אני לא יכולה יותר כך...

blonda3

New member
את יודעת מה../images/Emo4.gif

אני לא מקנאה באבא שלך...... והיא האשה מוצאת לה דרכים מאד לא בוגרות לרמוז לך שאת לא רצויה-במקום לנסות לגשר איתך על הפערים ולהביא את שתיכן למצב יחסים נורמאליים. כאשה בוגרת הייתי מצפה ממנה שתעשה את הצעד. תנסי להיות את החכמה ולא הצודקת. ואולי בסוף אביך יישבר וכן יעיף אותה מחייו. מי יודע? טוב לו איתה לדעתך?

הוא טוען שהוא לא ייקבל יחס כה טוב

ואוהב מאף אישה בחייו. לא טוב לו עם המצב הזה אך הוא אוהב אותה והיא אותו למרות שאהבה שלה הרסנית ופוגעת גם בו כבדרך אגב.

שכחתי להגיב על דבר אחד...../images/Emo98.gif

אבא שלי לא מתכוון להעיף אותי מהבית... הוא לעולם לא יעשה זאת ואמר שלא יעשה... הוא יודע שברגע שהוא יעשה את זה...הוא מקלקל את היחסים שלנו... במיוחד כשאני לא עושה שום דבר רע.

princess lis

New member
פרי יקרה!../images/Emo24.gif

הראתי את ספורך העצוב לאקס...תמימות דעים בינינו... כדי לא לריב עם בת זוגתו...היית שואלת את אביך בתמימות... אבא! אתה לא אוכל? לדעתי ...את חייבת לעמוד על זכויותייך...ולשוחח עם אביך מלב אל לב...משהו מרגשותייך בטוח יגיעו לתשומת ליבו.

orki12

New member
אממ.... תכנסי חשובב

שקראתי מה שכתבת הרגשתי ממש את הכאב שאת יכולה להרגיש, אז נכון אני לא יכולה להרגיש לגמרה מה שאת מרגישה אבל אני יכולה לנסות להבין אותך ובכל אופן- לנסות לעזור...בדרכי! קודם כל, איפה אמא שלך בכל הסיפור? את צריכה לעצור את כל הסיפור לפניי שיהיה מאוחר מדי ותאבדי אותו לגמרי חברה שלו היא השפעה רעה בשבילו ותפעלי לפניי שיהיה מאוחר מדי אולי תלכי לחברתו של אביך ותתפסי איתה שיחה רצינית.... תסבירי לה שאת יודעת שהיא נגדך אבל את לא יכולה לסבול אותה ככה וכ'ו וכ'ו....או אם אבא שלך לא מקשיב לך...אולי פשוט תכתבי לו מכתב? לפי מה שקראתי את יודעת להתבטא יפה מאוד ורגשת אותי, כתבי לו מכתב אם כל מה שאת מרגישה ואל תשכחי לציין שאת כותבת לו מכתב ולא מדברת איתו כי הוא אף פעם לא מסיים איתך את השיחה ובמכתב לפחות הוא יכול לקרוא כל מה שאת מרגישה ואיך שהוא יגיב זאת כבר הדעה שלו אבל לפחות שיהיה מודה למה שאת מרגישה.... אני מאחלת לך ה-מ-ון -- ה-מ-ון בהצלחה ... כי קשה לגדול בלי אבא.... אבא יש רק אחד בחיים... (אצלי אני בקשר טוב איתו ועם אמא שלי פחות היא לא מקשיבה לי אף פעם ויורדת עליי...אנחנו בקשר רע אז אני צריכה ללמוד לחיות עם אבא שלי ולכן אני מבינה איך זה לאבד את אחד ההורים ולהפגע ממנו/ה) המון בהצלחה חמודה אור

אז ככה...

