אני מבקשת שכולם יקראו את זה..

SCRATCHER

New member
אל תשקיעי בזה יותר מדי

כי את הסרט כבר ראיתי, והבנתי את הרוב, אז זה לא כזה ביגדיל. זה יהיה נחמד לראות את זה עם כתוביות, אבל, אני לא אמות אם לא

LoveYourHate

New member
חח בכל מקרה אין לי מה לעשות בשעה כזאתי><

אבל זהו הפסקתי.. סורי אבל אני לא מוצאת..ניסיתי

whatascene

New member
הו שלום לך

איך תמיד מגיעים לדיונים כאלה בפורומים..? אני הכרתי את ג'ראד די מזמן, כשראיתי את רקוויאם בחטיבה לפני איזה 5-6 שנים.. האמת שללהקה הגעתי דרך היוזד (היה להם סיבוב הופעות ביחד לפני כמה שנים), שמעתי ואהבתי.. ומאז כבר יצא לי לקנות כאן את שני הדיסקים שלהם (הביאו לי אותם במיוחד לצליל ברחובות.. אהבתי את המוכר שהיה אז). ממש מגניב שיש לכם פורום וכל זה.. אני עדיין זוכרת את התקופה שדיברתי עליהם ואף אחד לא ידע על מי אני מדברת..

Broken sound

New member
אוקי...

סופסוף מישהו באמת אמר את זה. בדוגרי, זה כבר זוועה מה שהולך, ג'ארד, אכן חתיך ומוכשר ביותר, ואין ספק בכלל, אבל 30 זאת להקה, ובאמת, היא מורכבת לא רק מג'ארד ומ2 שירים. זה מחרפן שאנשים לא באמת מעריכים את הלהקה. אני ומעיין, פול היינו מדברות על כמה שזה מחרפן כל מה שנהיה, ושהלקה הופכת להיות יותר ממסוחרת, הרוב הגדול של המעריצים זה בגלל היופי המדהים ניתן לומר של ג'ארד. אבל לודעת, באמת מישהי הייתה צריכה לפתוח את זה, ואני שמחה שזה קרה. 30 הם להקה מדהימה, כלהקה. ובאמת צריך להעריך אותם, את המוזיקה שהם יוצרים ואת הכשרון שלהם, ולדעת שהם באמת להקה טובה לא מתוך שיר אחד או שתיים ששומעים/רואים בMTV. בדוגרי, לרוב הגדול מהשירים, אני מתחברת בטירוף,כל מילה ומילה אפשרית, וזה מה שעושה לי את זה הכי בלהקה הזאת. =]

MadinaLake

New member
אני מסכימה איתך אבל..

מצד שני כנראה שאני לא ממש רואה פה בפורום את כל הקטעים האלה... לפי דעתי יש בפורום מספיק התייחסות למוזיקה..ולדעתי זה גם טוב שאנחנו מתייחסים לג'ארד גם כשחקן אחרי הכל הוא חבר בלהקה הרי אם שאנון היה שחקן אני בטוחה שכולם היו רוצים להתעניין בזה גם..בקיצור אני מסכימה איתך אבל אני לא שמתי לב שבפורום יש ממש התייחסות אך ורק לג'ארד ..אולי זו רק אני

../images/Emo9.gif

כן הבעיה היא, וזה דיי בעייתי בלהקה הזאת.. שיש 30STM ויש ג'ארד לטו. לכן, לדבר פורום של 30STM על סרטים של ג'ארד זה...זה.. קצת לא במקום זה מוזר ולא קשור. כן הוא בהלהקה. אבל איך זה קשור ללהקה? אין קשר. ואין ממש דיונים על הלהקה,אלא אם כן זה בשרשור התמונות של חן.. או.. לא יודעת משהו שיוצא מתוך שירשור שהיה מלכתחילה בנושא ג'ארד.. או שזה הניתוחים שלי או ב..חוליה החלשה. לא יודעת. אני חושבת שצריך להעמיק את הדיון עליהם.

SCRATCHER

New member
גם לשאנון הייתה קריירת משחק קצרה

התארח במיי סו קולד לייף ועוד כמה סרטים.

