בחתונה שלי עמדה האישה של הסרוויסים ואמרה: "זה סט של רוזנטל" האימא של החתן ענתה לה: "טוב.. גם לנו יש רוזנטל בבית" ומה אתה חושב? שהאמא של דנית תצא פריארית? פחחח זאת ענתה: "לנו יש ש-נ-י סטים של רוזנטל!! אחד רגיל ואחד לפסח" נו, ועכשיו אתה מתפלא שהתגרשתי? ו... בתולה אני כבר לא אהיה. יש לפחות סימן אחד קטן ומתוק. <מעבר לזה שאני תאומים טיפוסי> <אבל אני לא מאמינה בזה>
יצאתי לבלינד דייט עם משהי. זה היה הזוי מהמקור, הייתה לי פגישה בראש פינה והספתי אותה מצפון לחיפה (באתי מתל אביב). היא הייתה בערך בת 28 לא סגור על הגיל המדוייק אבל משהו שכזה. במהלך הדייט שהיה נחמד בהתחלה היא סיפרה לי שהיא בתולה, אבל אין לה קרום בתולים בגלל נסיבה עלומה (משהו כמו נולדה כך וכו). בכול אופן התמזמזנו קשות אבל לנוכח הסיפור החלטתי שלא מעוניין ביחסי מין. זה היה ספוקי במידה לא ברורה ובכלל לא רציתי להיות הראשון של מי שהצטיירה אצלי כמוזרה במעט. הבחורה התחילה אחרי זה להתקשר אלי באופן אובססיבי ושאלתי אותה מה היא רוצה היא הוצידה לי שהיא יודעת שאני מאוהב בה והיא הזמינה אותי למין פעם אחרי פעם. איך הגעת למסקנה שאני מאוהב שאלתי ? זה בגלל שלא שכבת איתי ברכב. פרשתי בשיא. אישון. תמיד בשיא.
שאני בעצם גבר????? <שניה בודקת> לא. עדיין אישה. ולגבי אורך הרכב - יש בזה משהו. עובדה שמדהימה אותי כל פעם מחדש - איך אתם מנהלים את החיים שלכם לפי האורך והעובי שלו. קריירות, מידת ההצלחה של האדם - גם בזוגיות וגם בעבודה - אורך ועובי הזיין משפיע. אפשר לעשות מחקר אנתרופולוגי. דנית מוקסמת מגברים.
אני חוששת שזה לא הפורום המתאים, ומה גם שאין לי ניק בדוי בשביל להתוודות על מעשי השובבים (והבלתי פולניים בעליל). אני מכחישה מכל וכל כל דבר שיכול להתפרש מהתגובה הזאת.