בארץ ישראל קם עמנו , העם היהודי .

StrengthHonor

New member
הסיבה הראשונה לאבטלה היא חוסר יוזמה

ובין היתר גם כמה חאפרים של קצבאות . כמובן חוסר יוזמה יכול גם לנבוע מחברה שמדכאת יוזמה פרטית : חברה סוציאליסטית קולקטיביסטית חברה רדופת פשע ומאפייה , או תאגידים וקרטלים , בעצם הכל אותו דבר , עושקים את האזרח הקטן.

Crimson Dawn

New member
מה הבעיה שלך?

האם הבעיה שלך היא מחסור ביהודים? או שהבעיה שלך היא עודף במוסלמים. אם הבעיה שלך היא עודף במוסלמים מדוע אתה מציע לטפל בזה באמצעות ריבוי יהודים? אם ניקח את כל מדינת ישראל כיחידת שטח בה חיים בעיגול גס 10 מליון בני אדם מהם 6 מליון יהודים ו-4 מליון מוסלמים השאר זניחים. להעלות את אחוז היהודים בהשוואה לאחוז המוסלמים ישנן 3 דרכים: 1. לגרום לגיור מוסלמים והטמעתם בחברה הישראלית 2. לגרום לירידה במספר המוסלמים: א. הגירה החוצה ב. ריבוי טבעי שלילי (תמותה גדולה מילודה) 3. לגרום לעליה במספר היהודים: א. הגירה פנימה ב. ריבוי טבעי חיובי (ילודה גדולה מתמותה) אם מליון מוסלמים יתגיירו (ויתבוללו בחברה הישראלית) היחס בין יהודים למוסלמים ישתנה ל-70% מול 30% בין הירדן לים. אם מליון מוסלמים יהגרו החוצה (או ימותו) היחס ישתנה ל-66.6% מול 33.3%. אם מליון יהודים יהגרו פנימה (או יוולדו) היחס יעמוד על 63% מול 37%. כמו שאתה יכול לראות זה הפתרון הגרוע ביותר שיכול להיות לבעיה הנתונה מבין כל הפתרונות האפשריים גם האפקט שלו מבחינת יחסי האחוזים הוא הנמוך ביותר והוא גם מוסיף בעיה נוספת של צפיפות אוכלוסין מה שהפתרונות האחרים לא עושים. רק לשם הפרוטוקול עדיף ריבוי באמצעות ילודה ולא באמצעות הגירה שכן הגירה מוסיפה מתחים חברתיים במיוחד אם היא מאזורים בעייתיים כמו אפריקה מדרום לסהרה או מזרח אסיה.

StrengthHonor

New member
וזה נשמע לך הגיוני?

נפתרון היחיד הוא מדינה שלהם(פלשתין \ ירדן , או מה שיצא כשהם יתמזגו עוד 20 שנה אחרי קיומם של שניהם) שהם יהיו אזרחים שלה והיהודים אזרחים של ישראל ביחד עם שאר המיעוטים שלא חושבים שהם פלסטינים

