אתם אוהבים את מהשחק, אבל תחשבו על זה רגע

גם אני לא שולחת SMSים

לאף תוכנית ראלטי לא משנה כמה אני אוהבת הרי יודעים שזה סחיטה והם עושים הרבה יותר מהמליון שהם נותנים לא שותפה לזה אבל זה עדיין לא קשור מי שזכה שיהיה לו לבריאות גם אם הוא מליוניר וגם אם הוא עני

צודקת במליון אחוז אני בדעה שלך

גם אוהבת מאוד את הבובלילים אבל חשבו למימגיע המליון לפי מה שהוא היה רוצה לעשות איתו וזה מגיע לדעתי רק לאיתי למרות המשחק העלוב שלו אבל הכוונות שלו עם המליון הם הכי משכנעות הוא רוצה להקים קרקס לילדים בעלי יכולת מוגבלת מי שבעד שיצביע רק לאיתי צבר אמר שגם הוא חייב את כסף אבל לא פרט למה שפרה עם יצרתיות שלה וההשכלה שלה יכולה להרוויח הרבה עם הזמן אז באמת תחשבו לרגע למי באמת הכסף מגיע ולא לפי אהבה של מי עובר מסך טוב יותר

morPUMA

New member
כיף לדעת

שיש עוד אנשים שחושבים כמוני. ותזהר, שלא יחשבו שאני ואתה זה אותו משתמש

קלי1112

New member
שיגמר המשחק נעשה מגבית לשפרה עכשיו משחקים

ומי שמנצח צקבל מליון שקל !!!!!!!!!!

קרמפה

New member
עזבי, יש רעיון יותר טוב!

לא נעשה מגבית ולא ניתן את הכסף למי שצריך אותו, אבל נשלח SMSים בסכום של הרבה יותר ממליון שקל, בשביל שיוסי ועינב יזכו במליון שקל ויוכלו לחיות אפילו יותר טוב ממה שהם חיים עכשיו.

ShukyD

New member
כן, באמת לא משנה למי ילך הכסף

ואני לא מבין למה ההתעסקות הזאת בכיס שלהם עד כמה שאני יודע לאון גר ברעננה עם המשפחה שלו ומי שגר ברעננה לא חסר לו כסף גם אם הוא גר בשכונות הפחות יוקרתיות שלה ועדיין - אחרי המשחק כל אחד הולך לדרכו ובגלל שאנחנו לא נשארים לראות מה אותו בנאדם יעשה עם המיליון - זה גם לא מעניין אותנו ההדחפות הזאת לכל דבר, אפילו בנושא הכלכלי, גועלנפש..

האופי חשוב ולא למי יש כסף

אולי נלך לפי האופי ולא לפי הכסף
זה שלבובלינים יש כסף - אני חושבת שהם לא צבועים, לא שקרנים ולא רמאים גם איתי- זה שהוא גדל בסביון לא עושה אותו בנאדם רע- הוא מאמייייייי, הוא עבר הרבה טראומות בחיים ובגלל זה הוא נפגע הרבה מאנשים מי שיזכה, לא יזכה בגלל הכסף- הבנאדם שיזכה ידע שהקהל הכי אהב אותו וזה מספיק, הוא הכי "מקובל" מכולם וזה מה שנותן את ההרגשה הכי טובה לבנאדם. לגבי לאון- מאז שהוא עבר לקבוצה של צבר ושיפרה הוא עצוב!! רק בוכה! מעניין- כשהוא היה עם עינב הוא היה מצחיק ושמח. אין לו כסף - אז?? הוא רק בחר ביוסי כל הזמן(חוץ מאתמול) ונדבק לשיפרה, זה מה שיוריד אותו למטה. רק דיכאון מקבלים מהקבוצה הזו רנין- שונאת לדבר עברית, שתלך לעזה ותדבר שם שיפרה וצבר- בעעעעעע , היא בעצמה אמרה שהיא שכבה עם ערבים ונוצרים (אז שתלך עם רנין ביחד לעזה) וונסה- מתוקה, אבל שיחקה באיתי
אז יש מצב שהיא תעוף מחר קיצר למיליון (לא משנה למי יש כסף)--> עינב, יוסי, איתי ואולי אולי לאון

morPUMA

New member
חחחחחחחחחחחחחח ששפרה ורנין ילכו יחד לטיול

מענג וארוך טווח בעזה. חחחחחחח ליאון למיליון!!! איתי מאמי, כפרע עליו נשמה בית שחי שלי אבל הוא זה... סביון וזה... רוצה בית בסביון?

