ארג... אפשר להבין מה זה הקטע הזה

אישון36

New member
את בוחרת בבדידות

כדרך חיים. תפסיקי לחשוב שמגיע לך אחד משלושה מוכי גורל. להבנתי את לא רק בחורה שאני הייתי מגדיר ככוסית. אלא גם בחורה שיש לה המון מה להציע לכול אדם איתו תכנסי לקשר. אני (חושב שזה ידוע) לא ממש מתחנף. אני מנייק מקצועי, ולך יש המון היכויות. את בוחרת באחד משלושה מוכי גורל, בקשר שסופו ידוע מראש, כל אחד מהקשרים שהצגת הוא עם אותו הסוף....נכון דברים משתנים, אבל מתחילים קשר עם משהו לא מתוך תקווה שישתנה אלא בגלל שנחמד עם מה שיש. אז תפסיקי להעריך את עצמך נמוך מידי, העולם כולו קורא לך......את מתוקה, את חכמה, אנחנו אוהבים אותך.....תואבי גם את את עצמך רק מעט מהאהבה שיש לנו אליך - והכול יפתר. אישון. יש לאן.

magenta73

New member
אתה חמוד כשאתה מתחנף... ../images/Emo9.gif

ואישון, אני חושבת שכל הקטע הזה של ה"בחירות", מה שנאמר בראשם הוא שאני לא רוצה כרגע קשר רציני. ואם לא אמרתי את זה שם, אזי זה הזמן להגיד את זה. לא רוצה כרגע קשר רציני. אם יבוא, אז יבוא. אבל כרגע, ובמיוחד מהאחד שיצא מהשלושה, אני לא רוצה קשר רציני. למה? ככה. הרבה משתנים. במיוחד אחרי ההארות שהיו לי מהאידיוט האחרון שהייתי איתו. עכשיו אני מסתכלת על מה אני רוצה. ועל מי שאני רוצה. ולא על "קשר רציני".

ufffnick

New member
כמה דברים.

1. את לא רוצה משהו רציני (הצהרתית). 2. את הורסת ידידויות בשביל קצת "כיף". 3.סופו של ה"כיף" לא ממש כיף. 4.את חוזרת לבחור שאת לא רוצה משהו רציני. 5. חוזרת אל משהו ישן לא מחייב לא רציני. 3. ישנם רגשות בקשר לא קשר הזה. 4. הדברים (לא בטוח בזה) לא ממש על השולחן. 5. את לא מפגינה ביטחו (דגש - מפגינה, לא משנה מה תטעני)ן בכך שאת רוצה את הקשר לא קשר הזה. 6. שיחה בינך לכמה מכרות העירה בך את הפולנייה שזועקת למשוה ש"יוצא ממנו משהו". 7. את הולכת לחשוב על זה בקול רם כאן בפורום בהצהרה חוזרת - אני לא רוצה משהו רציני. תראי, יש כאן מחזוריות, והיא תמיד חוזרת אל: "אני לא רוצה קשר רציני כרגע." את הפסיכולוגית שביננו, מה זה אומר? על מה זה מצביע?

magenta73

New member
כמה דברים

1. אני לא פסיכולוגית 2. ניסיתי ליצור דיון על משהו כללי. אתם הפכתם אותו לספציצי. 3. אני וי' מעולם לא היינו "ידידים". אני כן ידידה של השכן שלי ולכן לא נכנסתי לזה אפילו. 4. אין כאן בכלל מנטרה או דפוס התנהגות. כי- 5. כל מקרה לגופו. 6. כן, הפולניות הללו הביאו לי את הסעיף, אבל גם בגלל שזה משהו כללי - המרדף אחרי הטבעת. ואם אין טבעת - לא להיכנס לזה. 7. אולי אני עוף מוזר אבל אני לא רוצה משהו רציני כהגדרה מתחילתו של כל קשר. אני רוצה להכיר ואז להחליט או לבחור אם אני רוצה משהו רציני עם בחור זה או אחר. מה שמביא אותי ל- 8. מעצבן אותי שאם אדם נכנס למשהו שאינו מוגדר בתחילתו כ"רציני" משהו בו כביכול לא בסדר או שהוא מוכר את עצמו בזול. 9. העולם לא מחולק לסטוצים ולמערכות רציניות בלבד. יש הרבה גוונים מעבר. 10. כל ההשלכות על הרגשות שלי לגבי הקשר לא קשר הזה הם שלכם בלבד. אני אמרתי את דברי - כיף לי. נכון?

