אני לא מאמין! יש פה שמאלנים שלא

the mnm factor

New member
את לא זוכרת במדויק דברים שאת ממציאה

? מוזר מאוד... נו, תני לי שמות של אנשים בראשות התקשורת שהם שמאלנים מובהקים... אני מחכה.

A L1

New member
../images/Emo45.gif

שמאלנים זה יותר גרוע ממחבלים

A L1

New member
הם בוגדים ועוזרים לאוייב

צריך להשמיד אותם ומהר. או להעיף אותם לעזה.

TheOrion

New member
וואלה? ../images/Emo2.gif

פאק, אז הזקנה שעזרתי לה לחצות את הכביש היא מחבלת? והבחור ליד הקניון שתרמתי לו מכספי הוא רוצח!? ואולי הסטודנט נחמד שעזרתי לו להתכונן למבחן הוא רב-מחבל? כיצד אני בתור שמאלני עזרתי לאויב? האם אני הלכתי בחשאי לאיראן ולימדתי אתום איך בונים פצצת אטום? די קשה כשאני עצמי לא יודע. האם אני הלכתי לעיראק ולימדתי אותם את רזי הפיגועים? קצת קשה כשמעולם לא ביקרתי שם. האם הלכתי לשטחים? לא ממש. אז איך אני עזרתי לאויב? אני באמת רוצה לדעת.

A L1

New member
מספיק ש...

אתה תומך ברוצחים ואוהב אותם - זה כבר ניקרא בגידה.

TheOrion

New member
אני?

אמרתי מתישהו שאני אוהב רוצחים? אמרתי מתישהו שאני תומך ברוצחים? אני אבקש ממך ציטוט שלי, כי לי לא זכור שאמרתי דבר שכזה.

A L1

New member
אתה לא רוצה

שיפגעו במפגינים שזורקים אבנים על חיילים זה אומר שאין לך בעיה עם זה שיפגעו חיילים. מה שאומר שאתה בצד השני. אתה בעד ההתנתקות = מה שאומר שאתה רוצה שיביאו שטח לרוצחים צמיי דם שכל היו מתפללים ומתכננים איך לפגוע בי ובך.

TheOrion

New member
נו באמת...

המשפט הראשון שלך טעון הוכחה. אני לא זוכר שאמרתי שאסור לירות על מי שזורק אבנים על חיילי צה"ל. אני בעד ההתנתקות = חיי אדם חשובים לי מערך האדמה.

A L1

New member
לגבי המשפט הראשון

הייתי בטוח שאתה חושב ככה, בסדר טעיתי, קורה... לגבי המשפט הראשון, אני לא חושב שערך חיי אדם יותר חשובים לך כי אתה וכולנו הרי יודעים שאחרי ההתנתקות (התנתקות?! ממשיכים להזרים להם מים, חשמל, והם עובדים בארץ זה ניקרא התנתקות?!) כבר יתחילו ליפול קאסמים באשקלון וערים סמוכות נוספות כך ש... אנשים פה ימשיכו למות.

TheOrion

New member
שלהלה

פעם הבאה, לפני שאתה מפזר הצהרות, שאל. אני מוכן לענות לך אם תשאל, ואנ יאעשה זאת בכיף
. אני לא יודע את זה, אז אל תכליל. הידיעה הזו שלך נובעת מהעובדה שכבר יורים על אשקלון? מהעובדה שבין אשקלון לעזה לא עמד דבר וחצי דבר, ובכל זאת לא ירו על אשקלון קסאם? אולי מהעובדה שעכשיו בין עזה לבין אשקלון יעמדו יותר חיילים שיוכלו להגיב ביתר נחישות וביתר כח על ירי קסאמים? ממה הידיעה הזו נובעת?

the mnm factor

New member
אני תומך בצדק

ואין לי שום סמפטיה לערבים באופן פרטני... או באופן כללי למען האמת. יש לי סמפטיה לחיילי צה"ל, לכלכלת מדינת ישראל, לשקט, לצדק, לשלווה... ואוהבי מלחמות כמוך מנסים להפר את כל הדברים האלה... מקריבים חיילים בשביל שבעה קילומטר מזדיינים...

A L1

New member
בשביל שיהיה שקט

צריך להילחם, ואז יבוא השקט. השקט לא בא בוויתורים ומשא ומתן, השקט יבוא לאחר שיחסלו את כל אירגוני הטרור וכל התומכים בו.

the mnm factor

New member
"בשביל שיהיה שקט צריך להלחם"

משפט חכם... "השקט יבוא לאחר שיחסלו"... בקיצור... אתה מציע מלחמה כדי שיהיה שקט- מחוכם. ואחרי שימותו אלפים חפים מפשע- כי לא הסכמנו לדבר, מה אז? אז נתחיל לדבר? או שאז רק נשליט אימה על הפלשתינים? או שעד אז כבר לארצות ערב ואירופה ישבר מאתנו ופשוט יכריחו אותנו לוותר?

A L1

New member
למה שנהרוג חפים מפשע?!

צריך להרוג את כל הגורמים לסיכסוך ובלגן ואלה אירגוני הטרור!! בזמן שהם מתאמנים בעזה לשגר טיל וניגמר! המחבלים כבר יבינו שלא פשוט לצאת מהבית כי טיל יכול לבוא מלמעלה.

the mnm factor

New member
אתה חושב שאתה נמצא במשחק מחשב?

אתה חושב שכל כך קל להרוג ככה אנשים? הם מתאמנים ליד חפים מפשע... ולכן אי אפשר להרוג אותם סתם כך. ומה אתה חושב? אנחנו נהרוג חוליה של מחבלים- חוליה אחרת תהרוג לנו חפים מפשע- וככה זה ממשיך וממשיך... וזה נמשך ככה כבר 20 שנה- הם עושים, אנחנו עושים וזה לא נגמר. ממש מדיניות מצויינת מה שהבאת כאן.

A L1

New member
וגם אם...

הם יסתתרו בין חפים מפשע (ממש חפים מפשע, מה יש להם לעשות שם עם המחבלים?!) צריך לירות טיל לעברם, כי "החפים מפשע" האלה עוזרים למחבלים להימנע מחיסול. ואתם השמאלנים מגנים אליהם.

למעלה