ההורים שלי פרודים כבר 6 שנים אולי קצת פחות או יותר אני לא יודעת בוודאות מה שכן, ייקח עוד הרבה זמן עד שהם יתגרשו אם בכלל. את אבא שלי כבר איבדתי... גם אתמול דיברתי איתו כשהוא היה לבד ולא עזר לי שום דבר. הוא תמיד חוזר לעבר ונותן לי דוגמאות כמה שטויות עשיתי אך אין זה מתקשר לחברתו. אולי הוא סתם בורח. הוא כנוע והיא הצליחה לעשות את המהפך הזה בזמן שהיא חיה איתנו בארצות הברית לתקופה של כמה חודשים. גם מכתבים לא עוזרים בדבר. תמיד יש לו מה להגיד. אם אדבר עם הגברת היא רק תצחק לי בפנים ותסובב את נושא השיחה אלי. והאמת היא, שגם בי יש פחד מסויים ממנה אך לי מושג מה מקורו. תודה על העידוד

princess lis

New member
בוקר טוב פרי...

חשבת על המעבר לגור עם אמך? בת כמה את? מקווה עבורך שיהיה לך שינוי לטובה בכל אופן את ילדה גדולה ולא ירחק היום שתבני לך תא משפחתי עם בן זוג וילדים דבר שיפצה אותך על התקופה הפחות טובה.

חשבתי

אךזה מעבר מסבל א לסבל ב כאשר חזרתי מחו"K לחופשה החלטתי להשאר בארץ וזה היה עם אימי כי ביתנו היה מושכר. גרתי עימה חצי שנה. במהלך התקופה הזו למעט ימי שבת וימי שישי לעיתים נדירות היא הייתה משכימה קום והולכת לעבודתה. היא הייתה חוזרת ב-8 בערב ואם לא די בכך פעמיים בשבוע היא הייתה חורת ב-11 כי היה לה חוג התעמלות. הבית נראה נורא, היא לא הייתה מוכנה לנקות אותו יחד איתי. היא רצתה שאעשה את כל העבודה כי אני זו ששרצה שם כל היום ולזה לא הייתי מוכנה. הכי גרוע, שבבית הזה נעשו כל המלחמות להם הייתי עדה בים אימי לאבי כך שכל פעם שהייתי נמצאת לשם זה לא היה עושה לי טוב. אלו אחת מהסיבות שאני לא מרבה בביקורים אצלה. כעת, כשהיא רוצה לעבור לתל אביב זה לא בא בחשבון לשנות את אורח חיי. במיוחד כאשר האהובים שלי, בן זוגי ובנו נמצאים כאן, בירושלים. אני בת 22

תיקונים

לעיתים נדירות היא הייתה נשארת בבית בימי שישי ופרט לימי שבת בשאר הימים היא השכימה קום וחזרה מאוחר. מחו"ל = מחו"ל חורת = חוזרת בים = בין

princess lis

New member
עד ש...

תקימי בית משלך...יש לך פתרון להתנחל אצל סבתא? או למצוא מקום עבודה עם לינה? מאחלת לך שתגיעי לאושר ולשלווה
שבת שלום

תאמיני לי...

אילו סבי וסבתי מצד אבי היו חיים היום הייתי מתנחלת אצלם באושר והם היו מקבלים אותי באושר אך לצערי האחד נפתר לפני 3 שנים בידיים שלי והשניה נפטרה לפני 4 שנים ואחר כך הייתה בידיים שלי. זה סיפור מאוד כואב ואוכל להעלות אותו הנה אם יהיה ביקוש. למצוא מקום עבודה עם לינה זה כרגע לא אופציה כי אני לומדת.

orki12

New member
אממ.... תכנסי חשובב

שקראתי מה שכתבת הרגשתי ממש את הכאב שאת יכולה להרגיש, אז נכון אני לא יכולה להרגיש לגמרה מה שאת מרגישה אבל אני יכולה לנסות להבין אותך ובכל אופן- לנסות לעזור...בדרכי! קודם כל, איפה אמא שלך בכל הסיפור? את צריכה לעצור את כל הסיפור לפניי שיהיה מאוחר מדי ותאבדי אותו לגמרי חברה שלו היא השפעה רעה בשבילו ותפעלי לפניי שיהיה מאוחר מדי אולי תלכי לחברתו של אביך ותתפסי איתה שיחה רצינית.... תסבירי לה שאת יודעת שהיא נגדך אבל את לא יכולה לסבול אותה ככה וכ'ו וכ'ו....או אם אבא שלך לא מקשיב לך...אולי פשוט תכתבי לו מכתב? לפי מה שקראתי את יודעת להתבטא יפה מאוד ורגשת אותי, כתבי לו מכתב אם כל מה שאת מרגישה ואל תשכחי לציין שאת כותבת לו מכתב ולא מדברת איתו כי הוא אף פעם לא מסיים איתך את השיחה ובמכתב לפחות הוא יכול לקרוא כל מה שאת מרגישה ואיך שהוא יגיב זאת כבר ההחלטה שלו אבל לפחות שיהיה מודה למה שאת מרגישה.... אני מאחלת לך ה-מ-ון -- ה-מ-ון בהצלחה ...
כי קשה לגדול בלי אבא.... אבא יש רק אחד בחיים... (אצלי אני בקשר טוב איתו ועם אמא שלי פחות היא לא מקשיבה לי אף פעם ויורדת עליי...אנחנו בקשר רע אז אני צריכה ללמוד לחיות עם אבא שלי ולכן אני מבינה איך זה לאבד את אחד ההורים ולהפגע ממנו/ה) המון בהצלחה חמודה אור

