תרשי לי להעיר ש..
קודם כל - בכותרת רציתי לרשום לך "אשת לאווים יקרה," אבל וויתרתי. אבל הכותרת כל-כך מצאה חן בעיניי, אז רשמתי אותה (בתוך ההודעה) בכל זאת. ובכל אופן - אני בטח לא כועס. רק רציתי לרדת לסוף דעתך, האם התכוונת לאין תמונה לפני דייט, או אין תמונה כבר בשלב הכרטיס. לפי מה שהבנתי - כבר בשלב הכרטיס. לדעתי את עושה טעות, כי אפילו השיקול שלך של "מונעת מעצמי אי נעימות בלבד" הוא לא נכון. יכול להיות וסביר מאוד להניח שלבחור יש תמונה רק שהוא החליט לא לפרסמה. כלומר - האינטרס שלך כבחורה שמעוניינת למצוא בן זוג טוב, הוא לא לפסול על סמך קריטריון של "האם יש לו תמונה בכרטיס". תקצי לזה שעה של שיחה, או 2-3 אי-מיילים, אם התמונה לא מגיעה עד אז, עברי הלאה. זאת דעתי. ומעבר לכך - בנימה יותר כללית, אני מסכים איתך שרוב ה"לאווים" שתיארת אכן במקום. אך.. אם את מציינת אותם במפורש בכרטיס שלך, את מראה סוג של חוסר רצינות. כי מי שמחפש אהבה/בן זוג לחיים, לא שם פילטרים. וכשאדם מגדיר הגדרות כה רבות, זה מראה שמה שהוא מחפש זאת נוחות והנאה, ולא אהבה או בן זוג. אני לא כותב את זה כדי להביע ביקורת או לשפוט. אלא.. כי אני חושב (שאם אני צודק אז.. ) שדבריי יוכלו לעזור לך לנסח כרטיס טוב יותר, ולסנן טוב יותר. מקווה שעזרתי פלטרון