אני קורא לכם להריע!

blacknwhite

New member
7 דייז!!!!../images/Emo99.gif

הממ...

אין לי כוח לחפור,אז רק אגיד שאני אריע לאנט במידה וזה יגיע לה.במידה והיא לא "תספק את הסחורה",לא רואה שום סיבה להריע לה. המשפט הבא:"היא הייתה זמרת אופרה בינונית מינוס שהצליחה בזכות הסגנון המדהים של שאר הלהקה",פשוט עיצבן אותי.כל אחד מהלהקה תרם לסגנון המיוחד שלה בדרכו שלו.וכן,גם טאריה תרמה לסגנון המיוחד. מה שכתבת זו פשוט ערימה של שטויות.מצטערת אם אני נשמעת גסת רוח,אבל אני פשוט לא מסכימה.

forgottensoul

New member
אבל אם היא כן "תספק את הסחורה"

אז יהיה הוגן שתריעי ספציפית לה לא? לפחות באחד מהשירים.

היויו

New member
טוב,חלאס.חפרת מספיק.חבר'ה -די להאכיל את הטרול

הוא כל כך רוצה - שיריע לעצמו לבד מהחדר שינה שלו. שיפסיק לז**ן ת'שכל.הביא לי קריזה עם השטויות שלו והנבואה שלו. אני בא ברוח טובה, כולם יודעים את זה, אבל בחיי שאם הייתי יכול - כבר הייתי מוחק פשוט את כל השרשור הזה כי רק לראות את זה מעצבן אותי מחדש.
ואדון מדון - לך תחפור למישהו אחר.עזוב אותנו בשקט ותן לנו לחיות את חיי ההערצה שלנו איך שמתאים לנו ולא איך שמתאים לך. הבנו אותך.שמענו.שמענו עוד (ושמענו כבר יותר מדי).בחיאאאאאאאאאתאק- עזוב אותנו בשקט.

forgottensoul

New member
0_0

בוא נגזים. למה לא? אני מנסה להביע דעה פה. ואתה רוצה למחוק את כל השרשור? ג'יייי....מה עובר על אנשים?

היויו

New member
לא מגזים.פשוט הצפת את המקום ברוח "עדי יהווה"

או "עדי אנט",יותר נכון. תראה, אני בהחלט בעד שינוי האווירה. היא מאוד נחמדה. ואני לא אומר שהיא לא מתאימה, עד שאני אשמע אותה מבצעת שירים אחרים (כמו ED,GLS וSS שיהיו בהופעה). אבל הגישה שלך ממש מביאה קריזה!!! לא משנה מה אומרים לך, לא משנה שכולם אומרים לך לעזוב אותנו ולהפסיק להתייחס אלינו כמו אל מטומטמים צעירים, לא משה שכולם אומרים לך שזה עניין של טעם ושלא תצליח לשנות את דעתם של מי שכבר חושבים בצורה מסויימת (וזה כולנו) אתה עדיין ממשיך עם ההטפות שלך. אז כן - הצלחת לעצבן אותי. וכן - אתה חופר לי כבר במוח עם הגישה שלך. רוצה? תבוא תריע. לא רוצה? אל תבוא בכלל.יותר עדיף. לצורך העניין, עברתי מספיק להקות ומספיק הופעות ומספיק שינויים בלהקות שאני מאוד אוהב כדי לדעת איך להתייחס לזה. אני לא צריך שאיזה ילד יבוא וינסה לשכנע אותי למה אני טועה או למה אני צריך להריע (להריע!!! לא פחות !!!) למישהי בלי שאני בכלל יודע איך היא שרה בהופעה חיה. אלבום זה לא הופעה.יש מליון טייקים, יש עריכה, יש מיקסים.הקול משתנה, הקצב מתוקן, בריחות של קול מוקלטות שוב ומוחלפות.אז עזוב אותנו בשקט, טוב?

