באתי להעלות את רייטינג התכנית
בוקרטוב

puma141

New member
קרנוני-אל תשכחי שהרוב החכם-מת עלייך!:)גייל

את באמת חברה טובה של צליל יכולה להיות חחח ושל טרקאיכס.בלי ספק! תבדקי רק את העובדות האלו: קרן בהתחלה לא הייתה בסדר-עשתה חשבון נפש, והאדם המדהים שבה-התגלה לעני הרוב! הרוב החכם! זה משמח אותי שכ"כ הרבה אנשים חכמים יש:) טרקאיכס לעומתה-פרצופה האמיתי התגלה בסוף, רכלנית, קנאית, משתמשת באנשים כמו אתי יוני אורן כולם למעשה!!! לא יודעת לפרגן, אדם קטן, גם אמא שלה אגב כזו, והיא במקום חשבון נפש התחמנית הזו, המהמרת-"התאכזבה" מהקהל. כי הכל אצלה בכיס! גם את וצליל:) שנה טובה

puma141

New member
יען?טומנת ראש בחול?:)אני מגיבה לדיעה-לא לאדם.

אם זה מפריע, תשלחי הודעות למי שאת רוצה במסרים. לי אל תשלחי-ולא אגיב לך אישית:)

שנה טובה גייל ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מה שהיה לי לומר על קרן אמרתי במהלך התוכנית. אתמול פשוט הבנתי איך אנשים מצליחים לראות בה טוב, הם מתרצים עבורה כל מהלך וכל פעולה ובכך "סותמים פיות" למתנגדיה. בסיידר, שיהיה.......לא נשנה את העולם
ניסיתי אתמול להסביר, אבל קטעו אותי, אז העברנו נושא...לאלירז

גייל 7

New member
צליל ../images/Emo24.gif

מבחינתי - להתדיין עם אוהדי קרן זה כמו להתדיין עם קרן בלא כבודה ובעצמה ... ואין דבר שמתחשק לי פחות לבזבז עליו עוד שנה .. גם ב"חיים האמיתיים" ישנם אנשים שאתם יש לי שפה משותפת וכל שיחה אתם מעשירה אותי, וישנם אחרים שאני משתדלת להרחיק מסביבתי .. נכון, את העולם לא נשנה ... אבל עדיין יש בידנו ליפות ולשדרג את המעגל הקרוב ואת סביבתנו המיידית. לא ?

izmeral1

New member
כי האמת היא הכי יפה לנו לבנות ישראל.......

אז לדנאיל אין כול סקסי.חח אבל לא בהמתי כמו של קרן. אכילה בהמתית. בצער רב אומרת כי יש לה הפרעת אכילה. . ויחד חולה.על אבקש מהאל שילח לה רק בריאות. . אז שטלתנית היא קרן רעה היא קרן פחדנית מהצל שלה היא קרן. אגרסיבית לכול הבנות היא קרן כמובן הכול זה גול עצמי. היא .פשוט לא רואה עצמה טוב במראה. לעגה לליז סיפרה סיפורים על אתי חזן. אתי חזן אולי צעקנית וגם מנצלת את .את המילים. לרעתה. אבל עדיין היא פתי מאמיןי ליד הארס ששלפה לעבר כולם קרן. בפרוש צחקה על כולם. כמובן מצאה יד ימינה הרעה דומה והוא גב פשטי. הכול מתואם גם הההפקה לפני תרמה לרוע הזה. והמסכנה" קרן שחם פחדה מאתי. על איזה פחד. מה שכולם ראו..ומה שכולם הבינו. אם לא איתן אז מס 2 גב. רק ץגידו .מה היא השאירה ועל מה לא דרעה קן שחם. אבו קומונה אהיה עד הסוף. אז איתן נגעל ממנה. גם פחד ממנה.. כך נראה. הבין שהיא אגרסיבית. -וכך בעטה טוב באתי. ומיד אמרה רק ליהי תעזור לי .וכמובן הפוסתמה לא רק עזרה אלה גם נתנה לה את גב" הרי גב היה הולך עם הלסת הדוחה.רק כדי להביא את המליון. אבל ראה בליהי הרבה טמטום. אמר לא אלך על הכוחנית של קרן. וכך אגבש ואממש את כוחי למליון. יד להפקה. הטיול ליוון לא סתם נבחר. כדי לממש את הזוגיות" לעני דעת הקהל. שהם לא רואים את התאום. התאמה מבויימת יפה? אכן מכוערת אבל עם הרבה הצלחה. מי אמר שהם היו הטובים במשימה. ההצבעות גם הם מסוכניפ כי יד להפקה. די נעמס מסרט הזה. זוג לא שווה לכתוב עליו יותר. והאמת עוד תצא לאור. עכשיו חגים. יש הפוגות כאלה. נכון גם הם שומרים על פופיל נמוך. למען השקר . על דניאל פשוט אדם טוב כמובן גם איתן.עפו עליו כולם. ודי הוא לא סוס הערבעה של הדורהבא במצבת הפרו אורבוחחחחחחחחחח די לדסר לנו מבזויים האלה. . קרן לא יפה קרן לא נשית קרן סתם עם זוג רגליים מתהלכות כמו איזה ג'ירפה קטנה או ג'פה קטנה זה מה שנתנה לנו קרן רק טעם רע ועוד רע. והיא מאוהבת באיתן. או בעמצה יתור כי לעבור מגבר לגבר. אין שם רגש בגרוש לבחורה" הזו. רוצים עוד מאלה הדברים המכוערים שעתה קרן לא בעיה. שתבוא לכאן ותתן תגובות. יש לנו הרבה מה להגיד. אז שלא יעבדו עליכם. אגב ההפקה לעגה טוב בתוכנית הזו על רוב הבנות למעט ליהי וקרן הארס שבא מאלה. חג שמח. .לכולם.