The Fantasy

New member
כן גם בסול גוד, אבל זה רק סרטים שג'ארד היה

בהם
הוא מסדר לו הכל

Im shit

New member
דוגרי את צודקת .

אני אוהבת את המוזיקה שלהם לא אותם .

inbal287

New member
אוקיי הממ, יש לי מה להגיד בעניין.

[טוב כתבתי חפירה ממש ארוכה אבל זה סתם נשמע כאילו אני תוקפת פה חצי עולם אז אני אשלח את הגרסה המקוצרת]. כן, יש לי בעיה עם זה שאנשים מגדירים את עצמם כמאזינים או מעריצים של להקה מסויימת רק בגלל הסולן המהמם שלה ולא באמת שומעים את המוזיקה. זה מעצבן אותי באופן כללי. לא, אין לי בעיה עם זה שאנשים אוהבים יותר את ג'ארד, מעדיפים אותו וכו' כי זכותו של כל אחד לבחור את הפייבוריט בלהקה... כל עוד ההתמקדות היא באמת במוזיקה, לא אמורה להיות לאף אחד בעיה עם העניין הזה.

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifמותק אחת../images/Emo99.gif

גם אותי מעצבן כל הקטע הזה, ובקומונה זה כמעט לא היה קיים, אבל כשפתחתנו פורום היינו מודעים לעובדה שזה הולך למשוך הרבה מאוד אנשים שסתם אוהבים את הלהקה בגלל המראה שלה לצערי
בדרך הביתה מהעבודה היום, שמעתי את TF וR-E והלב שלי רעד כזה, המוזיקה הזאת עושה לי כ"כ טוב, וחשבתי על כמה מוכשרים האנשים האלו. חוץ מזה שלג'ארד יש קול מדהים וכישרון כתיבה פנומנאלי, התיפוף של שאנון כ"כ עושה את השיר TF. אין על התופים בשיר הזה פשוט. אז באמת אנשים, תתחילו לשמוע עוד שירים, ולא רק מABL, כי כמה שזה אלבום מדהים-הראשון כמעט ושווה לו והוא כ"כ טוב. אז ברגע שתתחילו להכיר את השירים ה*באמת* הכי טובים שלהם, אתם לא תוכלו להפסיק, ותפסיקו לדבר רק על "ג'ארד החתיך!!!!1111" ו"שאנון הכוסון!!!!". דה קיל ופרום יסטרדיי זה השירים הכי פחות מדהימים שלהם *לדעתי* ויש להם שירים אפילו יותר טובים. קחו לתשומת ליבכם. אוהבת את כולם פה

אני חושבת,

שהנקודה של כולם מכל הדברים שנאמרו פה היא לא מעכשיו לא לשים דברים יותר על ג'ארד, ממש לא, כי סך הכל הוא הדמות הבולטת ומי שחשף לחלקינו את הלהקה, אלא רק להתייחס אל שאנון, טומו וטים, שמתפקד כבר כחבר בלהקה כמו כל אחד (פרט לראיונות ומפגשים עם מעריצים, אבל עדיין), באופן שווה. הלהקה הזאת היא ארבעה (זהו, הכנסתי את טים. D:) אנשים מאוד משמעותיים שכל אחד תורם את חלקו באופן אחר אבל שווה לשל השאר. [: אף אחד לא צריך להפגע משום דבר שנאמר פה.
בסך הכל אף אחד כאן לא נגד אף אחד.. להפך, כולנו בעד ארבעה אנשים מאוד מאוד מיוחדים.
.

kelly7i

New member
גם אני הכרתי אותם לראשונה בלי לראות אותם

חברה שלי שלחה לי שיר שלהם, וחרשתיעליו האמת, אין לי הרבה שירים שלהם, אין לי תוכנה שמורידה דברים, ככה שאני בבעיה^^

יש לי את שני הדיסקים שלהם על המחשב,

אם את רוצה אין לי בעייה לשלוח לך, רק תגידי.

kelly7i

New member
כן אני רוצה^^

היה לי פעם את שירים מהדיסק ביוטיפול ליי, איכשו נמחק לי ויש לי ממש בודדים עכשיו חח

למעלה