איתייייי../images/Emo140.gif

אני מתה עליוווו, כמה מאמי חמודי, רגיש, ביישןןןן ממש מתוק!! יוסי, עינב, איתי ואולי לאון למליון :) אני רוצה בית בסביון, בא לך טיול בעזה?? עם רנין ושיפרה ביחד :) עעעעע

morPUMA

New member
בטח! שפרה תלמד אותי לסרוג בית ערבי מהמם

ורנין... רנין תדבר על החבר שלה בעל השם המדהים- תייסיר. טוב אני קונה לך בית בסביון אבל בלי בריכה

אני רוצה לשאול אותך שאלה../images/Emo140.gif

אז ככה....... קודם כל תודה גם על הבית וגם על הבגד
דבר שני- בואי נחשוב ביחד, אם כולם היו עניים שם, את מי היית בוחרת?? אוף אני מתגעגעת לאשררררר איך הוא עזבבבב איך איך איךךךךךךךךךךךךך?!?!?!?! אגב, תייסיר חתיך אששש, בנוסף הוא בנאדם מאוד רגיש ומתחשב, עצם העובדה שהוא זרק אבל לרנין
כל-כך רומנטי... חחחחחחחחחח

morPUMA

New member
אני אישית חושבת

שאני הייתי צריכה להיות מתמודדת למיליון, ואף לזכיה! מגיע לי! האמת, הייתי בוחרת ביוסי גבר גבר אבל יש להם כסף אז ליאון זהו מספיק טוב? טוב! מממממממממממממממממ

daughter L93

New member
מה שכתבת העלה בי גיחוך.

כולכם חיים בסרט. "זה שלבובלינים יש כסף - אני חושבת שהם לא צבועים, לא שקרנים ולא רמאים" .. זה הכי לא צבוע לדבר כל התוכנית רע על שפרה ופתאום כשבאים החדשים לרכל עם שפרה עליהם? להה עינב הכי לא צבועה שיש.. "לגבי לאון- מאז שהוא עבר לקבוצה של צבר ושיפרה הוא עצוב!! רק בוכה! מעניין- כשהוא היה עם עינב הוא היה מצחיק ושמח" הוא בכה בגלל שבאו החדשים לא בגלל שום דבר אחר.. הוא פחד שיגנבו לו את תשומת הלב והוא פוחד לא ליהיות יותר במרכז העניינים ושהחדשים יתפסו את מקומו, בגלל זה הוא בכה. "רנין- שונאת לדבר עברית, שתלך לעזה ותדבר שם" > מה זה קשור לכסף? מילא אם היית אומרת שהיא צבועה ותחמנית.. מילא.. אבל מה זה קשור לזה שהיא שונאת לדבר עברית?
חוץ מזה איך הגעת למסקנה שהיא -שונאת- ? "וונסה- מתוקה, אבל שיחקה באיתי אז יש מצב שהיא תעוף מחר"> אין לך מושג מה עובר לבן אדם בראש שהוא מגיע למעשים כאלה.. לכי תדעי מה היא חושבת, חוץ מזה שאם היית טורחת קצת לבדוק לפני מה קורה לפני שאת זורקת הערות שטותיות אולי היית מבינה אותה קצת יותר. אל תאמיני רק לפריים טיים בערוץ 2. חוץ מזה שאם וונסה לא הייתה עם איתי מי היה שם עליו? לפני הקשר שלו עם וונסה בקושי יידעו מי הוא. ולא מבינה מה אתם תופסים מעינב ויוסי.. עינב רק צועקת ומחפשת ריבים כל היום.. מנסה לסכסך..אבל בגלל שהיא -עינב- אף אחד לא יעיר על זה. ויוסי בקושי אני רואה אותו.. רק בגלל שפעם בשנה יש לו הערות מצחיקות אתם רצים להביא לו את המליון.. הגבתי ספציפית להודעה שלך אבל לא בהכרח זה מכוון רק אלייך..

קרמפה

New member
איך זה שהודעות מושקעות

עוברות בלי תגובה, ואילו הודעות מתלהמות וחסרות תוכן הופכות לשירשורי ענק.

למעלה