אתרי ההכריות פשוט מעצבן.......

פלטרון

New member
יש לך כמה טעויות..

בקביעה שנשים יותר אינטיליגנטיות - אין מחקר כזה. אולי להפך. ( איפה הפמיניזם כשצריך מישהי שתצעק על שוויון בין המינים ?
) בקביעה שנשים הן הרוב במדינה טעית בנימוקים. הקביעה נכונה, הנימוקים לא. ובקביעה ש- "מבנה הגוף הגברי מכיל יותר שרירים. בזה זה נגמר" אמירה עם הרבה זילזול. לא מפתיע אותי... מכיר את הניק והכותבת. ( ועכשיו בטח תגידי לי ששכחת..
) וגם... " ככל שגבר מתבגר ויודע למה אשה משמשת באמת (לא חיזוק האגו בפני החבר'ה, אלא שותפה לחיים ושותפה אמיתית למיטה) הוא מעדיף בחורות בשלות, מלאות ולא פלקטים" - עולה מקביעתך שאישה רזה (לפי הגברים) לא תהיה שותפה טובה לחיים/למיטה ולכן הגבר שהבין מה חשוב לו מעדיף אותה מלאה ?? אני לא חושב שככה זה עובד. אם יש סיבות, אז הן אחרות. ( ולמיטב זכרוני, היה מדובר בסקר של וואינט, לא מחקר רציני )

סורי פלטרון

מדעית הוכח, שהמח הנשי ממחזר 50,000 תאים ביום על מנת להתחדש, לעומת הגברים. מדעית וגנטית הוכח שהמח הנשי מסוגל לקלוט הרבה יותר מאשר הגברים והוכח שאצל הנשים האונה השמאלית היא המפותחת יותר. לא פמניסטית, דוגלת בשוויון, אבל...מצדיעה למח הנשי
אבל סטיגמות ומדיה לחוד ומציאות לחוד. יש הבדל עצום בין שניי הג'נדרים וזה אלוהים עשה מראש.{בכוונה} אישה בעיניי, אמורה להיות, רכה, נשית, סקסית, שופעת חיוניות, וכל המרכיבים האישיים כגון, אסרטיביות, נחישות, מעוף..בהחלט יבואו יפה עם המכלול הראשוני שהולך ביחד עם המילה --- א י ש ה

פלטרון

New member
לא חשוב הגיל העיקר התרגיל..

לא חשוב מספר התאים, ולא חשוב גודל המוח, חשוב מה עושים איתו/ם. כידוע לך, אדם ממוצע משתמש רק ב-10% ממוחו. כלומר ספירת תאים אינה אומרת דבר. תסכימי איתי, שלא חשוב כמה תאים יש לנו, אלא איזה שימוש אנו עושים בהם? מה שחשוב זה לא מספר תאים, ולא קלט מידע, אלא יכולתו של המוח לחשוב. ולזה קוראים אינטיליגנציה. לקליטת מידע קוראים "זיכרון טוב" לא אינטיליגנציה. תסכימי איתי גם על כך (בבקשה...
)? ובהשאלה- המחשב שלי קולט מידע יותר טוב מכל אדם. יש לו HD של 80GB במהירות 7200RPM והוא גם SATA ו-RIAD ועוד כל מיני קיצורים.. אבל אם אני שם לו בקרביים מעבד חלש, הוא אפילו פאקמן יריץ כמו שצריך. אני לא מצדיע למוח הנשי.. אני מצדיע למוח האנושי !!
יום טוב.

P u s s i c a t

New member
נראה לי...

שבעצם הסקת המסקנות ועוותן הבהרת את הנקודה שלי לגבי האינטיליגנציה. ולא. לא זוכרת. הייתי מוסיפה מצטערת, אבל... קשתים ידועים בכנותם. ולא. גם אם אתה חושב, סבור, טוען, אתה לא מכיר את הכותבת. אולי את הניק. ולא. זה ממש לא אותו דבר... אין שום קשר לזלזול. הכוונה היתה שחוץ מהעובדה שהגוף הגברי מכיל יותר שרירים ובונה שריר מהר יותר (עובדתית) אין שום צידוק הגיוני לקרוא לכם המין החזק. אם אתה נעלב / נפגע / רואה במשפט עובדתי "זלזול" זו כבר לא בעיה שלי... בגיל 8 בערך היה חשוב מי יותר חזק... אני לפחות עברתי את השלב
שמחה שאתה חושב, אבל נסה להבדיל בין אינדוקציה ודדוקציה ותבין שהמסקנות שהסקת לא קשורות כהוא זה למה שנכתב.

