אני מבקשת שכולם יקראו את זה..

LoveYourHate

New member
אני מבקשת שכולם יקראו את זה..

דבר ראשון אני מבקשת שתקראו את הכל ורק אחר כך תגיבו אל תקחו דברים אישית מדיי אלא רק כהערות לעתיד אני יודעת שאולי לחלק ממכם מה שאני הולכת לכתב לא ימצא חן ואולי תתעצבנו עלי אחר כך וגם תשנאו אותי אבל אני חייבת להגיד את זה לפני שזה יתפתח! אני אגש לנושא החשוב.. הלהקה היא לא רק סולן חתיך!! כבר נמאס לי ולעוד אנשים שבאמת מעריצים את הלהקה בגלל מה שהיא לראות איך הרבה בנות מפה "סוגדות" לג'ארד וכן אני מבינה את האהבה אליו הוא באמת בנאדם יפה וכן מושך וגם לי יש קטעים שאני רואה כמה הבנאדם יפה, אבל באמת אנשים אל תאהבו את הלהקה בגלל מה שהיא תאהבו אותה בגלל מי שהיא!! בגלל שהיא הלהקה הכי מדהימה שיש בגלל שהיא להקה שכ"כ דואגת למעריצים שלה בגלל שהלקה מקריבה הכל בשביל המעריצים שלה בגלל שהלקה מחשיבה אותנו המעריצים כמשפחה גדולה !!! לא בגלל שג'ארד חתיך ושג'ארד סקסי ושג'ראד מושלם וכו וכו אלא רק בגלל הלהקה בגלל שהיא משקיעה כ"כ וכ"כ נותנת לנו המעריצים,היא נותנת לנו את המוזיקה שלה שזה הדבר שהכי חשוב לה!!! [שימו לב שאני מדברת ברבים!] אז אל תאהבו את הלקה רק בגלל שג'ארד חתיך אם אתם באמת מעריצים את הלהקה ורק הכרתם אותם תעשו מאמץ תורידו עוד שירים שלהם ולא רק את דה קיל ופרום יסטרידיי תשקיעו תתעמקו בעבר שלה ובעתיד! אני זוכרת שכשאני הגעתי פעם ראשונה לקומונה הלהקה הייתה כ"כ חשובה לי הדבר הראשון שעשיתי אחרי ששמעתי את השיר הראשון שלה[בלי לראות בכלל אותם]זה היה להוריד את הדיסקים שלהם כי הם היו משהו גדול בשבילי!! משהו מאד חשוב!! אני התאהבתי בלהקה באמת בגלל המוזיקה בגלל המילים של השירים בגלל שהם היו מיוחדים! זה שראיתי שג'ארד היה חתיך זו הייתה תוספת מעולה גם כן אבל עדיין אהבתי את הלהקה בגלל שהם פאקינג 30SECONDS TO MARS!!!!! לא בגלל שהם הלקה של ג'ארד לטו השחקן החתיך משר מלחמה =] אז בבקשה אנשים חדשים או אנשים ישנים שלא מכירים את הלהקה אם היא באמת חשובה לכם תעשו מאמץ קטן זה לא יהיה כואב או מתיש זה רק להראות להם עד כמה המעריצים שלהם מחזירים להם ולא רק לג'ארד! אי אפשר לשכח את שאנון וטומו הם חלק מהדבר הזה הם חלק משלושים ואי אפשר להתעלם מהם לגמרי.. מה שחשוב בלהקה זה לא הפרונטמן [front man למי שלא הבין] אלא זאת המוזיקה שהם מייצרים מה שהם מעבירים למעריצים שלהם!! אני יודעת שאולי חלק ממכם לא מתחברים עם מה שרשמתי ואני מקבלת את זה באמת שכן.. אבל תחשבו על זה שוב..אתם תראו שאני צודקת =] אז חברה באמת תתחילו להשקיע תשמעו יותר תתחברו יותר!! אם פגעתי במישהו באמת שזאת לא הייתה הכוונה,הכוונה שלי הייתה רק לקדם את הלהקה ולעזור לה=] אז אם פגעתי במישהו אני מצטערת..כמו שרשמתי למעלה אל תקחו את זה אישי אלא כהערה לעתיד

Cherry Lips14

New member
היה גם את הדיון הזה

בפורום פול אאוט בוי,מזמן אני זוכרת. אני אישית חושבת שהלהקה ענקית,והמוזיקה שלהם מעולה. תחשבו שבלי כל האנשים מסביב לה הייתה את הלהקה,למרות שכולם שם נראים טוב. :)

LoveYourHate

New member
לא הבנתי את המשפט

"תחשבו שבלי כל האנשים מסביב לה הייתה את הלהקה" את יכולה להסביר את עצמך ?

my reflection

New member
את צודקת...

מסכימה איתך בכול מילה ומילה!! הלהקה זה לא רק ג'ארד.... הלהקה מורכבת מאנשים מוכשרים לאללה שעושים מוזיקה מעולה
30 עושים מוזיקה מעולה והם ימשיכו!.. הלהקה לא קשורה בכלל בכללל ליופי של ג'ארד..... מה שרשמת- מה שחשוב בלהקה זה לא הפרונטמן אלא זאת המוזיקה שהם מייצרים מה שהם מעבירים למעריצים שלהם!! כול כך נכון

TheMarsArmy

New member
אוח גאלת אותי מיסוריי!

