באתי להעלות את רייטינג התכנית
בוקרטוב

באתי להעלות את רייטינג התכנית../images/Emo98.gifבוקרטוב../images/Emo9.gif

עם סיומה של התכנית,התחלתי לצפות בפרקיה וגיליתי הרבה קטעים נחמדים. גם דניאל ואיתן נראים לי אחלה,יחסית למה שחשבתי בהתחלה .לגבי קרן,תהיתי אם היא משחקת משחק,התהייה עברה לי כי בכל מקרה יש בה משהו שמעניין אותי להמשיך לראות את ההתנהלות שלה ויש בה הרבה היחשפות של הנשמה ואני אוהבת לראות זאת. חבל שלא צפיתי קודם
מאפשרת לעצמי לראות את הדברים אחרת עם התפתחות הפרקים שאצפה בהם(אם יהיה לי זמן וכח:) כזו אני,מתחילה לצפות כשמסתיים
סופ'ש נעים

ela501

New member
בוקר טוב אילנה! ושנה טובה!../images/Emo24.gif

אם היית נכנסת לפה במקביל לזמן שידור התכנית היית רואה פה עליהום על קרן כמו עדר עם כמות שינאה ששפרה לא זכתה לה בזמנו,אותי זה לא עניין ומצאתי בקרן דמות מרתקת מתפתחת שורדת, מאד חכמה (היו לה מלא שיחות בשעות הקטנות של הלילה שהיא השאירה אותי פעורה) אני בטוחה שתתאהבי בה בהמשך הפרקים כי את לא משוחדת וגם כי בדרך כלל יש לנו אותו טעם. צפיה נעימה!

../images/Emo140.gif

תיקון טעות:נראה לי שאת מתבלבלת קצת עם אילנה אחרת. אני בעונה הראשונה של האח הגדול לא הייתי בפורום תפוז,כך שכנראה כיוונת לאילנה אחרת. גם אל סיון-עונה3 "אח.."- פחות התחברתי אבל זה לא לפורום הזה;) אשמח להמשיך לצפות בקרן וכרגע היא עדיין בגדר:"טבולה ראסה" בעיניי;) עליהום חד צדדי בהחלט עשוי להטריף אותי

ela501

New member
אוקיי טעות באילנות../images/Emo2.gif

אבל עדיין את נראית לי בחורה לעניין

klapim

New member
אלה את יודעת איפה הבעיה עם קרן?

קרן עצמה אחלה אבל החיבור שלה לגב קצת לא נראה אמיתי בלשון המעטה

puma141

New member
אז להפקת הדור הבא+ערוץ 10+וואלה-חשוב

ראשית שנה טובה לכולם רציתי לכתוב את אשר אני חושבת ומרגישה. קראתי את הכתבה עם מנכלית ערוץ 10 ועלי להודות שאני חושבת שהיא הרימה ידיים מהר מידי. ראיתי את כל תכניות האח הגדול,ולדעתי אף אחת מתכניות האח הגדול לא עניינה כמו הדור הבא 24/7. לאח הגדול, ולקופרמן ה"גדול" שעשה בתכנית כאילו היא שלו אישית מבחינת צפיה,שהורגש במשך כל העונות כל העונה-שהוא הוא השליט היחיד בתכנית, ויחסו לצופים הוא כקליפת השום.לעומת האח הגדול הדור הבא עולה עליו ב10 מונים! כביקורת בונה, אני יכולה להגיד לכם, שלאחר שצפיתי בתכנית בהתחלה,שקלתי לא לשלם לערוץ הכבלים את הכסף עבור המשך צפיה כי היה מאוד משעמם,רדוד,ועלוב בהתחלה. שילמתי בכל זאת, בהשפעת אחותי, וכבדיקה נוספת. מאותו רגע, התכנית רק עלתה! בכל רגע היה עניין, להוציא את אורבך העייף, המחושב, הרדוד,והקר שלדעתי הרס לכם את תחילת התכנית,ולכן הרייטינג הנמוך. הרושם הראשוני של התכנית, היה גרוע ביותר באשמתו היחידה של השחקן הראשי-אורבך. לדעתי אם תפיקו לקחים, ותבינו שזו הייתה הבעיה היחידה, ושזו הייתה תחילת הדרך של תכנית מרתקת ונפלאה לכל אורך העונה, התכנית הבאה של הדור הבא 24/7 תהיה עם אחוזי צפיה גדולים בהרבה מהעונה הנוכחית, ואף גדולים בהרבה מהאח הגדול! בשמי, ובשם המון צופים שמוכנים להודות באמת-אתם נפלאים, אמיתיים ולא מזייפים כמו קופרמן למשל, ובברכת יישר כח בתכנית הבאה, מבקשים שתהיה עונה נוספת, טובה לפחות כמו זו! שנה נפלאה ותודה על תכנית שהיא מסמך אנושי פשוט ונפלא!

anonimit75

New member
חחח, אילנה, את הולכת להינות :)

וצפויות לך הרבה עליות וירידות. את עוד תבחרי מתמודד ותתאהבי בו ואז תגלי את הפגמים שלו ותתאכזבי... אבל בכל זאת, בדר"כ , מי שנכנס לנו ללב בהתחלה, זה גם מי שאנחנו עוקבים אחריו ורוצים בהצלחתו גם בסוף... עדכני אותנו ברשמים שלך :)

זה מצחיק,כי אחרי שהגבתי נזכרתי גם בך..

