אקסית מטופלת

זו מיזנדריה

לא יהירות....
אגב יתכן שהיא באמת חכמה במיוחד, יתכן מאוד ( נו, אז מה? ). אני בכלל לא טוען את ההיפך.
אני טוען שהיא בחורה מליגה ז'.
אין מה לעשות עם פמיניסטית כזאת.... היא לא מספיק טובה לזיונים. לא אטרקטיבית.
היא לא יכולה להכין ארוחה חמה לבן זוגה, בהנחה שהיא תמצא כזה.
בהנחה שהיא מחפשת קשר רציני, גבר שייצא איתה צריך לחזר אחריה, לשלם עליה בבילויים משותפים. אחרת זה לא יתקדם איתה. היא תאמר עליו שהוא קמצן ( כאילו שהיא לא קמצנית... ).
אם הוא נמוך ממנה, היא לא מסוגלת להימשך אליו. כי ככה רוב הנשים בנויות ( היא גבוהה ).
אם הוא מרוויח כמותה או פחות ממנה, היא תחוש מיאוס כלפיו. זה אותו כלל נשי שדיברתי עליו ( היפרגמיה ' Briffalt's law ). היא חייבת להתעשר עם גבר... היא לא יכולה לעמוד במקום.
כבר לא צעירה, לא מוכנה להיות עקרת בית. לא צריך.... באמת לא צריך.
שתלמד תואר שלישי מצדי, שתביא ילד מתרומת זרע.
בוודאי שהיא קורבן פמיניסטי.
בעידן אחר, לפחות היא הייתה מקדמת את ענייניו של בן זוגה. הייתה עושה ילד אחד לפחות.
בטח גם לוקחת פרוזק או אפקסור... גם זה חלק מהעניין של להיות פמיניסטית בימינו. אני יודע את זה לגבי האחיות שלי ( הן על כדורים כבר שנים ארוכות ).
לא אהיה מופתע אם היא גם מאוננת מול מצלמת האינטרנט שלה עם דילדו כדי להדליק גברים, כדי לקבל פירגונים על נשיותה, ובדרך גם לקבל כמה דולרים באינטרנט.
ככה זה נשים בימינו... זה מה שהן עושות. וחיי המין שלהם קיבלו מן פן וירטואלי, עם בקשיש או בלי.
רק אוי לך אם תטריד אותן מינית במקום העבודה... אוי לך....רק לא זה.
&nbsp
הטרדה מינית...זה גם נושא בפני עצמו...
כמו שאמרתי הפמיניזם מתעלם מטבעו של הגבר להיות גבר, ומתעלם מטבעה של האישה להיות אישה.
כך יוצא שאך ורק גברים מורשעים בהטרדה מינית ומשלמים פיצויים לאישה. לעולם לא הפוך. בוודאי שזה חוק שמקפח מגדרית את הגברים בלבד ( בפועל ).
ממש כמו בתי הכלא שמלאים בגברים מקיר לקיר.
ולמה בתי הכלא אינם מלאים בנשים? ממש חידה...
עדיין לא שמעתי לא שמעתי הסבר פמיניסטי לזה.
מה לגבי שיוויון פליליות? שיוויון בהרשעה מגדרית? זה לא מעניין אף אחד... מה שמעניין נשים זה רק זכויות כספיות ועצמאות כלכלית. ולך תסביר להם שכסף זה גם חלק מזוגיות.

אתה מתעלם מכל מה שכתבתי.

