בבעיה רצינית -הסקרנות אוכלת את אישתי

Blacklist45

New member
אם אתה חושש

אעז יש דברים בגו!!
היא כבר שם או שהיא עושה את הצעדים הראשונים בלי ידיעתך

DogsPCI

New member
היי סיגלית מקסימה
. מה שלומך?

ולך היו

מפגשים עם נשים אחרות במהלך השנים?
חד פעמיים או רב פעמיים?
יש לך מחשבות וסקרנות?
למה אתה כותב שידעת שזה יגיע?
ולמה אתה חושב שסקרנות מינית חייבת להרוס את המשפחה? אולי שניכם תצאו לחקור את העולם המיני ביחד?

מילי1991

New member
האם אתה בטוח?

אולי היא סתם מעלה את זה?
אני אתן אותי כדוגמא, אני לא יודעת אם זה טוב או רע, נורמלי או לא נורמלי אבל....אולי כרומנטיקנית חסרת תקנה/מושפעת מסרטים, אני עדיין רוצה ושואפת שיהיה רק גבר אחד בחיי, כל חיי ושתהיה אהבה גדולה כמובן
אני בת 25 ומעולם לא היתה לי מחשבה שאני רוצה ניסיון עם כמה פרטנרים בחיי
אני באמת מאמינה שיש עוד שיגידו כמוני
לפני שאתה נסחף עם זה, נסה לדבר איתה להבין מאיפה זה נובע
אולי היא סתם מנסה להדליק אותך לקבל ממך תשומת לב

מילי1991

New member
ואגב

אתה בטוח שיש לה פנטזיות על גברים אחרים? זה אמיתי? לפי מה אתה יודע את זה? אשמח אם תצטט את דבריה של אישתך
יכול מאד להיות מצב אחר, שהיא חושבת על סקס עם אחרים כמן מחשבה שאמורה לדמות חיים משותפים עם גבר אחר, סקרנות של איך זה ייראה, אולי יהיה לה יותר חופש שאתה לא נותן לה? (אפרופו ניתוק מחברות- מה נראה לך???!)
אולי אתה שתלטן מידי? פרימיטיבי קצת?

Blacklist45

New member
בשניה שהיא

בחוץ מתנסה אתם בדרך לגירושין. ראיתי את זה קורה יותר מדי פעמים
אז היא היא רוצה להתנסות שתבין שיש כיוון אחד לזה וזה גט
כי לא אתה ולא היא תוכלו לחות כך

אתה לא יכול לעצור כלום. אתה יכול להיות שותף שאפשר לבטוח בו

עם כל הלבטים, ולא מישהו חונק שגורם לכך שצריך להשתחרר ולעשות דברים מאחורי גבו.
בין אם זה להפגש עם חברות באילת, לסיים את הגלידה במקרר או דברים אחרים שלא מוסכמים עליך ובינכם. אתה יכול להתחיל מלהקשיב לה בכל מה שיש לה בראש בנוגע לנושא הזה, ואתה יכול להתחיל מלשתף אותה בפחד שלך לגבי המשפחה ברמה שתראה לך גם
כמה אכפת לך מאשתך בלי הילדים. סקס עושים גם אחרי הילדים כפעילות עם האשה, ללא הילדים. אם לא תשקיעו ביחד בתחזוקת הלהבה ובגיוון כל אחד היה משתעמם. יש לך פה הרמה להנחתה להעלות רמה בחיי הסקס ואתה פוחד איך אתה נועל אותה בבית עם חגורת צניעות? זה לא סקסי בעיני אף אחת חוסר בטחון כזה.

למעלה