באתי להעלות את רייטינג התכנית
בוקרטוב

anonimit75

New member
לצערי, אני לא ראיתי דבר ממה שראית אצל דניאל

הבחורה נכנסה למשחק כדי לשחק...כמו כולם... היא הבינה את המשחק ובשלב מוקדם היא יזמה מהלכים עם איתן ולקחה סיכונים ריגשיים.. אני בהחלט האמנתי לה שהיתה לה כימיה איתו והיה לה קל ליזום.... היא טיפוס יוזם, היא לא בחורה פסיבית. וככה היא בחיים . יש לה המון כוח וביטחון ולפעמים זה יכול להשתמע כמשהו שתלטני ודורסני...אבל לכל דבר טוב יש רע ולהיפך... חוץ מזה, ראיתי בחורה שנמנעת מסיכסוכים עם הבנות, נמנעת מרכילות, בחורה חכמה, שלא מאמינה לכל שטות ורכילות ולא מושפעת בקלות מדברים של אחרים.בחורה אינטיליגנטית שרוב המשחק (אם לא כולו ) לא ירדה נמוך . אז נכון, שכשהיא הבינה שהיא מפסידה במשחק, והפסידה את אהבת רוב הקהל כזהם נבחרו לדייט בייוון , היא קינאה לקרן וגב, וזה לגיטימי ומובן. אנשים תחרותיים לוקחים קשה הפסד. ולא נעים לראות מול הפנים את הבן אדם שנכנס "ןלקח" לך את הגביע רגע לםני סיום... זה אנושי...היא לא חייבת לאהוב את קרן. הן בתחרות והיא היתה מעדיפה לא לראות את פני המנצחים לידה... חוץ מזה, אף אחד לא עזה עליהם חרם !!! תנסי לראות דברים בפרופרוציה... הם לא התנהגו יפה, אבל אפשר קצת להבין אותם (אפילו גב הבין)...הם רצו להיות לבד ולא התחשק להם להיות עם גב וקרן כמה ימים... זאת זכותם... אם לדייק, אז קרן וגב יצאו לא פעם מגעילים ולא נחמדים לסביבה בלשון המעטה במשחק הזה...לכל אחד היו ימים שבהם היה פחות נחמד...לא צריך לשפוט אותם לחומרה בגלל זה ...הם בני אדם ויש לכל אחד ת'סרטים שלו והימים הגרועים שלו.... צריך לקחת הכל בפרופרוציות , ושוב, אף אחד לא מושלם !!! יאללה, אני יוצאת לריצה...אין כמו ריצה כדי לחזור עם המון אנרגיות טובות :) ביי בינתיים ערב טוב

puma141

New member
חחח טוב אז מסתבר-שראית לגמרי אחרת ממני. בכל

מקרה- אני לא מסכימה-ולו לדבר אחד שכתבת, ודיין-אני רואה בדברייך נועם רב ופתיחות אני בטוחה שאם היית קצת יותר מתעמקת-היית רואה את האמת על טרקאי:) בכל מקרה-אחלה שנה לך!

יערה108

New member
דניאל ואיתן

איתן איכזב אותי בכמה דברים ראשית אחרי שלושה שבועות אפשר להגיד שהמשחק נגמר וכולם הפכו לבלתי משמעותיים לפני הדייט עם קרן אמר ששתיהן שוות בעינין ואם חשב אחרת לא היה צריךלנצל את קרן ואחר כך לא להתיחס אליה כמה ימים אחרי הכל איתן הוא הבוגר האחראי דניאל כל הזמן נדחפה לחדר של הבנים לא /שמענו שיחת עומק אחת בין איתן לדניאל הם לא דיברו ביניהם מה שראינו שדניאל נישקה אותו בצורה אובססבית הם אנשים נחמדים אבל הרומן ביניהם היה מאוד משעמם והקהל ראה את כל זה והפסיק לסמס לדניאל חןץ מנשיקות לאיתן היא לא הראתה כלום

sexyleydi

New member
גם אני חדשה בפורום

שמי אלונה נעים מאוד להכיר תראי את הסיכומי מרתון שעשיתי אם בא לך

andy181

New member
היי אלונה, קשה לי להאמין שיש משהו שתרשמי

בשלב כזה ,אחרי שהתוכנית הסתיימה, שבאמת יוכל לגרום למישהו פה לשנות את הדעה שלו לגבי מתמודדת מסוימת. אני למשל יודעת שלא משנה מה יכתבו כאן על קרן אני בחיים לא אשנה את הדעה שלי לגביה, אני פשוט לא מחבבת אותה.

