בגלל ששרשור הפיקים נעלם לו איי שם

PakoLina

New member
אוקיי, הנה בשבילך..

ורק שתדעי, זה ממש לא קשה.. פשוט מחבריםאת האותיות ק' ג' א' י' ו' מ' נ' ה' ש', בעיקר את אלה,
ויוצרים שמות.. טוב אז הנה כמה בשבילך: קוגורו מאיוקו גקורו גקורה מקירו שיקורה שיקורו טוב, הבנת ת'פרנציפ, נכון? אז כל השמות האלה כתבתי בפחות מחצי דקה.. אז את יכולה להמציא כמה בעצמך..

J e i n

New member
הנה פרק 5 בפיק שלי!

שמתי אותו גם בשירשור פיקים הקודם אבל אבל אחד לא ראה. פרק 5 ...אינויאשה רצה להרוג אותם. הוא ידע שזה לא יצליח! שיפו המטומטם! נאראקו היה ערמומי מידי כמובן, הם היו צריכים לדעת שלא יכלו לרמות אותו. מה הם יעשו כעת? אילו רק חבורת הטיפשים הזאת הייתה מקשיבה לו אי פעם... מירוקו ניסה למשוך את הזמן: "ואיך נדע שתחזיר את בן הערובה ברגע שבו נביא לך את הרסיסים?", הוא שאל, מחפש בינתיים בקדחתנות דרך בה יוכלו להתחמק מכל התסבוכת. נראה שלהביא לנאראקו את הרסיסים בתמורה לעזרה במציאת קאגומה באמת לא רעיון טוב. "נחליף בין הרסיסים ובן הערובה בו זמנית", נאראקו ענה בביטחון. ואז חיוכו היהיר נעלם במהירות והוא שאל "אתם מתחרטים?", קולו הזכיר את השקט שלפני סערה. "כן!" ענתה לו סאנגו בפתאומיות, מוצאת את הפירצה שחיפשו על מנת לסרב לנאראקו. אינויאשה, מירוקו ושיפו הסתכלו עליה. "אתם בטוחים?" שאל שוב נאראקו, קולו הקר מצמרר אותם. צפייה מתוחה הייתה באוויר. "כן" אמרה סאנגו בביטחון, קולה החלטי, "אנו מוותרים על הצעת העזרה שלך נאראקו, נסתדר לבדנו". שקט השתרר. לבסוף נאראקו אמר: "בסדר, אבל אתם תצטערו על כך. בלעדי, לא תזכו לראות עוד את קאגומה לעולם!" ובזאת הוא פנה ונעלם כהרף עין, לפני שהספיקו להגיב בדרך כלשהי. "הוא הלך." סאנגו אמרה בפיכחון. "מה נעשה כעת?" שאלה לא רווי תקווה במיוחד. "מה זאת אומרת מה נעשה? נצא לחפש את קאגומה כמובן! מה עוד יש לנו לעשות?" אמר מירוקו ופנה לארוז את חפציהם. ועכשיו מה שעבר בינתיים על קאגומה החל מאותו לילה...: קאגומה התעוררה. לא היה לה מובן מדוע. היא קמה ממיטתה המאולתרת על האדמה, מניחה בעדינות את שיפו שנח קודם לכן בזרועותיה על הסדין. לאחר מכן היא לקחה ערימת סדינים נוספים, הוסיפה להם תחבושות שהיו בתיקה, וגם כמה עלים, ושמה את כולם מתחת לשמיכה שלה, מכסה אותם שלא יִרָאוּ. לא היה לה לגמרי ברור למה היא עשתה זאת. פשוט הייתה לה הרגשה כאילו זה הדבר הנכון לעשות. היא הרימה את חפציה: תיקה, הקשת שלה ואשפת החיצים. קאגומה פנתה לכיוון העצים מאחוריה ישב אינויאשה, אך הוא לא ראה אותה, היא ידעה שיש מישהו שידאג לכך. לפתע חשה משיכה חזקה ללכת לעבר העצים. היא החלה לנוע. משום מה החושך לא הפריע לה. הוא לא מנע ממנה ללכת מבלי להיתקל בדבר בדרכה. היא לא תהתה מדוע היא מתגנבת מבלי לדעת בלי לאן, או למה, או מה בדיוק גרם לכך שאינויאשה לא הבחין בה. ראשה היה מטושטש ומחשבותיה מעורפלות. לא נורא. הייתה לה תחושה של ביטחון, כאילו דבר לא יקרה להכל עוד תמשיך ללכת בעקבות האורות הזוהרים שעופפו לפניה, מורות לה את דרכה. האורות. מתי הם הופיעו? היא לא הצליחה להיזכר... ההליכה נמשכה עוד ועוד, אך קאגומה לא התעייפה. היא הרגישה כמעט כאילו רגליה צועדות באוויר. בכלל, התחושה של כל המצב הייתה לא מציאותית, כאילו היא חולמת. היא לא ניסתה לשנן את המקומות שעברה בדרכה, וגם אילו ניסתה, לא סביר שהייתה מצליחה. הנוף היה זהה לאורך כל הדרך, רק עצים קודרים וכוכבים נוצצים מעליהם, לא ניתן היה להבחין בין מקום אחד למשנהו. האורות הפסיקו לנוע קדימה, הם נעצרו במקומם. גם היא עצרה. הם עפו מעלה, לעבר ענף עבה שיצא מעץ רחב מאוד. היא עקבה אחריהם במבטה. לפתע הופיעה שם אישה, כאילו משום מקום. האישה הייתה יפה מאוד. קאגומה חשה כאילו הייתה אמורה להכיר אותה, אך שם הדמות וזהותה חמקו מזיכרונה כל הזמן. פתאום היא הרגישה את הערפל ששכן בראשה מתפזר, כעת היא יכלה לחשוב בבהירות. היא נזכרה בדמות. זו... "קיקיו!" זעקה קאגומה.

