אתר מומלץ להכרויות

מצחיק כי תמיד אמרו לי שאני דומה לו

ונכון,כמו בכל אתר הכרויות יש נדחה ודוחה ואם אמרתי שאת לא הטעם שלי התכוונתי לזה,את יכולה לכנות את זה איך שבא לך,לא קראתי לך לוזרית,שמנה או קרפדה. יש מצבים שהם ההפך ואני נדחה,אני מקבל את זה בהבנה וממשיך הלאה. מלכת הקרח לא תעבור דרכי כי אני איש חם עד כדי נקודת רתיחה. המממ מענין איך את מסיקה שאני דווקא לא מצליחן?ומה הקשר בין צבע עיניים לחוסר לקרירות? חיוך עקום?על זה עוד לא שמעתי אבל חוסר שביעות רצון מהסביבה יש בזה משהו. אדם קר ומנוכר? בתור בחור שזקוק לצלע נשית אני יכול לומר לך שאני בן אדם שמחפש את האשה הנשית עם החום והרוך כי אני בעצמי גבר חם מלא חום עם יכולת נתינה בלתי מוגבלת. אני לא מלך היופי אבל חשובה חי הופעה אסטטית,נאה ומושכת בזה גם באיזשהוא מקום ערובה להצלחה. הלאה מצליחנות: זה דבר יחסי את יכולה להביט אחורה ולראות את השגיך בחיים ומבחינתך זה דבר מצליחני סבבה לגמרי,כל אחד רואה זאת מזווית שונה. בהצלחה

belli80

New member
על שום מה ולמה

הצלחת להגות במוחך הקודח את צירוף המילים הבא: "הופעה אסטטית,נאה ומושכת בזה גם באיזשהוא מקום ערובה להצלחה" ??? הר שמיטה? עיניין סיני? מה??

איזו מילה לא הבנת belli

שהופעה חיצונית טובה יכולה לקדם הצלחה,מה פה לא ברור??? אהבתי את פניני החכמה שניפקת,חחח

belli80

New member
לא, יקירי.

אתה אמרת שיופי ומראה מטופח הם ערובה להצלחה. לא שהם יכולים לתרום להצלחה. אני באמת צריכה לרדת אליך ולהסביר לך, במילים קטנות קטנות, את ההבדל??

לא זוכר מתי השתלחו בי ככה

רק רציתי להוסיף שאני מודע לזה שאני במיעוט(גיתית את לפחות איתי:) אבל כל הפרשנות על יהירות,התנשאות,קרירות,גמלוניות הם ממש ההפך ממני,בכלל אני לא מסוגל להיות עם בן אדם שמייצג את התכונות הללו הדבר היחיד הנכון שאמרת זה שהיופי הוא בעיניי המתבונן ולא אכפת לי שאני לא דומה לטרבולטה למרות שמזיינים לי במוח שכן,אחרי הכל למי אכפת.

אישון36

New member
אז תסביר לי

למה אתה מיחצן אתר שאתה לא חבר בו (ולא היית מתקבל אליו). למה ? משעמם בעבודה ? אישון. משועמם.

אישון36

New member
בעיברית

הנושא לא ממש מעניין אותך...... אבל לא היה לך מה לומר ? אישון. בבדידים.

Miss Thang

New member
אני לא מתחבאת מאחורי מחשב,

אני סה"כ משתתפת בפורום. לא באתר הכרויות. אני מעוניינת להשתתף בדיונים, לשמוע ולהביע דיעות - לא מעבר :) האנשים שכן מעניינים אותי, מודעים לכך, ואיתם גם הקשר כבר לא וירטואלי.

זכוכיות

New member
אז אני יכולה לספר לך,

(וממקור שלישי זו חייבת להיות אמת), שתאנג היא אחת הבחורות היותר יפות ואיכותיות שיש. הרבה הרבה מעבר לרמתך, אתה חרק לעומתה.

תודה../images/Emo177.gif

המממממ מענין,אפרופו ברמה היא דווקא בחרה את thang שזה דיבור גטו,אכן אני חרק עוקץ אבל אם באמת באמת היתה סיטואציה שהיית רואה אותי לא דרך מכונה היית חושבת אחרת.

בת עולם

New member
קשה לי להתאפק

אתה מדבר על עצמך כיפה, מצליחן ושווה, מרגיש מעל כולם ומיוחד ואתה גם לא פתוח להקשיב למה שאומרים לך, נעול בדעותיך ומורגש מרמום וכעס בהתנהלותך פה לא חשבת שכל היופי שאתה מדבר עליו והמצליחנות שלך גם לא שווים כלום בגלל הדברים שציינתי- מרמום, חוסר יכולת להקשיב, חוסר פתיחות לדעות אחרות, כעס אנשים הן הרבה יותר מיופי ומצליחנות אלה דברים חולפים ושלא מעידים בכלום על איכות האדם שמולך

יש כאן חוסר הבנה משווע../images/Emo132.gif

אולי חוסר תקשורת,בת עולם,כבר נפגשתי איתך במספר מפגשים (תחת ניק אחר),את מסתובבת במספר קומונות,אפילו דיברת איתי,מתי אמרתי שאני מצליחן,יפה ושווה,לא ידוע לי רק המלצתי על האתר אז please בס"כ אמרתי שחשוב לי להכיר בחורה נשית ויפה ואנשים עושים מזה ענין.

בת עולם

New member
אאאממ...לא בטוחה אם אמרת

אתה צודק אבל אתה ממליץ על אתר ליפים ושווים? אתה בטח נרשמת אליו נכון? העניין הוא שיש עוד דברים חשובים חוץ מיופי ומצליחנות לי הכי חשוב שהגבר לא יהיה ריק בפנים למשל- פי אלף חשוב לי יותר מהיופי כי יופי זה דבר סובייקטיבי ומי שיפה בעיניי לא יהיה יפה בעיניה של מישה יאחרת וכי היופי האמיתי לא נמצא בפנים היפות ובגוף החטוב אלא בפנים, במה שיש בלב ובראש

כל מילה אמת הענין שאנשים בפורום קולטים

אותי לא נכון,זאת היתה בס"כ המלצה ויופי זה סוביקטיבי לחלוטין,את גורמת לי להקלה.

למעלה