אתרי ההכריות פשוט מעצבן.......

bvb6

New member
ואם מדובר על היכרות ראשונית ...

צריך להתפשר לגבי המראה החיצוני?

דובר על מערכת יחסים

בנוגע להכרות ראשונית עניתי כאן מה מידת החשיבות של המראה החיצוני. אני לא חושבת שזו שאלה של צריך או לא (רוצים או לא), אני מאמינה שאי אפשר בכלל להתפשר על זה. אחרי שתקרא את התשובה שלי לחשיבות של מראה חיצוני, תבין את התשובה שלי (בעץ הנוכחי). אני חושבת

יפעת*

New member
תלוי

צריך להתפשר תמיד, השאלה אם המראה החיצוני הוא הדבר הכי חשוב לך. אם כן, אל תתפשר. אני למשל ממש לא אוהבת רזים, ודווקא מקבלת פניות מהרבה רזים, אבל לא שוללת אל הסף, כי זה לא הכי חשוב בעיניי.

גל גלגל

New member
רגע אחד!!! סדר בבלאגן

אני עזבתי אזרתי אומץ והרבה כוחות ויצאתי משם!!! לא הסכמתי להמשיך לחיות עם משהו שחושב, שאני לא מושכת יותר. לפני שנה כן והיום לא??? הזוי!

גלית35

New member
ממש לא צריך לשקר -ההפך רק../images/Emo20.gif

את האמת! והם נמצאים שם אוהבי השמנות מבטיחה לך מנסיון

ליאור30

New member
עד כמה שכואב לי להגיד כי גם אני

באתר היכרות, אתרי ההיכרויות למיניהם זה שוק בשר,והדוגמא שאת הבאת רק מחזקת את הטענה שלי.יש שם מעט מאוד גברים שמחפשים מערכת יחסים רצינית. הם מחפשים סיפוקים מיידים ושופטים בחורות כמו שהם בוחרים בשר.זה מגעיל אבל זה מה יש.

bvb6

New member
אוי באמת - תרשמי שאת לא חכמה

כדי למצוא אהבה תתחילי לפנות בעצמך לגברים הגישה הזאת של חלק מהנשים (.... רוב הנשים) שלנשים אסור לפנות לגברים די מגוחכת

bvb6

New member
אני מצטער שהפעם אני צודק

איך היא אישה מחפשת גבק באתר היכריות , מחכה שיפנו אליה? אולי אתן חיות במאה ה-18 שובינזם -מהו?

נימשון

New member
בוא תנסה רגע לבודד

את העובדה שהיא לא פונה לגברים ותגיב רק על מה שכתבה. מנסיון כאחת שפונה ללא מעט גברים אני מכירה את מה שהיא מדברת עליו אז אל תתמם ותגיב רק למה שנוח לך.

bvb6

New member
אי אפשר להגיב למה שהיא כתבה מעבר

היא לא רשמה שום פרט מזהה אודותיה בקשר לרעיון כולו - אני חושב שקצת מוזר שיש כאלה שמצפים שלא חשובה משיכה מינית בקשר, רק בגלל שלהם זה יותר נוח

פלטרון

New member
צודק.

אימצתי את המשפט - "רק בגלל שלהם זה יותר נוח" ללקסיקון שלי. ניסוח מעולה - קצר ולעניין.

P u s s i c a t

New member
אז תקרא שוב...

היא רשמה "גם לא חוזרים אליי כשאני פונה" מה זה אומר? שהיא יושבת ומחכה?

אז מה אם לא ענו לך?

את יודעת כמה נשים לא עונות לי? וזה בכלל לא משהו שמעצבן או מטריד אותי... בכלל לא, אז מה? שלא יענו, NEXT כל בכל דבר בחיים. תשובות לזה לא תמצאי, לכל אחד יש את הדרך שלו ואת ההתנהגות שלו, זאת אומרת שיש ויש.

a r i k 5 5 5

New member
תעשי דיאטה

לכי לרוץ או לעשות ספינינג במקום לשבת על המחשב ולגדל תחת אה כן , ושומן זה לא סקסי.. צאי מזה

למעלה