forgottensoul

New member
אין שום צורך

לא להתעצבן עליי. ולא לסלק אותי לכל הרוחות. ולא לקרוא לי "איזה ילד" (מה גם שמבחינת הגיל אני לא מתאים לכינויי הזה). זו סתם גישה של לנסות לפגוע ולהעליב. אני בא לפה ומציג דעה שצריך לנסות לקבל את הסולנית החדשה, לא להשוות אותה לסולנית הקודמת כי היא טובה בזכות עצמה, ולתת לה להרגיש שהיא במקום בלהקה. וכל זה על מנת שגם אתם תצליחו להנות מהסגנון המעט שונה של הלהקה וגם בשביל שאנט תרגיש בטוחה יותר בלהקה ובשביל שהלהקה תרגיש בטוחה יותר עם אנט. זה הכל. זה בסה"כ עניין של לעשות משהו שיתרום למוזיקה שאנחנו אוהבים... וחבל מאוד שיש פה אנשים שרואים את זה בצורה שאני מכריח אותם לאהוב את ההרכב החדש יותר מאת הישן. כי אני לא!!! וזה ממש לא מה שאני מנסה להעביר פה!!! אז תפסיק בבקשה לנסות להוציא אותי באור הזה.

היויו

New member
אני לא מוציא אותך באור הזה.אתה עושה את זה לבד

בצורה מעולה...
ומבחינתי כולם כאן ילדים
(לא סתם בחתימה שלי אני הזקן). אבל ת'כלס - אתה פשוט לא מכיר מספיק את הפורום ואת הדיונים המרובים שהיו פה בנושא של אנט. אני מציע לך לחזור אחורה בזמן בפורום ,לקרוא חלק (או את כל) הדיונים האלה ולהבין את הראש שלנו בנידון. אתה בא מגישה מוטעית שכולנו כאן שונאים את אנט, לא מוכנים לשמוע שום דבר שהיא שרה ולא רוצים יותר לשמוע בחיים של נייט.וזה פשוט לא נכון ברמות בלתי נתפסות.

forgottensoul

New member
אם זה כ"כ לא נכון

אז למה אתם מתפלים אליי שאני מציע שנעודד אותה?

אני אגיד לך למה...

בגלל שאתה רוצים שנעודד אותה לא משנה מה(ככה הבנתי מההודעה שלך).אתה רוצה שנעודד אותה בלי קשר לאיכות הביצוע שלה בהופעה.רובנו(אם לא כולנו) לא מוכנים לעודד את אנט אם לא תהיה לכך הצדקה(כלומר,אם איכות הביצוע של אנט לא תהיה לטעמנו).כ"כ קשה להבין את זה? אנט שרה טוב=עידוד. אנט שרא חרא=לא עידוד. אנחנו לא חבורה של מעריצים בני 12 שלא מבינים כלום מהחיים שלהם,ומעריצים את נייטוויש בצורה עיוורת.אני בכלל לא קוראת לעצמי מעריצה.אני לא מעריצה אף אחד.אבל זה לא העניין.העניין הוא שבמידה ותהיה הצדקה לעידוד,אנט תזכה לו,ולא יהיה צורך לשכנע אף אחד לעודד אותה(להריע לה,או מה שזה לא יהיה
).במידה ולא תהיה הצדקה לעידוד,מן הסתם שהיא לא תזכה לו.

forgottensoul

New member
אז את מוכנה להסכים

על כך שאם הביצוע שלה יהיה טוב אז נעודד אותה? ספציפית אותה?

לא יכולה להחליט בשביל אחרים,

אבל מבחינתי,אם יגיע לה,אני בהחלט אעודד אותה.

The Cat Woman

New member
אתה כ"כ טמבל שזה פשוט משגע אותי :S

במשך כל השרשור הזה כולנו אמרנו לך שאם אנט תתן הופעה שתצדיק עידוד- נעודד אותה! וזה ברור מאליו, זה כבר יבוא מאיתנו מבפנים... זה לא משהו שאומרים לאנשים לבצע והם כמו מכונות יבצעו. זה הכל. אתה פשוט לא יודע לקרוא ותוך כדי זה לעבד את המידע ולהגיע להבנה. work on that!

"ונייטוויש לא נשמעו טוב יותר מעולם!!!" XSS

נתקן את זה ל>> נייטויש מעולם לא נשמעו רע יותר!!!!

forgottensoul

New member
אולי לדעתך...

לדעתי DPP הוא אלבום מעולה. ואם תסתכל/י עליו עם ראש יותר פתוח ולא בצורה של "אאאה! איפה הקול אופרה שאני כ"כ רגיל אליו?!" אז אולי גם תצליח/י לראות אותו באור אחר.

מה קשור?

אני שומעת גם קולות רגילים. באלבום וואנס טאריה שרה בקול רגיל...לא אלבום מדהים אבל עדיף על עעעעעענט.

למעלה