sexyleydi

New member
../images/Emo13.gif

זה כמו לשכנע פיל שהוא בכלל נמלה מעניין מה עומד מאחורי האהבה העיוורת הזאת לקרן

לילך 77

New member
תאמיני לי שזה לא בילוי מאהבה אלא כורך

מדובר בסוכן של גב, ואם לשם הם לא היו באים יחד- היו כולם קולטים את ההונאה. אין בינהם כלום מלבד סיכום להשיג יחד את הכסף, וזה יתברר גם לכל הנאיבים במהרה.

izmeral1

New member
חזק מאוד לילך77. לו היה זוג לא הי המיליון

ממש מחזק בכול מדובר לא רק בוכן של גב פשטי אלה גם חבר. זוג לא רק רק מחייך. חיוך של אפס. אלה קצת חיבוקי קצת נישוקי. פחח לא יעזור לאף אחד. אין אמונה בזכיה ההזויה הזו. וזו פעם ראשונה שהרוב צודק. נכון יש רוב...וחבל שגם לא תרם בהצבעה המזוייפת. חשדו באורטל. מברר שהחשד פשוט עבר לקרן שחם וגב פשטי. ולהפקה ולהצבעות חינם. ראוטר. וכוח שלו. על אורטל הצביעו בכול דבר. ועל זה לא הודחה חצי פעם. ההפקה התערה למען קרן.והשאר ידוע. הכול נגד איתן שלא המשיך את הפורמט. ההפקה של הדור הבא.חשבה שאיתן הוא כלי משחק. כול כך מלוכלך ללא טעם. ההפקה חשבה שאיתן הוא סוג של סוס הרבעה. -אבל פשוט לא הבין כמה צריך לתרום לתוכנית הבזויה והזויה. התוכנית הכי מלוכלכת שעלה אי -פעם. כבוד לבחורות לא היה. ניצול דעת הקהל. וכמובן. נצילו גם את אתי חזן למען הרייטין. תוכנית מחורבנת תוכנית מבולבלת. הלכה על משימות הזיות. פשוט. לא תואם שום פורמט של רווק או מה שלידו. חשבו לעשות סלט של תוכנית. יצא סלט -אבל איזה סלט. טפל.. ניצול. חבר בהכנסת אותם חברים של איתן. זה גם נצילו את הבנות. אז לא היה מובן הרווקים ההזויים או הרווק. כאן איתן לא אשם. הכנסו את גב כי ידעו שהוא יעשה כול מה שהם מבקשים רק שהמליון בכיס שלו. נכון אז המליון מתחלק. ואם הוא ירצה הוא יכול לדרוש יותר. ממי -מקרן שתרמה לו להיות בזוגיות מתחזה נטו. אוי לנו אם היה אמת שבגלל הסמים הוא התנהג כך. אוי לנו אם בכלל מכניסים לכול תוכנית אנשים משתמשים? בסמים. כי אותו גב כול הזמן היה בירדות. האם לא היתה לידו חברה" או אהבה" או בכלל אישה ממין נקבה.שמונה לעשות? הכול אז מי את קרן ומי אתה גב שתמכרו לנו סיפור הזוי ובזוי. אני יכולה להגיד לא מאשימה אותכם הרבה בשיתוף הפשע? הזה יד להפקה. ומעסתם יחד עם ערוץ 10 . חג שמח לך
ולכול חברי הפורום .......ואל תאמינו יותר להפקה או לסיפור של הזוג" שלא זוג.

