באתי להעלות את רייטינג התכנית
בוקרטוב

puma141

New member
שאפולי, אני הגבתי על מה שנכתב פה בפורום.הרי

לזה זה נועד, לא?! תקני אותי אם לא! הגבתי, מותר לי, אף אחד לא אמר שמישהו פה לא זכאי לדעתו,אבל גם אל תפריעי לי להביע דעתי.מה זה את לא נעימה? האם עלי לספר לך מה עשיתי בחג? מה זה נעימה?!ואני לא משכנעת אף אחד-אני מ ג י ב ה! את חייבת להבין את ההבדל.

דידי

זה לא כ"כ קשה. להביע את דעתך?
להביע את דעתך בצורה אגרסיבית ודמגוגית, מטרידה מלאת ארס?

noaxxx

New member
צהריים טובים../images/Emo13.gif נראה לי שהעניין הוא כזה...

מבחינת אהדת הצופים, יש כאלה שמתחברים ל- 'דמות המעניינת', שלכאורה עושה את המשחק, ולא משנה כמה היא שלילית. ויש כאלה שמתחברים ל- 'דמות' על פי אופייה. אין ספק שהריכולים והתחמנות של קרן דרשו הרבה זמן מסך והפכו אותה ל'מעניינת', ואילו הדמויות ה'טובות'- אין ריכולים = לא מעניין מספיק כדי לקבל זמן מסך (מיותר לציין, שלא לדעתי האישית). בתכניות ריאליטי, תמיד הדמות שעושה הכי הרבה 'בלגן' זוכה לזמן החשיפה הגדול ביותר, ולא משנה אופייה. העניין הוא אם ליפול לפח הזה, או להפעיל קצת את ההגיון ולהבין לבד מי נגד מי, בלי לאכול את מה שההפקה מבשלת. הרי רבים מאוהדיה של קרן, חושבים שהיא היתה רעה בהתחלה (שזה יותר כמו שני שליש מהתכנית..) וכשגב הגיע היא השתנתה (ואני חושבת לעצמי, הם באמת מאמינים שאופיו של אדם יכול להשתנות כ"כ מהר בהתאם לנסיבות?) וגם, רבים מהם טענו שהם לא יכולים לקרוא את גב, ויחד עם זאת, פרשו התנהגויות שלו (ולא רק ביחסו לקרן, אלא גם באופן כללי), מה שהופך את הפרשנות שלהם לחסרת כל בסיס. אין לי ספק, שהפרשנות לגבי קרן וגב בחודש האחרון נשענה בעיקר על תחושות ולא על עובדות, שכמובן היו חסרות (כשנזכרים כמה מעט הראו אותם בשידור הישיר). רוב האוהדים שלהם מצאו את עצמם, לא בהכרח במודע, משלימים בראשם את החסר מהפרקים הערוכים ומהכרותם את גב מהשרדות (מה שגם לא אמיתי, מאחר והישרדות היא כמובן תכ' ערוכה גם כן, וכל רושם ממנו למעט היותו אסטרטג, לא תופס מבחינתי). אז כל מה שנותר כעת לומר הוא ש'הצליח להפקה'- וזה הדבר היחיד שהם הצליחו בו, להביא לזכייתם של קרן וגב, אפילו אם זה דרש מהם לקצץ את הגמר ברבע שעה. אהה, סליחה, יש עוד דבר שהם הצליחו בו, וזה לייצר את תכ' הריאליטי הגרועה ביותר בתולדות הריאליטי בישראל!

puma141

New member
נועלה מה זה חילוקי דעות ביננו! חחח אמלה כי

אני בהחלט איתך-בקטע של הדמויות. למשל אתי-המון אומרים שהיא "עשתה" את התכנית. יש מצב שהיה בזה משהו, כי היא הייתה הטריגר להמון דברים שיתפרקו ויוציאו החוצה את האמת, לפחות בהתחלה- לפני שהכירו את אתי. אבל השאלה שלי, לאותם אנשים הייתה- האם אנחנו כחברה-מעבר לקטע שאתי עשתה עניין-חושבים שאחת כמוה מתאימה לגמר?? ובטח ובטח לזכיה??? כולם ענו לא. לא אחת שהיא צבועה, רעה, אנוכית, רכלנית, מנבלת את הפה, גזענית ומה עוד,קצרה היריעה. אז לא-לא לדמות המעניינת מהסוג הזה מגיע, אבל כן!!!!!!!!!!!!!!! לדמות שיצרה עניין, הייתה אמיתית, לא הייתה מחושבת,עשתה טעויות כמונו-בני אדם את יודעת,הצטערה על הטעויות האלו, ביקשה סליחה, ליז סלחה-ראתה בבית, והבינה שהכל מאתי. קרן דמות חיובית, טובה אמיתית, מ ד ה י מ ה! אם את רוצה עוד כמה דברים על מי היא קרן בעיני, ולשמחתי בעיני הרוב- אני אכתוב לך:) רק תגידי ונועה- גם אני הייתי "רעה" כמה פעמים בחיים שלי! משם הבנתי מה זה רוע. ומה אסור! ומתי לבקש סליחה, וכמה חשוב לבקש סליחה ומה לא לעשות שוב. קוראים לדבר הזה-נסיון חיים! אתי או דניאל-לא מכירות את זה. הן באות ממקום של מאוכזבות מהקהל, כי הן מושלמות!!! הן אותו טיפוס בדיוק-רק בשינוי אדרת.

