אתם שואלים וקון עונה.

לקון היקר!

שם: זברה גיל: 8 וחצי אני מטורפת על בליץ', ומעריצה שלך כבר מהפרק הראשון שהופעת! אתה תמיד נמצא ליד כל האנשים היפים בסידרה! כיף לך! רציתי לדעת, איך רוקיה בחיים האמיתיים? ואיצ'יגו? וזה נכון שאתה ורנג'י תיהיו זוג בעתיד? הא?? הא???

Violettecat

New member
לזברה שלום

רוקיה בחיים אמיתיים יותר יפה ויש לה חזה יותר גדול, המצלמה רק מקטינה את זה ,כי אוריהימה תבעה את המפיקים על הזכות להיות בת ה15 היחידה שהחזייה שלה יכולה לשמש אוהל. איצ'יגו בחיים האמיתיים הוא יותר רגיש ובזמנו הפנוי הוא צופה ב"במבי " ותמיד בוכה בקטע שבו אימא של במבי מתה ,מתוך הזדהות. אני ורנג'י בחיים לא נהיה זוג מהסיבה הפשוטה שגברים שקסים ואדומי שיער עם קעקועים ,לא עושים לי את זה, לעומת זאת גברים ממושקפים עם כישרון תפירה,זה כבר משהו אחר *קורץ לאישידה*

SasuNaru

New member
לקון היקר,

אנשים אומרים לי שאני מגעיל בגלל שאני יוצא עם נשים מבוגרות ממני. אני לא מבין אותם, מה רע בלצאת עם נשים בנות שלושים? הם יורדים עלי ומציקים לי, מה עלי לעשות? שלך, רועי בן 8 וחצי

Violettecat

New member
לרועי היקר,

אני באמת לא מבין מה רע בלצאת עם נשים בנות 30, רוקיה היא בת 60 + ואני מוכן לצאת איתה . אני מציע לך למצוא לעצמך אישה בת 30, מושכת ומעניינת ולהסתובב איתה בחוצות העיר, אז כל הטיפשים ימותו מקנאה.

Neon taichou

New member
קון היקר

האם זה נכון שנתפסת בעודך עושה סקס סוער עם חציל? שלך, יונע, מלכת החצילים

Violettecat

New member
ליונע היקרה

אני לא נוגע בחצילים, הם אויב האנושות, תפסו אותי עושה את זה עם תפוז.

JeeChan

New member
לקון היקר שלום ^^

אני מעוניין להיות חזק כמו איצ'יגו ולהקים לעצמי את פלוגה מספר 14, איך עושים דבר כזה ?

SasuNaru

New member
....אונסים את איצ'יגו 3:

ואני אהיה בפלוגה שלך D: הנה~ יש לך כבר אותי <:

Violettecat

New member
לאור היקר.

אתה כבר חזק, יש לך קבוצת מאמינים שהולכת אחרייך ופורום שלם משלך עקרונית כדי להיות חזק כמו איצ'יגו אתה צריך שתהיה לך סדרה משלך.

SasuNaru

New member
לקון היקר שלום 3:

אתה הומופוב? אולי אתה ביסקסואל? אתה זאופיל? אתה נרקופיל? אתה סדיסט? O: בשלך, ביסקסואל זאופיל נרקופיל סדיסטי 3:

SasuNaru

New member
לקון, שלום

זה מוזר שאני בת ואני משתינה בעמידה? או שאני עושה תחרות יריקות למרחק? או שאני מדברת עם בנים על סרט הפורנו המטורף שראינו אתמול? או שאני והחברה רבים למי יש יותר גדול? בתודה, עמית, בת 15

Violettecat

New member
לעמית היקרה

אני שוקל שתעברי לגור אצל משפחת קורוסאקי , יוזו על בטוח תצליח להוציא את כל הגבריות ממך, היא הצליחה לעשות את זה לי...

SasuNaru

New member
אנו...לקון-סאן...

אממ...אני בפלוגה...והפלוגות האחרות לא אוהבות את הפלוגה שלי...אז הם שונאים אותי...הם ממש שונאים אותי...והם אפילו נתנו לאנשים לחטוף אותי...והחבר הכי טוב שלי הוא מטאטא בשם ג'ימי... אנו...יש לך רעיונות איך לעזור לי? בתודה, האנאטא....אמממ...שמוליק האנונימי

SasuNaru

New member
נכון מטאטא בשם ג'ימי זה סגידע? D:

אני אביא מטאטא בשם ג'ימי לפורים 3:

למעלה