אתרי ההכריות פשוט מעצבן.......

גל גלגל

New member
אתרי ההכריות פשוט מעצבן........./images/Emo46.gif

אני בחורה שנראת טוב! יש לי מעט עודף משקל (אני לא רזה וחטובה) זה לא נראה רע יש שטוענים שאפילו סקסי מאוד. החלטתי להירשם לשני אתרים מובילים בתחום ההכריות ו... מעניין כשרשמתי מבנה גוף רזה, פנו אלי (לא הרגשתי עם זה נוח ומיד שיניתי לממוצע). מבנה גוף ממוצע, שאלו אותי מה זה אומר (רציתי להיות הכי כנה ושוב שיניתי למעט עודף משקל). מעט עודף משקל הפניות הפסיקו להגיע, אפילו לא עונים לי חזרה. גם לא זה תשובה. אז מה???? אני צריכה לשקר כדי למצוא אהבה? לרשום שאני רזה וחטובה או רזה כשאני לא???
ממש מעצבן!

נימשון

New member
אני נגד../images/Emo128.gif לשקר../images/Emo70.gif

את מי שאת ואין שום סיבה שתשני משהו רק כי אנשים אוהבים לקרא כך ולא אחרת. בתור שמנמודית בכבודי ובעצמי אני יכולה להגיד לך שבדוק כשם שיש כאלה שאוהבים רזות יש גם כאלה שאוהבים מלאות גם שמנות, כל אחד והטעם שלו. לצערי הרב בחברה שמגנה את השמנים קשה לגברים שאוהבים נשים שמנות לצאת איתן והם צריכים להיות חזקים ולעמוד לעיתים מול הערות בוטת של החברה אבל הם נמצאים שם, רק צריך סבלנות...

גל גלגל

New member
אני איתך. אני אספר לך משהו קטן

סיימתי לפני זמן קצר קשר של 5 שנים. אחת הבעיות בקשר הייתה שהפריע לו שעליתי במשקל (כמובן שזה החמיר את הבעיה). אנשים שיטחיים מגעילים אותי.

נימשון

New member
טעם זה לא משהו שטחי

אני פוסלת גברים שקוססים ציפורניים וגברים נמוכים ממני, אני לא רואה בכך משהו שטחי, אני פשוט יודעת מה מושך אותי. בדיוק כשם שלגיטימי לפסול על מקצוע, מגורים וכו'...גם לגיטימי לפסול על מראה.

נימשון

New member
מערכת יחסים זה כבר משהו אחר

אם אחרי שהוא מכיר אותך פתאום הוא מחליט שהוא לא נמשך זה כבר משהו שהוא לא ברור מבחינתי...

פלטרון

New member
לדעתי זה לא שיטחי .

חבר שלי היה פעם בקשר עם בחורה, אבל עד כמה שהוא אהב אותה, למראה שלה הוא לא נמשך. וזה תמיד יצא בעיות, כי תמיד הוא ראה מעבר לזה, אבל זה תמיד היה חוזר "וקופץ" החוצה.. ואי אפשר לבנות קשר כאשר יש מטען כזה. לא ? במקרה שלך - את התחלת עם מראה אחד, ולאחר זמן מסוים, עברת למראה אחר. עלייה במשקל משנה את המראה החיצוני. וככל שהעלייה גבוהה יותר, כך השינוי גדול יותר. אם אדם משנה את האופי שלו - אין סיבה להמשיך לצאת איתו, כי המשיכה לאופי שלו כבר לא קיימת. אם אדם משנה את המראה החיצוני שלו (במכוון או שלא ) באופן שאותו חבר (שלך) לא מרגיש יותר משיכה.. אז.. אין מה לעשות. הקשר עלול לעלות על שרטון. וככל שהמשיכה שלו (אישית) אלייך קטנה יותר, כך השרטון גדול יותר. שורה תחתונה - קשר אמור להתבסס גם על אופי וגם על משיכה פיזית. אחד מהם נעלם. נגמר הקשר. לי זה נשמע הגיוני.

מסכימה עם נמש כל אחד וטעמו

בטוחה שגם לך יש דברים שהם יהרג ובל יעבור מבחינתך.... הרי לא תצאי עם כל גבר, לכל אחד מאיתנו יש מסננת , צפופה יותר או פחות, לגיטימי ואין מה לעשות

Bongo Bong

New member
הרשי לי לשאול אותך שאלה

ותשתדלי לענות בכנות - איך היית מגיבה אם בן זוגך היה משתנה חיצונית לרעה עקב הזנחה מצידו? זה יכול להיות השמנה, לא להתגלח, לא לטפל בשיניים או כל דבר חיצוני שיכול להשתנות לרעה, האם זה בכלל לא היה מפריע לך? בכל מקרה, אני בטוח שהוא לא נפרד ממך רק בגלל שעלית קילו או שניים במשקל ושהיו עוד סיבות לכך.

