פוסידון?א. זה שתי נשים לא שני
שנית:
אם היא נמלה גם אני..אין לי מושג איך היא חושבת-אני יודעת איך אני. וכתבתי-יש מצב שהיא אדם טוב ממני
יש מצב! אני מכירה אותי, אני אוהבת אותי, ומקבלת אותי. אני גם מכירה אותי-לעומק. אני לא אלכלך על אדם סתם, אני לא נוטפת ארס, אבל אני גם לא מעלימה עין-מרוע. לא מעלימה! כי אם אני רואה אדם נעול בתוך הרוע שלו, מסרב ללמוד, מסרב להבין איפה הוא טועה,כמו דניאל והוריה כמובן-אני שם ל"מלחמה" איתו. מלחמה על צדק, מלחמה על לבנות עולם טוב יותר, בדרכי, אל תזלזל בה, ואני מנה אותך למשפט חכם אחר: ברומא-תהיה. אז אני ברומא. שלא כמו קרן, ואני נותנת את הדוגמה שלה, כי זה מה ששנינו מכירים יחד. שלא כמו קרן, שלמדה מהטעויות ושוב- האמנתי, וראיתי הליכים שהיא עברה, ושינתה דרכיה-לא דניאל. היא מאשימה. היא באה בטענות, כמו אתי. אני מכבדת את אנונימית את הדעות שלה, את איך שהיא מעדיפה ורואה את הדברים-אנירואה אחרת. לא מסתירה מעצמי. אתה לא בסדר, שבתוך דבריך, אתה בעצמך מסתיר ארס, אתה בעצמך משתלח בי,"מדרדרת"את הפורום-תפנה אצבע אליך. עשה בדק בית-זה אף פעם לא מזיק. גם אני עושה.המון. לא אכפת לי מה מחזק אצלך מה-הבנתי מצוין מאיפה אתה פועל מהתחלה, אני אדם שאתה לא אוהב בלשון המעטה, ואני לא אייפה את המציאות שאני רואה אותה עם סימני קריאה בעיני-עבור זה שתחשוב על קרן אחרת.ולדעתי לא משנה מה-לא תחשוב אחרת
ובוא אני אגיד לך דבר נוסף: אני לא אדם מנומס. מה לעשות? יש גם כמוני.אני אדיבה ומנומסת-איפה שצריך. לא במקום שבו צריכה להיאמר האמת. האמת שלי שונה משלה. זה לא אומר שמותר לך בגלל זה להשתלח בי. בקיצור יקירי-עשה בדק בית ואל תשנא אותי כל כך. אני אדם טוב
שנה טובה