אני חושבת שאני אצטרף ל-ADCMAN (סורי, אין לי מושג איך קוראים לך....) כי את מתחילה לעצבן גם אותי :S
O O L g i T New member 17/5/05 #162 אני חושבת שאני אצטרף ל-ADCMAN (סורי, אין לי מושג איך קוראים לך....) כי את מתחילה לעצבן גם אותי :S
W whatascene New member 17/5/05 #177 ממש מועדון מעריצים הקמת לך פה.. ולמה שהוא ישנה את הדעה שלו? לי אישית נראה שהוא כן יכול לנגן טוב, יותר טוב ממה שהוא מנגן בהופעות בכל מקרה, אבל הוא פשוט לא עושה את זה..
ממש מועדון מעריצים הקמת לך פה.. ולמה שהוא ישנה את הדעה שלו? לי אישית נראה שהוא כן יכול לנגן טוב, יותר טוב ממה שהוא מנגן בהופעות בכל מקרה, אבל הוא פשוט לא עושה את זה..
B BlueBeIl New member 18/5/05 #232 but then what would you do for fun? בכל מקרה אני לא יכולה לתת למישהו באן רק כי הוא כותב כמו גרופית...
but then what would you do for fun? בכל מקרה אני לא יכולה לתת למישהו באן רק כי הוא כותב כמו גרופית...
W whatascene New member 18/5/05 #233 חח אם היית עושה את זה.. היית צריכה לעשות באן לשלושת רבעי פורום...
B BlueBeIl New member 18/5/05 #241 אני לפחות מנסה להגביל את זה למייק, כי הוא שווה אך לא מוערך משום מה
W whatascene New member 18/5/05 #242 אני גם לא ממש מבינה למה כאילו, בילי הוא הכוסון, וטרה הפסיכי, אבל למייק אין כלום! זה ממש לא בסדר..
O O L g i T New member 19/5/05 #248 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שום סבא ושום נעליים! הוא נראה טוב טוב צריך להמציא לו איזה משהו, שלא יהיה תקוע יש הצעות? ~מתחמקת~
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שום סבא ושום נעליים! הוא נראה טוב טוב צריך להמציא לו איזה משהו, שלא יהיה תקוע יש הצעות? ~מתחמקת~
W whatascene New member 19/5/05 #249 לא צריך להמציא לו כלום צריך להעיף כמה אנשים מהתעשייה וכמה טיניז מהעולם, זה הכל..