אפרופו אפרים שמיר

גם אני רוצה

טוב, גם אצלי יהורם הוא במקום הראשון הנצחי ששי קשת, דודו זכאי, ליאור ייני ו.... עוזי חיטמן זמרות - האחת והיחידה - עפרה חזה ואין בלתה

יש הרבה

לפני 20 שנה הקולות של הזמרים והזמרות היה שונה וכמובן גם הסיגנון היה אחר ושאותו אני הכי אוהבת. הזכרת את יהורם גאון, לא כל כך אוהבת ת'קול שלו, למרות שיש לו שירים משגעים שאני מאוד אוהבת. הזמרים שהיה להם קול יפה לפני הרבה שנים ועם הזמן... אתם יודעים. אברהם פררה ה ג ד ו ל ליזהר כהן היה קול משגע וגם היום אבל לא כמו פעם. לששי קשת בתקופת הצבא בלבד היה לו קול נדיר יגאל בשן רק בתקופת הצבא. מוטי פליישר. דודו זכאי הגדול מכולם. צביקה פיק של פעם. שלמה ארצי רק של פעם. תמיד אהבת את שלמה ידוביש לו קול כל כך נקי וצלול שזה מדהים שנשאר עד היום. שאלת מי יכניס את זוהר... התכוון לזוהר ארגוב? המלך??? אם כן, אז כן היה לו באמת קול יפה, הוא הרי המלך לא? (-:

galiushka

New member
מצטרפת חדשה

אני חושבת שכמעט כל השמות הרשומים כאן הם שמות ראויים בהחלט האהובים עלי ביותר הם (אני קוראת להם "השילוש הקדוש" למרות שאין בהכרח קשר בינהם) מתי כספי גידי גוב יהודית רביץ

שבט2

New member
הקולות הכי הכי בעיני: אילקה רווה

1. אילקה (הלל) רווה 2. שמעון ישראלי 3. יזהר כהן 4. שמעון בר (למי שלא מכיר שיחפש ב"מומה") 5. אריק איינשטיין 6. שייקה לוי 7. דני ליטני הערה: אני מאד אוהבת את קולם של מתי כספי (ובכלל הכי אוהבת אותו), של חנן יובל - אבל הם לא הקולות הקלאסיים הטובים במיוחד לכשעצמם.

שבט2

New member
הקולות הנשיים הכי הכי:חוה אלברשטיין

1. חוה אלברשטיין 2. נחמה הנדל 3. אילנה רובינא 4. דורית ראובני 5. מירי אלוני (פעם) 6. אילנית 7. מיקי קם

שבט2

New member
ואיך שכחתי את שושנה דמארי !!

מי שלא שמע אותה 'לייב' - לא יכול להבין מהן עוצמות! (שמעתי אותה לפני כ-3 שנים בערב הוקרה שנערך לה - לא יאמן איזה קול עמוק, יציב ועצמתי!)

קוליפון

New member
שמעון בר שר נפלא ../images/Emo70.gif

אני אוהב במיוחד את הביצוע שלו ל"שיר ערש" מתוך ההצגה "אסתר המלכה" של אלתרמן.

lexigali

New member
מה? לא ידעתי שיש לו ביצוע לזה!

באיזה דיסק זה מופיע, אם בכלל?

קוליפון

New member
באוסף שירי אלתרמן שיצא ב"מדיה

דיירקט"

גרי רשף

New member
הרשה לי לחלוק עליך

את שמעון בר אני שומר במיוחד לשרשור ההמשך- הקולות המעצבנים של הזמר העברי. אפילו אביב גפן לא מעצבן כמוהו! טוב, אני הולך להירגע קצת: לא בריא להתעצבן בגילי! (איפה הכדורים הירוקים שהרופא רשם לי?)

ורד ו

New member
חולקת עליך, לטעמי מהקולות הנפלאים

שמעון בר שר ברכות מלטפת, רק שיש לו קצת מבטא לא ישראלי כזה.

ואלו שהיו הגדולים לטעמי הם:

המלכה - האחת והיחידה - שושנה דמארי אריק לביא - עם קולו התהודתי האיכותי בני אמדורסקי - וקולו העבה ויהורם גאון של פעם.

lexigali

New member
זמרות:

1. עירית סנדנר 2. זמרה אורנת 3. אילנית 4. ג'וזי כץ של פעם 5. חוה 6. נחמה הנדל 7. יונה עטרי (פחות הקול עצמו, אבל ההגשה והכל ביחד) 8. אילנה רובינא 9. מירי אלוני של פעם פעם 10. עירית סנדנר (כן, כן, היא תופסת לפחות שני מקומות!)

mucool2

New member
קולות גבריים../images/Emo150.gif

עבים: בני אמדורסקי שמעון ישראלי גדעון זינגר אריק איינשטיין דקים: אפרים שמיר שלמה גרוניך בועז שרעבי ישראל גוריון מלטפים: הפרברים שלמה ידוב דויד ברוזה מתי כספי

lexigali

New member
יופי של חלוקה ../images/Emo6.gif

וגם אני מאד אוהבת את גדעון זינגר. אין, אין, אין כמו "הרעות" עם הסולו שלו.

mucool2

New member
יש עוד קטגוריות..

אבל לא היה לי כבר כוח לקטלג, או לקטרג...

mucool2

New member
ואפשר (כלומר חובה) להוסיף

את אריק סיני לקולות המלטפים.

למעלה