פלטרון

New member
חבל ששוב זלזלת.. והרבה !

הסקת מסקנה מפלטרון על המין הגברי.. מי מוכיח מה עכשיו ?! "אתה לא מכיר את הכותבת" - מכיתביהם של אנשים לומדים עליהם הרבה. כנראה שזה גם עניין של אינטיליגנציה. "במשפט עובדתי" - אל תמהרי לקרוא לדיעותייך עובדות. "אין שום קשר לזלזול" - כאמור, אני מכיר את הכותבת. או ליתר דיוק, את דיעותיה. וגם ... "אוהבת אותם מאוד. למרות המגבלות".. מה פתאום זלזול?!
באמת שאינני מבין איך בלבלתי זאת עם זלזול..
"בגיל 8 .. אני לפחות עברתי את השלב" - כנראה שלא. עובדה - "זה שאנחנו נותנות לו לחשוב ככה זה רק מכיוון שאחנו יודעות מה אנחנו שוות ויודעות שאין לנו בעיה שיחשוב מה שהנוא רוצה". וגם .. "אוהבת אותם מאוד. למרות המגבלות".. כל הפוסל במומו פוסל. וחבל שאני צריך להוכיח לך את זה כמו לילד בן 8. אינדוקציה /דדקוציה - כתבת במפורש "הוא מעדיף".. לא כתבת שהיופי חסר חשיבות, או שיש חלוקה שווה.. כתבת "מעדיף"! והנימוק - "ויודע למה אשה משמשת באמת ". העדפה שנובעת מנימוק מוכיחה את עליונות המועדף לפי אותו נימוק. אחרת אין טעם להעדפה, והחלוקה היא אקראית. מ.ש.ל. ובזאת תם הדיון בנושא. תקראי לזה איך שבא לך.

P u s s i c a t

New member
מאמי...

תחשוב מה שבא לך. תסיק מה שבא לך. ואם אתה עדיין לא מבין מה ההבדל בין אינדוקציה לדידוקציה קטונתי מלהסביר לך את זה פה. שוב. אין לך מושג וחצי מושג מי הכותבת... האמירה הזו היא כאילו שתגיד "קראתי את פיתוי אז אני מכיר את רם אורן." אני לתומי חשבתי שאני בפורום היכרויות.. ולא בפורום משפט... ממש לא הכיוון שלי הוכחות משפטיות. והתנצחויות מסוג אלה לא ממש מעניינות אותי, ות'אמת? מתעבת את הסגנון... שיהיה לך אחלה יום וסופ"ש רגוע...

פלטרון

New member
יאללה , סולחה ../images/Emo8.gif

אמרת את שלך. אמרתי את שלי. אני עדין חושב שאת לא הבנת אותי ( ואת עדין חושבת שאני לא הבנתי אותך או/ו לא מבין ההבדל בין אינד ו-דד.. סבבה. תחשבי. אני אחשוב. ובזה נחתום.) . גם לא בראשי ( ובפרט לא לאחר לילה לבן ) להיכנס לויכוחים. עניין התמונה .. תמוה. אך כמו שאמרת - לא בא לך להסביר. סבבה. חומוס - גם סבבה. בעצם אחלה.
ופלטרון הולך לישון .. מאוכזב שהשמש לא חמה מספיק לתפוס צבע בים. בעצם.. חמה או לא חמה.. פשוט קר בחוץ. מה שווה הים אם אני אחזור עם דלקת ריאות.. לא שווה! והאמת - לא בא לי לחכות שעתיים ולגלות שהמצב לא השתנה משמעותית.. נראה לי ים אשאיר למחר. תודה. וסופ"ש רגוע. פלטרון

P u s s i c a t

New member
בעיה...

