אני לא מאמין! יש פה שמאלנים שלא

the mnm factor

New member
מה יש להם לעשות שם?

לחיות שם... עזה היא המקום הצפוף בעולם... ואנשים חיים שם. " צריך לירות טיל לעברם, כי "החפים מפשע" האלה עוזרים למחבלים להימנע מחיסול." אז עכשיו אתה מציע להרוג חפים מפשע... וככה אתה גורם למלחמה... וגם תגרום לכל העולם לשנוא אותנו.

A L1

New member
תגיד אתה לא רואה

שכשהחמאס מארגן תהלוכה מצטרפים אליו מלא אנשים "חפים מפשע" שתומכים בו... למה לא להרוג אותם?! אני בטוח שבפעם הבאה הם יחשבו פעמיים אם להצטרף לתהלוכה או לא/לתמוך באירגון או לא... אנחנו מתעסקים פה עם חיות מטורפות, לא בני אדם צריך להתנהג אליהם שונה.

A L1

New member
וחוץ מזה

העולם לא מעניין בכלל, אחרי ששתק בזמן שנהרגו 6 מיליון יהודים. אז שימשיך לשתוק ולא יגיד לנו מה לעשות ומה לא.

Rotema3

New member
לא כ"כ קל

פשוט להרוג אנשים. אין לאף אדם זכות לעשות את זה. לך תדע מי תומך מי לא. מי חף מפשע-ועל מי מאיימים אותם טרוריסטים בחייו? בכל זאת, לאנשים שם אין הרבה אופציות, החיים שלהם די בזבל.

the mnm factor

New member
אתה תמשיך לחיות בשנות החמישים

שאז גם לא היה אנטרנט... אז אתה מוזמן לצאת מהאתר.

the mnm factor

New member
להרוג אותם רק כי הם הולכים בתהלוכה?

אתה חולה נפש. אתה הוא החיה המטורפת... אשר קובעת שצריך לרצוח בן אדם רק כי הולך בתהלוכה (ולא משנה למה התהלוכה הזאת)

the mnm factor

New member
מי את שתקבעי מהי תהולכת נאצים?

אם יש תהלוכה של אנשים- והם אפילו קוראים לחסל את כל היהודים... זה נותן לך זכות לרצוח את כולם? אם ככה- אם קהל של קבוצת כדורגל קורא מוות לערבים... לערבים מותר לרצוח את כולם? זה בדיוק אותו דבר.

Theherod

New member
אני לא מבין

אתה אומר שצריך לחסל אנשים שתומכים בארגון שמנסה להוציא אותם לחופשי (באלימות ובחוליגניות שאני לא מסכים איתן, אבל זאת המטרה שלו), כדי שלא יתמכו בארגון שמנסה להוציא אותם לחופשי? סלח לי, אבל זה הזוי לגמרי.

שמעת פעם את האימרה:

"אפשר לדעת כיצד מלחמה תחילה - אבל לעולם אי אפשר לדעת איך היא תיגמר". ואם יורשה לי שיעור קטן בהסטוריה, הזכרת בפורום את פצצת האטום שהטילו האמריקאים על יפן. ובכן, כשהיפנים תקפו את צי ארה"ב בפרל הארבור - הם אכן ידעו איך המלחמה מתחילה. הם גם היו בטוחים שהם ינצחו בה. בדיעבד התברר שלא היה להם צל של מושג איך היא תיגמר (רמז - הם לא ניצחו בה)....... אז לפני שאתה מחליט שמלחמה היא הפתרון האופטימלי - חשוב שוב....

Patch A

New member
נכון, הם באמת נוראים

הם לא מטיפים לרצח של אנשים. בטח שלא בגלל הדעות שלהם. לא בסדר, אני אומר - גיליוטינה. או! יותר טוב! כיתת יורים!

GD5

New member
יש רק דרך אחת לשים סוף להפגנות

האלה. לירות במפגינים, אלה הם אנשים שמפגינים בניגוד לחוק תוך פגיעה מכוונת בחיילי צה"ל. צריך לחרות בהם(לא כדורי גומי) ברגע שהם יראו שאחד המפגינים חטף כדור בפעם ההבאה כל השאר כבר יפחדו לבוא

One Echoe

New member
לא מסכים.

צריך לנקוט באמצעי הרתעה כאשר הם עוברים על החוק(ע"ע זריקת אבנים וכו'), אבל בשום פנים ואופן לא עם כדורים אמיתיים.

GD5

New member
אם חייל נמצא בסכנת פגיעה

מותר לפחות לירות ברגליים

One Echoe

New member
לא לא לא.

זה לירות בעצמך!!! פשוט לקחת את הבנאדם ולעצור אותו.

A L1

New member
בסדר אז לא לירות בהם

אבל איך לעצור אותם????????!!!!!!!!! אתה בסדר? איך איך? זורקים עליך אבנים איך אתה תיתקרב לשם בכלל? אבן אחת בראש ואתה מת! איזה לעצור אותם?! צריך להרים מסוק מלא באבנים לאוויר ולשפוך הכל על הראשים שלהם מלמעלה. שיבינו שעדיף למות מכדורים ולא מאבנים שנופלים על הראש.

One Echoe

New member
אתה פשוט מגעיל.

אז על המתנחלים אתה מרחם, אבל לא אכפת לך ששמאלנים ימותו, אה? בכל אופן, אפשר לעצור. לא חסרות דרכים למשטרה ולצה"ל.

A L1

New member
אתה פשוט דוחה

כ,ן על המתנחלים אני מרחם אני לא יודע מזה "מתנחלים" אף אחד לא התנחל לשום מקום אם כבר מי שהתנחל פה אלה הפלסטינים שבאו ברובם מירדן. למאלנים לא אכפת לי מה יקרה, הם הרסו את המדינה הזאת, כל העולים שבאו לבנות את המדינה היו אנשים נורמלים, ואז אתם באתם עם כל השוחד שלכם והשתלטתם על הכנסת ועל הבנקים והמפעלים הכי גדולים בארץ, הרסתם את המדינה ואתם שולטים בה. ובנוסף אתם עוד אוהבים את האוייב שלנו... זה הדבר הכי גועלי שיכול להיות, אני בטוח שהאהבה שלכם אליהם (האוייבים) היא באה מתוך פחד, אתם פשוט פחדנים, במקום שתיתעורר אצליכם תחושת נקם אתם מתקפלים כמו שפנים ומתחילים להחזיר אהבה למי שרוצה להרוג אותכם.

למעלה