אתרי ההכריות פשוט מעצבן.......

P u s s i c a t

New member
גמני. לרוב לא מוכנה לנהל שיחה

עם מי שאין לו תמונה בכרטיס. מצטערת. חשדנית מטבעי, ולא אוהבת את הרעיון. נסיון העבר מכיל שנמי דיטים עם בחורים שבדיוק, כאילו, בערך, זאת אומרת... סוג של הפסקה כזו את מבינה" או בקיצור גברים נשואים או עם חברה. לא רואה שום סיבה הגיונית שגבר לא יפרסם תמונה שלו באתר ציבורי, אלא אם יש לו "חוקית" בבית, או שזו לא תמונה שלו. כן. גם זה כבר קרה לי שמישהו שלח לי תמונה במייל אח"כ והיא בכלל לא היתה שלו. 'צטערת. העולם הוירטואלי מסוכן מספיק. לא לוקחת צ'אנסים (ולא. אין לזה קשר לזה שאני רוצה לבחור אותם לפי המראה. פשוט לא אוהבת מתחבאים למיניהם. אם אין לך מה להסתיר - אל תסתיר את זה)

פלטרון

New member
מה בדבר "פאדיחה"..

תשמעי - לא כל אחד נהנה מכך שתמונתו מתנוססת באתר ציבורי. את צריכה לכבד ולקבל את זה, גם אם את לא מסכימה עם הסיבות שלו. את רואה בזה כאילו הם מסתירים.. לדעתי, זה לא בהכרח קשור. אבל כמו שכתבת - "מצטערת. חשדנית מטבעי", כך שכבר ענית לי על הסיבות. אבל מה אומר .. כל אחד מניסיונו. סתם שאלה - את חושבת שגברים גם צריכים לנקוט לפי אותו קו של לא לפנות לכרטיס (של בחורה) ללא תמונה פומבית ?

בוא נסכם

להבדיל מהחתלתולה, אני לא חושדת...לא מגיעה לסקפטיות שכזו. רק "מקצרת" הליכים.. בממוצע אני מקבלת משהו כמו 20 פניות ליום...מכל אתר. עושה סלקציה ראשונית חתך- גיל, שניה-סטטוס, שלישית-ויזואליות מוקלדת=דהיינו נתונים פיזיים, רביעית תמונה...ורק אז בוחרת אם לענות. שכן, אני מחפשת את ההתאמה הכי קרובה אליי, לא משהו הזוי, לא משוי לא מוגדר או בלתי קיים. אני לא מתחסדת, ולא מנומסת, לא מתכוונת לשבת ולענות לכולם, או להתנצל ולאמר "לא מתאים" אני חושבת שכל המנויים שם, מבינים עיניין, אם אין תגובה ממשיכים הלאה. כל אחת ואחד ינקטו לפי הצעדים שהכי מתאימים להם, אין תכתיב.

פלטרון

New member
נותר לי רק לזעוף פנים .. (לא עלייך)

אתרי הכרויות, ועכשיו הוכחת גם לי (אם עוד היה לי ספק) הוא מקומן של נשים. לא גברים - נשים! 20 פניות ביום.. אין לי אפילו דרך לעכל את המספר הזה. אני (כשהיה לי כרטיס) יכולתי רק לקוות ש-20 בחורות תסתכלנה על כרטיסי האישי מדי יום.. עיזבו פניות. רק להסתגל. וגם זה לא היה קורה. למרות התמונה, למרות הכיתוב הרומנטי שמנטי, למרות הרצינות.. למרות הכל. |אנחה קלה של קושי| ומה שכתבת.. אכן סיכמת יפה. מאחל לך בהצלחה.