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת חשבתי שתסכימי איתי ../images/Emo269.gif

עצם זה שאת חושבת שקרן באמת הצטערה... ושכל הרע שלה הגיע מאתי... מסביר בדיוק את הנקודה שלי
תודה לך! ואין שום דבר שאת יכולה לספר לי עליה שישנה את דעתי, פשוט כי ראיתי מי זו קרן במו עיני ואומרים שאין טוב ממראה עיניים. ואני שמחה שיש לך נסיון חיים.. ושאת לא מושלמת.... זו הגישה הנכונה ביותר בעיקר לפני יום כיפור

puma141

New member
נועה את משקרת לעצמך,ופוגעת בליז.מי אני

ומי את שנקבע מה נכון, אם ליז שהיא עו"ד ובה הייתה הפגיעה הקשה לדברייך וגם לדברי קרן- ליז ישבה, הסתכלה על הפרקים, ראתה ה כ ל- וקבעה!!!-"קרן, אני מקבלת סליחתך, כי ראיתי מי האשמה בכל, וזו אתי" :) תגידי, רק כדי להשאר בדעתך, ובדעת חברייך לפורום, ולשמור על קונצנזוס מוזר- את מגבה את אתי, לא מזכירה אותה, ושופטת את קרן?!!! חחחחחחח זה רק מצחיק, לא רציני וקצת מביך עבורך:) תחשבי קצת יותר!:)

noaxxx

New member
דידי,

מה שכתבתי היה באופן כללי, ואני ממש לא מתכוונת להיכנס ולדוש שוב בדמויות. זה כבר לא מעניין. ואני רק אבהיר לך, שלא גיביתי אף אחד, זה את הסקת לבד. ואם את באמת חושבת שאני כותבת רק כדי להיצמד לדעה הרווחת בפורום, אז באמת שאין לי כבר מילים. שתהיה לך שנה טובה. ביי

puma141

New member
נועה אל תכעסי. כי משום מה, את

אדם שאני די...מעריכה את דעותיו,למרות הניגוד לשלי. אני מתנצלת אם בחרתי מילים לא במקום-לך,אולי את האדם הלא נכון. קבלי התנצלות וביטול:) אחלה שנה שתהיה לך!!!

puma141

New member
הדור הבא=הריאלטי הבסט בישראל!!בלי ספק בכלל!רק

אורבך הרס להם את התכנית בהתחלה ובגלל זה הם אכלו אותה. אורבך היה ליהוק גרוע ומשעמם, והרושם הראשוני היה רע לכן הריטינג הנמוך. מבחינת תכנית-הריאלטי הכי מושקע והכי טוב שהיה פה! עניין במשך שלושה חדשים תמימים, בניגוד לאח הגדול שבכלל לא בא לי לראות אחרי הדור הבא 24/7.

poseidon111

Active member
דידי,מכירה את המושג "ראה דרכיה וחכם"?

אז אני מפנה אותך אל אנונימית במקום אל הנמלה. שתיכן אוהבות את קרן.שתיכן אוהבות את גב. שתיכן איתנות בדעתכן ושתיכן לא מהססות להביע אותה.אבל איזה הבדל. את נוטפת ארס,היא בהירות.את מנבלת את הפה,היא לעולם לא. את מפסיקה לקרא את מי שלא בדעתך,היא ממשיכה להתדיין ולהסביר בשלווה. את גורמת לפורום הזה להידרדר,היא מביאה תרומה משמעותית ואיכותית. לחשוב שיש לקרן וגב אוהדים כמוה,רק מחזק את דמותם בעיני.אוהדים כמוך רק מחזקים אותי בדעתי עליה ומחנהה. שני נשים,אבל איזה הבדל.

merilue

Well-known member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מקווה שזה יסתום לה ת'פה אחת ולתמיד

noaxxx

New member
מרילו ../images/Emo24.gif

מה שלומך?? איך בארץ.. הכל עבר בשלום?

merilue

Well-known member
וואוו היה א ד י ר !!!!!!