אתה קיצוני בדרכך בדיוק כמוה.
אתה נתפס לאישה אחת יהירה ומתנשאת ומחליט שהיא מייצגת את כולן. אין קשר לזה שהיא חכמה, יש קשר לאופי דפוק, ואופי כזה הוא דפוק גם אצל גבר וגם אצל אישה. לא הייתי יוצאת עם הגרסה הגברית שלה. אתה מתעלם לגמרי מכל הנשים הלומדות והעובדות שכן מצאו בני זוג, אתה מתעלם מהעובדה שממש לא כל הנשים יהירות ומתנשאות ושונאות גברים. זה שהבחורה הזו היא כזאת לא אומר שכולן כאלה. אם כבר, אני רואה דמיון בינך לבינה בזלזול שאתם מפגינים כלפי המין הנגדי. פמיניזם אינו זלזול בגברים או שנאתגברים. זה שיש נשים שמתנהגות ככה, זה כי הן כאלה ולא כי כולן כאלה. אם היה כל כך מתאים לטבע הנשי לשאוף להיות עקרת בית, רוב הנשים לא היו רצות ללמוד, לעבוד ולעסוק בכל מיני דברים שלדבריך הטבע לא בנה אותן לעשות. אתה החלטת שתפקיד האישה צריך להיות תמיכה בבעל. האמונה הזו שלך לא מבוססת על כלום חוץ מהאמונה הפרטית שלך ושל גברים רבים אחרים שבימים שבהם כוח פיזי קבע הכול ניצלו זאת כדי לשעבד נשים כי הן יותר חלשות פיזית.
אם אישה מסוגלת להיות חכמה ומוכשרת, ללמוד, לעבוד ולתרום לאנושות, למה שלא תעשה זאת? למה שתסתפק בחיים אפורים ולא מספקים? מי שלא רוצה להתחתן או להביא ילדים שלא תעשה זאת. אבל מי שרוצה - אין כל בעיה והרוב גם נשואות וגם עובדות. אבל אתה מתעלם מכל הנשואות שלומדות ועובדות ומתרכז רק באלה שלא הצליחו בחייהן האישיים כאילו שהן דוגמה לכל הנשים. הבחורה בסרט לא מייצגת את רוב הנשים המשכילות והעובדות והיא בטח לא מייצגת אותי.
וכן, זכותם של אנשים שלא יטרידו אותם מינית. אני סבלתי מהרבה הטרדות מיניות בצבא ובעבודה, ולהגיד שזה לא נעים זה לא להגיד כלום. זה טבעם של גברים להטריד מינית? אולי של גברים שהם חיות אדם. מעולם אף אחד מידידיי הרבים לא ניסה להטריד אותי מינית. ברגע שהבהרתי שאני לא מעוניית, הנושא נסגר. זה רק מוכיח שהכול תלוי באיזה מין אדם אתה, איזה סוג של גבר אתה. גבר שלא מכבד אישה בחיים לא יזכה לכבוד בחזרה, ולא משנה כמה יכה על החזה ויזעק שהוא גבר ומגיע לו כבוד מהאישה הקטנה.
אין שום הבדל בין האישה הזו, שמזלזלת בגברים ומדגישה כמה היא יותר חכמה מהם לבין גברים שמתייחסים באותה צורה לנשים.
מה קשור פרוזק לפמיניזם? בחיים לא לקחתי פרוזק. יש גם המון גברים שלוקחים פרוזק. מצלמות באינטרנט? נו בחייך, ככה חלק מהנשים וככה חלק מהגברים, בעוד אחרים לא ככה. פרט לכך, שכל אנשים אינם נמצאים במערכת יחסים מחייבת, מה אכפת לך מה הם עושים באינטרנט. אותי אישית ממש לא מעניין מה אנשים אחרים עושים בחייהם האישיים כל עוד אינם פוגעים באנשים שהתחייבו לא לפגוע בהם. סטריאוטיפים והכללות גורמים לעיוורון ולחוסר אבחנה.
כל הנשים מבחינתך הן אותו הדבר. כנראה בשבילה כל הגברים אותו הדבר. לעומת זאת בשבילי, כל אדם עומד בזכות עצמו, וכל גבר שמכבד אותי יקבל ממני כבוד בחזרה.

אבל רק גברים מטרידים מינית

ליתר דיוק, אך ורק גברים מורשעים ונתבעים על הטרדה מינית.
אני חושב שכל גבר מטריד מינית... לא לגמרי סגור על זה... אני חושב כך. מטריד מינית עד שהוא נעשה מבוהל מתגובתה של המוטרדת.
מכל מקום, רק גברים מורשעים על הטרדה מינית. אני מסיק שבפועל מדובר בחוק נגד גברים בלבד ( גם אם חל כביכול על נשים ). מדובר בחוק שמעניש את הגבר על מיניותו, מעניש אותו על כך שהוא גבר או זכר.