כל הזמן שני ואני מנסות להוסיף גם תמונות של שאנון ותומו לשרשורי תמונות ולא להתמקד רק בג'ארד כי הוא חתיך. ואני שמחה שהעלת את הנושא הזה כי זה נושא חשוב . מאוד. בכל מקרה אמרת את כל מה שיש להגיד בנושא לדעתי. זתומרת ברור שאפשר לאהוב אחד יותר מהשני בלהקה אבל לא צריך להתייחס לזה כאל "ג'ארד" ואז רק הלהקה. הלהקה זה ג'ארד שאנון תומו וטים (כרגע) ואני לא חושבת שצריך להתייחס לאחד מהם בצורה אחרת רק כי הוא נראה טוב יותר לדעתכם. בכל אופן מקווה שכל העניין ייפסק. עוד דבר...אני לא חושבת שזה נכון לכתוב "אם אתם אוהבים את הלהקה תורידו יותר משיר ככה וככה" כי כשמורידים שירים לא תומכים בלהקה בכלל. ובמיוחד עכשיו כשכבר אין את התירוץ של "לא מוכרים פה בארץ" כי מוכרים פה את הדיסקים שלהם, גם אם קצת קשה להשיג...אבל עדיין אפשר. אז תעשו מאמצים ותאהבו את הלהקה לא בגלל מישהו מסויים... אהמ ג'ארד אהמ..אלא בגלל מי שהיא.

LoveYourHate

New member
כן אבל זאת בעיה למצא בארץ כמו שאמרת

אז לפחות שהם יכירו עוד שירים של הלהקה מאשר שיכירו רק את דה קיל לא? אז בסדר שיורידו את השירים..אבל שיוצא להם שיתנו זכויות יוצרים לא לכולם יש כסף לקנות דיסקים.. אין מה לעשות..אני כשיש לי כסף אני קונה ואני במת הכי בעד זכויות יוצרים אבל אין מה לעשות לא כולם יכולים להרשות לעצמם דיסק כשהם הולכים לטאוור רקורד.. ואני שמחה שגאלתי אותך מייסורך ..אני פה תמיד

TheMarsArmy

New member
אני שמחה שאת שמחה! :)

אבל לא התכוונתי ל-לקנות גם אם אין כסף כרגע. התכוונתי שצריך להגיד מההתחלה "אם אתם רוצים לתמוך תקנו". ברור שאם כרגע זה לא אפשרי ..אז זה בסדר להוריד כל עוד קונים את הדיסק בשלב זה או אחר. לדעתי אם אוהבים להקה צריך לתמוך בה שתמשיך לעשות את מה שהיא עושה ולקנות את הדיסקים שלהם.

LoveYourHate

New member
כמובן אם הלקה כמו שרשמתי שם באמת חשובה אז בטח

אבל עדיין יש דברים שאנשים מעדיפים לבזבז עליהם את ה70 שקל מאשר על דיסק..הם לא המעריצים ההדוקים.. מעריצים שחוסכים את הכסף..[אני במקרה הזה קיבצתי נדבות שמצאתי כי לא היה עלי כסף בכלל!] הולכים וקונים זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות ללהקה כמובן! אבל עדיין זה 70 שקל..זה לא כ"כ זול..אם יש כסף קונים...!![גם אם לא היה במקרה שלי
]

בדיוק!

אני הורדתי את ABL כשרק התחלתי לאהוב אותם. אחרי שכבר התאהבתי בהם, כאב לי הלב שאני שמה דיסק צרוב במערכת. לכן ביקשתי מחברותיי הטובות שיקנו לי מארה"ב את הדיסק. כי יש לי יומולדת ומה לא מגניב יותר מלקבל דיסק מחו"ל ליומולדת?|דיקס|

אני מציעה.. לכל מי שרוצה לקנות את הדיסקים..

אני טסה ללונדון בספטמבר.. אני יכולה לקנות לכם. באמת. תודיעו לי, תביאו לי כסף או משהו. אני אקנה

