אפרופו אפרים שמיר

mucool2

New member
כן. שני השירים האלה היו ב"זהו זה"

מתישהו בקיץ 1984. כך נודע לי על קיומו של ארז הלוי.

assafta

New member
חברים, אז נ-כ-ו-ן שאלי מגן

אולי לא נכלל בקטגוריה של זמר (הוא בסיסט במקור ובהווה), ונ-כ-ו-ן (תעשו תנועה עם הראש) שמספר השירים שהקליט בתור סולן הם מצומצמים, אבל איזה קול מלטף... איזה קול נעים... כ"כ חבל שאין הרבה חומר שלו...

givatronist

New member
אוקיי, מהגברים- הראשון- מוטי פליישר

אחריו, יהורם גאון- אריק איינשטיין- שלמה ארצי. נשים: -נורית גלרון ויהודית רביצ - גלי עטרי- מירי אלוני

bryan

New member
השלישיה שלי

1.עוזי חיטמן 2.דיויד ברוזה 3.רמי קליינשטיין

לשלמה ארצי פעם היה קול יפה

גם היום יש לו קול יפה קצת יותר צרוד. אוהבת את השיר שלו "את אינך יודעת, מה מאוד יפיפית. ואת "נחל ים" ואת כל השירים שלו כשהוא היה בצבא. והשיר הכי הכי "וביחד נזדקן" הוויי באמת שיר.. סוף אבל מה זה דיסק "שניים"

שקדי

New member
ככה זה שיש שנים../images/Emo11.gif../images/Emo68.gif

אלבום כפול מופלא רגיש וקסום...מומלץ אגב...גם הדיסק אהבתיהם מעולה לטעמי...ולא רק

יוליקה

Member
מנהל
מותר גם לקשישה להביע דעה?

זמרים צרודים אף פעם לא ריגשו אותי פרט ללואי ארמסטרונג - כי הוא היה חצוצרן. הזמרים הטובים שלי: אריק אינשטיין אריק לביא יהורם גאון - של עד 1990 אריק סיני - תמיד עושה לי את זה שמתם לב שהארי'קים הם הפייבורטים שלי? אהבתי גם את גידי גוב, אבל רק בגלל השירים המיוחדים שלו זמרות: אילנית עופרה חזה הבלתי נישכחת אגב, את יפה ירקוני אני ממש מתעבת רותי הולצמן משלישית מנטה מסטיק יודעת לשיר

רותי הולצמן

ג'זוס, איך שכחתי ממנה לגמרי בטח, בטח, יש לה קול של המאה לא מזמן ראיתי אותה בהופעה ונשאר לה הקול היפה הזה. לא יודעת למה... אבל תמיד היא מזכירה לי את צילה דגן.

KeLeMeNcY

New member
הגברים עם הקול הכי יפה

מקום ראשון עם הפרש גדול מהשאר: זאב נחמה, יש לו קול מהפנט אחריו: מיקיאגי, יזהר כהן, אריק סיני, דני בסן ויהודה פוליקר

הקול של אריק איינשטיין ../images/Emo141.gif

נכון שאריק איינשטיין עשה לא מעט זבל לאורך השנים, אבל אין קול שמזוהה יותר עם גבריות עברית יותר מהקול שלו, כשהוא מבצע את שירי "שבלול", "פוזי" ו"בדשא אצל אביגדור". עוד קולות גבריים יפים, שכבר נזכרו קודם: שייקה לוי, בני אמדורסקי, אריק לביא. ועוד אחד שטרם נזכר: יוסי בנאי.

למעלה