אני פותח שרשור

הבהרה חשובה הבהרה חשובה

הרעיון של "תעביר את זה הלאה" לא הומצא בפורום. למעשה, באותו מפגש שבו נלקח הרעיון לשימושנו דובר על כך שהוא בא בחלקו מהסרט, שרבים מאיתנו ראו. בחלקו הוא גם בא מהרצון האמיתי שלנו לממש אותו. אבל הרעיון הנ"ל נלקח למטרה אחת ומטרה אחת בלבד: לשמש כנקודה שתנחה את הפורום ותוביל את המעשים שלנו. בנוסף לכך חשוב להוסיף כי "תעביר את זה הלאה" היא באמת כפי שניר אמר זאת- לא ממש חדשה בשטח, ואין אנו הורגים בנאדם על כי גנב רעיון לפני כמה מיליוני שנה.לפיכך ניתן לאמור ואף להניח כי כל שימוש במשפט הנ"ל מתקבל בברכה ע"י חברי הפורום :). תודה על שיתוף הפעולה! נ.ב. מותר לי להיות פלצנית, אני הולכת לגרעין...

רעיון של פורום משצי"ם הועתק...

(לא רוצה להשתמש במילה נגנב...)ע"י משרד החינוך. ועכשיו ההסבר: באחת הפגישות של חברי הפורום(היו הרבה כאלו......) הוחלט על פרוייקט שנקרא :"תעביר את זה הלאה". הכוונה הייתה יותר לדרך חיים אחרת,שאומרת שאם מישהו עזר לך,תעזור לאחר. אז הפורום בכללי לא ממש הצליח להעביר את הנושא הזה לתודעה התנועתית-חברתית, אבל כנראה שמישהו שמע על זה,ואפילו אהב את זה. אני חושב שזה טוב, כי יש הזדמנות לשפר את הרעיון, ואף להוציא אותו לפועל. משרד החינוך,מנהל חברה ונוער פירסם דף שחתומים עליו רה"מ,שרת החינוך ויו"ר מועצת תלמידים לשעבר(רביד בן זאב-אחת משלנו...:) ובו הם מפרסמים את הנושא ברעיון שלהם. אז אולי מישהו מהפורום גם במועצת תלמידים, ואולי זה רעיון שעלה במפתיע גם אצליהם. אבל אני שמח שזה עלה שוב. אולי להם יש את הכח לעשות את זה. אני מדבר על הדף שהוספתי בקישור-תכנסו,תעיינו ותתרשמו.!

מנהל חברה ונוער כבר מזמן חשב על..

הרעיון הזה - הציגו לנו אותו לפני משהו כמו 7 או 8 חודשים בכנס מש"צים [מדריך של"ח צעיר] ורצו שזה יתחיל מאיתנו , ושאנחנו ניהיה אלה שיתחילו את זה בבתי-הספר... אבל לא היה כל-כך שיתוף פעולה של כל המש"צים ולא עשינו כלום כדי להתחיל את זה- אז זה דיי נתקע... אני מקווה שהפעם כל הנוגעים בדבר ישתפו פעולה וכן יצליחו לעשות משהו , כי זה רעיון ממש טוב

שמייני

New member
|סיועאנשים- אני חייבת עזרה!!!!!!!!

סליחה שזה נתקע אבל אני ממש צריכה עזרה!!!! עוד יומיים אני מדריכה בפעם הראשונה במחנה את כיתה ג' ואני ושותפי (יחק'ה המלך) צריכים לעשות פינוקים... איזה פינוק אני יכולה לעשות ללילה שיהיה קשור לאגדות????? אם יש לכם גם רעיונות לסיפורים/ פעילויות/ עוד פינוקים וכו' תגידו לי... בבקשה... ותודה מראש...

kedeman

New member
זה ממש לא נתקע!!!

לא היתה בעיה אפילו אם ההודעה הזאת היתה מקבלת הודעה ראשית משלה... היא בטוח לא מתאימה לשרשור
- הפורום בנוי הרבה מאוד בשביל הודעות כאלה קודם כל - שיהיה לכם ה-ר-ב-ה בהצלחה!!! ואני מקווה שגם תהני!! :) יש את הפינוקי לילה שמתאימים כמעט תמיד - הכבש השישה עשר של יהונתן גפן - השיר "לילה טוב" ("טוב, ליל מנוחה וחלום..." וכו) את יכולה גם לכתוב להם כאילו זה סוף של אגדה ("וכך נגמר יומם הארוך של המדריכים והחניכים וכולם הלכו לישון באושר ואושר עד בוא היום הבא") או להביא את זה בהפוך ולעשות מן המשך יבוא אל היום הבא ("ואז, בדיוק כש(פה אפשר למשל לרשום את השם של החניך) עמד להכנס למערה ולהלחם בדרקון הוא ראה שהלילה ירד כבר והחליט להמשיך את הרפתקאותיו ביום אחר..." לילה טוב.. כדאי לצבור כוחות כי מחר מחכות לנו הרבה הרפתקאות!!) המממ... זה מה שעלה לי ברגע אחד של מחשבה אפשר בכייף לפתח את זה קצת יותר! שיהיה לך המון בהצלחה!!!

שמייני

New member
טוב... אני אדע לפעם הבאה...

ומה אומר שרשור
? והמון תודה על הרעיונות!!! באמת!!! וכן- אני אדריך לראשונה עוד יומיים!!!!!!

שמייני

New member
שי- המון תודה!!!

קודם כל, השתמשתי ברעיון של הסוף אגדה וזה יצא ממש יפה (ואני עוד לא יודעת אם החניכים אהבו את זה) ודבר שני יש לך ד"ש מאמנון בר-אל (המלך, אם יורשה לי לציין)... אז באמת, תודה!!!

kedeman

New member
בבקשה!!!

אני מקווה שהחניכים יאהבו את זה!! ואם את רואה את אמנון - תשתפי פעולה אני ועומר מצלמים אותו ושמים את התמונות באתר ואז הוא מאיים שהוא ירביץ לנו תצטרפי אלינו! :) אה.. אל תאמרי לו שאמרתי את זה ותמסרי לו ד"ש ושוב - בהצלחה!!!

שמייני

New member
אה.. אז זה אתם...

הוא סיפר לי שיש שניים כאלה... אני אפילו ישיג לכם תמונות שלו לבוש כמו הומו... אני באמת ינסה... (לבוש כמו הומו ובלי חולצה כחולה!!!)

kedeman

New member
חחחחחח

ברוכה הבאה שחר עוד מעט אני אשרשר לך את ההודעה להודעת
סתם כדי שתביני קצת על החוקים של הפורום (וכדי לא להרגיז פה כמה זקנים קטנוניים) אני מאוד ממליץ לך לקרוא את "המדריך לפורומיס הנבוך" שנמצא בחלק של המאמרים חוץ מזה? את מוזמנת לכתוב על מה שבא לך ומה שמפריע לך בתנועה, בארץ ועל הכדור וגם להגיב לאחרים שי

למעלה