נזכרתי בתהליך שעברת בעונה 2,של אחינו
כרגע עדיין אין לי כ'כ כח לצפות..זה עוד יגיע;) תודה על ההכנה;)

anonimit75

New member
ועוד דבר אילנה

1. קרן עוד תמשיך לרתק אותך ותחשוף את הנשמה שלה לגמרי וכך יהיה גם כשגב יכנס לתמונה (מקווה שתצליחי להגיע לפרקים האלה..) 2. למרות הטענות המושמעות פה בפורום על הצגה אוהדת של קרן שהיא אהובת ההפקה, לכאור, קחי את זה לגמרי בערבון מוגבל...קרן באמת קיבלה הרבה זמן מסך אבל זה מתבקש, כי קרן היא אשיות מרתקת ודומיננטית כלשעצמה, והיא חשפה הכל (הרבה יותר מאחרים, לטוב ולרע). 3. הפרקים המלאים לדעתי ,מתמצתים ממש טוב מה שהיה בבית...אז נכון, שהרבה דברים הושמטו שם (בגלל אילוצי זמן או חשיבות), אבל "בגדול" אפשר לקבל רושם די הוגן על מה שהתרחש...ברור שלמי שצפה בזה 24 \7 יש יותר מידע ויותר נקודות להתייחסות אבל עדיין הפרקים המלאים מתמצתים יפה.... צפייה מהנה ושנה טובה אני חושבת שגם אני אלך לצפות היום בהשרדות (העונה של גב...) הגיע הזמן שאבין על מה כולם דברו פה כל העונה :)

sexyleydi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אשיות דומינטטית?שכל היום עסוקה בלרכל ומה עם הזיופים בוואלה שההפקה הריצה את התוצאות שלה זה גם בגלל אשיות הדומיננטית של קרן?. אילנה תראי מההתחלה ותראי שקרן היחידה שמראים את השיחות שלה אצל איריס בגלל זה היא מוצגת כדמות חושפנית,את דניאל למשל הראו אולי 4 פעמים אצל איריס בכל העונה לעומת קרן שהראו אותה יותר מ50 פעמים אצל איריס

puma141

New member
אנונימית!!!

את נעימה לקריאה, את בטח אדם כזה-בלי קשר למה שאת כותבת:)סתם שתדעי

anonimit75

New member
פומה, תודה

אבל במציאות אני ממש לא תמיד כזאת. לא סתם טענתי שיש בגב הרבה דברים שמזכירים לי את עצמי... אבל בכל זאת, העלית לי חיוך על הפנים... את חמודה :) שוב תודה

puma141

New member
אנונימית

וואלקאם:) אבל רק אם יורשה לי-רק אם! לא מכירה אותך, אבל על פניו נראה כאילו..משהו חוסם אותך. את לא סומכת על האינטואיציות שלך מספיק. כפי שאני רואה את זה, את במחשבותייך בדרך מאוד הוגנת ואינטואטיבית, אבל את לא סומכת מספיק על עצמך! האם אני צודקת?:) כי זה סתם מרושם ראשוני, ואני אפילו לא זוכרת איך ולמה הגעתי למסקנה הזו:)

anonimit75

New member
את מאוד צודקת

אני הולכת יותר עם הראש מאשר עם האינסטינקטים... אני בהחלט לא סומכת על האינסטינקטים שלי, הפ פישלו לא פעם

puma141

New member
אוקיי אנונימית.וכמה פעמים הם צדקו?מה יותר?כי

כל מה שכתבת-היה עם המון טעם, המון אמת, המון חיבור למה שקורה באמת-אבל לעומקם של דברים!! מצאתי בדברייך, גם כשהם נגדו את שלי, המון חכמה וטעם טוב! אז מה יותר? צדקו או לא? וכמה הרשית לעצמך ללכת עם האינסטינקטים ובדקת אותם-עד הסוף? אני רוצה שתדעי, שזה כמו רכיבה על אופניים:) גם כשהם טועים-הם מתחדדים! את חייבת לסמוך עליהם, כי לא כל אדם מקבל את מה שיש לך:) באמת!

