באימשלך?!?!?!?!

smartblonda

New member
תכנס לפרופורציות

אני לא פמינסטית ולא מנסה להתיימר להיות אחת כזו . ובנוסף אין פה שום קשר לפמינזם. מדובר באישה שרוצה להשאיר את העובר מסיבותיה ,ואני מאמינה שיש לה סיבות טובות מאוד לכך. הן מבחינה בריאותית,הן מבחינת הגיל,הן מבחינה מוסרית ועוד... מאחר והעובר נמצא בבטנה היא האחראית היחידה על גופה ולך אין say בעניין-זה מה יש תתמודד. אין כאן שום אפלייה כנגד גברים ואל תנפנף בדגל הזה, מאחר ושניכם אשמים במה שקרה ואתה יכול להביע את דעתך לגבי התוצאה אבל ההחלטה הסופית היא שלה.

rigoletto111

New member
אין כאן "אפלייה" נגד גברים

כן יש מצב שבו מסיבות ביולוגיות מסויימות הורות נכפית על צד אחד , שכמו שאמרת בצדק, אין לו מה להגיד בעניין (אלא רק מה לשלם). כאמור, זו בעייה, ולא לכל בעייה בעולם יש פתרון הוגן. יש רק את הפתרון הפחות גרוע.

smartblonda

New member
כותב ההודעה הראשית טען לאפלייה

ואתה מסכים איתי שאין ,אז אין ביננו ויכוח, אנו מסכימים:))

magenta73

New member
שטות

אני לא רוצה הריון עכשיו. לא מתאים לי בגרוש. אבל היה ואני אכנס להריון, אני לא אבצע הפלה. גם מסיבה "מוסרית" ויותר מהכל מסיבה בריאותית. וכפי שהוא כתב בהמשך - הם השתמשו בקונדום, והוא כנראה נקרע. ככה שטעויות כאלה קורות. היא גם לא רוצה ממנו כלום. רק אם הוא יתעקש. אבל העיקר שהיא מנוולת, שקרנית ותחמנית.

riki23

New member
כל כך נכון

יש לי תחושה שגברים בדור הנוכחי איבדו את מצפונם המינימאלי, אין ערכים אין כלום.

טל קר

New member
אתה מקובע וצר חשיבה

אין לך שום יסוד סביר להניח שזה תוכנן מראש, מלבד השנאה והחרדה שלך כלפי ומנשים. ה"יסוד הסביר" מצביע עליך, לא עליה. זה שמישהי מעונינת בהריון כשההריון ישנו, לא אומר שהיא היתה מעונינת בהריון לפני. למעשה אני מכירה כמה נשים שלא רוצות ילדים. לא שלא מעונינות כרגע, או לא מעונינות בשנים הקרובות, אלא שבכלל לא. הן עושות הכל כדי שזה לא יקרה EVER. ובכל זאת אם הן יכנסו להריון הן לא יפילו כי זה בניגוד לערכיהן.

smartblonda

New member
rigoletto111 הכיצד הגעת למסקנה

חסרת השחר וחסרת העובדה כי הבחורה תיכננה את ההריון וכי מדובר בגניבת זרע. זו דעה מאוד פרימיטיבית ומאוד מקובעת ופשוט שגוייה מן היסוד. עצם העובדה שהבחורה רוצה את הילד לא עושה אותה גונבת זרע או שנעשתה פה קונספירציה כנגד אותו גבר. כידוע לך יש סיבות רבות לכך שנשים משאירות הריון שקרה "בטעות".

rigoletto111

New member
הו, זה קורה הרבה

אני מדבר על סיטואציות כמו בסדרה "הבורגנים". בואו נסגור על זה שאני פרימיטיב, בבון-סלעים מצוי , ובדר"כ ניאדרטל לבוש פרוות דוב. מדובר במצב שהבחורה רצתה את הילד והבחור לא , כתוצאה מקיום יחסים שלא היו מכוונים להולדת ילדים והאבהות נכפתה עליו. תגידו - לכמה מכם יש ילדים? וכמה מכם בתולים? אם המספר שווה טענתי נופלת.

smartblonda

New member
../images/Emo4.gifמה הקשר

וכיצד אתה משווה סדרה טלוויזיונית למציאות?! אני לא באה ואומרת כי, לא קרו וקורים מקרים של גניבת זרע,אבל כותב ההודעה הראשי כותב בברור שזה לא המצב לגבי אותה בחורה ספציפית ראשית,ושנית אתה לא יכול לעשות הכללות. לא כולנו "אלמנות שחורות "שמטרתינו לטרוף את המין הגברי.... דרך החשיבה שלך מעוותת וכן פרה היסטורית. האשמה פה היא לא רק על הבחורה אלא על שני הצדדים שווה בשווה.

rigoletto111

New member
מישהו אמר שהיא חייבת לעשות הפלה?

למה את מכניסה לי מילים לפה? אני אומר שנוצרה פה סיטואציה של הורות שהיא לרצון צד אחד ולא לרצון צד שני. וזה יוצר בעיות. האם יש לי בכיס פתרון מושלם לזה? לא. (בשונה ממך ומטל, שיש לכן פתרון לכל בעיות העולם) לא לכל בעייה יש פתרון. גם אם תלווי למישהו כסף מזומן ללא ראיות , והוא יטען שלא הלווית לו, אין לאף אחד פתרון בשבילך. בכל מקרה תודה על הטיפול הפסיכולוגי בחרדות המתמידות שלי.

יש מצב חירום יש מצב ל...

מי לא מכיר את הפרסומת הקלילה הזו, הבחורה שבנדון ,שבטח לא ילדה קטנה, לא מועת לפרסומת?לא מודעת לפתרונות? לפי איך שניסח הבחור הראשוני למעלה אפשר להבין טוב טוב מה הבחורה רצתה.

לא תמיד זה ברור כל כך...

לפעמים את חושבת- גמר בפנים\לא גמר בפנים, לפעמים גם הצד השני לא בטוח מה היתה חומרת ההסתכנות... יתכן שהיה חור בקונדום והם לא חשו בכך כלל... יתכן שהקונדום נשפך בפנים אחרי שהוא "התכווץ" בתוכו, וגם בזה הם לא חייבים לחוש... בקיצור, יש הרבה דרכים להכנס להיריון ולהבין את זה מאוחר מכפי 3 ימים שמספיקים לפוסטינור. מעבר לכך, חייבת לומר שגם לי קרה בעבר שהיו הסתבכויות לא רצוניות כאלו, ושקלתי ברצינות לפני שהחלטתי לקחת את הפוסטינור. אולי גם יש לה בעיה מוסרית עם רעיון ההפלה- במקרה כזה יתכן שגם פוסטינור לא עובר את המחסום שלה.

איזו בעיה מוסרית יש עם פוסטינור

את מכירה מישהי שתסרב לקחת גלולת פוסטינור מסיבות מצפון??? או שאת גרה בסביבה דתית מאוד מאוד אדוקה או שאת מדמיינת

טל קר

New member
א. כן ב. יש לך בעיה לוגיסטית

פוסטינור זה אם יודעים מיד שקרתה תקלה, לא אם מזהים אותה בדיעבד אחרי שחולף זמן

טל קר

New member
טוב, אם פיספסת את הפרק ברחוב סומסום

או את המקבילה הרלוונטית ללימוד ההבדל בין 'מראש' ל'בדיעבד' אז אולי כדאי שתשלים את הפער.

למעלה