיד לכם שלא משנה עד כמה הבנאדם ערבי/מחבל/זבל אחר, בתור צוות רפואי הדבר האחרון שאתה חושב עליו זה לקטלג חולה/פצוע לפי גזע ודת. בחולה ובפצוע אתה מטפל כרגיל לא משנה מה ומי הוא! ואני בעד להרוג אותם אחד אחד שלא תבינו אותי לא נכון, אבל אם אני נקראתי לטפל בערבי אני אטפל בו כמו בכל אדם אחר. וזה קרה לי כבר מספר פעמים.

7liel7

New member
זה תלוי במצב...

לא נכחתי באירוע אז אני לא יכול להגיד.

אני חושבת ש..

הכעס שיש לכולם עליו הוא בגלל שאורן כ"כ כועס שזה קרה. אני מבינה את מה שכתבת ואתה צודק, ועם כל זה.. לא ברור איך אפשר במצב כזה , במצב שלנו, לנתק את עצמך ממה שקורה במדינה, ובאמת לכעוס אם חלילה מטפלים במחבל כשהוא כפות. מחבל.

BosniaHer93

New member
אין בעייה תוריד לו את האזיקים

ישר יקפוץ ידקור אותך אולי רצית את זה. אחר כך בטח גם בזה תאשים את המדינה/אותנו/את עצמך

אמנת ז'נבה טובה לשוויץ לא לישראל.

ב"ה אורן, עם כל הצער והקושי שבטיפול באדם כבול עם ידיים לאחור, אמנת ז'נבה טובה לשוויץ לא למדינת ישראל. נלך רגע לעובדות: א. המחבל דפק פטיש בראש לאחד החובשים ופצע אותו קשה מאד (כאן המקום לקרוא לחברים, המשיכו להתפלל לרפואתו של רפאל אריה בן ורדה לרפואה שלמה). במהלך מנוסתו דקר עוד מס' עוברי אורח תמימים וחפים מפשע. מתנדב מד"א ניטרל המפגע וירה בו מס' כדורים עד להתמוטטותו. המתנדב פעל כשורה שניסה להשבית המפגע בידיים אך נתקל בהתנגדות ובסכין דבר שאילץ אותו לשלוף ולירות. המפגע לאחר ניטרולו בשטח תוך כדי ירי, המשיך! (ואת זה אי אפשר לראות בתמונות) לנסות ולבעוט בשוטרים / אנשי ביטחון שם למרות פציעתו הקשה. (הוא הורדם רק בנט"ן). באמנת ז'נבה יש איסור להכנס לאמבולנס עם נשק, שאספור לך כמה חובשים, נהגים, פרמדיקים יש עם אקדחים?! אין מה לעשות. אנחנו במלחמת קיום והישרדות. לגבי הטיפול, למרות האזיקים, חולצתו נגזרה, נפתח לו וריד (קשה וכמעט בלתי אפשרי לפתוח וריד בצורה כזו אך הם עשו זאת!). ייצבו את מצבו, נתנו למחבל את הטיפול המסור והכי טוב שרק אפשר. הכינו לו חדר טראומה בתה"ש (הייתי שם), הוא טופל ע"י טובי הרופאים. והוכנס למקום שהוא כבול אך ורק ברגליו ותחת שמירה. יש כלל במד"א, שחזקה על כל חובש שזה אחד הדברים הראשונים אם לא הראשון שמטמיעים בו. "בטיחות". מחבל גם ירוי עלול לגרום לנזק אדיר (עיין ערך פיגוע הטרקטור בירושלים, ירו בו ולאחר מכן הוא המשיך בנסיעה והרג את האישה). היו כבר מקרים רבים בהם מפגע "נוטרל" אך פגיעתו הייתה רעה. ובכנות?! אני מעדיף מחבל אזוק, שאולי לא מצטלם טוב, ולא נראה טוב, אך מקבל טיפול הוגן, מעולה ומסור, על פני חלילה עוד חבר שמאושפז בתל-השומר עם חבלת ראש קשה ובמצב קשה. רפואה שלמה לפצועים ומי יתן שנדע רק טוב ושקט כל הימים. Kיציק לוי - HNN.CO.IL

למעלה