ארג... אפשר להבין מה זה הקטע הזה

moi24

New member
תעמדי בתור

אני כבר מזמן ביקשתי שיעשה לי. ואם אני לא טועה הוא כבר עשה כמה למישהי אחרת...

אישון36

New member
עוד משהו שלא הבנתי

למה ישר ילד ? אין שלבי ביניים ? אישון. ממוצע משוכלל.

ד נ י ת3

New member
אישון מתוקון,

אני אישה של שחור ולבן - אין אצלי אפור. או הכל או כלום. או ילד+חתונה+טבעת+רב+צלחת רוזנטל או נאדה+גורנישט+חסה <נשיקה> <לו יכולתי להשפיע על המנג'טה...>

אישון36

New member
את מאמינה בגרסה של

להתחתן בתולה ? או את בוחנת התאמה קודם ? גם בתחום זה. ולגבי הרוזנטל לאיתי סט מ ד ה י ם. אישון. מומחה לסרוויסים.

ד נ י ת3

New member
מזכיר לי...

בחתונה שלי עמדה האישה של הסרוויסים ואמרה: "זה סט של רוזנטל" האימא של החתן ענתה לה: "טוב.. גם לנו יש רוזנטל בבית" ומה אתה חושב? שהאמא של דנית תצא פריארית? פחחח זאת ענתה: "לנו יש ש-נ-י סטים של רוזנטל!! אחד רגיל ואחד לפסח" נו, ועכשיו אתה מתפלא שהתגרשתי? ו... בתולה אני כבר לא אהיה. יש לפחות סימן אחד קטן ומתוק. <מעבר לזה שאני תאומים טיפוסי> <אבל אני לא מאמינה בזה>

אישון36

New member
מזל

פעם שיצאתי לדייט הבחורה שאלה איזה מזל אתה. ואני בכנות אופיינית עניתי. מזל חרא אם זאת השאלה הראשונה. אישון. מזל שור.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo6.gif

חמוד אתה. נשגב מבינתי איך עדיין לא הפכת לגבר נשוי. צדדים שלילים שאני צריכה לדעת עליהם לפני?

ד נ י ת3

New member
הבטחת 34.5.

היתכן שהגדלת ב-שקל תשעים? היתכן שלמעשה מדובר ב- 4.5??? מסתבר שיש עניינים שהזיכרון שלי ממש ממש טוב

אישון36

New member
עיניינים.... עיניינים.....

לדעתי ההוכחה האולטימטיבית שאני בתול היא שהוא עדיין באריזה. אישון. חובב אריזות.

אישון36

New member
פעם שהייתי בן 31 לערך

יצאתי לבלינד דייט עם משהי. זה היה הזוי מהמקור, הייתה לי פגישה בראש פינה והספתי אותה מצפון לחיפה (באתי מתל אביב). היא הייתה בערך בת 28 לא סגור על הגיל המדוייק אבל משהו שכזה. במהלך הדייט שהיה נחמד בהתחלה היא סיפרה לי שהיא בתולה, אבל אין לה קרום בתולים בגלל נסיבה עלומה (משהו כמו נולדה כך וכו). בכול אופן התמזמזנו קשות אבל לנוכח הסיפור החלטתי שלא מעוניין ביחסי מין. זה היה ספוקי במידה לא ברורה ובכלל לא רציתי להיות הראשון של מי שהצטיירה אצלי כמוזרה במעט. הבחורה התחילה אחרי זה להתקשר אלי באופן אובססיבי ושאלתי אותה מה היא רוצה היא הוצידה לי שהיא יודעת שאני מאוהב בה והיא הזמינה אותי למין פעם אחרי פעם. איך הגעת למסקנה שאני מאוהב שאלתי ? זה בגלל שלא שכבת איתי ברכב. פרשתי בשיא. אישון. תמיד בשיא.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo6.gif

נשים - עם מוזר, הפכפך, בלתי אמין והאמת? לא מצליחה להבין איך הן חושבות. אישית מעדיפה צורת חשיבה של גברים - אוכל, ספורט, סקס. דנית. חשיבה בינארית בע"מ.

אישון36

New member
טעות בסדר

סקס. סקס ואוכל. סקס וספורט. סקס וזוגיות. סקס כמעמד כסף תמורת סקס. כסף כסקס. אישון. את יודעת אומרים שאורך הרכב כאורך הפיצוי הנידרש.

ד נ י ת3

New member
הייתכן

שאני בעצם גבר????? <שניה בודקת> לא. עדיין אישה. ולגבי אורך הרכב - יש בזה משהו. עובדה שמדהימה אותי כל פעם מחדש - איך אתם מנהלים את החיים שלכם לפי האורך והעובי שלו. קריירות, מידת ההצלחה של האדם - גם בזוגיות וגם בעבודה - אורך ועובי הזיין משפיע. אפשר לעשות מחקר אנתרופולוגי. דנית מוקסמת מגברים.

אישון36

New member
אם זה אורך הרכב

אז יש לי הרבה מה לפצות. ולגבי הבדיקה העצמית. צר לי לומר: את לא סמכות בנושא......הבדיקה צריכה להעשות ע"י מקצוען אמיתי. אישון. מקצוען אמיתי.

ד נ י ת3

New member
<מחייכת>

אם אני לא אישה - אז אני הומו סידרתי. אישית - מעדיפה להיות אישה. הומו נשמע לי כואב.

אישון36

New member
תסבירי את המילה

"נשמע". האם המסקנה היא ממחשבה בלבד ? הרי נאמר אין חכם וכול זה......... אישון. נישמע לי ....שמיעתי.

ד נ י ת3

New member
<ממשיכה לחייך>

<מבלי לפגוע בזכויות הכותבת> היית רוצה לדעת
אני חוששת שזה לא הפורום המתאים, ומה גם שאין לי ניק בדוי בשביל להתוודות על מעשי השובבים (והבלתי פולניים בעליל). אני מכחישה מכל וכל כל דבר שיכול להתפרש מהתגובה הזאת.

למעלה