אני לא יכולה יותר כך...

קנאה מתוך פחד

אני יכול ליעץ לך אל תוותרי על המקום שלך בתור בת שצריכה אבא בחיים את יכולה לדרוש את המקום מאבא ולדבר על מה הרגשת מהיחס שלה אלייך איתו ולא לעשות מלחמה כי בסך הכל את תפגעי בעצמך ותאבדי את המקום שלך ואני מציע לך לשבת עם אבא ולא להפנים את הרגשות ותנסי לוותר על עצמך

אין לי שום כוונה לוותר

מקומי טבוע היטב בתור כביתו של אבי אין בכח ספק. מה ניתן כדי לעשות זאת יותר ריאלי זה לאו דווקא לשבת איתו אחרי כל כך הרבה שיחות. מעכשיו פחות דיבורים, יותר מעשים.

joniהאדום

New member
מזדהה ואף יותר גרוע

לדעתי את צריכה לספר לאביך בחוכמה רוגע ולא להמתיר עליו רק שישים לב ושיעמיד אותה במקומה אני לא יודעת בדיוק פרטים עלייך ועל בת זוגתו של אביך אבל לפי סקרים שעשיתי אף אישה (בת זוגתו/אישתו השנייה כמובן)של האבא לא אוהבת את הבת שלו יש פחד לאישה שהבת לא תיקח את תשומת הלב, פינוקים כמו כסף שאבא שלך רוצה להביא לך או דברים אחרים אם זה חומרי ואם זה ריגשי אם שמת לב הקינאה זה לבת ולא לבן (זאת אומרת לאחיך)ואם גם יש לה הסתייגות מאחיך אז הרבה פחות מאשר לך

תראי..

כפי שכתבתי אי שם למעלה מקומי טבוע אך מקומה של בת זוגתו לא. כסף..על איזה כסף את מדברת?? אני מקבלת ממנו פרוטה פעם ב... אני חושבת שאסור לך להכליל. יש נשים אומנם לא הרבה שמקבלות את ילדיו של בן זוגם ללא קושי מיוחד כי אלה מי שהן. אני לא נמצאת בתחרות עם אבא שלי. לגבי אחי..היא הפסיקה לדבר איתו בסביבות השנה-שנתיים מלפני שהקשר שלי ושלה נותק. את לא ממש יכולה לדעת מה היא מרגישה כלפי ומה היא מרגישה כלפי אחי. הרי את לא היא ואין לך את הנסיבות לכל מה שקורה כאן.

למעלה