אני מבקשת שכולם יקראו את זה..

אוי חחח חשבתי שהתכוונת לכמות ../images/Emo6.gif

איזה מטומטמת אני

BehindMyEyes

New member
צודקת../images/Emo45.gif

תראי, לפני איזה 3 חודשים בערך "ראיתי" ( אני עשיתי "" כי ממש לא ראיתי, אלא העברתי כדי לא לשמוע חח ) מלא פעמים בMTV את הקליפ של פרום יסטרדי כמו שאמרתי העברתי כדי לא לשמוע כי לא יודעת עדיין לא הייתי ממש בכל הקטע הזה של הרוק, ודי הפריע לי שהוא קצת צורח חיחי.. ואז כשראיתי את הקליפ של פרום יסטרדי ( לפני איזה חודשיים
) אמרתי לעצמי, נו יאללה גם ככה אין מה לעשות, בואי נשמע.. קיצר ראיתי ואמרתי לעצמי "איזה חתיכים בלה בלה" וגם.. הקשבתי למוזיקה, נורא אהבתי את ההתלהבות של שאנון על התופים, ושג'ארד צורח ונכנס לזה... איזה חפירה
אבל את מודעת לזה שזה בלתי נמנע, כן היופי בהחלט מוסיף לכל דבר, לפחות מבחינתי, אבל תמיד יהיו את הפאנגירלז האלה שיבואו ( ואני מודה שגם אני כזאת לפעמים, אבל! אני כן מקשיבה למוזיקה, ואני רוצה להגיד שכמעט ירדו לי דמעות שקראתי את הניתוחים של השיר The Kill ו- Attack, כי זה מה שעובר עליי עכשיו, קונפליקטים עם עצמי, ועם הסביבה, אני רוצה שינוי.. טוב אני מקווה שהבנת חח :] ) ושאר חברי הלהקה מדהימים מבחינתי, וקצת מעצבן אותי שהם בקושי מדברים =\ ( מהראיונות שאני ראיתי
) אני מתה על הצחוק של טומו
( לא קשור אה ? חח
) ולגבי קניית הדיסקים, אני לא גאידמק
כל השירים שאני מורידה רק נותנים ערך נוסף ללהקות שאני מעריכה

LoveYourHate

New member
בדיוק ..

זה מה שאמרתי שאין כסף לכולם לקנות העיקר שהם מתחברים וחושבים על לקנות דיסק זה אומר שכשהם ימצאו הם יקנו אותו אם יהיה להם כסף כמובן.. ומה שרשם על דה קיל ואאטאק אין מה לעשות הם יודעים לפגוע בול בכל תקופה שיש לך ותהיה לך בחיים!! פשוט מדהימים! וכן זה מבאס לדעת שתמיד יהיו פאנגירלס מעצבנות וזה תמיד יהיה אז עדיף לשנות את זה עכשיו כל עוד אנחנו האנשים האיכותיים שידעו איך לשנות את הפאנגירלס בעתיד לא?

נכון תמיד יש פאן גירל מעצבנות

ומה שאנחנו צריכים זה להרחיק אותן מכאן. אני מדברת בשיא הרצינות
אם מה שאני שואפים עכשיו כקבוצת המעריצים הישראלית/אשלון/מרס ארמי, הוא להביא אותם לארץ או לגרום להם להכיר בקיומנו ולהראות להם כמות, חשובה גם האיכות- ככל שיהיו כמה שפחות פאן גירלז וכמה שיותר אהה.. מעריצים רגילים (?
) ככה תראי שהכל ילך חלק בשבילנו.. ובקשר לדיסקים.. הם עצמם מעודדים הורדות למי שאין כסף
ולכולנו יש קטעים שאנחנו קצת פאן גירלז.. וזה טבעי וזה בסדר חח.. כל עוד זה לא כל הזמן.

LoveYourHate

New member
חח אנחנו נהיה האשקלון מארס ארמי ../images/Emo3.gif

יש לי ולדנה תכנית אבל זה סוד..איך לקדם את האשלון בארץ [מעכשיו קוראים לנו אשקלון מארס ארמי!! XD] הבעיה זה שאי אפשר להעיף אנשים שלא רצויים פה אפשר אולי לגרום להם להרגיש לא רצויים אבל זה יהיה מגעיל מדי והן יכולות להתלונן למנהלים של תפוז ואנחנו נחטוף על הראש.. ובדיוק זה בטבע שלנו

אי אפשר לקדם אשלון ../images/Emo6.gif

אפשר לקדם את הלהקה. בעקרון אי אפשר להכריח אנשים להתמסר ככה.. אבל צריך לקדם בטירוף לתלות ולתלות ואני לא אניח להם בהופעה בספטמבר עד שהם יבינו שהם חייבים לבוא לארץ. אפשר פשוט.. להעיר להם כל פעם שהם פותחות שירשורי ג'ארד, בדרך יפה ומנומסת

הו אופק!../images/Emo23.gif../images/Emo205.gif

וואי, אמרת בדיוק את מה שחשבתי עליו ועל מה שדיברנו. אני ממש שמחה שמישהו הוציא את זה סופסוף. מה שהלך פה שיגע אותי, וכמו שאמרתי לך כבר לא היה לי כוח לפורום הזה יותר. >< אני שונאת כ"כ שיש אובר-התייחסות למישהו יחיד מהלהקה, תחשבו על זה שבלי טומו ושאנון ג'ארד לא היה מי שהוא. הוא לא היה בלהקה הזאת- כי לא הייתה להקה. 30 בזמן האחרון אומרים המון בשבילי [ולמי שלא שם לב הוספתי אותם לחתימה שלי, שזה באמת אומר המון
] וסתם חבל לי לראות שמדברים פה הרבה על ג'ארד- מדי הרבה. קיצר, |סגידה לאופק| ולדעתי אמרת את זה יפה מאד, לא נראה לי שמישהו נפגע רייט?