anonimit75

New member
חחח , איזו חמודה אבל

זה שאני ואת רואות דברים בצורה דומה ,זה לא אומר שאנחנו צודקות או שהאינסטינקטים שלנו נכונים... זה רק אומר שאנחנו דומות יותר...ואולי גם יש לנו ניסיון חיים קצת דומה ... אני מאמינה בגישה של הכל בעיני המתבונן...וכל הפוסל במומו פוסל... בכל אופן, תודה על המחמאה... אגב, גם אני הולכת לא מעט עם האינסטינקטים שלי, אבל זה רק אם הראש לא מתנגד לחלוטין :)

puma141

New member
אנונימית,אינסטינקטים-כמובן אחרי בדיקה מעמי

מעמיקה של המח! לא אוטומט! לא מאמינה בזה. כי אני טוענת שאם את נמהרת, ולא אובייקטיבית-את בעצם משקרת לעצמך! וזה לא סותר אחד את השני. חוץ מזה, שכתבתי שגם כשהיינו מנוגדות-בחנתי וחשבתי על עמדתך,כי מצאתי בזה אובייקטיביות וטעם, בניגוד לאלו פה שפשוט...נכנסו לחבורה עיקשת שבעצם לדעתי, ושוב-אולי אני טועה חחח, חבורה שבעצם מה שאיחד אותם-זה הקונצנזוס לגבי המתכנית, והם נשארו שם ללא שום בדיקה מעמיקה של מה שקורה באמת. בעיני. ואני לא התקבעתי- בחנתי שוב ושוב את אורטל למשל, שהבנתי שטעיתי בענק לגביה, ושיניתי דעתי והבנתי מאיפה היא באה בהתנהגות שלה, ולדעתי הזכיה הגיעה לה לא פחות מקרן בסופו של דבר. כן בדקתי-לכל אורך התכנית!!! כי שוב אם אני לא אעשה זאת-אני משקרת לעצמי!

anonimit75

New member
אצלי זה עובד אחרת

אני באמת חושבת שכל המתמודדות היו מתוקות ,אינטיליגנטיות וראויות. את המתמודדות שקיבלו יותר זמן מסך יכולנו פשוט להכיר יותר לעומק. כל מתמודדת היא עולם ומלואו - שזה אומר שיש בה ערבוב של טוב ורע. קשה לצאת "נקיים וצדיקים" בתוכנית כזאת. זה אפשרי אולי אם הולכים נטו עם הראש ולא לוקחים סיכונים רגשיים, אבל אז זה לא עובר מסך וסה משעמם.... מי שלקחה סיכון רגשי במשחק הזה גם "התלכלה" במובן הזה שיצאו ממנה צדדים מכוערים ברגעים של קנאה, תסכול, מלחמות אגו וכוח בין נשים בקבוצה ובמלחמה על לב הגבר... בקיצור, מה שאני אומרת, שהזדהיתי עם כל הבנות ואני לא שופטת אף אחת מהן...ההתנהגות של כל אחת ברורה לי ואני לא יותר צדיקה מאף אחת מהן... הן כולם מקסימות.. בכל אופן, אני התחברתי למי שהתחברתי לא בגלל שהיא יותר צדיקה וטובה מהאחרות (בפרוש לא. היו דברים מכוערים מאוד שהיא עשתה), אלא רק בגלל שהיא ריגשה אותי הכי הרבה כשחשפה שתי תכונות מקסימות שלה : חוכמה ואינטיליגנציה רגשית גבוהה, בקשר שלה עם איתן ועם גב...הפגיעות שלה, יחד עם הקשר המיוחד שהיא רקמה עם גב רגשו אותי כ"כ שרק בגלל זה צפיתי בתוכנית.

puma141

New member
אשרייך..:) אולי את אדם טוב ממני.כי אני

לא יכולה לעצום עיניים או לא לראות את הרע. ראיתי את המניפולציה של דניאל משלב מאוד מוקדם בתכנית, תוך כדי זה שהשארתי לה פתח להוכיח לי שאני טועה, אבל במקום זה מצאתי רק חותמות וסימוכין לתחושתי שדניאל טרקאי היא אדם מניפולטיבי, מסוכן! כן, מסוכן, כי קשה מאוד לראות את התחמנות שלה, ראיתי בה אדם רע, לא מפרגן, עושה רע במודע, לא בודק את עצמו אלא בטוח שהכל כבר נעול לטובתו והוא שוב הצליח לעבוד על כולם-כמו תמיד. ראיתי בה מתוך קינאה וחוסר פירגון, מארגנת חרם סמוי על קרן וגב כשחזרו מחול, קוד שבשתיקה עם אחרים. אני רואה בזה רוע מוחלט. הוריה של דניאל-נהגו בדיוק כמוה. שזה אומר, שהיא באה ממקום שאפשר ללמוד ממנו מאיפה היא קיבלה את זה. אבל אני רואה בה בחורה מאוד אינטליגנטית לגילה-מכדי שתמשיך לבחור בדרך התיחמון והרוע, ולכן אני כועסת ואולי קצת שופטת. לא ראיתי בבחורה הזו דניאל, שמץ חרטה או חשבון נפש. היא תמיד מאשימה בעצם כמו אתי!רק מסוגננת יותר.

למעלה