אני פותח שרשור

THE sky angel

New member
הא לא??...

אז אולי תפתח את העיניים שלך קצת יותר.... ממש לא רציתי להיכנס לויכוח הזה אבל אני ממש מרגישה צורך להגיב... שי- אני יגיד לך משו, נכון שאתה לא אוכל בשר ובגלל זה אתה יותר מודע למה שבאמת עובר על החיות, אבל אם היית מסתכל טיפה, כשאנחנו יוצאים מנקודת הנחה שבאמת הם מרגישים משו אז תחשוב- מה הם מרגישים כשמתחילים לחקור אותם?? להוריד להם עלים?? לעשות "אוהב לא אוהב"?? מייבשים אותם ליופי?? שורפים אותם בתה?? מעשנים אותם?? שורפים אותם לטבק?? אוכלים אותם?? כורתים עצים?? קוטפים מהם את ה"ילדים שלהם"?? תראה, אין לי שום בעיה נגד הצמחוניים, להפך, אני בעדם מאוד, אבל כשאני רואה את זה ככה, גם בהם מתעללים, ואפילו מאוד! וכל מה שעושים לחיות גם לצמחים.....

נ ו ם

New member
לא שמעת על צמח שקשרו אותו?

מה עם שקיות תפוחי אדמה בסופר שנקשרו באכזריות בצפיפות איומה בתוך רשת כתומה (כתומה!!!) חח אני לא מאמינה שלצמחים יש רגשות זה נראה לי טפשי.

קשתונה

New member
ממש נאצי... מאוד...

אחלה השוואה אחותי!!! כל הכבוד לך!!! באמת!!! וואלה...את בשפם מאוד מזכירה לי את היטלר... אבל אני אומרת?! לא...אני אשתוק...

Princess 1

New member
אני חושבת שאת צריכה להתנצל

חזרתי מפולין ביום שבת, ככה המילה נאצים דיי מעבירה בי צמרמורת. תחשבי טוב טוב לפני שאת קוראת למישהו נאצי. בהתחשב בזה שהיה הרג עם של 6 מליון יהודים, פרעות, פוגרומים, דיכוי נפשי, וזוועות שלא יתוארו, אני אישית מקבל ממש קשה את הכינוי הזה. את רוצה לקרוא לי זונה קראי לי זונה את רוצה לי לקרוא לי כלבה/פוסטמה/שרמוטה/מכוערת/טיפשה קראי לי כלבה/פוסטמה/שרמוטה/מכוערת/טיפשה. אל תקראי לי נאצית. ואני לא חושבת שזה הולם לקרוא ככה לאף אחד מהפורום הזה ככה. *התנצלות תתקבל בברכה* מה שעשית לדעתי היה חולני. תשקיעי טיפ טיפ יותר מחשבה במה שאת כותבת זה ייקח אותך רחוק בחיים.

קשתונה

New member
זה אשכרה מה שרציתי לכתוב אבל...

ידתעי שאח"כ כל מני אנשים יגידו שאני מתעצבנת מהר אז ויתרתי אבל אני תומכת באופן מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בסלעית

kedeman

New member
טוב... הבנו את הנקודה

תשמעו... כשמישהו אומר משהו מספיק לומר את זה פעם אחת.... אפשר לחזור על זה פעמיים שלוש אבל אחרי זה מתחילים להגזים בכל אופן שנראה שהקשרים נאציים לא מתקבלים פה בברכה למרות זאת אני חושב שהיתה פה אפילו טיפ טיפה הגזמה של חברי הפורום... ההשואה לנאצים היא מן הסתם הגזמה בוטה אבל זה ברור כמעט לחלוטין... (או שזו סתם הציניות המוגזמת שלי שלא ייחסה לזה משמעות בוטה מדי??)

fresh mishmesh

New member
אפשר להסביר לך את זה מנקודת המבט

שלי? כמשווים משהו לנאצים, שום דבר בעיניי הוא לא הגזמה בוטה... אי אפשר שלא "לקחת קשה" כל פעם שמישהו אומר "נאצי" באיזשהו הקשר... אני אמנם לא הגבתי ל"מ כ ו ש פ ת", כי לא ראיתי את זה כמעשה נכון אחרי הר התגובות שהיא קיבלה (וכן, אני מסכימה איתך ששניים או שלושה אנשים הבהירו לה את הרעיון), אבל הר התגובות הזה היה מתבקש לאור המילה התקועה הזאת בתגובה שלה... אי אפשר לבוא ולזרוק את המילה "נאצים", ואחר כך להגן על עצמך "מה, זה היה סתם בצחוק"/"מה, סתם אמרתי את זה, לא התכוונתי שאתם באמת נאצים"... אולי חברי הפורום הגזימו קצת, אבל היא אמרה משהו שפגע באנשים פה בצורה כזאת שהם לא יכלו לשתוק לה, ואולי עכשיו- אחרי שהיא קיבלה ערמה של תגובות על השימוש הלקוי במילה שהיא בחרה- אולי עכשיו היא תתחיל לחשוב פעמיים לפני שהיא זורקת מילים...

דווקא אין לי בעיה להגיד שוב ../images/Emo4.gif

חוצמזה, אתם רוצים להגיד לי שבחיים שלכם לא נתקלתם במילה "נאצים" סתם כי בא? N יותר נאצי-שואה וכל זה. נאצי עכשיו זאת מילה.. פשוט מילה. זהו. ותפתחו ת'עיניים היא מופיעה בכל מקום
.. אני יכולה להגיד גם "איזה מחשב נאצי". יופי. מה הבנתם מה?

