ממש כואב לי לקרוא מה שכתבת
כי אני מבינה שחלק גדול מזה בגללי (אחרי הכל, אני שפתחתי כמה מהשרשורים הגדולים בימים האחרונים). בהתחלה לא רציתי בכלל להגיב, כי חשבתי שההודעה הפותחת אולי מכוונת בעיקר אליי, אבל לא נוגעת לי, כי סך הכל, אני באמת אוהבת את כל הלהקה. אבל אני רוצה להסביר למה זה נראה כאילו כל הפוקוס רק על ג'ארד. למקרה שלא שמתם לב, ג'ארד משתלט על הכל. ככה הוא. אין מה לעשות. את מס' הפעמים שחברי הלהקה האחרים מדברים אפשר לספור על יד אחת. כל פעם שאני מחפשת חומר על הלהקה אני מחפשת על הלהקה כולה ולא רק על ג'ארד. אבל מה קורה? כל המידע שאני מוצאת הוא ברובו על ג'ארד. אז מה אני אעשה? אתעלם מזה? ביוטיוב, אני מחפשת סרטונים עם מילת המפתח 30 seconds to mars. אז זה מוצא לי המון סרטוני תמונות שלהם. אני מחפשת בקישורים שליד. יש 30 seconds to mars & jared. נכנסת לאחד הסרטונים הנ"ל. מכאן הקישורים נעשים רק של ג'ארד או בעיקר שלו. שוב, סרטונים לא מוכרים ומה אני אמורה לעשות, להתעלם? אני הרי יודעת שאנשים יתלהבו מזה, חבל לי להיות אגואיסטית ולהגיד "יאללה, שיחפשו בעצמם". גם תמונות של שאר חברי הלהקה לבד קשה לי למצוא. נכנסתי לאתר IMDB וראיתי שיש שם קישורים לשאר חברי הלהקה. כמות המידע עליהם שם הייתה אפסית. ידעתי שזה ירגיז אנשים, אבל שמתי את הדברים היחידים המעניינים שמצאתי, על ג'ארד. ועוד שאת עצמך הציטוטים שהוספת היו משמיעה. אני לא כזאת מוכשרת באנגלית ולא יכולה לצטט משמיעה. במקרה כזה אני מביאה ציטוטים כתובים שמצאתי, או סרטונים שאהבתי. הבעיה כאן לדעתי היא בעיקר ההתנהגות של ג'ארד שלא נותן לשאר כמעט לדבר. וגם הבעיה איתם, שהם לא מתעקשים לקבל זמן מסך. אז גם התקשורת מתייחסת יותר אליו ומזניחה את שאר הלהקה. אם תשימי לב, הרבה ראיונות הוא בכלל נמצא לבד. הוא אפילו לא טורח להביא אותם איתו. ועדיין אני מתאמצת ואם תבדקי את הסרטונים האחרונים שהוספתי, תראי שיש שם גם קטעים של שאנון וטומו. אז מצטערת, באמת מצטערת אם פגעתי, זה ממש לא היה מכוון. אני באמת אוהבת את כולם במידה שווה. יותר מזה: האהבה העיקרית שלי היא למוזיקה שלהם ולא אליהם. את המוזיקה הכרתי לפני שהכרתי את חברי הלהקה והייתי ממשיכה לשמוע אותה גם אם לא הייתי מכירה אותם. יש כמה להקות שאני אוהבת שאין לי מושג איך החברים בהן נראים. את חברי הלהקה הכרתי ממש במקרה כשראיתי קישור לקומונה. רק אחר כך התחלתי להתעניין בחברי הלהקה, ומה לעשות, פשוט יוצא לי להתייחס יותר לדמות הכי בולטת ששם. זה לא מכוון.