P u s s i c a t

New member
אני חושבת שזכותי לא

לרצות להכיר מישהו שחושב שרצון למצוא בת זוג הוא פאדיחה. לכבד? מכבדת. לקבל? מקבלת. אבל זה לא אומר שאני "צריכה" להפגש אתו או לנהל איתו איזשהו קשר. זכותי? תודה. מי שרואה את זה כפאדיחה, מן הסתם (מניחה, לא יודעת) חושב שזה שהוא לבד ו"נזקק" לשירותי אתר היכרויות זה בושה, ואחד כזה פשוט לא מתאים לי. כמו שאני שם, עם תמונה, ויותר מאחת, כי אני חושבת שזו דרך לגיטימית כמו כל דרך אחרת להכיר בן זוג, אני מצפה ממי שיחיה איתי שלפחות יחשוב בצורה דומה. לא רואה את עצמי חיה או מתחילה קשר עם מישהו שדרך המחשבה שלו שונה כל כך משלי. פאדיחה? על שום מה ולמה? ואני לא חושבת ש"גברים" צריכים לפנות או לא לפנות, כמו שאני לא חושבת ש"נשים" צריכות לפנות או לא לפנות. אני לא רואה לנכון לפנות או להיענות למי שלא רואה לנכון לשים תמונה פומבית. ולגמרי לא משנה אם זה כי הוא מתבייש בזה שיש לו צורך טבעי ואנושי שלא סופק בדרכים ה"מקובלות" או אם הצורך הזה מסופק ע"י בת זוג חוקית או "סתם" קבועה. סה טו. תחשוב על זה ככה... אם זו כזו פאדיחה להופיע באתר בתמונה פומבית... למה שהוא ירצה לצאת בכלל עם בחורה שעושה פאדיחות לעצמה?...

פלטרון

New member
רוצה להוכיח לי את דברייך ?

לדעתי, לפאדיחה פנים רבים. כלומר, לאו דווקא בשל הצורך לפרסם עצמו באתר הכרויות. האמת, שלא התכוונתי לזה. התכוונתי (ואולי המילה פאדיחה אינה מתאימה ) שלא כל אחד אוהב לשים תמונתו באינטרנט, או לתת לכל אחד ואחת לראות אותה. למעשה, הרבה פעמים אני מבקש תמונה מ"סתם" ידידה, או מישהי שמדברת איתי באינטרנט.. ולא תמיד ההיענות גבוהה. כלומר - זה לא צעד פשוט כמו 1 2 3.. ובכל אופן - רוצה להוכיח לי את דברייך ? רוצה להוכיח לי שפיך וליבך שווים ? יפה. שימי כאן תמונה שלך. בשרשור זה. למה לא בעצם ? את מתביישת ? שמתי לב שבכרטיס שלך שמת תמונה (נאה) של גופך, אך ללא הפנים. למה הבושה הזאת? אני באמת חושב שאין לך גוף רע, שמן, מכוער, מצולק.. וכמו שאמרתי -בהחלט חטוב ונאה.. אז למה הבושה מלחשוף את פנייך? אם את מאמינה בדברייך, שימי תמונה שלך. לא ככה ?

P u s s i c a t

New member
תודה על המחמאה...

אבל לא. ולא חייבת להוכיח לך או למישהו משהו. וגם לא ממש חייבת לך הסברים. זה לא מבושה, כי באתרי היכרויות יש לי תמונות. פה (בתפוז) אין ולא תהיה תמונה שלי לעולם. במיוחד לא פה בפורום הנוכחי... ולא. לא מתכוונת לתת לך הסברים גם על זה. נתתי את דעתי בעניין מסויים אם אתה בוחר להכנס מפה לדיונים אישיים ברשותך - אסיים את הדיון

omg

כאילו......מה?????????????????????????.. זהו? מת העולם? סיפחת את כל מכוניי הכושר אלייך צמוד צמוד .?? איך? איפה? מתיי.?? לאן נעלמו השאריות העודפות????????.. {סאמקקקקקקקקק.....איזו פיגוזיה!} שונעה אותח!

P u s s i c a t

New member
../images/Emo4.gif

כפרתי... מסרים או מסנג'ר ממש לא נראה לי שיש טעם לדיון הזה פה.

