אני מוכרחה לציין שהקליפ החדש

BlueBeIl

New member
כן סולסיק זה שליטה

לא הורדתי משם וירוס אחד, וגם נורא נוח להוריד אלבומים חוץ מזה אתה גם יכול להיות בקשר עם היוזרים שאתה מוריד מהם.

whatascene

New member
זה אפשר בכל מקום

ממ.. הבעיה אצלי שהמחשב שלי נורא touchy, אז אני צריכה להיזהר מאוד במה שאני שמה עליו.. וכשהיה לי קאזה זה דפק אותו (שלא לדבר על איימש.. ברר) אבל אימיול היה בסדר.. רק שכשאני מחוברת ברשת הוא לא עובד.. בקיצור, אם אתם אומרים שזה טוב אני מניחה שאני אנסה את זה, ונראה. תודה =)

WiseL

New member
אמממ

שמעתי על זה. (טוב נו סתם רציתי לכתוב תגובה כי מזמן לא רשמתי..)

אה..

איזה כותרת מקורית.... למישו יש ת'כתובת של האתר שמורידים ממנו את הקליפ?

whatascene

New member
עד כמה שידוע לי הקליפ לא הועלה

לאף אתר רשמי.. תחפשי קצת, בתוכנות וכאלה..

ראיתי את הקליפ עכשיו..../images/Emo163.gif

והוא.. בסדר. כאילו, שינו לגמרי את כל הרעיון. ובקושי רואים את גרין דיי. אבל.. לוידעת, שיהיה, אני מניחה.

whatascene

New member
את לא חושבת שהוא קצת *שוב* מוזר?

הלוואי שהייתה לי מילה אחרת.. אבל אני לא מצליחה להבין למה ככה.. כאילו, זה לא ממש קשור לסיפור, רק הקטע של המלחמה בעיראק והיא גם קשורה לרעיון הכללי מאוד מאוד של האלבום..והנקבה הצווחנית ההיסטרית הזאת.. אני לא אוהבת אותה..

זהו...../images/Emo163.gif

אבל.. כאילו, סה"כ זה קליפ יפה. אבל חבל שלא ראואים מספיק גרין דיי, ובכלל הקטעים של ההופעות והקטעים של הסיפור לא מתחברים וויזואלית, לפחות היו מחברים משהו בצבעים, שזה יתאים..
ושמת לב איך בסוף השיר טרה קופץ מהעמוד שלו? חעחעחע הדבר היחיד שמבדר בקליפ.

whatascene

New member
חח כן.. כמו שאמרתי, טרה שוס

והקליפ באמת לא מתאים.. גם הייתי בטוחה שזה יהיה קשור לאבא שלו, וכמו שכבר אמרו אם הקליפ באמת היה עוסק באבא שלו הייתה לזה משמעות הרבה יותר גדולה.. אבל כנראה שככה הם החליטו..

לא בהכרח אבא שלו..../images/Emo163.gif

כלומר זה עדיין שיר נורא ריגשי ודי פרטי של בילי ג'ו, וקליפ על אבא שלו?
אבל סה"כ הם שינו כמעט לגמרי את המשמעות שלו. יכלו למצוא משהו קצת יותר קשור..

למרות שעכשיו שאני חושבת על זה..

דווקא יש איזשהו קשר. כל הקטע שהם מדברים בהתחלה, על זה שיום אחד כל החלומות וכל התקוות נעלמים.. להפרד ממישהו שאוהבים.. יש קשר. אבל.. שוב, סיפור אהבה? לוידעת.

WiseL

New member
ששמעתי על זה זה ניראה לי קצת מוזר

כי זה לא ממש מתאים להם

whatascene

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת

שיש רעיון מאחורי השיר, והופכים את זה לסיפור אהבה שקשור למלחמה.. אז כן יש משהו משותף שמתחבא עמוק מתחת.. וגם לא התכוונתי לקליפ על אבא של בילי (כי זה בכלל שייך אליו יותר מדי). מה שכן התכוונתי שהרעיון שיועבר בקליפ יהיה יותר קשור לרעיון של השיר.. ואולי הוידאו עדיין מדבר על בערך לאבד מישהו.. אבל.. לא יודעת.. היו יכולות להיות דרכים טובות יותר..

coullette

New member
איכס מה זה החרא הקיטשי הזה?

בעעעע בכלל לא מתאים לגרין דיי! מה זה נראה כמו איזה סרט קיטשי אמריקאי.מה הקשר לגרין דיי??? הדבר היחיד שעוד איכשהו קשור בעקיפין לגרין דיי זה הקטע עם המלחמה אבל בסך הכל קליפ ממש לא יפה, אין כל קשר לגרין דיי.אני לא מבינה איך הם הסכימו לדבר הזה? די תחזרו לתקופת דוקי בבקשה!!!!!!

למעלה