היי פרי חמודה קטנה

אני לא מכירה את הסיפור שלך אבל ממה שקראתי כרגע ליבי נקרע לגזרים. אם יש משהו שאני לא יכולה לסבול זה לשמוע על ילדים שסובלים .ועוד מההורים!!!ולא משנה בני כמה הם. תמיד אנחנו זקוקים לתשומת לב והאהבה מההורים. אני אישית מאמינה בלדבר האם ניסית זאת עם אביך?אבל ממש לנהל שיחה רק את והוא בלי שותפים נוספים? בידיוק כמו שאת כותבת בפורום, להגיד שכואב לך כי את מאוד אוהבת אותו....בהצלחה.

ניסיתי אין ספור פעמים

הוא כמו בטון. ברגע שיצקו אותו אי אפשר להזיז אותו, אי אפשר לדבר איתו ורק מי שעשה אותו יכול לשנותו והוא כחומר בידו. (בידיה של זוגתו אלא מה) הפסדתי את אבא שלי. הוא לא רואה ולא מבין. זוגתו יותר גרועה מאם שמסיתה את ילדיה נגד אביו כי היא מסיטה אב נגד ילדיו!! בכל הזדמנות שיש לה היא קופצת על הטרף. ולקודמת שלא השבתי לשאלתה אם כי רק אמרתי שהורי פרודים. אימי חיה את חייה במרחק נסיעה מכאן. היא מתכננת לעבור לעיר אחרת בה מקום עבודתה נמצא ואז בכלל אינני יודעת מתי אוכל להפגש עימה. אחרי הכול, גם עכשיו אני לא נפגשת איתה לעיתים תכופות וגם זה, אך ורק לכמה שעות. לא ישנתי בביתה כבר שנה שלמה.

yaeli4

New member
פרי, מתוקה, אפשר לאמץ אותך?../images/Emo23.gif

את מקסימה ומדהימה וליבי נשבר למקרא השרשור הארוך וקורע הלב הזה. קחי אוויר והמון המון סבלנות. הלוואי שתוכלי לעבור לגור עם החבר שלך, או לבד, זה יפתור כל כך הרבה בעיות. אין לך מושג עד כמה אני כועסת על ההורים שלך, וסליחה שאניאומרת את זה, איזו אמא יכולה כך להפקיר את הילדה שלה ואיזה אבא יכול לנהוג כך בבתו. פרי, האם יש לך אחים ואחיות? ואם כן, איך הקשר שלך איתם?

איזו אמא? אמא שלי!

שלא הייתה מתקשרת כשהיינו חולים. שכאשר הוחלט שנחיה עם אבינו ואיתה רק נתראה לא ראתה אותנו במשך 3 חודשים רצופים אחר כך. אמא שלא מתעניינת במצב הבריאותי. אמא שיש לה ילדים מתי שהיא רוצה בהם. זו היא אמא שלי ולמדתי להסתדר עם זה. אבא שלי...מכושף והוא לא יכול לצאת מזה. ואני כן מאמשימה אותו!! כי הוא הביא את כולנו למצב הזה. יש לי עוד אח שהוא בן 15 ועליו הסיפור לא כל כך משפיע ולא מרגש אלא אם הוא לא מראה את זה כי גם אני, לא מראה את זה ולא כל כך מדברת איתו על זה. למות שכשאנחנו כבר מדברים על זה אנחנו מאחדים כוחות. וכמובן אחות למחצה בת 8 חודשים שלצערי, עלולה שלא להכיר את אחותה ולא בגלל שאני לא מעוניינת אלא בגלל אמא ה"נהדרת".