לא מבינה למה רשמת שאת רזה אם את לא...
הבעיה שרבים מדי משקרים בכרטיסים. איך מישהו פעם אמר לי? מישהי שרושמת שהיא מלאה, היא שמנה. מישהי שרושמת שיש לה מעט עודף משקל צריכה לרוב להוריד 40 קילו הבעיה שהרבה בחורות משקרות, ומפחיתות מהמציאות הנכונה ככה שגברים למדו "לפרש" מונחים בכרטיסים באתרי היכרויות. את צריכה להיות כנה, עם עצמך לפני הכל, ואח"כ אתם. אם את אישה מלאה, תרשמי שאת אישה מלאה. זה הרי לא משהו שתוכלי להסתיר בפגישה הראשונה... לא הרבה גברים בוחרים נשים מלאות. מה לעשות. עניין של טעם. עניין של טמטום וריצוי חברתי. הרבה יעברו הלאה כשיראו את הפרט הזה אצלך בכרטיס, אבל עם יד על הלב... את באמת רוצה כאלה? את באמת רוצה שיתעכבו על הכרטיס שלך יפגשו אתך ויתאכזבו? אולי לא הרבה יפנו אליך. אבל בינינו - את צריכה יותר מאחד?
תהיי את. ותחכי שיגיע זה שירצה אותך בגלל מי שאת. ולדעתי? מעט עודף משקל זו תשובה פרובלמטית. זה נשמע כמו "אני שמנה אבל לא מוכנה להודות" אם יש לך מעטו עודף משקל באמת, את נחשבת אישה מלאה. יש גברים שמתים על זה. אבל לפני הכל... ממש הרבה לפני הכל... אם נאלצת לשקר בעניין - אולי הבעה בכלל בך? אולי לך לא טוב בכלל עם איך שאת נראית ואז כדאי לעשות עם זה משהו? אם טוב לך - תרשמי את האמת - וחכי שיגיע מישהו שיעריך ויאהב את זה בגלל מי שאת ולא האריזה שאת נמצאת בה. אם לא טוב לך (וזה מה שנראה לי אחרת לא היית נאלצת לשקר) עשי עם זה משהו. בהצלחה

גל יקירתי..תתנחמי

אני בחורה רזה (כמובן רשומה באתר הכרויות)ומקבלת הודעות בעיקר מבני 52 שנראים כמו הסבא של עצמם.

גל יקירתי..תתנחמי

אני בחורה רזה (כמובן רשומה באתר הכרויות)ומקבלת הודעות בעיקר מבני 52 שנראים כמו הסבא של עצמם.

ולפני שיסקלו אותי

כן אני יודעת שיש גם נשים שכותבות שהןנראות צעירות לגילן זהו אין צורך להשמיץ אותי עניתי לעצמי

goldy79

New member
גם לי נמאס!!!

האמת שגם אני רשומה באחד מאתרי ההיכרויות. יצא לי לפגוש כמה גברים מהאתר. (ועדיין אין לי אף אחד) וכולם תמיד הדבר הראשון שהם אמרו יופי לפחות לא שיקרת את רזה. (זה כזה שיטחי ומטומטם כי ברגע שאמרו לי את זה ישר פסלתי אותם). רציתי להגיד שזה כל כך לא משנה אם את מלאה או רזה שיסתכלו גם הם במראה. כמעט כל מי שיצא לי לפגוש שם לא בדיוק היה מי שתיאר שהוא. לכן הכי טוב להיות כנה כך תהיי בטוחה שאת נפגשת עם אדם לא שיטחי. מה לעשות הגברים הם עם......

sagi26

New member
תגובה

לפי דעתי יש לך 2 אופציות: 1- פשוט לשים תמונה עדכנית שלך והגברים שכן ידלקו מהגוף שלך כרגע יפנו אלייך תאמיני לי 2- לעשות משהו בנידון עלייתך במשקל,, תזונה נכונה ופעילות גופנית ואז תעלי את היקף ההצעות שתקבלי אני אישית הייתי פונה אלייך כי מעט עודף משקך זה בסדר כל עוד הבחור לא אנורקסית מצד אחד ושמנה מצד שני ף כל השאר סבבה אבל בניינו עם עוד לפניי ההריונות כבר עלית במשקל מה יקרה עם היריון אחד ואחריו עוד אחד???? הסיכוי גבוה שתמצאי את עצמך שמנה ומזה הבחורה שיהיה איתך פחד,, מצד אחד פתאום עלית לו במשקל וירד לו החשק ומצד שני אם הוא היה ממשיך היהה סיכוי שתמשיכי לעלות ואז הבעיה מבחינתו רק תחמיר כי מידת המשיכה שלו עוד הייתה יורדת

למעלה