puma141

New member
אלה קבלי לינק של קרן וגב עושים סקס ראשון בבית

סתם, נראה לך? חחחחחח אבל מה יש לך עם כל הלינקים של גב עשה אפצ'י...קרן התכופפה להרים משהו..חחחחחח

puma141

New member
הרוב הגדול והשפוי לטעמי-בחר בקרן המעלפת!:)אז

לשנה הזאת קרן, אני מאחלת לך מלא אהבה מגב המדהים, ומלא אהבה מאנשים שראו מי את. אני ראיתי מי את ובטח עוד תכירי אותי אישית חחח. אני רוצה להגיד לך, שאם את קוראת פה, בורכת בחכמה רבה באהבה ובניטרליות לאנשים, ומי שחברה שלך-זוכה בך! אל תשימי לב ללשונות רעות שכנראה לא ידעו לשפוט אותך נכון, והתקבעו על החולשות שלך שכל כך ניסית לשנות והצטערת עליהן במהלך התכנית. מה שינחה אותך, חייב להיות שהרוב-בחר בך!!! אל תשכחי את זה לרגע! אחלה שנה לך ולגב, מאחת שאוהבת אותך מאוד-בכלל בלי להכיר אותך:) אני!

puma141

New member
אלונה שנה טובה. הסיכומים שלך מעוותים ולא

אמיתיים בעליל:) בכל מקרה, אינני מתכוונת לקרוא אותך עוד, כי את...בלשון המעטה כותבת דברים לא נכונים ומהשקפה שכל כך לא תואמת לשלי. שנה טובה

puma141

New member
אלה את לא צריכה להוכיח כלום.האמת ניצחה-וזהו ת

תפסיקי לנסות להוכיח דברים. אני חושבת שאף אחד פה-לא עשה חשבון נפש לגבי הבחירה שלו שלא זכתה. אף אחד! אני למשל בסוף, שאלתי את עצמי-למה אני כל כך! לא אוהבת את היצורה הזו התחמנית שנקראת דניאל. לאחר שצפיתי בכמה דברים-נזכרתי למה. כל אחד והבחירות שלו! מה שכייף, שהרוב העצוםבחר בקרן:) זה עושה לי טוב לחשוב שהחברה שלנו בגדול-רואה ואוהבת את האמת, הצדק והטוב, שבתכנית שיקפה את כל אלו-קרן! כולל הטעויות האנושיות שעשתה, והחרטה שלה לאחר מכן, כולל חשבון הנפש שעשתה לאחר שהועמדה להדחה בצורת: "איפה טעיתי? מה לא עשיתי בסדר"? לעומת הגברת הכבודה דניאל טרקאי-שרק האשימה את הקהל ואמרה שהיא מאוכזבת ממנו, ואם תשימו לב- גם אתי הייתה "מאוכזבת" מהקהל. השתיים האלה, בדרכן-דומות כקופי אחת לשניה! אצל אתי זה גלוי לעין, אצל דניאל האופי הזה מוסתר היטב ומניפולטיבי. אך העיך הבוחנת החכמה- יודעת לראות מי היא דניאל טרקאי היטב. שנה טובה:)

שלום172

New member
לאילנה ואלה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif בוקר נפלא

אילנה
את לא לבד בענין שקרן מעוררת קרן עשתה לי ולרבים את התוכנית היא הדבר הכי טוב שקרה להפקה אלה
תודה על כל הקטעים שהבאת המראים המון אינטימיות ואהבה בין קרן לגב גם ברמת הגוף וגם ברמת הנשמה גב שלגביו הייתי מאוד סקפטי בתחילה ממקום שהיה בי מן רצון מטופש להגן על קרן אחרי כל שעברה כאילו שזה בידיי מכאן עם פורום שברובו לא אהד ולא אוהד בלשון המעטה בהמשך כשגב הבין שקרן היא האחת הכל!!!!!!!!!!!!!!!! השתנה כל ההתייחסות ממנו אליה השתנתה וזה בא ממקום שרואים שהוא כנה מכבד מואר וכייפי כך למדתי להאמין לו לכבד אותו ולפרגן גם לו אם כל מי שרואה את הקטעים המרגשים שהבאת קטעים מלאי קסם קירבה ואהבה לא ישתכנע שמדובר באמת
כנראה שום דבר כבר לא ישכנע אותו אחרת מבין כל הזוגות אני מאמין שקרן וגב ימשיכו מעבר כלומר ימשיכו ויגשימו גם ליהי ובן ימים יגידו