J e i n

New member
פרק 6, וצירפתי גם את השאר במסמכים

פרק 6 ...כעת, משמחשבתה הייתה צלולה, הגעתה לכאן כבר לא נראתה לה טבעית כל כך... זו הייתה קיקיו! אבל למה היא עשתה את זה? "למה הבאת אותי לכאן?" קאגומה שאלה. קיקיו ענתה: "כי אני זקוקה לך שתעשי משהו". "מה?" קאגומה שאלה בחשדנות. "אני זקוקה לך... כדי שתעזרי לי להרוג את נאראקו" ענתה לה קיקיו. קאגומה הופתעה. קיקיו הייתה כוהנת גדולה וחזקה, למה שהיא תזדקק לעזרתה של קאגומה?... "למה היית צריכה להוביל אותי לכאן בדרך כזו?" שאלה קאגומה, עדיין חשדנית. "כי אני לא רוצה לראות את אינויאשה", קיקיו ענתה בקול קר, אשר הבהיר בבירור שאינה רוצה להמשיך בכיוון זה. קאגומה שינתה נושא: "מה את רוצה שאני אעשה?" שאלה. "אני מתכוונת להשמיד את האבן ואת נאראקו בו זמנית. הסיבה שנאראקו משתדל לעשות תרמיות מלוכלכות לכל מי שממנו הוא לוקח את הרסיסים היא שאם האבן תהיה טהורה, הוא לא יוכל להשתמש בה..." "ואני חשבתי שהוא סתם מגעיל..." קאגומה קטעה אותה. צל של חיוך נראה על פניה של קיקיו. היא המשיכה בדבריה: "למעשה, היא תתחיל להילחם איתו, ומה שאני חושבת שיקרה אז, זה שהם ישמידו זה את זו" קיקיו ענתה לשאלתה של קאגומה. "רעיון נחמד אבל מה את רוצה ממני? איפה אני משתלבת שבכל זה?" שאלה קאגומה. "כרגע, רוב האבן בידי נאראקו והיא מוכתמת ברוע שהוא זרע. אני רוצה שתתני את הרסיסים שלך לנאראקו, לאחר מכן תשלחי חץ. אם תפגעי באבן, היא תטוהר והכוהנת הכלואה בה תשתחרר ותילחם בנאראקו. את מכירה את הסיפור?" קיקיו הסבירה לה. "כן. החיצים האלו עד כדי כך חזקים?" מלמלה קאגומה, מופתעת מעט. "כרגע לא", ענתה לה קיקיו, "אבל אם תקדשי אותם באופן חזק יותר מאשר עכשיו..." "אבל אני לא כוהנת! איך אני יכולה לקדש את החיצים? למה שאת לא תעשי את זה?" אמרה קאגומה. "כי אני לא יכולה", ענתה לה קיקיו. "למה?" קאגומה שאלה בהלם. לאחר שתיקה קצרה קיקיו ענתה לה בקול עגמומי: "כי גנבתי את הנשמות". אחרי כמה דקות קאגומה אמרה בקול חלש "אה". "אבל איך אני יכולה לעשות את זה?" תהתה. "ליבך טהור, את יכולה להיות כוהנת. כל מה שחסר לך זה שנים של לימוד, אבל את זה אני יכולה להעניק לך." קיקיו אמרה וירדה בקלילות מן העץ. היא החלה להתקרב אל קאגומה. "איך?" קאגומה שאלה, בולעת את רוקה. קיקיו לא ענתה לה, היא רק נגעה בעדינות במצחה של קאגומה. עיניה של קאגומה נעצמו והיא נפלה, אך גונבי הנשמות של קיקיו תפסו אותה לפני שפגעה ברצפה. "שאו אותה למקום בולט שבו אינויאשה והחברים שלו יוכלו למצוא אותה" אמרה להם, אור הזריחה מנצנץ בשערה. אינויאשה, מירוקו, שיפו, סאנגו וקירארה צעדו בעגמומיות לעבר הכפר הבא. הם ביקרו כבר כמעט בכל הכפרים בסביבה, ועדיין לא היה אף סימן לקאגומה. הם היו סחוטים, אך עדיין המשיכו ללכת, למרות שהיתה להם הרגשה שהם לא ימצאו בכפר הבא יותר משמצאו בקודמים. השקיעה התקרבה, עוד מעט יצטרכו למצוא מקום לישון בו. לפחות דבר אחד לא היה רע- הם לא ראו את נאראקו מאז שסירבו להצעתו, אף שזה גרם להם להיות מתוחים עוד יותר. הם פחדו שבכל רגע הוא יצוץ וללא קאגומה הם יפסידו. לפתע אינויאשה נעצר, והשאר נעמדו מאחוריו. "מה קרה?", שאל מירוקו בדאגה. אינויאשה רחרח את האוויר, ומבלי לענות הוא החל לרוץ לבדו לעבר בליטה קטנה מעל הקרקע שהיתה במרחק מסוים מהם. השאר רצו אחריו, מתאמצים להשיגו. לבסוף הם הגיעו אל הערימה. כשראו מהי, ליבם החסיר פעימה. מה שהם ראו היה קאגומה שוכבת, עיניה סגורות ואיננה נעה. היא נראתה חסרת רוח חיים... מקווה שאהבתם.... אל תשכחו להגיב!