דברייך לגבי חיות אדם בהקשר של מטרידים מיניים, פוגעניים.
אני חושב שאת לא מכירה גברים מקרוב.
הטרדה מינית או חיזור טורדני, זה התנהגות גברית / זכרית שמוטבעת בפסיכולוגיה הגברית.
אני לא מדבר על עבירות מסוג מעשה מגונה או אונס וכו', אלא על הטרדה מינית.
גם בנך או אחיך או בעלך הטרידו מינית פה ושם... הם רק לא אכלו אותה על זה.
לא שמעתי על הזכות שלא להיות מוטרד מינית.
שמעתי רק על האיסור שלא להטריד מינית.
גם שמעתי על גובה הפיצויים שהוא.... לומר זאת במילה אחת, מטורף, ומעורר רגשות קשים דווקא נגד הקורבן המוטרד(ת) מינית. בגלל מידת הנזק שנגרם למטרידן, נזק מוגזם ומאוד לא מידתי. מדובר בענישה נקמנית ומרושעת נגד המטרידן המינית.
יש המון גברים כאלה שהטרידו מינית וחייהם למעשה נהרסו, הם נודו והוחרמו, חלקם ללא שום הליך הוגן, ללא משפט, ללא דין וללא דיין.
ואף אחד לא מרגיש כלפיהם שום אמפתיה, אלא בדיוק להיפך. כל שהם סופגים מרגע התלונה, זו פסיכופתיה, ודמוניזציה. הכל, ללא שום הרשעה בבית משפט.

אתה אל תספר לי שכל הגברים מטרידים מינית.

להגיד שכל הגברים מטרידים מינית כי הם גברים זה כנראה תירוץ שגברים שכן מטרידים המציאו כדי לתרץ את התנהגותם. יש גברים נפלאים ואצילי נפש בעולם, וזה שהם לרוב לא נכנסים לפורומים מהסוג הזה שמלתחילה רק קומץ קטן של גברים כותבים בו, לא אומר שהם לא קיימים.

כל גבר מטריד מינית

יש גברים א-מיניים...
אבל גברים סטרייטים- מיניים, נוטים להטריד מינית, כל אחד ואחד מהם, ולפחות פעם אחת בחייו.
זה לא פשע להטריד מינית... עדיין לא פשע...
אני גם לא אומר שזה "בסדר" להטריד מינית או להטריד בכלל. זה לא מה שאני אומר.

אני אומר שכל גבר מיני וסטרייט, מטריד מינית, במיוחד כשהוא צעיר.
אני אומר גם שמדובר בחוק שיוצר יותר נזק מאשר תועלת, במיוחד כלפי המטרידן המיני.
החוק הזה מסריח במיוחד, ומצחין במיוחד, מפני שמוסדות שונים ( כמו אונ' ) שופטים את המטרידן במלוא חומרת הדין, ואף מציינים זאת בריש גלי, ומטילים עליו גם "הסכם" לפיצויי המתלוננת. סכום פיצוי שהוא מוגזם במיוחד, תחת איומים שאם המטרידן לא יסכים להסכם, אז המתלוננת תתלונן במשטרה.

כמו שאמרתי, חומרת הענישה וסכומי הפיצויים גורמים לי לרגשות הזדהות דווקא עם המטרידן, ולא עם הקורבן. כלפי המוטרדת אני חש רגשות שליליים ומאחל לה את מה שאני מאחל לה...

אומר כאן שאישית, עדיין לא הסתבכתי בעניין כזה מעולם. ב"ה.
לא רוצה להסתבך, ולא רוצה לשלם פיצויים לאף מוטרדת מינית אכולת תאוות בצע.
לא מוכן לחרא הזה.
אני חושב שהעידן הזה שאת בטח מברכת עליו, זה עידן של רדיפת גברים, עידן הנסב על שנאת גברים, עידן הנסב על חיפצון גברים, והשקפה שהם "רשעים".
כך אני חושב...
זה החלק שאני מתעב בעידן הפמיניסטי הזה, שאת מגמדת וקובעת שהוא נסב רק על שיוויון זכויות ותו לא....
זה לא נכון.
דברייך אינם נכונים.
אנו חיים בעידן של שנאת גברים, עידן מיזאנדרי.
עידן שרואה בגבר פרה חולבת, משאב מתכלה.
את לא רואה את זה ככה....

