../images/Emo189.gifחלום שלא רוצה שיגמר
קשה לי לשים במילים את מה שעובר עלי בתקופה האחרונה שהיא הכי הזויה בחיים שלי,הכל מתערבב למערבולת של תחושות של אושר,שימחה,התרגשות,ג'קו,חברות חדשות,חוויות ,מוזיקה ,לילות לבנים,...לפעמים אני מרגישה שהלב עומד להתפוצץ מגודש התחושות. לראות את ג'קו ניכנס ומגיב על המיפגש שלנו אתמול פשוט אושר מזוכך.לחשוב שלפני מס' חודשים לא ידענו אך להביא לידיעתו שאנחנו קיימות והכל היה וירטואלי אי שם בשבילו ועד למצב של פגישות וחיבוקים פנים אל פנים-פשוט חלום. אספתי את יאנה ועינבל בדרך אספנו את טליטל וחברה ויצאנו לדרך .כשראיתי בכניסה למועדון את כל הילדודס לרגע תפס אותי פיק בירכיים של מה אני עושה פה.מזל שיש לי את יאנה אחרת באותם רגעים בא לי לעשות אחורה פנה.למזלנו הסלקטורים קלטו אותנו עוד לפני שהגענו ממש לכניסה והכניסו אותנו פנימה בין ים של ילדודס.איך שניכנסתי פנימה הרגשתי שאני חייבת משהו אלכוהולי חזק להתגבר על מבוכת הכניסה.הברמנית שואלת אותי במין חשש:"אתם באתם לבדוק את המקום או משהו?" צחקתי ואמרתי שבאנו לראות את ג'קו והיא חייכה בהבנה. המיפגש איתו היה קסום כרגיל.הוא מאוד שמח שבאנו ,סיפר שביום שתהיה לו הופעה ולא נגיע הוא מאוד יתבאס.הוא היה כמו תמיד חברותי, חמוד ויפיוף בטירוף.ורד שהיתה מאוד חולה כל השבוע הגיע למרות הכל והיתה חברמנית ומקסימה כהרגלה. בהופעה עצמה היו מלא ילדים נילהבים שכל הזמן דחפו מאחורה והייתי צריכה להיזהר שלא לעוף לבמה,מהבחינה הזאת קצת צבט לי בלב שהוא צריך להופיע במקומות כאלה ומגיע לו יותר.אבל כפרפורמר אין אין עליו כשהוא מופיע הרגשתי איך כל הגוף שלי מיתמלא שימחה ואהבה התחבקתי עם מוני ופשוט הרגשתי שאני מרחפת מאושר. שמחתי לפגוש את הבנות הותיקות: שיר המקסימה שהגיע עם הבעל והבן התומכים תמיד,דורית שהגיעה כנגד כל הסיכויים-מתה עלייך, מון ליין היפיופה,אדידס הקולית ,קרינה המתוקה שאני שוב רוצה לברך אותה לקראת צאתה לחיים האזרחיים,טליטל-שעשתה שיעורי בית והביאה אותנו בשלום למועדון,וכמובן יאנה המדהימה שעשתה איתי דרך ארוכה ואני חולה על הראש שלך. שמחתי לפגוש בנות חדשות: שון שלצערי חוץ מחיבוק אי אפשר היה להחליף מילה ברעש הנוראי, סמרטט תות-ששמחתי להכיר יותר טוב בבית קפה,את ענבל שהביאה רוח חדשה של ניסיון והבנה באיך דברים עובדים,וכמובן כל כך שמחתי סוף סוף ליפגוש את לליהביונית ואת בעלה -את ההזמנה לאומן 17 אני מיתכוונת לממש ויש לי הרגשה שיש לנו כאן תחילתה של ידידות מופלאה. אם יש מישהי ששכחתי אני מיתנצלת מראש זו ההתרגשות וחוסר שינה כרונית שנימשך תקופה ארוכה. אני כל כך גאה בעצמנו על הפורום המדהים שהקמנו לאדם כישרוני יחיד ומיוחד שביזכותו נוספו לחיי חוויות וריגושים מסוג חדש ולא מוכר.שתהיה לכולנו שנה אזרחית קסומה עם הרבה ג'קו ג'קו וג'קו.