keshush

New member
מדהים!!!!!!!!

המשך וכדאי לך שמהר!!! נצל"ת שיניתי חתימה

Horse Wishper

New member
אוף../images/Emo70.gif

למה כזה מתח
פליז תמשיכי מהררררררררררררררררררררררר

Horse Wishper

New member
חלק ה': אזהרה- ארוך../images/Emo70.gif

"אינויאשה!" צעקה קגומה בעוד הרוח שורקת באוזניהם, היא ראתה את תמונת היער מתקרבת יותר ויותר. היא חשבה שהוא לא שמע אותה בגלל הרוח אבל הוא צעק אליה משהו בחזרה. "מה?!" צרחה היא. אינויאשה נאנח בלי קול והאט מעט את הקצב של הריצה המטורפת. "אמרתי, מה???" הוא אמר ברוגז, האף שלו המשיך לעבוד ואוזניו שגשגו, הריח התחזק, הוא היה כל כך מוכר... "מה קרה לך? מה זה הריח? ומה אתה ומירוקו חושבים?" שאלה אותו מטר של שאלות, אינויאשה התמהמה ולא ידע איך לומר הכל בבת אחת. "אני רק אומר לך משהו אחד" אמר אינויאשה ולאט לאט הגביר את המהירות "הרחתי שד! והריח היה של נאראקו! יש פה שד של נאראקו!" ושוב הגביר את המהירות לפני שקגומה תספיק לענות. קגומה סידרה לה את הדברים והיא נבהלה עד כדי חרדה. "סאנגו בסכנה!!!" צרחה וצעקה: "תחזור למהירות הקודמת!" אינויאשה חייך לעצמו וממש טס לעבר היער ועקף את מירוקו שצעק בייאוש "תצילו אותה!" "היום המושלם נהרס" חשבה קגומה בצער, היא הבינה את מה שאינויאשה רמז לה... כשאינויאשה הגיע עם קגומה על גבו, זה כבר היה מאוחר מידיי... הם ראו את סאנגו מוטלת על אבני החוף, קירארה שמה את כפתה על חזה וייבבה בקול מעורר רחמים. על פניה של סאנגו היה מבט מיוסר, והיא רעדה, כל גופה רעד, כאילו קיבלה התקף עוויות, שפתיה זזו בחוסר מנוחה, ענייה מצמצו, וכשהן היו פתוחות, היה עליהן מבט ריק, חסר הבעה, כאילו מישהו גנב לה את נשמתה. קגומה הזדעזעה. היא ראתה על שפתיה הנאות מין נוזל... בצבע סגול. היא הפנתה את מבטה לסאם, שעמד מולה עם חיוך לגלגני, הוא דיבר אליה, כאילו אינויאשה לא הגיע בכלל עם קגומה על גבו. "כמה חבל..." אמר הוא "את חשבת שאפשר לאהוב אותך בכלל... איי נאראקו יהיה מאושר!" רק השם העביר בה בחילה, היא רעדה, היא נהייתה אדומה וכעסה כל כך, היא ירדה מאינויאשה בגסות והלכה לעבר סאם. אינויאשה עד עכשיו בהה בסאנגו המתפתלת בייסורים והסתכל מבועת על סאם, שאמר את דבריו. "כמה חבל..." מלמל "כמה חבל..." הוא הרגיש את קגומה מחזקת את האחיזה שלה בכתפיו של אינויאשה, הוא הרגיש את הרעדה, אבל לא ציפה לתגובה