אני פותח שרשור

fresh mishmesh

New member
זה בדיוק העניין...

שלהגיד "ערבי" על משהו דפוק זה גם לא בסדר כמו להגיד "נאצי"... זה לא קללות מהסוג של מטומטם/אידיוט וכו'... פשוט אי אפשר לעשות שימוש במילה כמו שהיא השתמשה... ועכשיו באמת- עם כל הכבוד לזה שזה "רק קיצור של השם של המפלגה"- לא פגע בך אפילו קצת כשהיא כתבה שהקמנו פה פורום נאצי?... כי בי אישית זה פגע מאוד...

שמייני

New member
גם אצלי הכל מצוין- אפילו מעולה!!!

וברור שאני יוצאת למסע חוף!!! אז ניפגש שם...

כן!!

אבל אין לי מושג מה אני עושה שם מבחינת העניין של הקבוצות... אני ממש לא יודעת עם מי להיות..:\

שמייני

New member
גם לי....

וזה קצת מלחיץ... אבל זה בסדר... כאילו... אני אופטימית- תמיד... ואל תדאגי, אני בטוחה שתמצאי קבוצה מצוינת!!! אם תצטרכי, תמיד תוכלי להיות איתי בקבוצה
...

THE sky angel

New member
מנצלשת!!!!!!!

רציתי לספר לכם איזה כיף היה לי היום בקייטנה... (כן כן!! גם זה יכול לקרות!! :) אז ככה, קצת רקע, בקייטנה שלנו יש לכל קבוצה ארץ, ולי לא נתנו ארץ, אז החלטתי על דעת עצמי (ראש גדול
) שאנחנו ישראל. היום היה לנו בקייטנה "קרנבל עמים" שבו כל קבוצה הייתה צריכה להכין הצגה, עם תלבושות וכד', שמאפיין את הארץ שלה, ולאחר מכן היה "שוק קח-תן" שכל קבוצה הכינה כל מיני דברים שמאפיינים את הארץ שלה, אנחנו למשל הכנו מסול כובעים טמבלים
עם פונפון כזה שרשום "i love israel" ממש ממש יפה, ודגלי ישראל, ושרשראות של מגן דוד, וד"א בהזדמנות זו אני רוצה להודות המון המון המון לשקס ולאמא שלה שעזרו לי להכין חלק מהפינוקים בבית!
...
אתמול הייתי קצת עצובה, והלכתי לקייטנה בהרגשה של בזבוז, אבל רציתי להודות שממש ממש ממש ממש ממש נהניתי!! ההצגה שהכנו הייתה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה. כולם התלהבו ממה שעשיתי ונחשו מה??? אפילו זכינו מקקום ראשון!!! תראו מה עשינו- נתתי לכל ילד איזושהי ארץ, הם עלו על הבמה אחד אחד, ספרדיה, סיני, אמא, תינוקת ועוד, ואחר כך כשכולם עלו (11 חניכים בסה"כ) אני עליתי, עם מכנס דגמח קצר, חולצה כחולה (
) והחזקתי להם ידיים רקדנו במעגל ושרנו את "יחד לב אל לב נפתח ונראה ת'אור שבשמיים...." כולם ביחד וחניך אחד קטן עבר עם דגל ישראל, ואז חזרנו למקום...
בקיצור, ממש ממש ממש נהניתי היום!!
(הייתם מאמינים
) וזהו!! מקווה שגם אתם נהנים, שתפו אותנו גם!! :)

לא ברחתי מהארץ רק הייתי במחנה

6 ימים 3 ימים חלוץ 3 ימים מחנה הייתי מפקדת המשימה והצוות הדרכה שבנה את כל מחנה כל היום הלכתי את כל המחנה איזה 700 פעם עכשיו אני בבית אחרי מקלחת כנראה בדרך לישון ניסתי לקרוא קצת בפורום אבל היה לי קשה וארוך.... ביום ראשון אני יוצאת לבעקבות- אני אראה שם את מי שיצא:) אוהבת את כולכם:)))

kedeman

New member
סבבה לך!!!

אני לא יוצא לבעקבות בסוף אלא אם יהיו 3 י"בניקים שלא יצאו למפקדה...

מנצלת שירשור

טוב אני רציתי! באמת באמת שרציתי!! רציתי לשלוח תמונות ממד"צים כדי שיהיו באתר! אבל אין לי תמונות!! אין!!!!!! כי מישו (עדיין לא ברור מי) שם את הפילילם לא כמו שצריך והמצלמה ה**** עבדה עליי שהיא מצלמת!! אז אין תמונות..... וכאם אני מגיעה לעיקר אם למישו מהאנשים שהיו איתי במד"צים (סמינר אמנון בנוה הדסה) יש תמונות (וגם תמונות שלי..) בבקשה תשלחו בבקשה!! תודה מראש שחר\FiFi תבחרו מה שבא

נ ו ם

New member
קרה לי בדיוק אותו דבר במד"צים שלי

לפני 3 שנים. צילמתי כל הקורס ובסוף נאדה גורנישט כלום. זה ממש מבאס אבל עם הזמן (3 שנים) התגברתי על האובדן...

נ ו ם

New member
../images/Emo32.gif ברוך שובי!!! ../images/Emo13.gif

(ממחר על מסכי האייסיקיו שלכם!) חבל שההודעה הזאת לא תקפיץ את השרשור ואף אחד לא יראה אותה. ניסיתי קצת להשלים פערים שהפדתי בפורום בזמן היעדרותי וקראתי את הרוב. בקיצור חזרתי לי מטורקיה ואני ממש שמחה לחזור לארץ הביתה (מחר רק
) ולפורום. היה כיף כיף אבל לא היתה לי את ההתלהבות הרגילה של הטיולים לחו"ל (וטיולים סתם). נסעתי עם אחותי ולפעמים היא ממש היתה מפלצת. מורן שלחתי לך גלויה. נראה לי שהמשימה הלאומית של התורכים (בעיניהם) היא עיצבון תיירים ועוברי אורח תמימים. הם פשוט היו טובי לב אך טמבלים, לפעמים גם רמאים וכמעט תמיד משבשי תכניות ומציקים. (כמובן שזו הכללה גסה והיו גם כמה פסדר). אין לי כרגע משהו מענין לכתוב כי אני עייפה. אתם מוזמנים לשרשר כאן הודעת בנוסח "הווו נעם ברוכה השבה אל מחוזותינו בלה בלה בלה". תודו שהתגעגעתם.

למעלה