צהריים טובים../images/Emo13.gif נראה לי שהעניין הוא כזה...
מבחינת אהדת הצופים, יש כאלה שמתחברים ל- 'דמות המעניינת', שלכאורה עושה את המשחק, ולא משנה כמה היא שלילית. ויש כאלה שמתחברים ל- 'דמות' על פי אופייה. אין ספק שהריכולים והתחמנות של קרן דרשו הרבה זמן מסך והפכו אותה ל'מעניינת', ואילו הדמויות ה'טובות'- אין ריכולים = לא מעניין מספיק כדי לקבל זמן מסך (מיותר לציין, שלא לדעתי האישית). בתכניות ריאליטי, תמיד הדמות שעושה הכי הרבה 'בלגן' זוכה לזמן החשיפה הגדול ביותר, ולא משנה אופייה. העניין הוא אם ליפול לפח הזה, או להפעיל קצת את ההגיון ולהבין לבד מי נגד מי, בלי לאכול את מה שההפקה מבשלת. הרי רבים מאוהדיה של קרן, חושבים שהיא היתה רעה בהתחלה (שזה יותר כמו שני שליש מהתכנית..) וכשגב הגיע היא השתנתה (ואני חושבת לעצמי, הם באמת מאמינים שאופיו של אדם יכול להשתנות כ"כ מהר בהתאם לנסיבות?) וגם, רבים מהם טענו שהם לא יכולים לקרוא את גב, ויחד עם זאת, פרשו התנהגויות שלו (ולא רק ביחסו לקרן, אלא גם באופן כללי), מה שהופך את הפרשנות שלהם לחסרת כל בסיס. אין לי ספק, שהפרשנות לגבי קרן וגב בחודש האחרון נשענה בעיקר על תחושות ולא על עובדות, שכמובן היו חסרות (כשנזכרים כמה מעט הראו אותם בשידור הישיר). רוב האוהדים שלהם מצאו את עצמם, לא בהכרח במודע, משלימים בראשם את החסר מהפרקים הערוכים ומהכרותם את גב מהשרדות (מה שגם לא אמיתי, מאחר והישרדות היא כמובן תכ' ערוכה גם כן, וכל רושם ממנו למעט היותו אסטרטג, לא תופס מבחינתי). אז כל מה שנותר כעת לומר הוא ש'הצליח להפקה'- וזה הדבר היחיד שהם הצליחו בו, להביא לזכייתם של קרן וגב, אפילו אם זה דרש מהם לקצץ את הגמר ברבע שעה. אהה, סליחה, יש עוד דבר שהם הצליחו בו, וזה לייצר את תכ' הריאליטי הגרועה ביותר בתולדות הריאליטי בישראל!