שלומי969

New member
הצעתי לך גל../images/Emo140.gif

למה שלא תשימי תמונה שלך קודם כל יעלמו כל סימני השאלה
וגם ירחיקו את אלה שמחפשים אהבה לפי משקל הגוף

מיותר להתכסות במסכות../images/Emo187.gif

ראית כמה שזה פגע בך הניסיון לתאר את עצמך כמשהי אחרת. דעתי היא שאישה מלאה היא משהו סקסי, יש בה השראה של עונג עם עוצמה פנימית. לרוב יש תפיסה מעט מעוותת שרזה זה יפה, דבר שפוגע בתדמית המלאות (כל עוד אכן זה בפרופורציות הנכונות). אין לך מה לכעוס, תתמקדי במי שיעריך אותך בגלל מה שהיותך כולל המראה שלך. אל תתני לדימוי שלך להפריע לרגש שלך ולהכניס אותך למצוקה ותסכול. יש אנשים שכל חייהם יתמקדו במראה שלהם אך לא בנפש ולא חשוב מה, הם ישדרו מתח ועצבנות, לעומת אדם שטוב לו עם המראה שלו שישדר קלילות ונינוחות.

רחלי228

New member
אני שמתי תמונה של כל הגוף.

אני בעצמי בקטע של גברים גדולים. וברוך השם...אין תלונות...יש פניות (אממה.....אני לא יוזמת פגישות) אני מאמינה בקשרים שנוצרים מהיכרות פנים אל פנים.

SHNTIPI

New member
פתרון

את לא צריכה לשקר אבל למה לא שמת תמונה והיית פותרת לעצמך את כל הבעיות

smile2limori

New member
מה לעשות

כי מה לעשות שלגברים שמסתובבים באתר הזה יש כל מיני דברים שמתרוצצים בראש. גם אני רשומה שם, אחת השאלות הראשונות היא איך את נראית או שלחי תמונה. באתרים מהסוג הזה, אכן הרושם הראשוני מאוד קובע. כי יש מבחר רב ו...עוד 1000 כמוך אז למה שאני אתפשר. לא שאני חושבת כך אבל זה איך שבני המין החזק חושבים. ולכן אם היא באמת מעוניינת להשיג בחור או אהבה יש לרשום שהיא סקסית כי זה תמיד עובד על המוח שלהם או באמת לעשות דיאטה וגם זה בריא מאוד וגם יתרום לחיי החברה שלה למצב הרוח שלה. פעילות גופנית מאוד מומלצת. אני מבינה את התקוממות שלך, אבל ככה עובד העולם. עולמם של בני המין החזק.

זכותך להיכנע לתכתיבי הצד השני

ולהתנהג כמו שרוצים ממך להתנהג.... את יודעת, פעם חשבתי שכדי למצוא אהבה אני צריכה לצאת מעורי ולהיות מישהי אחרת... להתלבש אופנתי, להגיד מה שהצד השני רוצה לשמוע, לנסות להיות רזה, להיות מי שאני לא... ממרומי שנות חיי הבנתי שזה לא עובד ככה... זאת אני. על משמניי, על יופיי, על ציניותי ועל עוד מליון דברים. מי שלא רוצה אותי ככה- שידלג. לא חושבת שככה עובד העולם ובטח לא חושבת שאנחנו צריכות להתשנות בשביל כמה רדודים שחושבים אחרת.... ואגב, הטעות הבסיסית שלך היא ש"הם" המין החזק... אבל זה כבר לפ'ם האבה.. יופי. מתה על מים רדודים

smile2limori

New member
ומשום מה את עדיין לבד

את לא צריכה לצאת מגדרך. אבל לפחות בהתחלה צריך לדעת לשחק את המשחק. גם אני לא מתה על זה. אבל הדרך האחרת שלך לא תמיד עבדת. ואם כן זה אחד ל...ואיפה הוא נמצא ? בצד השני של העולם אולי.