Crimson Dawn

New member
אני שמח שהעלית את הרעיון הזה

כך אוכל לקטול אותו שוב. הרעיון שמדינת ישראל תשלוט בשטחי יהודה ושומרון ואילו התושבים המוסלמים יהיו אזרחי ירדן הוא אחד הגרועים ביותר והוא איננו פותר את הבעיה כלל ועיקר. דבר ראשון על מנת שיקבלו אזרחות ירדנית יש צורך באישור ירדן, האם יש לך אמצעי להפעיל לחץ על ירדן לתת אזרחותך ירדנית לתושבי יהודה ושומרון? אם הוא כל כך חזק למה שא תגרום לה לקלוט כבר את כל האנשים הללו בשטחה וזהו זה. ונניח שהם קיבלו אזרחות ירדנית ואתה סיפחת את יהודה ושומרון לישראל כשהם תושבי קבע שם האם זה פותר את הבעיה? עדיין יש לך בין הירדן לים מעל 4 מליון מוסלמים לא משנה אם אתה קורא להם ישראלים, פלסטינים או ירדנים הם עדיין תופסים שטח והם עדיין דורשים משאבים וטיפול של ממשלת ישראל וכלל לא בטוח אם אינם עויינים מה שכן כתושבי קבע הם יוכלו לנוע בכל מדינת ישראל, אפילו אם לא יהיו אזרחים, והם יוכלו להתחתן עם המוסלמים הישראלים והילדים שלהם יהיו אזרחי ישראל אפילו אם הם יהיו אזרחים ירדנים. בשביל למנוע זאת תצטרך לבטל את אזרחותם הישראלית של כל המוסלמים בין הירדן לים איך תעשה זאת? בדרך זאת עם כל צעד מסתבכים יותר ויותר. אז נניח שתבטל את אזרחותם הישראלית של כל המוסלמים בין הירדן לים ונניח שתצליח לכפות על ירדן להעניק לכולם אזרחות, עוד 25 שנה יהיו לך רוב של מוסלמים "ירדנים" בין הירדן לים והם ישאפו מין הסתם לספח את ישראל לממלכת ירדן, מה תעשה אז?

לכווווווולם יש מקום בעולם . רק ליהודים אין .

באירופה הישנה רדפו אותנו , הרגו בנו , שדדו את רכושנו . אנחנו רק רצינו שיניחו לנו . לא יותר . זה לא עזר לנו . באנו לארץ כמעט ריקה . התחלנו לפתח כלכלה ומיד התחילו לזרום לכאן מכל הסביבה . מאסראוואה , בגדדי , סמארה , בדאווי , חיג''זי , טורקו , האשם , עראפת , סואידן , בוטרוס , כל אלה שמות של ערבים לפי מקומם המקורי . הם ילדו בממוצע 4.5 ילדים ואנחנו 2.4 . אנחנו עשינו עליה והם עשו ילודה . כעת הם אומרים שזו ארצם . ושנעוף מכאן . אתה מכיר את הסיפור עם המפתח של הבית ביפו ? חציו נכון . לא כולו . וחצי אמת היא שקר שלם ! המפתח אכן של ביתו של אותו פליט . אבל הבית היה בשכירות (בדרך כלל גרו כאן בדמי מפתח - תבררמה זה) ואולי אפילו קנוי אבל הדייר שמחזיק במפתח הישן הוא מהגר מארץ ערבית שכנה . זו הנקודה המרכזית . הם תפסו לנו את מחצית הארץ בהגירה כעת הם זורמים לאירופה . אח איזו נקמה ! כושים וערבים בגרמניה ! שיא הנוכחות היהודית באירופה היתה כנראה 16 מיליון . והיהודים רק רצו להשתלב . כעת יש שם 35-40 מיליון זרים . בעיקר מוסלמים ואלה רק רוצים להתבדל . אנחנו היינו שקטים וקיבלנו בהכנעה כל מכה והשפלה . הם דורשים זכויות בקול גדול , עושים מהומות ואלימות . הג'הד באירופה יהיה הצעד הבא .

StrengthHonor

New member
אתה לא באמת קטלת משהו

ואין דבר כזה מוסלמים ירדנים יש דבר כזה מוסלמים אשמים שהם אולי עשירית אחוז בירדן אל מול 90% פלסטינים בסופו של דבר אם יהיה שלום ואלה יתרכזו בעצמם הם יתאחדו בדרך זו או אחרת

Crimson Dawn

New member
יש דבר כזה פלסטינים?

כולם ערבים מוסלמים בלי קשר למשפחה ולשבט שלהם או לעדה שלהם. ואני בכלל לא דיברתי על ירדן אני דיברתי על ישראל שכמעט מחצית מתושביה מוסלמים ובעתיד הם אף יהיו הרוב וזה בכלל לא משנה אם הם אזרחים ישראלים, אזרחים פלסטינים או אזרחים ירדנים.

