אני מבקשת שכולם יקראו את זה..

אוף אני כל כך רוצה..אם הייתי שם כל כך הייתי

קונה כרטיס!1 איף שיבואו כבר לארץ. את פשוט חייבת להגיד להם את זה! הו בריקסטון

אני אגיד להם

גם בחתימות . ואם הם יצאו החוצה בסופו של דבר תצפו מהם להודעה מוקלטת כשאחזור אוקיי?

יאייייי! יש לי חשק עז לחבק אותך!!!!!!!../images/Emo99.gif

אני מקווה שתשיגי חתימה!!!!! יאאאאאאאאא אהמ. אמ...אבל איך את יודעת שיצא לך להיות איתם אחרי?

אני מקווה.

מה שבדרך קורה, או תמיד קורה, אחרי כל הופעה.. ששעה שעתיים אחרי הם יוצאים לכל הechelon, אנחנו מחכים שהלהקה תצא והיא כמעט תמיד יוצאת למעט מקרים מאוד בודדים שלא. אני לא יודעת מה יקרה בהופעה הזאת כי יש 212 אנשים מהפורום הרישמי שבאים וזה הרבה.מאוד.אשלון. חחח אז אני מקווה שיתמזל מזלי כמו שחברותיי כבר פגשו אותם.. אם כן, אני אבקש מהם להעביר לכולם מסר, הם תמיד שמחים לעשות זאת. ואת המתנה המדוברת מכולנו אני אביא להם בתור של החתימות, בלי לקחת סיכונים מיותרים.

גם אני מקווה...גם אני. איזה כייף לך!!

את קולטת אשת אשכרה הולכת להופעה שלהם?! אוך מה לא הייתי עושה כדי ללכת

גם את בוכה כשאת שומעת אותם?

חשבתי שזאת רק אני >< אני מניחה שזה בגלל ההתחברות הגדולה למילים ולסאונד ולבין התת מודע שלנו.
אני עדיין מנסה לשכנע את עצמי שזה מה שזה

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifלפי דעתי טומו הכי מיוחד בלהקה, כי הוא היה

פאקינג מעריץ שלהם שהפך לחלק בלתי נפרד מהלהקה! ואני לא רואה את הלהקה היום בלי טומו, באמת שאין עליו והוא ממש נראה מותק של בנאדם והוא גם ממש מוכשר. ג'ארד ושאנון הם אלו שהקימו את הלהקה נכון, אבל תארו לכם עד כמה מוכשר טומו שהם החליטו לצרף אותו ללהקה הזאת. [אגב, בקרוב אני וענבל פותחות פינה שבועית, שבכל פעם אנחנו נפרט על חבר להקה אחר בהרחבה, על הלהקה בכלליות, על הסינגלים, אלבומים, הופעות וכו' וכו'...מקווה שאולי זה יגרום לאנשים להעריך את הלהקה יותר
ואם יש לך חומרים מיוחדים שקשה למצוא לגבי משהו שקשור ללהקה, אני אשמח אם תשלחי לי או משהו
]

זה לא קטע של מי מיוחד

תומו הוא מותק. ואי אפשר שלא להעריך אותו על זה שהוא הגשים כזה חלום, ועד כמה שהוא מסור.

LoveYourHate

New member
תודה רבה רק לקרא את מה שרשמת העלה לי דמעות

כל מילה שאמרת נכונה וכן גם אני עברתי תקופה קשה באמת והמוזיקה זה הדבר היחדי שהחזיק אותי והשאיר אותה חזקה בלי ליפול..! המוזיקה שלהם באמת מדהימה ואני שמחה לראות שיש אנשים שבאמת משקיעים ובאמת מעריצים אותם כמוני הדבר האחרון שאני יכולה להגיד על מה שאמרת זה פאנטי!! באמת אמרת דברים נכונים ואמיתיים באמת שאני בטוחה שכל מעריץ אמיתי כמונו מבין ומרגיש!!! באמת השבועיים האחרונים היו קטסטרופה מבחינת האנשים שסוגדים לג'ארד שנכנסו..ואני לא רציתי להגיד את זה בשביל לא לפגוע באנשים..אבל זה נכון. כל עוד אנשים כמוכם ימישכו להיות פה הפורום שלנו יסגסג!!!