הצחקת אותי

"קרן היא כמו ג'ירפה קטנה" חחחחחחחחחחח זה פשוט תיאור מצחיק שלה, היא נמוכה לדעתי. קרן , כבודה (האבוד) במקומו מונח. אני הבנתי אתמול שאני פשוט לא מבינה כלום, יש אנשים באמת רואים בקרן אדם טוב, חמוד ומתוק ואי אפשר להתווכח איתם, זה מה שהם רואים. לילה טוב איזמרל

puma141

New member
שאפולי, תראי מה כותבים פה על קרן.יזמראל הזו-

האם זה בסדר?! לשונה הרבה הרבה יותר גרועה ממה שאת טוענת ששלי,קוראים לי "בזויה",ולשכמותי, שדעתם על קרן חיובית,אין לה סימוכין או עובדות או אמת במה שהיא כותבת-ואני בהלם שאת לא כותבת"אזהרה". אני בהחלט לא מקבלת שאת עושה איפה ואיפה שאפולי. חשבתי שזה לא כך אצלך, אך התבדיתי. אני מבקשת-את הנייטרליות שלך לגבי אנשים פה. זה בזיזיון מצידה לכתוב ולקלל את קרן ולהעליב בלי הרף, ואת טוענת שאת אובייקטיבית. כמנהלת, אני מבקשת שתהיי.

izmeral1

New member
אני כתבתי הגבתי רק על האמת.אין להפריח דברים.

אני לא קיללתי את קרן אלה אמרתי דברי אמת. את המוח שלי ושל רבים.-הרסה בהתנהגות שלה. ככוחנית ות.......... על הבריאות מאחלת לה הרבה.על הכסף של אנשים טובים לא סוחים מהר. ואני אשמיע לך פומה. את המלים של אבו קומונה זה לא אני אמרתי זו קרן שלך. שהיא לא סופרת את החדשות. שהם בליגה של זבל .לא אני אמרתי. שלעגה ולא עזרה לליז זה כולם ראו. זה שליז רוצה להיות בחוץ? יותר טובה מקרן .זו זכותה. הרי היא עורת דין. אסור לה לרדתת לרמות מנוכות. כי אז לא יהיה לה פרנסה. זו האמת על הדכאונות שלה מגב זה היא נתנה לנו להבין שכול למטרה אחת והיא כסף. די השרשרת עוד ארוכה. מאוהבת באיתן קרן שלך אחרי שלושה ימים .נכנסת למעכרת חדשה.וזה למטרה אחת בלבד. איך להביס את כולם. שפו אלף פעם לערמוניות שבה על זה שעבדה על כולם. מאוהבת לא מאוהבת היא החצי השני של גב. לא בזוגיות בכסף. למה לא. אבל יש כאן הרבה אבל. כי הרוב אמר שהקהל הוטעה וכמובן במרימה. -כול ההצגה שלא נבין. אותה . ולא בחרנו בא. שני מלים יפות היו יכולים לתת לקרן אמת. להות לבד ללכת לבד. אבל כוח של לעג הוא המשלט על הדבר הזה. לא ישנה ימים ולילות רק בונה מה הוא הצעד הבא. והוא בוז לכול הקהל גם אמרה לנו זאת כמה פעמים. כדי לנחם את ליהיא אבל לנו אמרה זאת. כנ"ל כלפי. החברים של איתן. שרק בזכותם הכרנו את קרן. לצערי והרבים..? למה כי הם נתנו לה במה עידוד חיזוק.הכי הזוי ובזוי מצידה סיכנים נתנה להם אחד אחד אחרי הגב. למה כי גב. ביד שלי? עד הכסף. הלואי והיה אחרת. בטוחה אני שכולם היו מבדים את הדבר הזה ושמו קרן שחם. ועוד לך צליל. אם את לא מבינה מזה גובה אז חבל. מגעיה למטר שבעים זה נחשב לגבוה. ואמתי גרליים של ג'רפה. רק שהג'רפה הרבה יותר. תמימה. ואותי לא מפחיד מחיקות או כול דבר אחר שמפריע לאוהדים של קרן. עוד משהו מלה הכפשות על דניאל שהיא באמת לא עשתה דבר רע והוא אחד לכול העונה או לקהל. שבוע טוב לכולם. כול פעם שתכפישו את דנאיל או את איתן אני אגיב. ורק על מה שמתועד כי זה מה שאני מנסה להסביר. הכול מתועד.