ורציתי להוסיף,../images/Emo205.gif

שלא ידעתי מיזה ג'ארד לפני הלהקה!111 ראיתי רק את אגדה עירונית ואלכסנדר ובכלל לא קישרתי
נו טוב,

LoveYourHate

New member
מיטלי../images/Emo99.gif

אני שמחה שרשמתי את זה לפני שאת התפרצת
אוחח אני מתה עליך!! מדהימה אחת!!! ואת לא צריכה לסגוד לי אני סוגדת לך זה מספיק לא ?
ואני מקווה שאף אחד לא נפגע ניסיתי לעשות את זה הכי עדין שיש ..
אוהבת אותך!!!

Rose131

New member
אני היחידה שקודם שמעה אותם ואז ראתה סרטים?

כאילו, קודם שמעתי את השירים וראיתי אתהקליפים ורק אחרי שכבר היה לי גם את ביוטיפול ליי וגם את 30שניות ראינו את רקוויאם לחלום בשיעור קולנוע וראיתי את אמריקן פסיכו כי היה לאבא בקלטת, וזהו

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח את לא היחידה XD

נוו אני סתם שמעתי שירים שלהם.. לא היה לי מושג איך הם נראים בכלל. אחרי כמה חודשים - אין לי מושג איך בכלל - אבל בטח ראיתי איזה קליפ שלהם אומשהו ><" ואז ראיתי את ג'ארד גם בטקס הזה של MTV ופתאום חשבתי "איזה חמוד.. צריך למצוא תמונות שלו! מעניין בן כמה הוא...." וויקיפדיה הגאונים כתבו לי שהוא שחקן ולא הבנתי מה קורה XD עברתי על הרשימת סרטים וגיליתי שראיתי כמה ואפילו לא שמתי לב שזה הוא שם חחחחחחחחח קיצור.. אני לא כזה יודעת דברים על הלהקה ואף פעם לא בהיתי בראיונות שלהם. אני רק שומעת אותם ~,~ מה אני חופרת לך בשעה כזאת?!!? חחחח

LoveYourHate

New member
חח אני אחרי שהכרתי את הלהקה הבנתי שהוא שחקן

רק אחרי שהייתי בקומונה וכולם התחילו לדבר על סרטים שג'ארד שחק בהם התחלתי להתעניין בסרטים שהוא עשה .. אני חושבת שאגדה עירונית היה ראשון ולא ידעתי שזה הוא בכלל עד שאמרו לי! XD ואחרי זה אלכסדר שר מלחמה רקוויאם לחלום ועכשיו ראיתי פאניק רום [תודות לדנה!!!!
]

SCRATCHER

New member
שאלה קצת לא קשורה לשרשור

אני בימים האחרונים במרתון של סרטים שונים. לא את כולם אני מוצאת עם תרגום. פאניק רום שראיתם, איך ראיתם אותו? מאיפה? האם הוא היה עם תרגום מובנה?

LoveYourHate

New member
אוקי עונה =]

ראיתי את פאניק רום את ההתחלה עם דנה ואת השאר פה לבד. התירגום לא היה מובנה הורדתי אותו מאתר של כתוביות[אני אשלח לך קישור אם את מעוניינת] ויש לי תכנה שאפשר "להדביק" את הכתוביות לסרט..אם את מעוניינת אין אתן לך את השם של התכנה גם אבל אני לא זוכרת מאיפה הורדתי אותה אז את תצתרכי לעשות מאמץ כי לי היה קשה למצוא אותה... ומאיפה אני לא יודעת דנלה צרבה לי על דיסק..אל זה אני לא יכולה לענות לך

SCRATCHER

New member
תודה על התשובה

אין לי בעיה להשיג את הסרט עצמו (נפלאות האימיול) הבעיה היא בכתוביות. בדרך כלל אני מסתדרת עם האנגלית, אבל תמיד יש את המילה האחת הזאת במשפט שלא תביני וזה יהרוס הכל. ניסיתי לחפש בכל מיני אתרים לכתוביות אבל לא מצאתי למה שחיפשתי (HIGHWAY) ופאניק אצלי עכשיו בהורדה, אבל בלי כתוביות ואני מקווה שאני אצליח להבין אותו.

SCRATCHER

New member
כן תודה!

ושל פאניק מצאתי בטורק, הבעיה שאין לי מושג איך להרכיב את זה על הסרט...מחר אני אשאל את אח שלי הוא בטוח יודע.

LoveYourHate

New member
אני מקווה שאני אמצא כי חפשתי בכמה אתרים

ובנתיים זה לא מצא לי ..אני אמשיך לחפש

למעלה