SCRATCHER

New member
ממש כואב לי לקרוא מה שכתבת

כי אני מבינה שחלק גדול מזה בגללי (אחרי הכל, אני שפתחתי כמה מהשרשורים הגדולים בימים האחרונים). בהתחלה לא רציתי בכלל להגיב, כי חשבתי שההודעה הפותחת אולי מכוונת בעיקר אליי, אבל לא נוגעת לי, כי סך הכל, אני באמת אוהבת את כל הלהקה. אבל אני רוצה להסביר למה זה נראה כאילו כל הפוקוס רק על ג'ארד. למקרה שלא שמתם לב, ג'ארד משתלט על הכל. ככה הוא. אין מה לעשות. את מס' הפעמים שחברי הלהקה האחרים מדברים אפשר לספור על יד אחת. כל פעם שאני מחפשת חומר על הלהקה אני מחפשת על הלהקה כולה ולא רק על ג'ארד. אבל מה קורה? כל המידע שאני מוצאת הוא ברובו על ג'ארד. אז מה אני אעשה? אתעלם מזה? ביוטיוב, אני מחפשת סרטונים עם מילת המפתח 30 seconds to mars. אז זה מוצא לי המון סרטוני תמונות שלהם. אני מחפשת בקישורים שליד. יש 30 seconds to mars & jared. נכנסת לאחד הסרטונים הנ"ל. מכאן הקישורים נעשים רק של ג'ארד או בעיקר שלו. שוב, סרטונים לא מוכרים ומה אני אמורה לעשות, להתעלם? אני הרי יודעת שאנשים יתלהבו מזה, חבל לי להיות אגואיסטית ולהגיד "יאללה, שיחפשו בעצמם". גם תמונות של שאר חברי הלהקה לבד קשה לי למצוא. נכנסתי לאתר IMDB וראיתי שיש שם קישורים לשאר חברי הלהקה. כמות המידע עליהם שם הייתה אפסית. ידעתי שזה ירגיז אנשים, אבל שמתי את הדברים היחידים המעניינים שמצאתי, על ג'ארד. ועוד שאת עצמך הציטוטים שהוספת היו משמיעה. אני לא כזאת מוכשרת באנגלית ולא יכולה לצטט משמיעה. במקרה כזה אני מביאה ציטוטים כתובים שמצאתי, או סרטונים שאהבתי. הבעיה כאן לדעתי היא בעיקר ההתנהגות של ג'ארד שלא נותן לשאר כמעט לדבר. וגם הבעיה איתם, שהם לא מתעקשים לקבל זמן מסך. אז גם התקשורת מתייחסת יותר אליו ומזניחה את שאר הלהקה. אם תשימי לב, הרבה ראיונות הוא בכלל נמצא לבד. הוא אפילו לא טורח להביא אותם איתו. ועדיין אני מתאמצת ואם תבדקי את הסרטונים האחרונים שהוספתי, תראי שיש שם גם קטעים של שאנון וטומו. אז מצטערת, באמת מצטערת אם פגעתי, זה ממש לא היה מכוון. אני באמת אוהבת את כולם במידה שווה. יותר מזה: האהבה העיקרית שלי היא למוזיקה שלהם ולא אליהם. את המוזיקה הכרתי לפני שהכרתי את חברי הלהקה והייתי ממשיכה לשמוע אותה גם אם לא הייתי מכירה אותם. יש כמה להקות שאני אוהבת שאין לי מושג איך החברים בהן נראים. את חברי הלהקה הכרתי ממש במקרה כשראיתי קישור לקומונה. רק אחר כך התחלתי להתעניין בחברי הלהקה, ומה לעשות, פשוט יוצא לי להתייחס יותר לדמות הכי בולטת ששם. זה לא מכוון.

קודם כל אני מצטערת אם פגעתי

ב'.. אני חולקת על כמה דברים שכתבת. זה לא שג'ארד גונב זמן מסך.. זה לא שהוא חוטף להם את כל הרעיונות וזה.. הם פשוט לא מעוניינים בזה. והם אמרו את זה בעצמם. ג'ארד הוא בדרך כלל זה שמדבר אבל יש לי גם ראיונות שלהם בלי ג'ארד. אם את זקוקה לעזרה בלמצוא כאלה אני יותר מאשמח לעזור לך, ברצינות. אני מכירה גם הרבה אתרים שהם לא רק של ג'ארד אלא שמוקדשים לכל הלהקה ואני גם יכולה להוסיף אותם.. כן למצוא דברים שזה לא רק ג'ארד דורש חתיכת חפירה רצינית. אבל יש.. ולפעמים כל מה שצריך לעשות זה רק לשים לב לפרטים הקטנים. או להתעלם.. אם יש ראיון שהוא רק של ג'ארד.. פשוט לא לפרסם.. אלא אם כן זה חשוב ושזה קשור ללהקה וזה משהו שלא נשמע לפני כן. אני חושבת שכל הדיון הזה במקום כי לפחות אנחנו יכולים לדבר בצורה ערה וישירה על מה שקורה כאן. כן נכון, הוא האדם הכי בולט בלהקה וזה בעייתי, אבל אפשר להתעלות מעל זה.. ואנחנו יכולים
לפעמים צריך לעשות דווקא ולא להתייחס אליו בכלל.. או אל כל אחד מהם כאדם פרטי ולהתייחס למכלול.