ufffnick

New member
כמה דברים

1. את לא עוף מוזר כלל, אלא חושבת הכי בריא שיש. 2. אי אפשר להגדיר כניסה למשהו רציני, לפני הכניסה (וגם לא על המפתן), צריך כמה צעדים יחד לפני שמגדירים את זה רציני. 3. לא ברור לי מאיפה שאבת את הקוטביות בחלוקה לסטוצים ומערכות יחסים. 4. יש כאן מנטרה, וחבל את מתעקשת לא לראות את זה. 5. ה"לא כיף" התייחס למשהו נקודתי, ולא לסיפור הנוכחי. 6. אז אולי תעני לשאלההראשונה שלי בשירשור הזה - מה המצב הריגשי בינכם? (לא נשאל במילים האלה) והאם הדברים האלה נמצאים על השולחן? 7. נושא הבחירות שלך לא אשפוט, רק אציין שהן די חוזרות על עצמן (כמו שעשיתי עד עכשיו). 8. אם כל כך טוב לך בבחירה שלך, וכל כך כיף לך כפי שאת מעידה איך זה שכמה פולניות (מאופיינו ברדידות מדהימה) הצליחו לעצבן אותך כל כך? 9. מי אמר שהמרדף אחרי טבעת זה הספורט הנשי הלאומי? מי אמר שאם כן, את מחוייבת להשתתף בו? 10. כל הדיון הזה נשמע לי כמו שני ילדים קטנים, האחד אומר ש-שש בש זה ה-משחק, והשני ש-דמקה זה ה-משחק. הנקודה שלי, שבשביל מישהי שכיף לה, טוב לה, החיים מתנהלים בדיוק כמו שהיא רוצה (בתחום הנידון כמובן), את נוטה להתעצבן מדמויות שוליות בחייך (ודי צרות אופקים ורדודות יש לומר), נכנסת לפורום במטרה לסדר ת'מחשבות וכו'. יציבות וביטחון מאחורי הבחירות שלך אני לא רואה, במיוחד בגלל שהזעזוע נעשה ע"י דמויות שוליוץ כאלה. בחרת וטוב לך? סבבה, נפלא, מצויין. את לא רוצה משהו רציני? זה בסדר גמור, זה הכי נכון וכן כלפי הצד האחר באשר הוא. אז למה הפולניות הזרות (יחסית) האלה הצליחו לערער את הבחירות שלך, מי הן שישפטו אותך ואת החיים שלך? מי הן שיפגעו בהנאה שלך? התגובה שלי הייתה שונה בתכלית אם מישהי מאוד קרובה אלייך היתה אומרת לך את אותם הדברים, והיית מגיבה באופן דומה. אבל ככה? לא יודע, לא מרגיש לי ולא נראה לי שיש לי את התמונה האמיתית על הנושא.

magenta73

New member
כמה דברים (לסיום?)

1. סבבה 2. ברור 3. סתם משהו שעלה פה ושם. 4. אני לא חושבת שיש כאן מנטרה, אבל זכותך לראות את זה כך. 5. אני לא חושבת שאי פעם בכיתי פה על "לא כיף" נקודתי, אלא אם כן נשבר לי הלב, ואז מדובר במקרים ספציפיים. ושונים זה מזה שנות אור. 6. לא יודעת מה לענות לך על זה, בשיא הרצינות. אנחנו מחבבים אחד את השני, אנחנו נפגשים. אנחנו יודעים שהוא טס. זה מספיק? 7. אני לא מסכימה איתך. 8. הפולניות עיצבנו אותי כי הראייה עצמה עיצבנה אותי וגם כי אני רוצה לכתוב על זה משהו וחשבתי להיעזר בכם ולראות את הלך הדברים. לחיות את חייך מול לחיות רק אם "יצא מזה משהו". 9. אני לא משתתפת בו, אני ציינתי הלך רוח. 10. ושוב, לא מתעצבנת והן לא ערערו אותי כמו שאני פשוט מנסה לסדר מחשבות בשביל לכתוב משהו. בקרוב בטור הקרוב למקום מגוריכם...

ufffnick

New member
טוב. אז לסיום.