StrengthHonor

New member
זה דבר חדש אבל יש

הם ענף מהעץ הערבי ושיקחו את הדרישות שלהם למדינות אליהם הם שייכים , לא כבשנו מהם כלום אלא מירדן ומצריים. אז שהם ידאגו להם , מה שמעצבן זה שיש אנשים שקונים את הבולשיט הזה שלהם שאנחנו חייבים להם משהו תמורת שלום, הדבר היחיד שאנחנו חייבים להם תמורת שלום זה הבטחון שלהם

לי יש בעיה . אני מספר למי שרוצה להקשיב .

הבעיה שלי זה הקטנת העם שלי . העם היהודי . אני אלך אתך צעד , צעד . גיור מוסלמים לא מוסיף לעם שלי אפילו אדם אחד. הם גרים . לגרום לירידה במספר הלידות של מוסלמים . איך ? לגרום להגירתם החוצה , זה רעיון הטרנספר . איך אתה מסתדר איתו ? לגרום להגירה יהודית (עליה) לישראל אפשרי אבל קשה לביצוע מסיבות מורכבות . ילודה קצת מוגברת - 3ילדים יהודים לזוג במקום 2.4 זה הכי קל . המהלך האחרון מוסיף יהודים . היחס המספרי כלפי הערבים לא רלוונטי . מתחים ברחבי העולם ביחוד העולם השלישי אינם קשורים למצב בישראל שבה נניח 10 מיליון תושבים . בולם חיים כיום 6.6 מיליארד אנשים .ישראל היא 1/660 של הבעיה עולמית .

Crimson Dawn

New member
חצי נחמה

תתנחם בכך שבכל חברה בעולם המתקדם בו הפמיניזם רווח יש ריבוי טבעי שלילי, ועוד 25 שנה כשכל ילדי הבייבי בום שהיה אחרי מלחמת העולם השנייה ילכו בדרך כל בשר חברות מסויימות יצטמצמו בשיעור של 30-50% ובחברות מסויימות אף מעבר, היחידים שמתרבים כחול אשר על שפת הים הם המוסלמים בכלל והערבים בכפרט שלא מגלים מידה רבה של פתיחות לרעיון הפמיניסטי. ממוצע של 2.4 זה מספיק טוב, לא צריך להגזים ודרך אגב אם גר מתרבה עם יהודי האם צאצאיהם אינם יהודים? אנשים עוברים ממקום למקום כל הזמן, אם מרוקאים, אלג'יראים, טוניסאים, מצרים ועוד (נורא צפוף שם) יכולים לחפש את האושר שלהם בצרפת, בלגיה, הולנד ועוד (צריך ידיים עובדות להחליף את כל החברה המקומית המזדקנת והגוועת) ואם ההולנדים (מדינה עם צפיפות אוכלוסיה גבוהה מישראל) יכולים לחפש את האושר שלהם באוסטרליה, קנדה וארה"ב (השכונה מתאסלמת זמן טוב לעזוב), אז זכותם של הפלסטינים לרדוף אחרי האושר שלהם בירדן, בעיראק בכל מקום שיהיה ממוכן לקבל אותם, והרי זאת הבעיה העיקרית שיהיה מקום שיהיה מוכן לקבל אותם כי בן אדם שפוי לא היה ממשיך לחיות בתנאים שקיימים ביהודה השומרון ועזה אם הייתה לו הזדמנות לעזוב. הבעיה היא שמלך ירדן מודאג מכל מהלך ישראלי שמא הוא עלול להוביל לגל הגירה אפילו גדר ההפרדה ולמיטב ידיעתי בחוק הירדני מצויין עונש מוות למי שמוכר נדל"ן ליהודים כלומר הפלסטינים לא יכולים לעשות עם עצמם ועם רכושם מה שהם רוצים אלא כל תפקידם לשמש בשר תותחים במאבק מול העם בישראל ישראל לא צריכה להיות מחוייבת לכך גם כן.

למעלה