SCRATCHER

New member
../images/Emo140.gif

אם יש לך ראיונות שלהם בלי ג'ארד אז תעלי, אני באמת רוצה לראות. והכל בסדר מבחינתי, זה לא שפגעת, אלא חששתי שדווקא אני פגעתי בך. והאמת שקלטתי את זה מההודעות, הרגשתי איך באנדר סטייטמנט בכל הודעה והודעה (לא ספציפית שלך) היה גם "איפה כל שאר החברים? למה כל הפוקוס על ג'ארד?" ובעצמם כל מה שנכתב כאן. אז מעתה אני אתאמץ לא להעלות דברים שקשורים לג'ארד.

TheMarsArmy

New member
את לא צריכה להפסיק לשים פה דברים..

את יכולה לפרסם דברים שקשורים לג'ארד...אבל אם זה לא משהו שמחדש לנו משהו אז לא חובה....אם זה משהו חדש ומעניין ברור שכן....לא אמרנו שצריך להפסיק לגמרי עם הכל. פשוט לקחת דברים בפרופורציה....פשוט לא רק ג'ארד כל הזמן.... להמעיט בכמויות הג'ארד זו הכוונה...חח...להמעיט מאוד..חח..

LoveYourHate

New member
סליחה אם נפגעת!

באמת זה הדבר האחרון שאני רוצה שיקרה אני רק רוצה שאנשים יבינו את זה .. ולא את לא הגורם העיקרי ואפילו לא חלק קטן ממנו את באמת מנסה לעשות כמה שאת יכולה בלמצוא סרטונים ורעיונות וכן את צודקת שלג'ארד לוקח את כל הזמן מסך של שאר הלקה... אבל עדיין זה לא על מה אני ושני בטוח התכוונו הכוונה שלנו הייתה שלא להתייחס ל30שניות למאדים כשלושים שניות למאדים הלהקה של השחקן/חתיך וכו וכו ג'ארד לטו הכוונה שלי הייתה להראות את הצד של הלהקה כאילו מכל הדבר הזה שזה הפירסום שג'ארד נותן ללהקה.!כן אבל אי אפשר לא לשים לב לכל המעריצות של הלקה שנוצרו וממשיכות להעריץ אותם רק בגלל ג'ארד ובעצם מכירות רק 3 שירים שלהם. את עושה עבודה מעולה בלהביא סרטונים וכן זה קשה למצא סירטונים שאחרים מהלקה גם משתתפים בהם [למרות שיש כמה אי אפשר להכחיש] עדיין אני רואה באמת שזה נגע בך וזה כבר עושה משהו..! אפילו שאת לא חלק מזה זה טוב שגם לעוד אנשים יש את החשק לשנות את מה שקורה פה !! שזה הדבר הכי טוב והכי קסום שיש!!! אז אל תפסיקי להביא רעיונות [במיוחד אם הם על הלהקה] ונגיד דברים שזה סירטונים של ג'ראד מדבר על איך הוא אובססיבי על הבלאקברי שלו אני חושבת שיכולים להשתייך לקומונה שלו ולא לפורום הגדול.. אולי באוףף או שעושים פינת סירטונים זה יכול להיות צ'ופר נחמד אבל עדיין,לא לפתוח שירשור שלם על שמצאתם את הסירטון המושלם הזה ואיך הוא חמוד שם ובלה בלה צריך למצוא סרטונים ששאנון עומד על הראש עם המקלות תיפוף באוזניים או את טומו אוכל עוגה ומתלכלך בכל הפרצוף,ואני יודעת שזה נדיר למצוא אותם אבל אסור להתייאש ולהפסיק לחפש.!! תמשיכי למצוא לנו סירטונים שג'ארד מדבר על הלהקה זה כן כי אין מה לעשות לא תמצאי את טומו בתכני של ג'י לנו,כל עוד מדובר על הלקה זה מצויין אבל אם זה ג'ארד מתהלך לו בים עם החברה הבלונדינית החדשה שלו אני חושבת שזה סתם מיותר =] שוב אם נפגעת אני מתנצלת מקרב לב באמת שזאת לא הייתה הכוונה שלי

SCRATCHER

New member
לא נפגעתי

הכאיב לי לקרוא עד כמה שלשני זה כואב, אני מאוד לוקחת ללב כשלאנשים אחרים כואב. אגב, בשרשור שהתפתח מתפוז אנשים מודיע, שמתי קצת (הרבה) קישורים לסרטונים שונים. ביניהם יש כמה ראיונות עם שאר חברי הלהקה, יש סרטון אחד לפחות שרק מאט וטומו מופיעים שם ומדברים ה-מ-ו-ן (הם נבחרו לאומן של היום והזמינו אותם לאיזה תוכנית) וסרטונים אחרים שמאחורי הקלעים שכולם מדברים שם, וראיונות שיש שם שאלות באמת מעניינות. יש גם קטעי הופעות שממש אהבתי ושמתי.

../images/Emo24.gif הכל קרה מחוסר ידיעה.

הכאב עובר... דיי אל תקחי ללב.. אני לאהוב אותך?
?

למעלה