נועלה,חג שמח ושנה טובה ומתוקה, בריאות,פרנסה,ואושר ובהקשר לפורום,אאחל לך שבעתיד נתדיין רק עם אנשים טובים,ישרים ועם מעט שכל בקודקודם חחחח שולחת נשיקות וחיבוקים,תמשיכי להיות מקסימה וכן ירבו כמותך!!

noaxxx

New member
איזה כיף! אני שמחה לשמוע

גם לך שתהיה שנה
ושיהיה רק טוב.. בריאות הצלחה ושנשמע רק חדשות טובות... לגבי הפורום ובכלל... אני מאחלת לך בחזרה בדיוק את אותו הדבר...
תודה. אני שמחה שיצא לי להכיר אותך כאן, את אמיתית וישירה והיה באמת תענוג לקרוא אותך! ולסיום, קבלי גם ממני
ו-

izmeral1

New member
../images/Emo140.gifNOA.... חג שמח מתוקה של הפורום

תמיד נותנת את מילה ברגע הנכון ובמקום הנכון. חבל שאני אפס בעברית וניסוח. עוד משהו אני נשבעת. שאני כותבת. מגיבה כמובן .על התוכנית המכוערת. שאיתה עברנו תקופה.וטוב שזה פסק. כמובן טוב שנכנסנו גם לחגים שלנו. אז כך אני ראיתי לצערי הרבה דברים מכוערים מהצד של אותה קרן שחם פסה. אני מגיבה . על פי מה שראתי וכולם ראו. פשוט לנסות לשנות.את הכיעור ליופי..... זה לא הולך. יפה נשאר יפה מכוער זה נגד. -ונותר בכיעורו הרב. מספרים על ליז שקרן ביקשה ממנה סליחה. טוב התקבלה הסליחה?. אבל היא בספק . אותה ליז מפרגנת לקרן ולגב..משפט על (ליזי אילזה מארץ הפלאות? יום לפני ההדחה . שתתה לשכרה. ובוכה ליוני. ויוני מלטף אותה גם הוא שתוי כמו לוט. והם נעים צהמיטה שלה לחצר של איתן.אולי היא תראה אותו לפני השינה. והיא מספרת ליוני אני מאוהבת באיתן עד נשמתי.חחח אישה יפה" האם זוכרים מה אמרה לאיתן. איתן אתה לא הסטייל שלי. אני אוהב גברים כהים חחח היה זה בדייט מסן כמה סבל איתנושי החמוד את כול הקוקו והסרפן" . אז הנבתם למה ליז החמודה התנהגה כמו שהיא התנהגה הכול בגלל האהבה" וקלטו. אותה.ןפשוט אמרו לה זוזי קרן הראשונה) א כי איתן לא אהב בה דבר. ב-כי היא עורכת דין? אם בכלל. מאיפה התעודה ? והיא אכן בגלל הדרך שלה לעבוד עם אנשים- מחייב מצידה להגיב כך.. על הלעג של קרן לליז אף אחד לא עשה. יחד עם ליהי כמובן. אתי קטנה ליד הלסתות האלה .אחת לסת ממש בולעת את המוח של האנשים היא קרן. הלסת הפעורה השנייה של ליהי פשוט בלעה את בן בשלמותו. אגב הוא דומה לה קצת.. איך בכלל עשו ממנה בחורה. שהאל יסלח לי נראת משוחזרת. .נראה היה לנו חלום בלהות.רק לראות ים מסך של הלסת הפעורה.. במקומה לא הייתי מעיזה להיראות לא על המסך. בכלל. הכול בסתר.אלה יוסטוררררררר. אלק הלכה לתחרות. והרבה מחלות יש לכמה בחורות גם זה לא לעניין להיות במקום כזה. לחולים תמיד נאחל רק בריאות. הרבה בריאות. אבל מה לעשות .ערוץ 10 לא מצא הרבה בחורות עם איכות טובה. רק דניאל ואורטל. היו לעניין. זהו דף חדש. אין לדוש יותר...... בתוכנית הבזויה שעברה. טוב שנכסנו לשנה חדשה. שנה טובה
לך לכולם.

noaxxx

New member
אן ../images/Emo24.gif תודה

את מקסימה וממש הצחקת אותי עכשיו..
ואת לא אפס בעברית.. אני חושבת שממש השתפרת... בטוח שגם בזכות הכתיבה כאן בפורום.. ואגב, היו עוד כמה איכותיות כמו עדי ואיילת... אבל די, זהו... כמו שאמרת.. דף חדש. שתהיה גם לך שנה טובה ומתוקה

puma141

New member
חחח מריליו זה לא.קיבלתי מפוסי הרבה יותר א

ארס בעבר והוא לא היה היחיד. פשוט מה שלא נוח לכם לשמוע-אתם תוקפים:) זה פורום של כולם, כל אחד מביע דעתו, דעתי על הגברת טרקאי היא כזו, יש סימוכין לדברי-אי אפשר לסתום פיות, וליפות את המציאות. בסוף היא מגיעה-בדיוק כמו שראינו בסוף מי היא דניאל טרקאי. חג שמח

למעלה