אני מוכרחה לציין שהקליפ החדש

s h i r a n1 7

New member
../images/Emo45.gifצודקת!!

הקליפ הזה ממש גרוע וקיטשי!!! והכי מעצבנת בו הבחורה הזאת היא הביאה לי תקריזה בקטע שהיא בוכה!!!!

TRE COOL2

New member
נכון...

נכון! אני לא האמנתי! זה לא מתאים לגרין דיי...וגם אני רוצהלחזור לתופת דוקי...:( אבל לא נורא...אפשר להתרגל...טוב..דרך אגב..לפניי כמה ימים השלמתי את כל הדיסקים!!! יש לי את כולםםםם

AriellA100

New member
פתחתי ויש לי דף ריק

את יכולה בבקשה להעלות את זה עוד פעם????

healing drug

New member
אממ...

הורדתי אבל לא רואים את הקליפ...בכל מקרה ראיתי ממנו 1:13 (הדיוק!) מאיזה אתר אחד של ג"ד...ואני לא יודעת אני חושבת שאין קשר בין הקליפ למקרה האמיתי אבל בסך הכל הוא בסדר גמור... וגם שמעתי את השיר הזה איזה מליון פעמים והוא כל הזמן מרגש כזה...לא יודעת מן הרגשה כזאת של עצב ושמחה...(מוזר זאת בטח רק אני)...

O L g i T

New member
נתקע לי פעמיים בדיוק כשהוא הגיע ל

77%
תגידו, מה הסיכויים שזה יהיה בFRESH של שבוע הבא בMTV?

O L g i T

New member
באמת? למה?

MTV אוהבים אותם.... טוב, אז מה הסיכויים שהם יהיו ב-FREAH לא בשבוע הבא? (שבוע אחרי זה אולי...)

whatascene

New member
הקליפ החדש?

טוב כנראה כי יש לנו MTV אירופה.. ופה כבר יצאה הבכורה.. כנראה שאמריקה רק יצטרכו לחכות קצת..

BlueBeIl

New member
כן?

חשבתי שעוד יש לנו מרווח נשימה לפני שיתחילו לחרוש עליו שם... הממ באסה

HANSAMA

New member
אה זה זה? אופס לא הבנתי..

אבל ראיתי את ההופעה (אם אפשר לקרוא לה ככה) באתר של אם טי וי וכולם היו אדומים שם ומזה מוזרים ורציניים, (איזה מוזר זה לראות את טרה ככה...)אז ניראה לי שזה על אבא של בילי ג'ו.

nachmi

New member
לא יודע מה איתכם אבל..

הקליפ לדעתי ממש יפה וממש ריגש אותי.. בלי קשר למשמעות שלו, אבל אנשים, הם לא עשו קליפ בלי משמעות, ובשביל קליפ צריך לשבת הרבה זמן ולחשוב במיוחד אם זה שיר עמוק ולא סתם שיר קולג' על בנות.. אז אני מאמין שיש לקליפ הזה משמעות למרות כל מה שאמרתם פה.. כמו שאמרו גם הסיפור אהבה הכל יכול להיות

לא אמרנו שאין לו משמעות..../images/Emo163.gif

הכוונה הייתה שהמשמעות של הקליפ לא תואמת את המשמעות של השיר, מה שדיי הורס.. הקליפ בתור קליפ יפה, קצת קיצ'י אבל יפה.

HANSAMA

New member
באמת לא ראיתי את הקליפ!

ראיתי הופעה מוזרה שהם עשו במיוחד לאמטיבי

או קיי אז ככה

קודם כל, אני שמחה שסוף סוף יצא הקליפ לשיר המדהים!! דבר שני, ראיתי הרגע את הקליפ פעמיים... כמה דברים: הקטע הראשון שהם מדברים, ארוך מידי :\\ אבל די משמעותי לקליפ כולו... קצת קיטשי, לא מתאים לגרין דיי. אבל בכל זאת, כשחושבים על זה יותר לעומק, יש כאן משהו, מסר להעביר... באמת חבל שלא עשו משהו שיזכיר טיפה את המקרה של אבא של בילי ג'ו... אבל אפשר להבין, זה נושא מאוד רגיש... אפשר להביע את הנושא דרך דברים אחרים, וככה הם בחרו להביע את זה... גרין דיי נשארים גדולים כמו תמיד
אהה, אממ.. אהבתי את ה"נפילה" של טרה בסוף, איזה חמוד חחחח

למעלה