אתרי ההכריות פשוט מעצבן.......

נימשון

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מי אתה שתגיד לה מה לעשות
מי אתה שתחליט מה סקסי ומה פחות
מי אתה שאתה מרשה לעצמך בכלל לכתוב דבר כזה מבלי להכיר את הנפשות הפועלות

|יד משרללת| - זה אייקון חדש ../images/Emo43.gif

את משולל בזאת וזוכה ליד משוללת המושלכת לעברך ומשוללת את דברייך המשוללים.

Puzzluna

New member
אני מבקשת לרשום בצורה מכובדת

יש צורה להגיד דברים. אם אתה מעוניין להשתלב פה הייתי ממליצה על שינוי צורת הכתיבה. אם אתה רק מעוניין בפרובוקציות, אנא חסוך מאיתנו את תורתך.

nati1973

New member
כמה שאת צודקת../images/Emo46.gif

אבל צריך לרשום את האמת כי בסופו של דבר הכל מתגלה. גם אני רשומה באתרי הכרויות ואני יכולה להגיד שאני מלאה ולא פעם אחת נתקלתי בשאלות ובתגובות של בחורים שפשוט לא רצו להכירי. אמנם אני צריכה דיאטה ואני בשלבי התחלה בשנית לאחר שרזיתי והעלתי במשקל אבל לא בשביל אף אחד. את צריכה לדעת שזה מה יש ומי שרוצה אותך יקבל אותך איך שאת את לא צריכה להשתנות בשביל אף אחד. ומי שמחפש את הדוגמנית צמרת שימשיך לחפש. בהצלחה מכל הלב ותהיי בטוחה שתמצאי את האחד.

אל תשקרי

ותהיי את את הרי רוצה רק מישהו שרוצה אותך כמו שאת.. אז אין צורך לאסוף אף אחד בדרכים אחרות..

לדעתי יש כאן בעייתיות מסויימת..

כיוון שבאתרי היכרויות אנשים נוטים להחמיא לעצמם ולא להחמיר עם עצמם. כלומר אם אני נתקלת במישהו שכותב שהוא עם עודף משקל אני מניחה שהוא שמן מאוד כיוון שאנשים עם מעט עודף משקל לרוב מחמיאים לעצמם וכותבים מבנה גוף בינוני או אפילו רזה.. לכן לדעתי כדאי לך לעגל פינות ולא להחמיר עם עצמך. אני לא אומרת לשקר , ממש לא לכתוב שאת רזה אבל גם לא להחמיר מדיי..

אולי צריך לא לכתוב בכלל

ופשוט לשים תמונה... כי זה גם עניין של טעם שמנמונת בעיניי יכולה להיות דאבה של הלייף בעיניי מישהו אחר וסתם רגילה בעיניי חבר שלו... כל אחד והפרופורציות שלו... וכל אחד מתנהג אחרת יש כאלו שמחמירים עם עצמם יש כאלו שמקלים כל אחד ואיך שהוא רואה את עצמו או איך שבא לו להציג את עצמו... לא סתם אומרים שתמונה שווה אלף מילים...

פלטרון

New member
מסכים שלא צריך להחמיר.

את אומרת לא לשקר. ועל זה אני מסכים. אבל חשוב להסתכל על זה בצורה ריאלית - צריך לרשום תיאור שלא ייצור ציפייה שתתנפץ לשניהם בפנים.

ההגדרות האלה באתרים

ממש לא משקפות כלום וצריכות להיות עוד אחרות או בכלל להוריד אותן רזה- נשמע שחיף כזה וזה לא תמיד מדויק ממוצע-באמת לא ברור מה זה? מעט משקל עודף-מיד מצטיירת תמונה של אדם שמן וגם זה לא תמיד מדויק

גלי 1970

New member
רק את האמת...

גם אני עם עודף משקל,ואפילו רשמתי כמה אני שוקלת באתר ויש לי המון פניות כל יום,אפילו יותר מידי

גלי 1970

New member
הוספת תמונה שלך?

זה יכול לעזור אני למשל לא עונה למי שאין לו תמונה,אלא אם כן הוא שולח הודעה ובה רושם כי ישלח לי תמונה

פלטרון

New member
לא כדאי לשקר.

אני לא מנוסה גדול באתרים האלו ובהלך הרוח שם. כל מה שאני יכול לומר הוא על עצמי - לא הייתי רוצה לגלות שהבחורה שיקרה. עכשיו - יש שקר ויש שקר. שניהם רעים, אבל כל אחד מלמד על משהו אחר. שקר כמו "אני סטודנטית" כאשר היא לא , זה דבר אחד. שמלמד על דבר אחד. שקר על מראה חיצוני זה שקר שיתגלה בשניות הראשונות של הדייט. אישית הייתי חושב - אם היא שיקרה לי, למרות שידעה שאני אגלה, סימן שלא איכפת לה מה אני חושב, היא פשוט סידרה אותי בשביל שאבוא. כלומר זה שקר שבהכרח נלווית אליו אנוכיות וחוסר איכפתיות. כזאת בחורה אני לא רוצה (אנוכית, אגוצנטרית, לא איכפתית). נראה לי שהייתי מסיים את הדייט אחרי כוס קפה. מצד שני, כבחורה לא הייתי משקר, כי גבר שיודע שהבחורה שיקרה לו ולא איכפת לו, סימן שמבחינתו זה לא BIG DEAL לשקר. ואם הייתי בחורה לא הייתי רוצה לצאת עם גבר שעבורו שקר זה עניין קטן ויומיומי..

