אתם אוהבים את מהשחק, אבל תחשבו על זה רגע

כמה שטויות בשרשור אחד

האח הגדול זו לא תוכנית סוציאליסטית ולא משרד הרווחה ולשכת האבטלה. יוסי ועינב משחקים את המשחק הכי טוב מכולם עם הכי פחות צביעות, וכמה שלא מנסים להפיל אותם הם נשארים בתוכנית. אם השיקולים היו כלכליים אז היו משאירים את אשר שנמצא במינוסים והלוואות, או את נעמה שמורה ומרוויחה משכורת מינימום עם ילדים קטנים. מגיע לבובלילים לזכות במיליון. נקודה. אין שאלה בכלל.

morPUMA

New member
רגע, וזה שעינב הצביע לונסה זה לא צביעות?

אני מתה על יוסי, שלא תבינו לא נכון. אבל אל תגזימו... עינב יצאה צבועה כמה פעמים. נכון, פעמים בודדות ואין מה להשוות.. אבל עדיין, היא לא צדיקה. אז חלאס, טוב?

היא לא צדיקה בטוח, אבל הכי אמיתית

ומתוך 6 אנשים שהיא היתה יכולה להצביע עבורם (8 פחות עצמה ויוסי) ונסה היתה מעין בחירה הגיונית שלה. חייבים להצביע למישהו, וזה לא קשור לצביעות.

morPUMA

New member
ונסה זה היה עדיף על שפרה? נו באמת

דיי דיי כבר אתם המגעילים, לא אני.

ביתי 1

New member
פתאום צבר ושפרה יושבים עם עינב ויוסי

מה קרה להם, הם סוף סוף הגיעו למסקנה שצריך להתקרב עליהם. מקווה שיוסי לא יתקרב אלהם, במיוחד לצבר שצעק עליו, ניסה לחכות את שי........חחחחחחחחחחח אם יום שלישי צבר לא ילך, הוא ימשיך להיות על הגריל בשבוע הבא.ב"ה

shy6

New member
אנשים פה שוברים שיאים של גועל

עכשיו אתם נכנסים לאנשים לכיסים? אולי נעשה תוכנית "עני נולד" ומי שיעשה את הרושם הכי מסכן יהיה הזוכה.

אל תשתיקי פה אף אחד יא מסיטה נחשה

עם 2 משתמשים כשאת כל הזמן מנסה להסיט אוהדים של יוסי! לא יעזור לך בית דין האמת תצא לאור והרשע יפול!

Brady

New member
לא יודע, אם הייתי צריך לבחור למי יותר "מגיע"

מהבחינה הזו (כסף וכו'), הייתי בוחר באינה (בלי קשר לכך שאני אוהב אותה, בכללי) פשוט הסיפור שלה על כמה שההורים שלה היו עשירים באוקראינה, אבל היו צריכים להשאיר את כל הרכוש מאחור, בגלל כמה אנטישמים מושתנים שהבריחו אותם מהמדינה, זה די... נגע ללבי.
מלהיות עשירים בחו"ל הם הפכו למעמד נמוך-בינוני באחת הערים הנחשלות בישראל. זה בטח היה טראומתי... קיצר, אם הולכים לפי דרך החשיבה הזו, אז אני מניח שלאינה מגיע. חוצמזה, איתי אולי גדל בסביון, אבל הוא כל הזמן חזר על כך שהוא רצה תמיד להיות עצמאי וכו'.

morPUMA

New member
לא שמעתי את הסיפור של אינה...

וגם לא את של שאר הדיירים החדשים... אשמע בהמשך, אולי דעתי עוד תשתנה

מזה קשור מה? כשהם נכנסו למשחק הם נכנסו כשווים

מזה קשור על חשבון בנק?? זה משחק! במשחק צריך להיות ספורטיבי מה זה קשור שלו יש יותר ולו יש פחות זה לא תחרות המסכן והאומלל אם ככה כל תוכניות הראלטי צריכים להביא אנשים ממעמד נמוך

morPUMA

New member
לא ממש קשור, אבל אני בוחרת להסתכל על זה כך

כי כמו שאמרתי, עדיין מדובר בכסף, מיליון שקל. אני אישית (אני אישית, מותר לכם לעשות מה שבא לכם) מעדיפה שזה שאין לו יקבל את הכסף.

TheUnstopable

New member
אל תדון איתה היא פה בכמה משתמשים..

משעמם לה כנראה.. זה לא תחרות המירוץ של ההומלס..הבן אדם הכי טוב ואמיתי צריך לזכות נקודה כל מילה נוספת משוחדת..

ענית לעדידוש שפנתה אליך עם קרמפה בטעות

וראינו איך הגבת להודעה של עצמך.. אה נכון בקשר לונסה והסוסים את עושה וראיתי בפוסטים שלך את כל ההודעות תמיכה לשיפרה ושקראת לבובלילים בולבולים אז תמכרי את החארטות שלך למישהו אחר יא נחשה כמו שיפרה טוסי לפורום אחר עלו עליך

morPUMA

New member
אין לי מושג מה את רוצה

שלחי לי בדיוק את ההודעה נראה איזו דפוקה יצאת

ביתי 1

New member
יוסי לוקח את המיליון,הדיירים החדשים-עציצים

הרי ברור לכולם שיוסי הוא המלך

קרמפה

New member
זאת לא תחרות המסכן והאומלל

צודק לגמרי. אבל רוב האנשים פה שולחים SMSים ומשקיעים כסף במתמודדים. וכל אחד צריך לשאול את עצמו בשביל מה בעצם הוא משקיע את הכסף. ולמי בסופו של דבר הכסף הזה ילך ועל מה הוא יתבזבז. אני אישית לא מוכן להשקיע אגורה בשביל אף תוכנית ריאליטי עלובה, אפילו לא בשביל לחזק את שפרה.

למעלה