כמו איך שהיא הגיבה: היא ירדה מעליו בגסות והלכה היישר לעבר סאם. "חתיכת מנוול!!!" צעקה עליו ועוד יותר התקרבה. הוא הפנה את פניו אליה וחייך. היא עצרה במקומה, מבועתת, אינויאשה הזדעזע מרחוק והתקרב לתמוך בקגומה שעוד שניה הייתה מתעלפת. "אני בסדר..." ניסתה לומר אבל אינויאשה המשיך לתמוך בה. מה שהם ראו היה שונה לגמרי מסאם הקודם. שיערו השתנה לשחור, התלתלים הפכו מתלתלים עדינים ויפים לתלתלים גסים ורעים, מקורזלים ומבועתים, עיניו הפכו אדומות ובערו באודם כל הזמן, פיו היה סגול כולו, טיפה סגולה מפיו נזלה לאורך הצוואר, הוא חייך חיוך רשע. אחרי כמה שניות קגומה התאוששה והתנערה מאינויאשה שצפה בה בדאגה. "אל תעשי משהו פזיז!" הזהיר אבל היא לא שמעה לו. היא התקרבה לסאם. "חתיכת בן זונה מנוול, מגעיל, תפל... מה עשית לה!!!" דמעות נקוו בעיניה והיא העיפה לו סטירה היישר ללחיו הימנית, באותו הזמן היא עצמה את עיניה מרוב בכי. אינויאשה ראה את הטיפות הסגולות שהיו רפויות על פיו עפות יחד עם הסטירה אבל חלק נדבקו ליד של קגומה, גם סאם הצליח לירוק עליה כמות מאוד נכבדת של נוזל סגול על ידה. היא צרחה בכאב. היא לקחה את היד שלה לעצמה, כשלה לעבר אינויאשה, והתמוטטה בין זרועותיו הפתוחות. במקום שנפלו הטיפות הסגולות נבצר פצע עמוק והטיפות גלשו פנימה... כאילו מוכנות לבצע את עבודתן הראויה. אינויאשה הניח אותה בעדינות על האדמה והחל לנער אותה. "קגומה!!!" צרח והיא פקחה את עיניה לשניה. "זה רעל..." לחשה "תציל את סאנגו... קח את ה** שלי..." הוא לא שמע מה לקחת. (זה לא צינזור כולם, הוא פשוט לא שמע מה לקחת...) היא התמוטטה ואז הוא ראה פתאום משהו שהוא שכח ממנו בכלל... הוא ציפה לראות את שפי כחיה קטנה וצנועה, אבל הוא ראה זאב עצום! הזכר לחיה הקודמת נעלם ונמחק, זה לא היה כמו קירארה בהגדלה, כשהיא גדולה- הוא נהיה שחור כולו, עם סימן ענקי של ברק לאורך בטנו בשני הצדדים, עיניו אדומות ושני ניבים ענקיים עטרו את פיו. הוא נראה מרושע. הוא היה ליד סאם וכל הרגע פנוי סאם ליטף אותו, קירארה הסתכלה עליו, מבועתת, היא אהבה את השפי הקודם... היא שנאה את השפי העכשווי. פניו של שפי היו חסרי הבעה, עיניו ריקות, המבט המוכר... רגע... זה כמו המבט של... קוהאקו! זה היה כמו המבט שלו שהוא נשלט ע"י נאראקו! זאת אומרת, ששפי הוא טוב ורק סאם שולט בו פשוט??? אינויאשה היה מבולבל ולא ידע מה לעשות.