ברוכה הבאה לעולם הוירטואלי ה"רצחני"

גם אני לאחרונה חידשתי את המנויים שלי באתריי ההיכרות. ואני כועסת, כועסת נורא ומתעלמת. גברברונים שולחים אליי את הכעס שלהם, את האגו הנפול שלהם באותיות קדושות ומלל ארסי. וזה משום שאני מסרבת לפרט להם מעבר ל"נדרש" או מסרבת שייפנו אליי ללא תמונה עדכנית ומסרבת לאילו שלא נמצאים בחתך הגיל שלי ומעלה. אל תפקפקי בך, אל תתני לזה לגרום לך להריגש רע עם עצמך! את נראית טוב!! את מרגישה את זה!!

פלטרון

New member
מה זאת אומרת- ייפנו ללא תמונה ?

נניח פונה אדם שבכרטיס האישי שלו אין תמונה, תעני לו ומיד תבקשי תמונה ? תעברו למסנג'ר, ואז אחרי שיחה קצרה תבקשי תמונה ? מספר אי-מיילים , ואז תבקשי תמונה ? כלומר - לא ברור לי אם ה"חיתוך" הוא במקום לפי יש/אין תמונה בכרטיס , או לפי הנכונות שלו לשלוח תמונה בשלב מאוחר יותר ..?

אין תמונה- לא מגיבה.

מה כל כך מסובך? מונעת מעצמי אי נעימות בלבד...{מניסיון} נכון, אין לי מושג מי מתחבא אחריי הניק, אולי הפסד שלי, אבל יחי האבל הזה, ללא תמונה, אני לא מגיבה בכלל, כך שאין לי מושג אם הרווח שלו או ההפס לו :).... אצלי כמה כללי ברזל ראשוניים ליצירת קשר התכתבותי: מתחת לגיל שלי - אין מצב! מעל גיל 48 - שוללת לחלוטין. ללא תמונה- לא מגיבה בכלל. מתחת לגובה שלי - לא בא בחשבון.{לא רלוונטי מתחת ל 1.7} בחור שגר אצל הוריו- שלילי בזנ"ט קטלני!!!{מראה על האופי והשאיפות} מרחק- רדיוס של למטה מ 80 ק"מ לחסוך לשנינו מראש את העייפות והעצלנות. זהו בעצם. לא מבינה למה כועסים עליי. לא מבינה למה משמיצים. לא מבינה למה שולחים מסרים צינים כמו "תחלמי י'ה מכוערת"..או "גמדה מפ'גרת" וזה בא מחתך גילאים 25+ , סתם כועסת והמומית לי..

פלטרון

New member
תרשי לי להעיר ש..

קודם כל - בכותרת רציתי לרשום לך "אשת לאווים יקרה," אבל וויתרתי. אבל הכותרת כל-כך מצאה חן בעיניי, אז רשמתי אותה (בתוך ההודעה) בכל זאת. ובכל אופן - אני בטח לא כועס. רק רציתי לרדת לסוף דעתך, האם התכוונת לאין תמונה לפני דייט, או אין תמונה כבר בשלב הכרטיס. לפי מה שהבנתי - כבר בשלב הכרטיס. לדעתי את עושה טעות, כי אפילו השיקול שלך של "מונעת מעצמי אי נעימות בלבד" הוא לא נכון. יכול להיות וסביר מאוד להניח שלבחור יש תמונה רק שהוא החליט לא לפרסמה. כלומר - האינטרס שלך כבחורה שמעוניינת למצוא בן זוג טוב, הוא לא לפסול על סמך קריטריון של "האם יש לו תמונה בכרטיס". תקצי לזה שעה של שיחה, או 2-3 אי-מיילים, אם התמונה לא מגיעה עד אז, עברי הלאה. זאת דעתי. ומעבר לכך - בנימה יותר כללית, אני מסכים איתך שרוב ה"לאווים" שתיארת אכן במקום. אך.. אם את מציינת אותם במפורש בכרטיס שלך, את מראה סוג של חוסר רצינות. כי מי שמחפש אהבה/בן זוג לחיים, לא שם פילטרים. וכשאדם מגדיר הגדרות כה רבות, זה מראה שמה שהוא מחפש זאת נוחות והנאה, ולא אהבה או בן זוג. אני לא כותב את זה כדי להביע ביקורת או לשפוט. אלא.. כי אני חושב (שאם אני צודק אז.. ) שדבריי יוכלו לעזור לך לנסח כרטיס טוב יותר, ולסנן טוב יותר. מקווה שעזרתי פלטרון

למעלה