בוקר אור, כמה דברים לכל אוהדי קרן

אתמול, באחת מארוחת החג הבלתי נגמרות, עלה נושא התוכנית על הפרק...(כמה אפשר לדבר על גליפלטע?) השולחן התחלק לאלו שאהבו את דניאל, את אלו שאהבו את קרן ואת אלו שאהבו את אורטל. גם מי שלא אהד את דניאל, לא הייתה לו מילה אחת רעה לומר עליה מלבד שהיא לא משכילה (אה?) ושיש לה קול מרגיז (?!) מה שלמדתי על מי שאוהב את קרן זה הדבר הבא, דיי מצחיק אם לומר את האמת: כשהעלתי את הטענה שקרן רכלנית רעה התשובה הייתה " זה היה רק בהתחלה" כשהעלתי את הטענה שקרן רעה ועשתה ליהום על ליז, התשובה הייתה "זה באשמת אתי, אתי גררה אותה" כשהעלתי את הטענה שקרן, במסווה של חברה טובה דחפה את ליהי לזרועות בן למרות חיבתה המוצהרת לגב , התשובה הייתה "היא עשתה לה טובה, בן הוא בן אדם מדהים ויותר מתאים לליהי" כשהעלתי את הטענה שבשבועיים האחרונים קרן הסתגרה עם גב בלופט כדי ליצור תחושה שכולם נגדם , התשובה הייתה "כולם היו נגדם"!) לכל התנהגות לא נאותה של קרן יש תירוץ מוכן . כשאמרתי, נגד קרן אפשר להעלות כל כך הרבה טענות ונגד דניאל למשל, אי אפשר לומר דברים קשים או רעים, התשובה הייתה "את רואה, קרן בחורה מעניינת, בגלל זה נתנו לה זמן מסך וזו הסיבה שזכתה". אז הרמתי ידיים
. באופן אישי, לא הייתי רוצה חברה כמו קרן, חוסר הבטחון שלה והדימוי העצמי הנמוך, מביא אותה למצבים מכוערים, מעדיפה נשים כמו דניאל, שמודעות לעצמן וליכולות שלהן ומשום כך לא נדרשות למעשים שפוגעים בסביבה ובעצמן. דוגמאות לכך יש אין ספור, מספיק פשוט לצפות שוב בכל הפרקים

גייל 7

New member
צליל יקרה, שנה טובה ../images/Emo140.gif

ממש מעריצה אותך על הנחישות וההתמדה וההשקעה
בזמנו, בעונה הראשונה של האח, כתבתי על אוהדי הבובלילים שזה מום מולד ... לא יעזור מה יראו, מה יגידו להם, מה ישכנעו - הם בשלהם. לי לא היתה ולא תהיה "חברה" כמו קרן, כי קרן במהות שלה לא יודעת מה זה להיות חברה. היא גוש של אגוצנטריות, שקרנית, מרושעת, שתלטנית, גסת רוח, תככנית, סכסכנית, ואת כל הכיעור הפנימי שלה היא עוטפת בחיוך מזוייף שמוליך שולל את כל מי שלא מסוגל לראות מעבר למעטה הדק של הזיוף. עלי זה לא עובד הפויילה שטיק שלה. ומאוד מצער אותי שזו הפעם הראשונה בתוכנית ריאליטי שהנבזה זוכה בפרס על אפסיותו ... ב"חיים האמיתיים" אגב, זה קורה כמעט תמיד ...

למעלה