מליוני אנשים לבד.....

ומשחקים נועדו לשחקנים... איש באמונתו יחיה... ומי בהכרח אומר שהדרך שלך עובדת? אני לבד. נכון. אבל אני מעדיפה להשאר נאמנה לעצמי ולאמת שלי גם אם זה המחיר של ה"לבד"... ואני בטוחה שאני לא היחידה
יופי.

P u s s i c a t

New member
לא מסכימה אתך

ודווקא כמי ש"עשתה דיאטה" ועושה המון ספורט התחלתי להתאמן כי שעמם לי. היום אני מכורה. המשקל שלי ירד כתוצאה מהפעילות והשינוי באורח החיים שלי - אך ורק כדי להקל עליי בפעילות שהתאהבתי בה. היום אני אוהבת איך שאני נראית, אבל יודעת שכדי שיהיה לי קל יותר במיוחד ברכיבה (אופני כביש) אני צריכה להפחית במשקל. מעולם לא עשיתי דיאטה "בשביל גבר" ואני לא חושבת שיש טעם לכזה דבר. אדם צריך לרזות או להשאר כמו שהוא אם הוא ורק הוא מרוצה מזה. הבעיה היא, כפי שכתבתי בהודעה השניה שלי, שנראה לי שהיא עצמה לא שלמה עם איך שהיא נראית, אחרת לא היתה משקרת שהיא רזה. מעבר לכך שאני מניחה שזה מאמלל אותה, לחיות בגוף שהיא לא שלמה איתו, זה גם גורם לה לשדר חוסר בטחון כי היא בטוחה שהיא לא נראית כמו שהם היו רוצים. אז הנה חדשות בשבילך. לא כולם אוהבים רזות. מכירה לא מעט גברים שנגעלים מזה אפילו. היה סקר לא מזמן שקבע חד משמעית - רוב הגבריפ לא אוהבים בחורות רזות. מעדיפים מלאות. נשיות. ככל שהגיל יורד ההעדפה לרזות עולה. מה שהראה לעושי המחקר שה"רצון" בבת זוג רזה הוא נטו תכתיב חברתי שבחורים צעירים נכנעים לו. ככל שגבר מתבגר ויודע למה אשה משמשת באמת (לא חיזוק האגו בפני החבר'ה, אלא שותפה לחיים ושותפה אמיתית למיטה) הוא מעדיף בחורות בשלות, מלאות ולא פלקטים. לגבי הסיומת. תרשי לי לגחך... המין הגברי רחוק מלהיות המין החזק. זה שאנחנו נותנות לו לחשוב ככה זה רק מכיוון שאחנו יודעות מה אנחנו שוות ויודעות שאין לנו בעיה שיחשוב מה שהנוא רוצה
מבנה הגוף הגברי מכיל יותר שרירים. בזה זה נגמר. מכל שאר הבחנות (כולל כח סבל) הוכח מדעית שנשים הן המין החזק. מחקר שניסה לדמות לדה עבור גבר קבע חד משמעית שההחלטה הביולוגית של הטבע שהאישה תלד לא היתה סתם גחמה. גוף הגבר לא היה עומד פיזית בכאבי הלידה. אגב.. עו דדבר שבטח לא ידעת... למרות שהנשים זוכות לא פעם לעמדת מיעוט, הן דווקא הרוב במדינה. וגם זה - יודעת למה? נשים יותר חזקות. קחי הריון מרובה עוברים - העוברים ממין נקבה ישרדו יותר. קחי בטבע לדוגמא חתולים (נושא קרוב אליי) בשגר של 8 חתולים, גם אם השגר חלש או ננטש ע"י האם (נניח אם נדרסה) לגורי הנקבות סיכוי הרבה יותר גבוה לשרוד. ביולוגיה פשוטה. ועוד לא דיברתי על אינטיליגנציה
זה לא אומר שאני לא אוהבת גברים אגב. אוהבת אותם מאוד. למרות המגבלות

למעלה