לא נכון! אני בחיים לא הייתי יוצאת עם גבר מטריד מינית

או הייתי נשארת ידידה של מי שמטריד מינית, ויצאתי עם הרבה בחורים ויש לי הרבה ידידים, שחלקם היו מעוניינים בי בשלב זה או אחר, אך מעולם לא הטרידו אותי מינית.
בוא נבהיר משהו: לנסות להתחיל עם בחורה שמוצאת חן בעיניך (אלא אם כן מדובר ביחסי מרות וכד') זו לא הטרדה מינית. הטרדה מינית היא להמשיך להציק לה ולהטריד אותה בעניין כשהיא הבהירה שאינה מעוניינת, להעיר הערות בעלות אופי מיני וכד'. הטרדה מינית היא לנסות ליצור מגע פיזי עם מישהי שלא מכירים לפני שמנסים לגשש ולוודא שהיא מעוניינת, ולהמשיך בכך גם כשהיא אומרת שהיא לא מעוניינת. המטרדה מינית זה אם מרצה מנסה, למשל, להתחיל עם סטודנטית שלו בזמן שהיא באה אליו לשעת קבלה כדי שיעזור לה להבין את החומר, או אם מנהל מנסה להתחיל עם עובדת שנכנסת אליו למשרד כדי לדבר על נושא שקשור לעבודה. ובטח ובטח שזו הטרדה מינית פושעת אם הם מנסים לנצל את המרות שלהם ולאיים על האישה שאם היא לא תסכים, הם יכשילו אותה בקורס/יפטרו אותה ממקום העבודה וכד'.
וכן, הטרדה מינית נחשבת לעבירה, ובצדק.

יתכן שידידייך וקרובייך הטרידו מינית

יתכן שקרובייך וידידייך הטרידו מינית נשים אחרות, ואת לא יודעת על כך.
יתכן שהם בכבודם ובעצמם שכחו...
אין דבר כזה גבר מיני סטרייט שלעולם איננו מטריד מינית. אין דבר כזה.
&nbsp
סכום הפיצויים שנהוג לפסוק למתלוננות, נראה לי מוגזם במיוחד. וכל זאת מבלי שנגרם למוטרדת שום נזק פיזי או נפשי. זה נע בין 90 ל 120 אלף שקל להטרדה מתלוננת.
הסכום המופרז הזה נראה לי תמריץ של ממש שמזמין את המתלוננת להתלונן נגד המטרידן.
היה אפשר להסתפק ( למשל ) בפיטורים / סילוק / הדחה. בלי פיצויים.
&nbsp
בחלק מהמקרים, מדובר במן חרם חברתי או נידוי, והכל ללא משפט.
כך כשמדובר באנשים מפורסמים, כמו ארי שביט, עמנואל רוזן, דן מרגלית. אנשים שלא רק פוטרו, אלא נעשו "שרופים". הכל ללא משפט.
זה מאוד מפריע לי.
החברה שאנו חיים בה, הפכה לחברה שרודפת אחר גברים מיניים, צדה ומשמידה אותם.
זו חברה שמפחידה אותי.

אנחנו רק מדברים...

את יכולה להגיד מה שאת רוצה.
אני לא מתבייש בכלל, גם לא לקבוע שבנייך, אחייך או בעלך, כווווולם הטרידו מינית לפחות פעם אחת בחייהם, הטרידו אישה או נערה בת גילם שהם היו מעוניינים בה.
לא חושב שזה גורע במשהו מכבודו של גבר להטריד מינית....( גם לא הפוך ).

אני לא נפגע מביקורת נשית על כך שאני ( אולי ) בחור מליגה ז'. לא נפגע...
אבל כמוני יש עוד רבבות במדינה הזאת, בחורים כמוני.

אני מנסה להסביר לך ( ללא שום הצלחה ) שאנו חיים בחברה שבה בכל ניגוד עניינים מכל סוג, החברה תעדיף את קידום ענייניה של האישה ( חד וחלק ).
גם אם היא חיילת בתפקיד פקידותי לחלוטין שחשה נפגעת מהתנהגותו של קצין ולוחם שנלחם במו גופו להגן על מדינת ישראל.
כל עברו, כל הערכה שקיבל, וגם מצבו התעסוקתי, הכל נמוג כעשן ברגע אחד שבו התברר שהוא מטרידן מיני. הכל נמחק....
אני אומר שזה לא הוגן, וזה בהחלט מטיל אימה על כל גבר לקרוא דברים כאלה.
אם אני מסתבך בפרשה כזאת, יתכן שהייתי שוקל רצח, גם אם היה ברור לי שאני לא בדיוק צדיק תמים.
אם לא הייתי מצליח לשקם את עצמי לאחר הפרשייה הזאת, יתכן שאכן הייתי מבצע את זממי.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5237725,00.html

שמע, אין לי מושג מאיזה סוג של בעיה אתה סובל,

אבל מה שבטוח - אין לי כל כוונה להפוך אותה לבעיה שלי. תהיה בריא.