blonda3

New member
לדעתי

את שופטת את אמך ויכול להיות שבעצם את לא יודעת מה עבר עליה. יכול להיות שכל הבעיות שלך בעצם נובעות ממה שקרה לך בזמן הגירושים של הורייך (הפרידה) חווית פרידה קשה שלהם (ומאמך) ואולי לפני כן יחסים קשים ביניהם-וזה גרם לך בעצם לחסכים אדירים ולרצון שהם אולי יפצו אותך עכשיו בבגרותך ולהם- אולי היום זה בלתי אפשרי.... כי גם להם יש חיים קשים משלהם. (לך אולי קשה לראות גם את הצד שלהם) יש לך כעס גדול ואולי אכזבה גם מאמך אבל אולי בכל זאת דווקא אצלה תוכלי למצוא אוזן קשבת למצוקותייך ולמצבך. גם אם את לא יכולה לגור איתה אולי תדברי איתה.... אולי אביך והיא ביחד יוכלו לעזור לך לשכור פינה משלך? מה אומר בן זוגך על כל המצב שלך? אולי הוא בכלל לא הבן זוג המתאים לך? אולי את לא צריכה לעשות שיקולים לגביו? ואולי דווקא כן לקום ולעבור לאמך אם זה גם מתאים לה..... לימודים יש בכל עיר..... בסיפור שלך נשמע באמת מורכב מאד ויכול להיות שאת צריכה שיחות עם מישהו מקצועי או איזו הכוונה ועזרה כדי שתוכלי לעלות לבדך על דרך המלך. וגם לזוגיות שלך-את קודם כל צריכה להיות אדם עצמאי בזכות עצמך, ולא תלותית כדי שהזוגיות שלך תצליח. בהצלחה

בטח שהוא בן הזוג המתאים לי

אני מאוד אוהבת אותו ואם לא הייתי בטוחה בכך וברגשות שלי שהן הדדיות כדרך אגב הייתי עושה את שהצעת. אינני יודעת מאין הסקת כי הוא לא מתאים בשבילי...אני מקווה כי לא אני נתתי את הרעיון לכך שכן, לא התכוונתי לזה. את חושבת שאמא שלי תעשה איזה שהוא מאמץ בשבילי...כסף זה הכול בשבילה... היא לא מוכנה דבר פעוט לקנות עבורי בטענה שיש לי כסף. היא אף לא מוכנה להלוות לי כסף גם אם אני מחזירה לה אותו תוך שעה כי אין כרגע עלי. אני לא מתכוונת לבקש ממנה בכדי להיות מושפלת ולהפגע. אני לא רוצה לעבור עיר מבחירה. לא מדובר רק בבן הזוג למרות שעבורו הייתי הולכת עד סוף העולם. יש לי גם אח כאן וגם את אבא שלי למרות כל הסיפור הזה. אני יודעת כי אוכל להחזיק מעמד עד שאצא מכאן. ומקווה שזה יהיה בקרוב. ודבר אחרון...אני לא שופטת את אמא שלי..היא עושה את זה בעצמה...אני רק מספרת מה קרה לא אמרתי שהיא כך או כך בתור כבן אדם. כתבתי על התנהגות מסויימת שלה..אין זה מתפקידי לשפוט והיא תמיד היתה יכולה לשנות את הדימויי שיצרה לעצמה בעיני ילדיה.

blonda3

New member
בן זוגך

לא הסקתי-שאלתי.... לגבי אמך-אני מבינה שיש בעייה ושוב-גם איתה לדעתי יש לך בעיית תקשורת.... נושא הכסף זה נושא מורכב והיחסים ביניכן גם נראים לי לא פשוטים. בקיצור... לא קל לך. תמשיכי לשתף. מקווה שנוכל לעזור ואם לא לפחות לתמוך ולהיות לך לאוזן קשבת. לפעמים גם רק לפרוק ולהוציא- עוזר. תשמרי על עצמך.....

למעלה