אני מבקשת שכולם יקראו את זה..

LoveYourHate

New member
אני מכירה את הראיון הזה

יש לי אותו במועדפים. ובדיוק על דברים כאלה אני מדברת תמצאי עוד אני בטוחה שאת תמצאי ותחפשי גם בבאזנט אם את מכירה את האתר אם לא אני אעלה לך קישור.. תתרחבי אל תחפשי רק ביוטיוב אני בטוחה שיש עוד אתרים.. אני סומכת בך
שמחה שלא נפגעת..=]

LoveYourHate

New member
בך ?מה אני אהבלה?!

אני סומכת עליך! ** XD קרועה אני זה מההתרגשות

SCRATCHER

New member
../images/Emo13.gif

תעלי לי את הקישור בבקשה, אני לא מכירה את האתר, זאת פעם ראשונה שאני שומעת עליו.

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gif את וחן בכלל תורמות כ"כ הרבה מהבחינה הזאת

ואני סוגדת לכן כ"כ

TheMarsArmy

New member
אוח איזה יקירה! תודה לך.

אנחנו עושות זאת כי זה חשוב לנו ואנחנו רוצות שאנשים אחרים יכירו בעובדות החשובות באמת. :)

כול כך צודקת

זו הסיבה שהפסקתי להכנס לפורומים של בלק אייד פיס כולם שמים רק על פרגי ובתכלס היא לא הכי טובה שמה וזה הרתיח אותי לגמרי!!!!! בקשר ל30 , את לגמרי צודקת עם כמה שאני אוהבת את גרד אני לא מייחסת רק לו חשיבות בלהקה זו להקה זה לא גרד והלהקה בתכלס.... זו להקה מדהימה שעושה מוזיקה מדהימה וכול אחד ואחד מהם מוכשר...

Girls Not Grey

New member
את צודקת. באמת.

וזה לא קורה רק פה, אלא בעוד הרבה פורומים של להקות אחרות..זה מעיק
מסכימה איתך בכל מילה

LoveYourHate

New member
תודה רבה לכולם!!!../images/Emo23.gif

זה באמת חשוב!!! ללהקה זה באמת חשוב!!! צריך לארגן את המפגש ולקחת את הפלייארים לחלק ..!! זה חשוב לקידום!!! כ"כ עושה לי טוב לראות שיש אנשים שבאמת תומכים בלהקה!!! תשארו ככה אנשים באמת זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות בשבילם!!!

יש לי כמה עידכונים בקשר להכל

אבל אשמח אם אוכל לדבר איתך על זה קודם. אני תלויה מאוד ב"מתי יגיעו הפליירים" ולפי זה אפשר יהיה לקבוע את יום הקידום עצמו. אפשר תמיד עלשות אותו בנפרד ממפגש הפורום. בכל מקרה.. כל כך הוקל לי. ושוב. תודה לך. עכשיו אפשר לפנות את הדרך לדברים החשובים באמת

LoveYourHate

New member
אני שמחה שעזרי לפורום ..

יש לי דמעות בעניים!!!! אוח אני כזאת ריגשי בגברים האלה XD אני גאה לראות את כל האנשים המדהימים האלה באמת תומכים בלהקה!! זה דבר מדהים!! [חח הנה אני ריגשי שוב
] אין בננות שלי אתן מדהימות!! אני כ"כ אוהבת כל אחת מכן!!!!

חח גמאני בוכה מדברים כאלה ../images/Emo6.gif

זה בסדר. בהתחלה בכיתי מייאוש. עכשיו מהקלה. עכשיו זה באמת נותן לנו את המוטיבציה להתחיל להזיז את העניינים כאן. יאללה יאללה חחחח.. מחר אני אעשה שרשור סרטונים ואתרים של 30 לכל מעוניין .. עכשיו אני עייפה מידיי

LoveYourHate

New member
כן אני נורא ריגשית ..

לקרא את התגובות של כולם את ההתרגשות שיש לכולם מזה ולדעת שאני פתחתי דבר כזה ושאני גרמתי להגיע לפורום למצב כזה של .גיבוש אפשר להגיד.. זה הדבר הכי טוב שקרה לי מכל השבוע המבאס הזה.. הדמעות זה דמעות של אושר..אוחח כ"כ של אושר שלדעת שיש עוד אנשים כמוני שמאוהבים בלהקה עצמה!!! אני פשוט מרגישה גאה להיות פה עם כל האנשים המדהימים האלה..!!

למעלה