יואו יואו כל הכבוד!!!! פףףף.. סופסוף

אני חשבתי שאני כבר משתגעת.. מה שהלך כאן בשבועיים האחרונים היה כל כך מוגזם. אני וחן מדברות על זה כל יום במסנג'ר ובטלפון מה לעזאזל עושים כדי להוריד את ההתלהבות מג'ארד ולחשוף קצת את שאר החברים. וכן אני משתתפת מידיי פעם בשירשורים על ג'ארד אבל רק כדי לערב את תומו ושאנון וטים.. כמו בשירשור תמונות, כמו בציטוטים.. אני לא יודעת מה להגיד.. זה כל כך דיכא אותי ולא ידעתי כבר מה לעשות. הייתי יושבת מול הפורום עם דמעות בעיינים.. אני מבינה שיש הרבה אנשים שהכירו את הלהקה דרך ג'ארד, אני מודה. גם אני הכרתי אותה דרך ג'ארד.. הדבר הראשון שאמרתי כשראיתי קליפ שלהם היה "היי זה לא החתיך ההוא משר מלחמה?!" וכן גם אני התחלתי מפאנאטיות.. אבל אז שמעתי אותם וזה נגמר. זה נגמר. אבל כל הקטע ב30.. זה שאתה שומע אותם... ואז משהו קורה ואז.. מי זה ג'ארד לטו בכלל?! הוא כלום! הוא פשוט הולך ונעלם אל תוך להקה אחת מדהימה שמרכיבים אותה כרגע 3 חברים, ולפני זה 4 ועוד ירכיבו אותה 4.. לשמוע אותם, הייתה חוויה כל כך מפוצצת כל כך מעמיקה.. כל כך.. חותרנית.. כל כך.. עברה עליי שנה כל כך קשה מבחינה נפשית. איפה הייתי בלי המוזיקה שלהם היום, אני לא יודעת. ואני רצינית. תקראו לי פאנאטית. תגידו שאני מגזימה. יש מאחוריהם כל כך הרבה דברים שהותירו אותי פעורת פה, אם זה הסמלים שלהם ובכלל כל העולם האומנותי מאחורי 30, או כל המיתולוגיות.. הכל יש פינות שאין להן קשר ללהקה, ולדעתי, אם כל הצער שבדבר לחלקינו צריך להוציא אותם ולהעביר אותם לקומונה או שיפתח פורום לג'ארד או לא יודעת מה. כל הקטע בלהיות Echelon- כל הקטע בלהרגיש חלק בדבר העצום זה שהוא 30STM זה לעזוב את הפאנאטיות המבחילה הזאת בצד ולהתמסר. אי אפשר להתקדם איתה לשום מקום. זה סותם הכל. ואין כאן שום דיונים מעמיקים what so ever על הלהקה עצמה. אני יושבת פה, וכותבת את זה, והוקל לי. באמת שהוקל לי. ותודה לך שפתחת את הפה. אני מסכימה עם כל מילה שלך. באמת. תודה לך

TheMarsArmy

New member
חברה!!

נפלא פשוט נפלא. ואת יודעת שאני מסכימה עם כל מילה...וגמני הכרתי את הלהקה דרך ג'ארד אבל זה לא העניין...זה לא משנה איך מכירים תלהקה...זה משנה איך מתייחסים ללהקה...כי שוב, זו לא הלהקה של ג'ארד. זו להקה של שלושה אנשים מאוד מוכשרים (כמובן שטים נפלא אני פשוט לא יודעת אם הוא קבוע.. :\ ) וזו הסיבה שצריכים לאהוב את הלהקה. כי יש כל כך הרבה דברים בנוסף למוזיקה שזה מוסיף כל כך הרבה! וזה מה שמייחד אותם מכל השאר. 30seconds to mars וזה כל מה שצריך.

אם לא הייתי אוהבת אותם כל כך

לא הייתי טסה ללונדון כדי לראות אותם. ומבזבזת תוך כדי כך 5000 ש"ח. ונכנסת לחובות עם ההורים שלי. אם לא הייתי מתחברת אליהם כל כך.. לא היו לי דמעות בעיניים כשאני שומעת חלק מהשירים שלהם. לא הייתי משקיעה זמן בניתוח מעמיק של ABL לא הייתי עושה יום קידום. לא הייתי יוצרת קשר עם הלן. הם להקה יוצאת דופן, וזה לא רק ג'ארד. ושאנשים יתחילו כבר פאקין להפנים. שאם הפאנאטיות הזאת תישאר כאן- כלום לא יצליח, והם לא יבואו. פשוט.. אנשים צריכים להתנתק רגע מג'ארד וללמוד להכיר גם את שאנון ותומו. אז מה אם הם לא מדברים הרבה, או שהם.. לא יודעת.. "לא יפים כמו ג'ארד" הם בני אדם מדהימים, והם משקיעים מזמנם בשבילנו בדיוק כמו ג'ארד, הם חלק בלתי נפרד ומעצב מ30. אז שיתחילו להכיר גם להם תודה.

את רוצה לבוא ../images/Emo12.gif

הוא עלה לי.. אהה.. 13 פאונד.. שזה.. 100 ומשהו שקל. וזה כלום.

בטח שאני רוצה לבוא

אבל ההורים לא מסכימים. אבל הם מפצים אותי בטיסה לארה"ב..מתישהו...בלי אחים!!! 100 שקל? הם שווים לפחות 250...אבל וול, זה חוסך כסף

היי היי ../images/Emo6.gif

אל תעודדי אותם להעלות את המחיר חחחח.. ו..יש הודעה באתר שכל הכרטיסים נמכרו .. ועכשיו בריקסטון מוכר את כרטיסים וכאילו ממלא את המקום עד כמה שהוא יכול להכיל full capacity הולך להיות מטורף. כל הכרטיסים נמשכו יום מחודש לפני ההופעה.

למעלה