אתם שואלים וקון עונה.

RaVeN IYI

New member
את מתחפשת למכשפה? ../images/Emo12.gif

או שאת סתם באה בתור עצמך? X3

RaVeN IYI

New member
מתקבל על הדעת X3

תביאי את ג'ימי, ג'יימס מחכה לו במיטת המים שלי P=

SasuNaru

New member
כשהם נופלים על המיטה אני מקווה שהם

לא יחוררו אותה ם.ם;

Violettecat

New member
להאנאטארו, כן אני יודע שזה אתה.

אני מציע לך למצוא לעצמך סמא שיגן עלייך.

אמ.. יש לי סאמה להשכרה../images/Emo15.gif

רנג'י. פנוי ב.... *מדפדפת ביומן* יום חמישי הוא עם היסאגי.... בלילה של רביעי הוא עם קירה.... אמ.... יום שישי בערב, משעה 11 בלילה ועד שש בבוקר. אמ.. מאחר ולשם שינוי הוא הסאמה, אתה לא צריך לשלם... כספית הכוונה. בתודה, הסרסו.. אמ... היחצ"נית של רנג'י.

SasuNaru

New member
א-אנו...

ל-למה אני צריך סאמה? ז-זה הופך אותי להומוסקסואל? א-אנו...א-אטו.. א-אני לא בטוח שרנג'י סאן י-ירצה אותי.. ר-רוב האנשים לא רוצים א-אותי...

SasuNaru

New member
א-אני אוקא...כמו שהבנתי

אני ח-חושב שאני אמור לאהוב ב-בנים...

../images/Emo15.gif אל דאגה!

רנג'י עושה כל מה שאני אומרת! עובדה. הוא אפילו עשה עם ביא... אמממממ סליחה מחובתי לשמור על כבוד הלקוחות
קיצקץ- הוא יעשה כול, ולדעתי הוא די מאושר מזה, הוא נהנה מהגוב שלו בתור זונ... אה.... נותן שירותיים פרטיים

SasuNaru

New member
אהה.....*מסמיק*

מ-מה בדיוק סאמה עושה? א-אני לא בדיוק מ-מבין את כל זה.... החבר ה-היחיד שלי הוא ג'ימי המטאטא...והוא החבר היחיד שהיה לי...אז לא ה-הסבירו לי על דברים כאלה...

SasuNaru

New member
לקון,

קון בגללך יוזו נטשה אותי!! היא חושבת שאתה בוסטאפו!! אני דורשת את מקומי בחזרה, אתה יכול לעבור לגור איפה שאני גרה כרגע...בית רחצה לגברים בוסטאפו

Violettecat

New member
כנראה קראתי יותר מדי מכתבים..

אני כותב עכשיו מכתבים לעצמי..... איצ'יגו צדק, אני אכן סכיזופרן. וגם אני וככה גם אני....

keep smiling

New member
לקוןהיקר, שוב. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

נכון שממממממממממממש מתחשקלך להצית למורה שלי לאנגלית את הפאה? O: ידעתי. נכון שגם תרביץ לה? O: נכון שהמורה החדש שלי למת' מפחיד גם אותך? O: וכשהוא דופק [על] שולחנות, באלך לבעוט לו בביצים? O: תודע, קיפי-הקדושה-המעונה-ישו-או-משו-בסגנון. [:

Violettecat

New member
לקיפע הקדושה שוב שלום.

אני מוכן לעשות את כל מה שאמרת ואפילו יותר,עבור תשלום סמלי.

למעלה