puma141

New member
חחח צליל עצרי!לי יש המון!!רע להגיד על טרקאי ה

התחמנית! קיראי מה כתבתי למעלה, כי לא מגיע לה שאשטח שוב את ערמומיותה וגודל הרוע של היצורה הזו! אבל אולי כדאי לך לעצור מהמקום שאת נמצאת בו, ולהבין מי זו קרן המדהימה! גם את זה לא אפרט, כי לא נראה לי שזה יכנס אצלך. להבין מי זו קרן=רק יעשה אותך אדם טוב יותר, ומבין יותר ואולי חכם יותר:) בהצלחה, שנה טובה

אם הצלחת לראות בדניאל אדם ערמומי ורע

אני מסירה בפניך את הכובע. יש לך כוחות על טבעיים ועם זה אני לא מסוגלת להתמודד, אדם פשוט מן היישוב אני. לא התכוונתי לפתוח כאן דיון חדש, סיפרתי מה קרה אתמול בארוחת חג, היו שם גם אוהדי קרן, חלקם בני משפחתי , מה לעשות...אף אחד לא מושלם. שיהיה לך חג שמח.

puma141

New member
אל תסירי כובע-הסירי קורה!חחח צליל,אם את רואה

בדניאל אדם טוב!! באמת עצוב לי מזה...מאוד! ראינו גם את האמא, שחושבת שכל העולם מגיע לה, ואם אין זכיה-אז היא מאוכזבת ומלכלכת על בחורה מדהימה כמו קרנוני, שבגיל ביתה ככה. גם האבא ליכלך-משפחה של גועל צרוף, תחמנים, אגוצנטריים ומאוד מאוד מאוד רעים בעיני!

שאפולי

New member
דידי כמה אזהיר אותך עוד?../images/Emo243.gif

מהעם הבאה שתתעקשי לכפות את דעתך על חברי הורום או תלכלכי עד משתתפי התוכנית בצורה מוגזמת (דידי התכנית נגמרה) אני אחסום את הניק הזה *וכל* ניק אחר שתיכנסי בו אוטומטית. זוהי אזהרה אחרונה

puma141

New member
שאפולי

מה זה ללכלך?האם שיקרתי במשהו? למה את מאלצת אותי, לשקר ולייפות את מה שאני חושבת? תעני לי- האם שיקרתי? ואם כן, במה?! איפה אני מלכלכת? אני מסבירה למה אני לא אוהבת את דניאל. מה מצאתי בה רע. אז אני לא אשתמש במילה מהמרת. אוקיי? איפה עוד אני מלכלכת? אני מביעה דעתי, והיא לא כל כך נעימה! אבל בעיני היא אמיתית! תסבירי לי מה לא בסדר בדברי?

שאפולי

New member
די, אין לי כח יותר להסביר דידי

את לא נעימה, לא בגלל הדעות שלך- לא חסרים פה אוהדי קרן וכבר לא מעניינת אותי התוכנית בכלל- אני לא מבינה למה את ממשיכה לדוש בזה? ולהמשיך ולהמשיך ולהציף ומה הדחף לשכנע את כולללללללללללללללללללללללללללללללם בדעתך? את זכאית לדעתך, גם אנחנו. די.

למעלה