אני לעולם אדון !

אני לעולם אדון.
אני לעולם מספר אחד !
אני לעולם מלך ואני קנאי לכספי, קנאי לרכושי, קנאי למשאבים שלי.
אני לעולם לא מוכן להסתבך בחרא של החברה הפמיניסטית הנוכחית.
לא מוכן לקבל על עצמי את הסיכונים שחלים עליי בחברה המודרנית, לרבות פיצויים דרקוניים או חרם חברתי שכזה כפי שציינתי קודם.
אני מוכן רק לזיונים ולא יותר מזה. כמוני יש עוד רבים אחרים.
רק ז י ו נ י ם.

אם הבנת את זה, זה אחלה.
אם לא הבנת, אל תביני.

היש גבול לפתטיות? לבריאות, מה אכפת לי מה אתה חושב על עצמך?

מה לי ולך ולמה זה אמור לשנות לי? מצידי גם תחשוב שאתה האפיפיור.

alongrin

New member
כנראה שאתה לא מבין

את משמעות ההגדרה של הטרדה מינית.
יש בחוק הגדרה ברורה מה זה הטרדה מינית.
וההגדרה הזו משאירה לך שוליים מספיק רחבים להתחיל עם אשה ולקבל סירוב מבלי שתחשב למטריד.
אם חצית את הקו כן אתה מטריד ותענש על כך ובצדק רב.
&nbsp

הנושא של הפיצויים, נקמני ומוגזם

אני מבין את העניין של הטרדה מינית....
קראתי את החוק בנושא, ואני עוקב אחרי מקרים מפורסמים שמדווחים בתקשורת, קורא בעיון רב.

אני לא טוען שזה בסדר או הוגן להטריד מינית.
אני טוען שכל גבר מטריד מינית בשלב כלשהו בחייו.
המוטרדת אולי מרגישה מוטרדת... ( אז מה? ).
כך תמיד היה במהלך ההיסטוריה.
כשזה מגיע לפיצויים ללא הוכחת נזק, זה מעיד שמדובר כאן על פגיעה בקניין כביכול. אין לזה שום דבר מקביל למעט פגיעה בקניין רוחני, הפרת זכויות יוצרים.
מדובר בפיצויים עונשיים ללא הוכחת בשיעור שאין לו אח ורע. מאות אלפי שקלים והכל מבלי שנגרם שום נזק... זה בהחלט מטיל אימה, גם אם אני אישית עדיין לא הואשמתי ולא הורשעתי בהטרדה מינית.
אין עיקרון דומה למשל בעניין של גבר שקיבל מכות מאדם אחר... ( נו בטח.. כי הוא לא אישה... ).
יתכן שיש מקום להעניש מטרידן מינית... אבל לא להרוס את חייו, לא להטיל עליו דמי פיצויים דרקוניים כאלה, ולא להחרים אותו מבחינה חברתית ( ע"ע עמנואל רוזן, ארי שביט, דן מרגלית ).
אם אנו חיים במדינת חוק, אני מצפה שרשויות החוק יטפלו באנשים כאלה, ולא שיטילו עליהם מן חרם בלתי נראה, חרם סודי שמאחוריו מסתתרת משימה להרוס את חייהם.
הם אנשים טובים וראויים קיבינימט. הם מעולם לא הורשעו באף עבירה בבית משפט.

אני לא מקבל דבריך מדובר כאן על חציית גבול או קו.
סה"כ עבירה חדשה שנולדה רק לפני 20 שנה....
לא שמעתי על זכותה של האישה שלא להיות מוטרדת מינית... מעולם לא.

נשים כל הזמן מסרבות לחיזורים. עולם חרא...

