בארץ ישראל קם עמנו , העם היהודי .

בארץ ישראל קם עמנו , העם היהודי .

התחדשותנו המדינית באה לביטוי בהקמת הקונגרס הציוני בבאזל . התחדשות עצמאותנו באה לביטוי בהקמת מדינה יהודית בארץ ישראל . בין התחדשותנו המדינית לבין התחדשות עצמאותנו נרצחו בשואה הנאצית 6 מיליונים מאחינו . פצע זה לא נרפא עד היום . לפיכך ובתוקף היותי אזרח מדינת ישראל , יהודי , בן לאב יהודי ואם יהודיה ובתוקף הזכות לבחור ולהיבחר אני מכריז בזה על ייסוד כח פוליטי חדש . המפלגה הקטנה , הענייה , החלשה וחסרת ההשפעה . העיקרון הראשון על פיו תפעל המפלגה הקטנה , הענייה , החלשה וחסרת ההשפעה הוא ריבוי טבעי מואץ של היהודים בארץ ישראל ובעולם . כדי לקיים ריבוי טבעי מואץ של היהודים בארץ ישראל , מצווה מדינת ישראל לעזור בכלים ממלכתיים של ממשלת ישראל למשפחות יהודיות רבות ילדים . כמו כן מצווה מדינת ישראל לסייע באמצעות ממשלת ישראל , לאמהות יהודיות בגידול הילדים , בחינוכם ובהשכלתם . מדינת ישראל מצווה להקצות את המשאבים הממשלתיים , לקיומו של העיקרון הראשון של המפלגה הקטנה הענייה החלשה וחסרת ההשפעה . לתגובות – [email protected]

yonatan31

New member
תזהר שלא יאשימו אותך בגזענות

"בארץ ישראל קם עמנו , העם היהודי" זה הפשיזם הציוני בהתגלמותו עבור הרבה חברים כאן.

tixi

New member
אם אתה רוצה,

אתה יכול לממן כמה מאות אלפי אמהות שמשריצות ילדים. לי לא בא. אם היא לא יכולה לממן 15 ילדים, שתלמד את נפלאות הקונדום, לא על גבי.

רוני13

New member
יש בעולם אנשים עם אידאולוגיות...

שעושים ילדים כדי לעשות ילדים ולא בשביל ההנאה. אמצעי מניעה הוא חטא!(בעיניי היהדות) "משריצות"-אני כל כך שונא את הביטויים של האנטי-חרדים/אנטי-ימנים/אנטי-יהדות אז אם תוכלי בפעם הבאה להשתמש במילה הרבה יותר עניינית ופחות בוטה ומוגזמת

כולנו היינו תינוקות , גם אני וגם אחרים .

תינוקות אינם שרצים ! אנחנו לא שרצים .

tixi

New member
גם אידיאולגיה צריכה להיות בטווח הגיוני.

אשתמש במילה פחות קיצונית, בסדר. אבל אני מעדיפה להאמין שרוב האנשים שעושים ילדים, עושים אותם כי הם רוצים אותם וכי זה נראה להם כמו משהו מדהים וטוב וכו' וכו'. אבל אני אעשה ילדים בכמות שאוכל לכלכל, וגם אם אני רוצה יותר - אז אני אוותר כי אני רוצה לגדל אותם בכבוד ובלי להשען על משכורות של אחרים. אז שימצאו פתרון אחר, לא משנה ולא אכפת לי מה, אבל אין סיבה שאני אממן 7 ילדים של מישהו אחר, עם כל הכבוד. גם לי יש אמונה ואידיאולוגיה וחזון וכו' וכו'. אבל אני לא חושבת שמישהו אחר צריך לממן אותם.

האם את/ה בעד השקעה כמכשיר לרווח עתידי ?

האם תשלום עבור רכישת קרקע למפעל , עבור בניית המפעל , רכישת המכונות שכר לפועלים לפני שהרווחכת שקל היא צדקה או תבונה כלכלית ?

נא לעשות חשבון פשוט .

אוכלוסיה אשר בה לכול זוג הורים יש 3 ילדים תגדל בדור אחד ב- 50% . 3 ילדים זה משימה סבירה . אם המשק והמדינה מאורגנים לספק גן ילדים ובית ספר ביום ארוך . כל אם פמיניסטית או לא יכולה לעבוד כאדם חופשי ושווה ערך כשהילדים מטופלים . זה טוב לאם , טוב לילדים ,טוב לכלכלת המשפחה וטוב לכלכלה הלאומית .

אם כולם היו עושים שלושה

לא היו צריכים קצבאות ילדים. המדינה מקבלת את הכסף לקצבאות הילדים מההורים שיש להם שלושה ילדים, מה שאתה מציע הוא סתם החלפה של כספים. מי שצריך את קצבאות הילדים הן המשפחות מרובות הילדים.

antreprize

New member
אתה רוצה יותר עניים.

אי אפשר לצפות ממדינה שבה רוב המשפחות הן משפחות מרקובות ילדים לשגשג, אם ממשלה תיישם את מה שאתה מציע, ישראל תהפוך למדינת עולם שלישי ולא תהיה מסוגלת להגן על עצמה.

רוני13

New member
הוא הסביר למה הוא התכוון...

זה אתה שלא מתייחס למילה ממה שהוא אמר. (ראייה חד-צדדית,משהו)

antreprize

New member
אני מתייחס למה שהוא אומר.

הוא ואמר שהוא רוצה לעודד ילודה, אני מנסה להסביר לו שעידוד ילודה שווה לעידוד העוני.

למעלה