אני פותח שרשור

נ ו ם

New member
שי חתיכת כפוי טובה

אנחנו עוזרים לך למלא את תפקיד מנהל הפורום ומנסים לגרום לאנשים לנהוג לפי כללי הפורום שאתה בעצמך כתבת (עם מעיין, שהיא בסוגריים כי היא לא עיצבנה אותי עכשיו) ואתה גומל לנו בכינוי "זקנים קטנוניים". תודה רבה. שלום. (ד"א - ההודעה לא ממש נכתבה בציניות).

תודה :) לכולם לא רק ליפעת

תשמעי למזלי לימדו אותי כבר מזה לשרשר.. פשוט הודעה ראשונה אני אורמת היי לא ניראה לי כלכך שימחקו אותי או יחסמו אותי (אני צודקת לא?)

kedeman

New member
היית חושבת ככה אה???

אנחנו מאוד קשוחים פה!!!! לא שרשרת?? חכי תראי מה מחכה לך!!! סתם.... תודי שהפחדתי אותך לרגע!! :)

תרגעו אנשים, תרגעו.

אבל תרגעו. מה אתם יודעים על שחר הזאת (תסלחי לי על ה"הזאת")? אולי היא כרגעעע התחברה לקהילות של תפוז? לא רק אליכם, לקהילות בכללי! מאיפה לה לדעת מה זה שרשור, מה זה
, מה מותר בפורומים, מה אסור. ויש לי הודעה אל המנהלים- אם זה כל כך מפריע לכם, תכתבו את זה בשורה הזאת למעלה ששכחתי ת'שם שלה (מנהלת סנילית שכמותי) זאת שיש בה אתר של בני המושבים. מה האתר מעניין?! תכתבו לכל החדשים שיכנסו למאמר הזה שלכם לא יודעת איך קראתם לו בשביל שילמדו! לא צריך להתחיל לחתוך אצבעות וורידים לאנשים שנמצאים פה כי הם חושבים שזה כיף. ובסוף יברחו
בחיי, איזה פורום נאצי הקמתם פה.

אל תדאגה לא נעלבתי :))

חחחח אני חושבת שכתבת את זה אחרי ששאלתי אותך מזה אוף... וזה שאני מבינה מהר כשמסבירים לאט כנראה גם הקשה על העניין :)) נו אז אני קשת קליטה (וגם חולת נפש סכיזופרנטית) אל תכעסי עליי:) שאלתי אותך זאת משום שאת מנהלת כל כך טובה! (התחנפות התחנפות התחנפות ואני מקווה שזה עובד:)

דווקא התחלתי לכתוב את זה ישר

כשאמרת לי לראות ת'פורום הזה ומה הוא עשה. אבל.. מילא

עד עכשיו כולם קיבלו את זה יפה...

לשורה המדוברת רואים טאג-ליין, והמאמר נקרא "מדריך לפורומיסט הנבוך". אנחנו לא כל כך רעים, ואנחנו אפילו יודעים להיות נחמדים, אם נחמדים אלינו. ואת לא נחמדה...(בדר"כ שמגיעים למקום חדש מציגים את עצמך, אורמים שלום וכ'ד...)

היא מאוד נחמדה!

פשוט אני לא מצאתי את המאמר והתחלתי להציק לה באיציק... (קורה קורה..) ואני יודעת לשגע אפונים

אני דיי ישנה פה למען האמת

הכרתי ת'פורום עוד כשהוא נולד *מזילה דמעה* אבל לא התמדתי לבקר פה. לא משנההה! מה רציתי, אה כן.. לא דיברתי על טאג-ליין
דיברתי על משהו, מקצועי יותר. מנהלים יבינו.

../images/Emo6.gif

לך לשואה, תראה על איזה דברים הענישו אותם וצעקו עליהם. תחזור לפה. ותסכים איתי.

ממש שטויות...

נכון שהענישו אותם על שטויות הרבה יותר ממה שנאמר פה, אבל את עדיין משווה אותנו,פורום תמים ונחמד לנאצים-זה לא הכי יפה...,את יודעת. ועדיין לא הצגת את עצמך...

אני לא מתכוונת להשתקם פה

(קוראים לי שמרית מלב השרון אם זה באמת חשוב לך) פשוט הציק לי החתיכת אצבעות שאתם עושים פה לאנשים. ואני נוטה להגזים בדברים שלי, דיל וויד איט.

kedeman

New member
חחחח

אל תדאגי... אנחנו לא משקמים אנשים אנחנו בדרך כלל רק מדרדרים אותם בכל אופן... החותכים הראשיים בכלל לא נמצאים פה בימים אלו חתיכת אצבעות זאת גם איזושהי הגזמה בתגובה אם אנשים צריכים להתמודד כשאת מגזימה תאלצי גם את לקבל את ההגזמה שלהם

נצל"ש-0 למצחוניים שבניכם

קראתי עכשיו מאמר שאומר שצמחים מסוגלים להרגיש עצב וכאב כך שמבחינת האימרה של צמחוניים שלאכול צח\מחים זה בסדר כי זה לא כואב, בולשיט! זה כואב להם בדיוק כמו לכל פרה אזאם אתם רואים עדיפות בלרצוח חסה בכאבים או פרה בכאבים אז בסדר, אם לא תשכלו מחדש מה אתם אוכלים. הבהרה! אני אוכל כל כך שלי זה לא מפריע אבל שבתי שתרצו לדעת

שירן [ בקשר לאכילת צמחים]-

אני קראתי מאמר [ אמין ביותר] שסותר את מה שכתבת. לצמחים אין מערכת עצבים ומוח ולכם אינם יכולים להרגיש כאב או כל דבר אחר . אתה מוזמן להיכנס לאתר של אנונימוס ולקרוא מה שאני קראתי. מצורף קישור.

kedeman

New member
כמה דברים

אני צמחוני! אני לא אוכל בשר גם כי זה לא טעים לי (תתפלאו יש כאלה אנשים....) וגם כי זה מגעיל אותי (אבל זה איכשהו התחיל להגיע אחרי שהפסקתי לאכול בשר) יש הרבה מאוד סיבות לצמחונות ולא תמיד הן מדברות על כמה שהחיות מסכנות אבל לעומת זאת... אם כבר התחלת את זה בוא נצא מהנחה שגם לצמחים יש רגשות וגם להם זה כואב עדיין לא שמעתי על צמח שדחפו לו צינורית מתכת לקיבה ודחפו פנימה אוכל כדי לפטם אותו או על צמח שקשרו אותו כדי שלא יוכל לזוז כדי שיהיה לך "צמח רך"

למעלה