לגבי סעיף 6, נראה לי שיש מקום לדבר על זה. בינכם. אם הוא האדם שאת מתארת הוא עשוי להרגיש את ההתערערות הזו, מה שעשוי לגרום לאי נוחות. את יודעת, לא שיחת יחסינו לאן, אלא שיחת יישור קו, ולא יזיק שאת הדיון שהעלת כאן תעשי איתו, סתם כדי לשמוע מה הוא חושב בעיניין. נראה לי שזה יסדר לך את הדברים הכי טוב בראש. גם לי יש נטייה קשה לאבד פיוז מדעות שמעידות על חוסר מחשבה וביקורתיות. אם זה הדבר, אז אפשר להוריד את ההגנות, את יכולה להירגע, אין כאן שום ניסיון לשים אותך על שולחן הניתוחים, תסתכלי על הדברים (והדיון) ניסיון לדוג כמה שיותר פרטים עלייך כדי לקבל את התמונה המלאה. כי בכל זאת, לא מכיר אותך, והדרך היחידה להבין, היא לירות לכמה שיותר כיוונין, ולבדוק מי זה שיצעק איי. נראה לי שקיבלתי את התמונה. מצבך מצויין, רק קצת מבולבלת. לא משהו גדול. בעולם הפיסיקה קוראים לנדנדה הזו "אוסצילטור הרמוני מרוסן", למה מרוסן? כי זו הפרעה שגורמת לתנודה, אך שאר הכוחות במערכת פשוט יגרמו לה לדעוך והיא פשוט תעלם כלא היתה. יום נעים, ותמשיכי להנות.

belli80

New member
ה- "כיף לי. נכון?"

הזה שלך נשמע כל כך מיוסר.. אל תהיי צינית. תקשיבי לרגע.

magenta73

New member
אההההההה

טוב, זהו. לא מדברת ולא כותבת יותר כלום. ניתוחים בשקל תשעים לא עלי. תודה.

belli80

New member
../images/Emo13.gif

לא התכוונתי לאיך שזה נשמע (או נקרא..) פשוט.. לא יודעת. נשמעת לי צינית נורא.. ממש לא התכוונתי ל"ניתוח בשקל תשעים", להיפך, אני זו שהצעתי לסוע למזרח עם הכסף מהשקמונאי, לא?? יום נעים!

אישון36

New member
את זה הבנתי

מה שלא הבנתי זה למה לא לבחור במשהו חדש.....את יודעת שכזה בלי משקעים רעים. זה מזכיר לי שפעם הייתי חושב על נשים הייתי משום מה חושב מתוך מגוון הבחורות שיצאתי איתן כבר - את יודעת אפשר לחשוב לגמרי מחדש. אני הו האחרון שידבר סרה בזיון ללא מחוייבות. אבל..............אפשר להתחיל לחלק את הקלפים מחדש ולבחור ביד חדשה ולא לתקן יד קיימת. אישון. היד החדשה.

magenta73

New member
נו, אז תגיד שהכול זה רק בשביל

שאני אקח את היד (החדשה) שלך... אתה יודע, לפעמים, אפשר גם ללכת על יד שבאה בעבר ולהפוך אותה לחדשה. כל מה שצריך זה להחליף שניים שלושה קלפים. וכך, מסתם קלפים שלא מסתדרים, פתאום יש לך פול האוס...

אישון36

New member
חבל לי

שאת לא באמת שומעת מה שאני אומר.......חבל לי כי להבנתי השמיעה יכולה לפתוח לך דרך חדשה, עצוב לי על נקודת המבט שלך - להבנתי את לא מעריכה את עצמך כיאות. את איכותית כמו שצריך לצעוק מרוב התפעלות שנתקלים באיכות שכזאת....את חמודה, חכמה מלאת רגש ולפי התמונה עם בטן שטוחה. לצערי אני לא חושב שיש סיכוי אמיתי לי ולך............ומעולם לא חשבתי אחרת. אני לא מעוניין בך (לצערי)- למרות שברור לי שאת "שווה" בטירוף....זה לא את ...זה אני !!! גם אם הייתי פנוי לא מאמין שהיה סיכוי אמיתי, אני אולי יפה, שרירי חסון ועם 35 ס"מ...... אבל די חנון, שותה מעט מאוד אלכוהול, לא סובל עשן סיגריות, לא יוצא לפאבים ואם יוצא הולך לרקוד שנות השישים או לראות ג'ימס בונד הכי נועז זה לשוט בקיאק או לנסוע באופניים ובכלל מכור לעבודה - חנון. את להבנתי בחורה תוססת שתל אביב כמעט קטנה מלהכיל............אני אולי גר בתל אביב, אבל..........האמת היא שלא ממש חי את העיר. אבל למרות זאת אני חייב לומר לך - המבחר של האופציות לא חייב להיות בין שלושה שלפי התיאור שלך אפשר בשקט לכנות אותם "מוכי גורל" - יש עולם מלא בחוץ - תנסי לחיות אותו שזה מגיע אליך עצמך ת]פסיקי להסתפק במועט. אישון. חנון מקצועי.

ד נ י ת3

New member
אישון יקירי,

תפנים - יותר מ-20 זה כבר בעיה. דנית. ממשיכה להתעקש - אישון תעשה לי ילד!!!

למעלה