ממ.. הבעיה אצלי שהמחשב שלי נורא touchy, אז אני צריכה להיזהר מאוד במה שאני שמה עליו.. וכשהיה לי קאזה זה דפק אותו (שלא לדבר על איימש.. ברר) אבל אימיול היה בסדר.. רק שכשאני מחוברת ברשת הוא לא עובד.. בקיצור, אם אתם אומרים שזה טוב אני מניחה שאני אנסה את זה, ונראה. תודה =)
הלוואי שהייתה לי מילה אחרת.. אבל אני לא מצליחה להבין למה ככה.. כאילו, זה לא ממש קשור לסיפור, רק הקטע של המלחמה בעיראק והיא גם קשורה לרעיון הכללי מאוד מאוד של האלבום..והנקבה הצווחנית ההיסטרית הזאת.. אני לא אוהבת אותה..
אבל.. כאילו, סה"כ זה קליפ יפה. אבל חבל שלא ראואים מספיק גרין דיי, ובכלל הקטעים של ההופעות והקטעים של הסיפור לא מתחברים וויזואלית, לפחות היו מחברים משהו בצבעים, שזה יתאים..
ושמת לב איך בסוף השיר טרה קופץ מהעמוד שלו? חעחעחע הדבר היחיד שמבדר בקליפ.
והקליפ באמת לא מתאים.. גם הייתי בטוחה שזה יהיה קשור לאבא שלו, וכמו שכבר אמרו אם הקליפ באמת היה עוסק באבא שלו הייתה לזה משמעות הרבה יותר גדולה.. אבל כנראה שככה הם החליטו..
דווקא יש איזשהו קשר. כל הקטע שהם מדברים בהתחלה, על זה שיום אחד כל החלומות וכל התקוות נעלמים.. להפרד ממישהו שאוהבים.. יש קשר. אבל.. שוב, סיפור אהבה? לוידעת.
שיש רעיון מאחורי השיר, והופכים את זה לסיפור אהבה שקשור למלחמה.. אז כן יש משהו משותף שמתחבא עמוק מתחת.. וגם לא התכוונתי לקליפ על אבא של בילי (כי זה בכלל שייך אליו יותר מדי). מה שכן התכוונתי שהרעיון שיועבר בקליפ יהיה יותר קשור לרעיון של השיר.. ואולי הוידאו עדיין מדבר על בערך לאבד מישהו.. אבל.. לא יודעת.. היו יכולות להיות דרכים טובות יותר..
בעעעע בכלל לא מתאים לגרין דיי! מה זה נראה כמו איזה סרט קיטשי אמריקאי.מה הקשר לגרין דיי??? הדבר היחיד שעוד איכשהו קשור בעקיפין לגרין דיי זה הקטע עם המלחמה אבל בסך הכל קליפ ממש לא יפה, אין כל קשר לגרין דיי.אני לא מבינה איך הם הסכימו לדבר הזה? די תחזרו לתקופת דוקי בבקשה!!!!!!