כשאני אומר "מטיל עליי אימה". אני בהחלט מתכוון לזה.
לא מפני שהבחורה עצמה בעלת כוח או עוצמה או שהיא מטילה אימה... אלא מפני שהיא כאמור "מועצמת" באופן שחורג מעוצמתה האמתית.
אין לה שום עוצמה משל עצמה...
אבל המדינה מעצימה אותה באופן מלאכותי, ואף מזמינה לפעול באופן נקמני נגד גברים שלא ביצעו שום פשע.
אחת כזאת היא מאי פטאל ( אמא'לה ).
תבעה וגם פוצתה בסכום כסף מטורף. לא נגרם לה שום נזק בכלל.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5237725,00.html

גברים מטרידים מינית גם אחד את השני, והם עושים זאת ללא הרף, במיוחד בצבא, גם במילואים.
אבל אף אחד לא פועל כדי להרוס את חייו של חברו... ולא דורש פיצויים. עדיין לא.
אבל עם נשים... לא!
כי הם פרח מוגן בחברה בחברה שלנו. פרח מוגן ונקמני נגד גברים, נקמני ללא שום אמפתיה.

alongrin

New member
לא לא לא....

וממש לא...
בחברה הקודמת שעבדתי בה היה מנהל בכיר נשוי, קצת יותר מבוגר ממני.
היתה לו מזכירה (עוזרת אישית) רווקה שמבחינת הגיל יכלה להיות הבת שלו.
&nbsp
אתה לא מבין איך אותו אחד הטריד אותה.. זה היה פשוט דוחה!!
הוא היה מתקשר אליה בערב.
הוא היה מתחנן אליה שתיעתר לחיזורים שלו.
כשהיא לא נעתרה לו הוא ייבש אותה מבחינת עבודה ובסוף פיטר אותה.
&nbsp
אני התחננתי בפניה שתתלונן, לא היה לה האומץ והכח להתמודד עם זה.
&nbsp
אני חושב שהקנס והעונש על הטרדה מינית נמוך מדי...

קראתי והבנתי

אבל זה בדבריך אתה סה"כ מזדהה דווקא עם המוטרדת מינית.

ואילו אני מזדהה דווקא עם המטרידן מינית, מפני שכאמור, אני חושב שהוא פועל על פי צו ביולוגי, ונענש בחומרה על מעשיו.
לא כ"כ מבין על סמך מה אתה קובע שמדובר בסכום פיצויים נמוך מדי.
אני חושב שמדובר בסכום כה גבוה, שעשוי לערער את המטרידן ולשתול במוחו מחשבות רצחניות. ואני רציני לחלוטין.
מדובר בפיצויים למי שלא ניזוק כלל וכלל מטיב העבירה ( הטרדה מינית ). אין לזה שום אח ורע למעט כשמדובר בהפרת זכויות יוצרים ( ואז הפיצוי נמוך בהרבה ).

זה שאתה מזדהה דווקא עם המוטרדת זה עניינך הפרטי.
אבל לא הסברת על שום מה ולמה.

גברים תמיד הטרידו מינית, ולעולם יטרידו מינית.
רק שמעתה ואילך הם גם צריכים לשלם על זה כסף. נו בטח.. .בשביל זה יש גברים בעולם בשביל לעשות כסף ולאבד אותו.

תגיד, יש בכלל פעמים שאתה מזדהה עם גברים באופן חד וחלק?
כי אם לא... אין לנו שום שפה משותפת.

alongrin

New member
בתור אדם נורמטיבי

אני לא מזדהה עם עבריינים מכל סוג שהוא.
אתה בא לעבודה בראש וראשונה כדי להרוויח כסף ולהתפנס.
&nbsp
מקום עבודה צריך להיות סביבה שמאפשרת לעובד לבצע את התפקיד שלהם על הצד הטוב ביותר ולהתפרנס בכבוד.
&nbsp
לאף אחד אסור להציק לך, להשפיל אותך, להטריד אותך כל סוג של הטרדה.
לאף אחד אסור לנצל את המעמד שלו ואת התלות הכלכלית שלך בו כדי לאלץ (לאנוס) אותך לעשות דברים שבנסיבות אחרות היית מסרב לעשות אותם.
&nbsp
ניצול מכל סוג שהוא בעיני הוא בלתי נסלח והעונשים צריכים להיות גבוהים ומרתיעים ככל האפשר.

בלתי נסלח... וואלה יופי..

