אני מוכרחה לציין שהקליפ החדש

sk8er girl 26

New member
זה מביך...

אני כזאתי: "מתן כמה לבלבלים יש לבנאדם" אז הוא כזה:" יליה?!
חשבתיש את חכמה, יש לבנאדם רק 1" אז כזה זה היה גם מצחיק וגם מביך. עד שקלטתי שאורי צוחק עליי.

ADCMAN

New member
אל תתרגשי.

אני לא מנסה לעבוד עליך, ספציפית. סתם רשמתי פה יציאה שעלתה לי במוח שהתאימה לשאלה לך. אין לי שום דבר נגדך. מלבד זה שאת כל הזמן קוראת לי "מגעיל". וזה מתישהו יעלה לי על העצבים. ואז יהיה פה בלאגן בינתיים, תורידו את השיר MC HAMMER - Cant Touct this

sk8er girl 26

New member
רואה אתה מגעיל... <אני לא מקללת

בפורמים> אני צריכה להראות שאני אדם מתוברת חחח.

ADCMAN

New member
גם אני לא מקלל.

ואני ממעמד הפועלים. ואת קפיטליסטית. צריכים להשמיד אותך

ADCMAN

New member
כן היא כן.

אם החיפוש בסולסיק היה עובד.. אררררררררררררררר

ADCMAN

New member
עד לפני כמה דקות

הייתי צריך את האלבום של ג'ון סינה, אבל מצאתי.. כרגע אני משום מה לא מוצא את האלבום UK subs - another kind of blues יאללה, דיסק גאוני חבל שהוא נמחק לי שפרמטתי את המחשב... :\

whatascene

New member
אוי אני שונאת כשמוזיקה נמחקת..

בתחילת השנה נפל לי המחשב.. ההארד דרייב קרס, ואיתו 6000 שירים בערך.. לקח לי הרבה הרבה (הרבה) זמן לסדר את האוסף הזה... למזלי אח שלי הצליח לשחזר כמה דברים, ומאז אני צורבת כל דבר שאני מורידה.. יש לי כ"כ הרבה דיסקים עם זבל..חח ממ.. אין לך אימיול?

ADCMAN

New member
גם לי היה פעם כככה. עד שעשיתי

פירמוט ג-ד-ו-ל לא נשאר שום שריד... היום יש לי למעלה מ4000 קבצים..:\ בכ"מ, אין לי אימיול. זה סתם חרא ואף פעם לא הצלחתי להוריד מזה משהו(חח, חוץ מרייז אבוב של בלק פלג שהוא נמחק לי בעבר)

whatascene

New member
אויש אני מתה על התוכנה הזאת..

כל הדיסקוגרפיות שלי משם, והסרטים וההופעות.. וגם יש שם בערך כל דיסק\שיר\זבל שקיים.. וזה גם לא כזה מסובך כשמתרגלים לזה

ADCMAN

New member
הסולסיק יותר טוב

גם מבחינת הורדות, וגם מבחינת שבו יש כול זבל שיש בעולם(כן, באימיול הדבר הכי נדיר שם זה פאנקייק. פה הדבר הכי נדיר זה שירים של הבזים, השוואה טובה...)

whatascene

New member
חח אם אתה אומר

לא יצא לי לנסות את התוכנה הזאת עדיין, גם שם אפשר להוריד דיסקוגרפיות והכל? או שזה יותר דומה לקאזה? אני צריכה לברר עד כמה היא יכולה לדפוק לי את המחשב.. (דבר לא קשה במיוחד) ואם זה בסדר אז זה יהיה נחמד תוכנה שמורידה יותר מהר מהמיול..

למעלה