בארץ ישראל קם עמנו , העם היהודי .

אתה חושב בתוך קופסא . נסה ללכת איתי קצת

ברגע זה אין לך מכשיר מדידה . מכשיר שבעזרתו אתה מודד האם מעשה X או Y מועיל למדינת ישראל . למשל שביתת המורים או מלחמת לבנון או הפעולה העתידית בעזה . לפי מה אתה יודע –לא משער שישנה הצלחה ? יותר מזה . אתה בעל דעה בנושא ישראל-פלסטין . איך אתה יודע האם דעתך בעיניין נכונה ? שים לב שלא התייחסתי לדעתך שאינה ידועה לי ! אתה חושב כמו שהתחנכת או כמו שהסביבה מקרינה עליך . והנה אני אומר דבר פשוט . יש לי מטרה לאומית . מטרה גדולה יותר משלום או שטחים . מטרה שהיא המשך טבעי ומתבקש לציונות אחרי שיש לנו מדינה ואנחנו אחרי השואה . מטרה שניתן למדוד באופן אובייקטיבי ובלתי תלוי באמונה . מטרה נמדדת . אם תכנית כלכלית מגדילה את האוכלוסיה בישראל אז היא טובה . אם היא גורמת לירידת רבים לגולה אז היא רעה . אם מלחמה גורמת לאובדן חיים רבים אז היא רעה . אם המלחמה גורמת לעליית המון יהודים לישראל אז היא טובה . אלה הן רק 2 דוגמאות לא מסובכות . האמת יותר מסובכת כי פועל מנגנון קיומי סמוי שעליו לא דיברתי . על מנגנון זה , על דוגמאות אמיתיות כיצד הוא פועל אתן הסבר דרך כתובתי בדוא"ל .

נא לדייק .

לא כתבתי ש "אני רוצה יותר עניים " אני רוצה יותר יהודים . שים לב לכל חלקי ההצהרה .

טעות

התחדשותנו הלאומית קמה לידי ביטוי בבאזל בהחדשותינו המדינית קמה לידי בידי בהקמת המדינה. " המפלגה הקטנה , הענייה , החלשה וחסרת ההשפעה . " למה הכוונה המפלגה העיינה החלשה וחסרת ההשפעה? למה שמישהו ירצה להצטרף למפלגה עניה וחסר השפעה?! בשביל מה צריך לגרום לפיצוץ אוכלוסוין בארץ?! לתגובות – [email protected]

אני מסכים גם להחלפה שאתה כותב ב- 2

השורות הראשונות . היתר הוא תחכום . תנסה להעמיק ולחשוב . אפילו תשבץ בעיתון פותרים רק אחרי שבועיים . פיצוץ אוכלוסין היא בעיה כלל אנושית .אבל לא בעיה יהודית . אנחנו במסלול של אובדן , לא של גידול ! את זה אני מנסה לשנות . זה לא קל .

אם תמחוק את המילה "כל" תהייה יותר

מדוייק . פיצוץ אוכלוסין היא בעיה של האנושות היום . אני מסכים . אבל בתוך אלה יש איים שבהם המצב הפוך . אין הכוונה לאיים כמו אי אלא לקבוצות אנוש קטנות . למשל הארמנים . למשל קוסובו . למשל הוטו ברואנדה . וגם אנחנו היהודים .

" איים" שבהם המצב הפוך משמעו

משמעו - יש פיצוץ אוכלוסין עולמי .בתוך הגידול הכללי יש אוכלוסיות בהן המצב הפוך . כלומר אוכלוסיות אלה פוחתות . היהודים פוחתים . הארמנים פוחתים . האבוריג'ינים פוחתים .זה נראה לי "הפוך" למגמת פיצוץ האוכלוסין העולמי .

antreprize

New member
אני חושב שאתה מתקשה בהבנת המונח

"בן אדם", בן אדם הוא בן אדם גם אם הוא יהודי, אבוריגי'ני או ארמני, דתו של אדם לא משנה את העובדה שהוא בן אדם.

