אפרופו אפרים שמיר

מלטף אולי את המעריצות שלו../images/Emo6.gif

אבל לא הקול שלו, לפי דעתי אין לו קול בכלל מלטף והוא יגיע בשרשור הבא של גרי, בקולות המעצבנים.

mucool2

New member
אם כבר מלטף...

שימי תבורי - תוקף ומלטף (מישהו זוכר את הפרסומת הזאת?).

שבט2

New member
חותמת על ע.סנדר ומתביישת ששכחתי את

מיכל טל - אהובה עליי מאד מאד מאד וקולה הוא מהנפלאים שיש! (עירית סנדר מזכירה לי אותה. מיכל טל מבחינתי קודמת לה) זה שהיא וא.רובינא ככה סתם 'נעלמו' - זה מאד חבל..

mucool2

New member
קולות נשיים../images/Emo68.gif

צילה דגן
ריקי גל מזי כהן דורית ראובני עפרה חזה סוזן ופרן שולי נתן דפנה ארמוני *** הדירוג (גם של הגברים) מתיחס לקול בתקופת השיא, ולא לתקופה האחרונה.

../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif../images/Emo127.gifצילה דגן

נכון היה לצילה דגן עד היום האחרון את אותו קול מלטף ומצמרר בטרוף ואם כבר קולות מלטפים ריבי בן בסט במיוחד בשיר "על גבול הים האחרון"
שולי נתן במיוחד ב"ירושלים של זהב" נחמה הנדל הגדולה מכולם במיוחד ב"דונה דונה" אסתר עופרים בכל השירים אורה זיטנר במיוחד בשיר "אז היה לה עדין ריח של ים" שלומית אהרון במיוחד ב"יש לי אהוב בסיירת חרוב" שלווה ברטי במיוחד באדאג'יו דורית פרקש בכל השירים

סאביבית

New member
תגידי,

איך ל&*%^$#* הגעת לזה???????? והעיקר, האם הטמעת את דרך ציון היום המיוחד הזה?

mucool2

New member
ה

ארז הלוי. זמר ומלחין נפלא, שצץ באמצע שנות השמונים ונעלם מיד. היה לו קול גבוה-גבוה.

האגס 1

New member
../images/Emo19.gif ../images/Emo68.gif

"הדייגים הלכום להם לים... ואל תשאל אותי מה להם שם..." וגם: "כי כך ברא אותך הטבע / עם קצת דמיון ומחשבה חופשית..."

האגס 1

New member
אין מה להבין. ממש לא בדיחה

אלה ציטוטים מהשירים הכי מוכרים של ארז הלוי. אם השירים האלה מוכרים לך - עכשיו את יודעת מי שר את אותם שירים.

לא שמעתי מימיי מילים אילו.

ובטח לא ת'שיר דרך אגב, אין לי רדיו בכלל, אני שומעת רק מדיסקים. ובעבודה שומעים רק רדיו לב המדינה

למעלה