באתי להעלות את רייטינג התכנית
בוקרטוב

puma141

New member
זה לא נכון סקסי.וקראי למטה-זה לא יומן חיים פ

פה. זה פורום. ואל תשקיעי זמן רב כל כך בשנאה:) אהבה שווה פי 1000000

מהמעט שקראתי,אהבתי לראות את הלהט שלך..

אהבתי לראות את הלהט והאמונה שלך במה שאת כותבת. ואהבתי את דעתך על כך שפורום הוא מקום להבעת דיעה,גם כשהיא נוגדת (כביכול-או לא כביכול)את הדיעה ה"שלטת" ובנושא זה את בהחלט טיפוס כלבבי. מביקוריי בפורומים שונים ומהמעט שקראתי בין תגובותייך,נראה לי שכתיבתך בהחלט סבירה מבחינת "הטון"(לפחות עפ"י העמוד הנוכחי) ובכל זאת ממליצה תמיד לקחת בחשבון שלכל מתמודד יש גם רגשות ומשפחה וגם המתמודד הכי "יצורי" בעינייך,הוא עדיין אדם בשר ודם;) גם אם נהיה בטוחים שמשתתפי התכנית לא באמת קוראים כאן,תמיד עשויות להיות הפתעות בנושא. הרשיתי לעצמי לתת המלצה זו ואת כמובן תתייחסי אליה כראות עינייך;) שבוע טוב

puma141

New member
פוסידון?א. זה שתי נשים לא שני:) שנית:

אם היא נמלה גם אני..אין לי מושג איך היא חושבת-אני יודעת איך אני. וכתבתי-יש מצב שהיא אדם טוב ממני:) יש מצב! אני מכירה אותי, אני אוהבת אותי, ומקבלת אותי. אני גם מכירה אותי-לעומק. אני לא אלכלך על אדם סתם, אני לא נוטפת ארס, אבל אני גם לא מעלימה עין-מרוע. לא מעלימה! כי אם אני רואה אדם נעול בתוך הרוע שלו, מסרב ללמוד, מסרב להבין איפה הוא טועה,כמו דניאל והוריה כמובן-אני שם ל"מלחמה" איתו. מלחמה על צדק, מלחמה על לבנות עולם טוב יותר, בדרכי, אל תזלזל בה, ואני מנה אותך למשפט חכם אחר: ברומא-תהיה. אז אני ברומא. שלא כמו קרן, ואני נותנת את הדוגמה שלה, כי זה מה ששנינו מכירים יחד. שלא כמו קרן, שלמדה מהטעויות ושוב- האמנתי, וראיתי הליכים שהיא עברה, ושינתה דרכיה-לא דניאל. היא מאשימה. היא באה בטענות, כמו אתי. אני מכבדת את אנונימית את הדעות שלה, את איך שהיא מעדיפה ורואה את הדברים-אנירואה אחרת. לא מסתירה מעצמי. אתה לא בסדר, שבתוך דבריך, אתה בעצמך מסתיר ארס, אתה בעצמך משתלח בי,"מדרדרת"את הפורום-תפנה אצבע אליך. עשה בדק בית-זה אף פעם לא מזיק. גם אני עושה.המון. לא אכפת לי מה מחזק אצלך מה-הבנתי מצוין מאיפה אתה פועל מהתחלה, אני אדם שאתה לא אוהב בלשון המעטה, ואני לא אייפה את המציאות שאני רואה אותה עם סימני קריאה בעיני-עבור זה שתחשוב על קרן אחרת.ולדעתי לא משנה מה-לא תחשוב אחרת:) ובוא אני אגיד לך דבר נוסף: אני לא אדם מנומס. מה לעשות? יש גם כמוני.אני אדיבה ומנומסת-איפה שצריך. לא במקום שבו צריכה להיאמר האמת. האמת שלי שונה משלה. זה לא אומר שמותר לך בגלל זה להשתלח בי. בקיצור יקירי-עשה בדק בית ואל תשנא אותי כל כך. אני אדם טוב:) שנה טובה

poseidon111

Active member
איזו טעות!אבל יתכן שהיא פרוידאנית.

בכל מקרה,את טוענת שאת עושה בדק בית? אני חושב שגם במקרה הזה כמו בבדק בית אמיתי,את צריכה להסתמך על גורם חיצוני ומקצועי.הם יתנו לך את חוות דעתם האובייקטיבית. דרך אגב,בפעם הלא יודע כמה,אני לא שונא אותך.לראיה,אני מוכן לעזור לך,כי אני חושב בכנות שצריך איכשהו להתיר את הפלונטר.

puma141

New member
פוסידון,תגובתך מתחמקת כדי

לרצות את חבריך לפורום כפי הנראה:) הטעות של שני שתי-היא לא פרודיאנית! אני אישה,בכל, רמח אברי חחח לדעתי אתה זה שצריך את העזרה המקצועית,ולא אני,משום שלי יש ביטחון לכתוב מה שעל ליבי,כולל נימוקים מאוד מאוד מוצלחים-ואני אובייקטיבית, ושלא כמוך-או כמו דניאל-אני מאשימה את העולם בעיוורוני:)

למעלה