זה מאוד מצער אותי שבכל פינה אפשרית בעולם, גברים זוכים להתייחסות כזאת, כמו שאתה ו "אורחת11111" מתייחסת.
תמיד הגבר, או הזכר, הם רשעים, מסוכנים, פושעים, עבריינים, והחברה דוחפת יד גסה אל כיסם ומחלקת את המשאבים שלהם מחדש.
ביטויים כמו שלך, "בלתי נסלח", "אפס סובלנות", "מלוא חומרת הדין" וכיוב' ביטויים שלעולם מיוחסים אך ורק ביחס לגברים, מחזקים אצלי את הרושם שאנו חיים בחברה פסיכופטית באמת, שעושה דמוניזציה לגברים ומסרסת אותם. גם רודפת אותם לאחר שכל המהומה כבר נשכחה.

נורמטיבי... גם אני נורמטיבי.
גם אני נטול כל הרשעה, נטול כל תביעה... נטול כל תלונה...
ואנחנו שונים מאוד.

alongrin

New member
אני מאחל לך מקרב לב..

שיום אחד יהיו לך ילדים משלך.
ושכמה מהן יהיו בנות.
בתור הורה,
לא תרצה שאיזה חולרע במקום העבודה יחמוס ביד גסה את הנשמה של הבת שכל כך השקעת בגידולה.
אתה לא תרצה שתהיה לה טראומה מכל מיני גברים שכרגע חושבים כמוך.
&nbsp
ואתה מאד תרצה לחנוק את אותו חולרע במו ידיך, כי שום עונש שתטיל מערכת המשפט על אותו גבר לא יהיה מספיק חמור מבחינתך.
&nbsp
אמר מי שאמר... דברים שרואים מכאן לא רואים משם...
&nbsp

לא רוצה לחנוק אף אחד

מפני שאני מאמין שגברים הם "טובים". כך אני מאמין.
יש אנשים טובים שפועלים באופן עברייני, באופן נזיקי, אבל דבריי הקודמים בעינם עומדים.
פשוט לא רוצה לחזור על דבריי הקודמים... לא רוצה לשעמם אף אחד.
לא מקבל שום דבר שנאמר כאן כמו "חיות אדם" "בלתי נסלח", או "אין עונש קל מדי". לא מתחבר לביטויים האלה בגרוש.

האחיות שלי הוטרדו מינית, וגם אמא שלי הוטרדה מינית. אז מה...? לא נגרם להם שום נזק. הם המשיכו הלאה כמו כלום.
במה שונה הבת שלך? היא נכה נפשית ? איזה נזק נגרם לה?
אני לא שותף לרגשות שלך בכלל.... גם לא קצת.
לא רוצה לחנוק אף אחד, לא רוצה לנקום, לא רוצה להעניש, ולא רוצה להתעשר חינם על חשבונו של אחר.
עד כמה שידוע לי "עוגמת נפש" זה משהו שאיננו מוכר במשפט הישראלי כלל וכלל... לעולם לא. אם יש נזק נפשי... צריך להוכיח אותו בראיות / חוו"ד מומחים.

אני כופר בקביעה / האשמה שאני שונא נשים.
אני כאמור... "אדון". אני לא מוכן להיות פרה חולבת של אף מוטרדת שחומדת את כספי, גם אם היא אכן חשה נפגעת.
אני חושב שאפשר לפתור עניינים כאלה של הטרדה מינית, עם מנת סבלנות ולא "במלוא חומרת הדין". ובטח שלא עם פיצויים דרקוניים כפי שהדגמתי באחד הקישורים.

אני אכבד את החוק... אבל אך ורק בגלל שאני קנאי לרכושי, קנאי לכספי, קנאי ליציבות שלי, לוודאות שלי, לביטחון הפרטי המשפטי שלי בחיי האישיים, ובגלל שאני חרד מפני ערכאות, ועדות משמעת, ובתי משפט מכל סוג.

עבורי, מדינת ישראל היא בוס זמני מאוד. בוס בר חלוף.
הרי ברור לך שהמציאות הנוכחית לא תימשך כך לעד.
גם מדינת ישראל לא תשרור לעד...
ב"ה, אנו יהודים. אנו ישראלים.
אנו מוקפים אויבים...
גם לאויב יש מה לומר. הוא גם לא תמיד טועה. לא תמיד...
מי יודע....

למעלה