את ממש ממש מגעילה אותי

זה שאין יותר שואה , לא אומר שהיא לא תחזור וזה לא אומר שאפשר לצחוק על נושא שכזה. אני לא מבינה איך את בתור ילדה [ ולפי דרך החשיבה שלך ילדה ממש קטנה ומפגרת] ישראלית , יהודיה שחייה במדינת ישראל יכולה לזלזל ככה ולעשות השוואות מפגרות שכאלה. תסתמי את הפה שלך ולכולם יהיה יותר טוב.

ואוו אנשים דיי עם ההגזמות!

אוקי קודם כל האם ביקרת עפם בפורום של שמרית?? לא! האם את קראת מה הילדים מבצפר שלה כותבים כל הזמן? לא! אז תרגיעי ונכון שואה זה נושא קרוב אליי מאוד אבל אני לא מתרגשת מזה הרי אנחנו עם שמה לעשות כל הזמן אומר אנטישמים אנטישמים אז היא אמרה נאצי אוי ואי! היא מתכוונת למשטר פה! שאני חייבת לציין שהוא טיפה דיקטטורי...(אוקי דיי דיקטטורי...) ומותק השם משפוחה שלי זה פירר אז שקט! זה לא מפריע לאנשים להקניט...אנחנו היינו לפני שכינו אותו ככה! אז דיי נמאס הילדה כולה מביעה דעה ומותר לכם להגיד אחרת! נגמר נמאס את ממש לא מכירה אותה! והיא אפילו לא טיפה ממה שאת חושבת! את לא יכולה להגיד עליה שום דבר אז די!

kedeman

New member
אני לא דיקטטור!!

נכון???? או שאולי כדאי לי לגדל שפם כדי להתאים לדמות? (או לעבור לגלבוע - אל תרביצו לי!!) הממממ... תגידי... יש לך במקרה אחות שסיימה עכשיו כיתה י"ב במעברות???

נ ו ם

New member
לא ביקרנו בפורום שלה כי היא לא הציג

ה כי היא לא טרחה להציג את עצמה ולהביא לידיעתנו שהיא מנהלת של פורום בתפוז.

מעיין©

New member
שמרית

אני חושבת שקצת הגזמת, לקרוא לנו נאצים זה לא במקום לפי דעתי.וכן, אני מבינה את מה שאת אומרת על זה שכולם היום אומרים "נאצי" בהמון הקשרים, אבל אני גם לא מסכימה עם זה. נאצי זו לא מילה שאפשר להקל בה ראש ולהגיד "מחשב נאצי" זו מילה עם המון משמעות, במיוחד לעם היהודי, ואם אנחנו נתחיל להקל במשמעות המילה "נאצי" אין לנו מה להתפלא שעמים אחרים מקלים במשמעות השואה. חוצמזה, הבדיחה של הכריתת אצבעות היא רק בדיחה פורומית שכזו...לא יותר מדי ברצינות
בכל מקרה, את מוזמנת להישאר..רק תקפידי לשרשר- שלא יכרתו לך את האצבעות

go golan go

New member
תגידי, מה נפל עלייך?

איך את מעיזה בכלל לקרוא לאנשים נאצים???

אני לא שופט אבל יש לי הערה

שני דברים לפני שאני מתחיל אל"ף אני לא לוקח צד בי"ת החישוב מהיר איבדתי 78 איש מהמשפחה במלחמת העולם השניה ומבחינת נד"ן איבדתי שני רחובות במרכז ברלין תחנת רכבת אחת ובית דפוס. ועכשיו לעסק אין ספק שהשואה הייתה ועדין הדבר הנורא ביותר שעבר על העם היהודי בימיו אבל אין לי גם שום ספק שחייבים לזכור את זה. אבל אני לא חושב שלרחת למישהי את זכות הביטוי בגלל מילה שאינה מטיפה לחזרה לשואה אלא היא קיצור למילה אחרת (אם ניזכר בשיעורי היסטוריה נאצים= נאציונל סוציאליסטים) נכון שיש לה למילה הזאת קונוטציה כואבת מאד אבל המילה היא ביטוי היסטורי ובתור אדם ציני אני באמת מבין את הכעס אבל חושב שנסחפתם עם התגובה זה בסדר לכעוס וזה אפילו בסדר לבקש לא לחזור על הביטוי הזה אבל לתקוף מישהו (מילולית אבל לתקוף) בגלל שהוא אמר קיצור לשם של מפלגה?!?!? לא נסחפנו. שוב אני אומר אני מודע לרגישות למילה נאצים אבל גם מבין את הצורך בשימוש בה מבחינתי להגיד על משהו שהוא נאצי זה כמו להגיד על משהו שהוא ערבי כשהוא לא טוב או על משהו מטומטם שהוא .איזו שהיא עדה או משהו כזה וכיוון שאין פה אף אחד בפורום הזה שלא אמר לפחות פעם אחת בפובמי את אחד הביטויים האלו או אחד מדומיהם אני לא חושב שיש לאף אחד זכות לתקוף! להעיר מותר כל זמן שזה בנימוס ותוך בקשה להתחשבות הדעה מיוחדת שלך או ברגש מיוחד שלך.

להזכירך-

אנחנו לא תקפנו אותה, היא תקפה אותנו. אסור להקל ראש בדברים כאלה אחרת כמו ששרונה אמרה,אין לנו מה להתפלא שמדינות אחרות לוקחות את זה בקלות. ואל תתפס לקטנות , נאצים זה שם של רוצחים אכזריים חסרי נשמה ומצפון.

למעלה