נימשון

New member
מאחר ושירשרת אלי אני אענה לך

בן זוגי הקודם עלה 18 ק"ג בתקופה בה היינו ביחד ולרגע לא חשבתי לעזוב אותו בגלל זה! בסופו של דבר נפרדנו אבל מסיבות אחרות לגמרי שאינן קשורות למראה החיצוני שלו ויחד עם זאת אני בהחלט יכולה להבין אנשים שבני הזוג שלהם מאוד משתנים וקשה להם לקבל את זה. מה שבטוח זה שאני איתך במשפט האחרון שלך

Bongo Bong

New member
דווקא שירשרתי לגל גלגל...

לא נורא..תשאירי את ההודעה, אל תמחקי

ואחדד את נמש....

כשנישאנו, שנינו היינו בסביות משקל של 45-60.. עם הזמן, גדלנו תרתי משמע...אני בעקבות ההריונות, הוא בעקבות הנחת.. לשניה זה לא גרע מהערכים שלנו אחד כלפיי השני. מעולם הוא לא העיר לי במשך 13 שנות נישואינו, וגם אני לא. אהבתי אותו, אהבתי כל דבר בו ואת "השינוי" הפיזי שעברנו ביחד. לעומת בן הזוג האחרון שלי, שהעיר לי כל לאחר שלושה חודשים, על "צמיגון" חדש שהופיע לי, אז הבנתי שהוא שונה מהאקס שלי, ש-לו- חשובה מאוד הויזואליות, אין בזה כלום ריקני, כשם שלי כיום, מאוד חשוב לשמור על ויזואליות, אסטתיות, משקל, וכיוב'...גם לו מן הסתם זה חשוב. לי, זה ממש לא היה מזיז כהוא זה, כי אני התאהבתי באישיות שלו.

את זו את, זו את

מילים לא ישנו את מי שאת. מה הטעם לשקר? את אוהבת את עצמך? אם התשובה היא כן, אז שכל העולם יקפוץ לך, פעמיים אפילו. מי שירצה אותך, ירצה אותך, נקודה. נכון, בחברה שלנו שמעודדת רזון, זה אכן לא פשוט למצוא בן זוג, על אחת כמה וכמה באתרי הכרויות ששם רק בוחנים את המעטפת החיצונית ולא רואים את המכלול. אבל זו לא סיבה להמציא את הגלגל ואת עצמך. אני יודעת שזה מעצבן, אבל זו המציאות ואין לנו ברירה אחרת. אני יכולה לומר לך מנסיוני, עדיף לצרף תמונה לאתרי הכרויות. מעבר לסיבות הברורות מאליו, מילים ללא תמונה יש להן נטיה להרתיע מאד גברים. הכוונה במילים זה מילים לתיאור גוף: מלאה, עגלגלה, מעט עודף משקל, שמנה וכו'. מה את צריכה לעשות בשביל למצוא אהבה? להאמין בה, לדעת שהיא נמצאת שם בחוץ, ולהיות סבלנית. לכל סיר יש מכסה, והאמיני לי שלא חסרים גברים שאוהבים ונמשכים לנשים מלאות/שמנות.

לעזוב באמצע מערכת יחסים משום שהשמנת

מוזר משהו
אולי הוא עשה לך טובה... מה יהיה אחרי שתיכנסי להריון ותשמיני???? הבחור באמת לא מובן לי, את בטוחה שזו הסיבה האמיתית והיחידה?

לרגע נבהלתי

חשבתי שאת מדברת אליי, שאני עזבתי מישהי.. לא הבנתי כלום
ההסבר היחידי, בעיניי, לגבר שעוזב את חברתו בגלל שעלתה במשקל זה אהבה, או ליתר דיוק העדרה. ידוע שיש שחיקה עם השנים והזמן, דברים אינם כפי שהיו, בעיות מתעוררות... הכל ביחד גורם לשינויים כאלו. גבר שעוזב את בת זוגו, בין היתר, בגלל שעלתה במשקל לא באמת אוהב. כפי שכתבתי בהודעה בנוגע למשיכה חיצונית, כשאוהבים זה את הנפש ולא את מעטפת הגוף. אם שינוי במעטפת מרפיע עד כדי כך, הרי שלא אהבנו את הנפש. אולי אהבנו והאהבה נגמרה...

למעלה