אתה נפש טובה . אני יודע שהאדם הוא

הטורף העליון . אם נדמה לך שאני טועה אני אוכיח לך . רק תבקש . 3 עמים אלה בסכנת הכחדה אחרי שעברו שואה .

antreprize

New member
האדם הוא לא טורף, הוא אוכל-כל.

למה שתצטרך להוכיח שהאדם הוא טורף? זה לא קשור לנושא הדיון. 3 עמים אלה הם לא בסכנת הכחדה, דת של 13 מליון מאמינים(יותר מתמיד) לא נמצאת בסכנת הכחדה, השואה של הארמנים נגמרה לפני קרוב למאה שנים וגם האבוריג'ינים לא קרובים להכחדות.

האדם נקרא אוכל-כל מסיבה של טישטוש מכוון .

אתה ודאי יודע שהאדם אוכל בשר לכל סוגיו .יונקים , עופות , זוחלים , פרוקי רגליים , גדים , רכיכות . כאשר אין לאדם ברירה הוא נזון מצמחים בלבד . פרט לצימחוניים ברמות השונות , כל אדם יאכל בשר ברצון ואולי אפילו בהעדפה . לדעתי זה מעניק לו תואר טורף . הוא הטורף העליון כי ב-99.99% מהמיקרים של מאבק על מזון עם טורף אחר המנצח הוא האדם . הטישטוש המכוון הוא בגלל הקונונטציות השליליות הנלוות לכינוי "טורף" . שים לב שמקום שאנשים בגיל 75 למשל נקראים "מבוגר" או גיל הזהב . זה מחוך נימוש האמת היא שאדם בן 75 נמצע בסוף חייו . למה להזכיר לו את מותו הקרוב ? נימוס , לא אמת ! העמים שהוזכרו נפגעו קשה מיספרית . גם אחרים כמובן . בדרך כלל קבוצה ביולוגית שנפגעה קשה באופן מספרי נמצאת בפרשת דרכים . אם יש לקבוצה כוחות לנצל את מקורות המחיה המגוונים וליצור מהר צאצאים אשר האויב הטבעי אינו מחסל הקבוצה תתאושש . אם הקבוצה מייצרת צאצאים בקצב שאינו שונה מהעבר היא תתאזן על מספר קטן מהקודם . מחזור חדש של אסון יפגע בה שוב . הכל באקראיות .שוב המספר יקטן וכך הלאה עד הכחדה . שיטת הוכחה זו נקראת אינדוקציה .

antreprize

New member
מה?

האדם הוא לא טורף ולא טורף עליון, האדם הוא אוכל כל. העמים שהוזכרו נפגעו קשות לפני עשרות שנים, כיום הם לא עומדים להעלם מעולם(במיוחד היהדות, שמעולם לא הייתה גדולה יותר).

אני אמרתי - אתה אמרת זה מעגלי .

הסברתי שהשם ניתן לאדם מסיבות של - נימוס ! העמים אכן בסכנת הכחדה . 50 או מאה שנים זה זמן מועט . אסון אחד חלילה ויש קיצוץ חדש . תנסה לנחש מה אם יפילו עלינו פצצה גרעינית חלילה . או מחלה חדשה שהיום בשעה 16:23 עדיין לא מוכרת למדע . וזה לא דימיוני כלל .

antreprize

New member
LOL.

השם לא ניתן בגלל נימוס, הוא ניתן בגלל העובדות, האדם הוא אוכל כל(בגלל שהוא אוכל בשר וצמחים, את האחרונים הוא אוכל יותר). העמים הם לא בסכנת הכחדה, איך דת שנמצאת בשיא גודלה יכולה להיות בסכנת הכחדה, זה נשמע לך הגיוני? גם אם יפילו עלינו פצצה גרעינית היהודים לא יכחדו, רוב היהודים גרים בחו"ל. אם תהיה מחלה חדשה כל העולם יסבול ממנה, לא רק היהודים.

למעלה