Horse Wishper

New member
המשך פרק ה': בגלל ההגבלה...

מירוקו לא ידע מה הוא הולך לעשות, הוא נתקע בשורש של עץ ונקע את רגלו, הכאב היה ללא נשוא אבל גם הדאגה לסאנגו הייתה ללא נשוא, הוא צלע לאורך כל הדרך עד שהגיע לקצה היער והוא כמעט התעלף למראה המחזה. סאנגו מוטלת לה ליד הנהר כאילו בהתקף עוויות, זעה בייסורים ומבטה סתום. לידה עומד סאם שונה לגמרי, ולידו עומד שפי, שגם השתנה לצורתו הרעה. מולם הוא ראה את אינויאשה מתכופף ומנסה לנער משהו, אחרי כמה שניות הבין שזאת קגומה, היא פשוט שכבה, אבל אחרי כמה רגעים התחילה בהתקף עוויות דומה לזה של סאנגו. אינויאשה נראה עובד עצות ומודאג מאוד. מירוקו בער והתקרב. "אינויאשה!" צעק ואינויאשה הרים את מבטו. "מה קורה כאן?!" אבל לפני שאינויאשה פתח את הפה סאם ענה: "תן לי להסביר לך מאהב..." מירוקו הסתכל עליו ברוגז ולא האמין למראהו שהשתנה. פיו של סאם התרחב בחיוך מלא פה עם שיניים צהובות... "אני הוא קונגוקו" אמר השד שפעם נחשב ל"סאם". מירוקו התחלחל וכמעט אמר משהו אבל עצר בעדו, הוא רצה לשמוע את כל הסיפור מה קרה לסאנגו... "אז" המשיך קונגוקו "נשלחתי בידיי נאראקו" השם העביר בחילה בשני הגברים "כדי לראות אם בת אחת נופלת שבי בקסמיי..." מירוקו התחיל להאדים והתקרב צעד אחד לעבר קונגוקו אבל אינויאשה עצר בעדו- הוא תפס את ידו. מירוקו לא התנגד לו אבל לא מש מעמדתו, הוא נקב בקונגוקו מבט בוחן ורע. "הוא חשב על קגומה..." כאן הפסיק לשניה והסתכל משועשע על אינויאשה המאדים, שפתיו רטטו והוא לפט את אחיזתו במירוקו, כאילו לשלוט בעצמו, קונגוקו המשיך: "אבל קגומה קצת יותר חכמה ממה שהוא חשב, והזולה יותר הלכה אחרי בעיניים עיוורות, ראו את זה על ההתחלה..." והפעם עצר והסתכל משועשע במירוקו שהתקדם עוד צעד וגרר את אינויאשה צעד אחד על האדמה. הוא המשיך: "אמרתי את זה לאדון והוא אמר שגם הבומרנג והתמיכה שלה מעצבנים אותו (עוד צעד מצד מירוקו ועוד גרירה של אינויאשה) אז הוא אמר לי להפעיל את קסמיי עליה." כאן עצר "אתם יודעים בנים" אמר קונגוקו "צריך לדעת איך להרשים בנות... דבר ראשון זה שער יפה..." פתאום שיערו הפך להיות בלונד יפה כמו שהיה פעם. "בלי רעל..." אמר בצחוק והוא בלע את הרעל שנעלם. "פנים יפות- זה כולל פרצוף מושלם עם עיניים יפות..." פתאום הוא חזר לצורתו המקורית כ"סאם" ואינויאשה הבין, גם מירוקו- זה שד שיודע להפוך למי שהוא רוצה בלי להתאמץ, רק לחשוב או לומר והוא כבר ככה, והוא בא כדי לקחת את קגומה אבל סאנגו נשבתה בקסמיו... "כמובן שאני מעדיף את עצמי בצורתי המקורית..." אמר בלגלוג והפך בבת ניצחון לשד הנוראי ושוב קצת רעל טפטף לאורך צווארו ופיו נהיה סגול. מירוקו ואינויאשה ממש התעצבנו, אינויאשה הרפה מאחיזתו של מירוקו אבל אמר כשמירוקו התקרב קצת: "מירוקו! הסגול זה רעל! אם תיצור מגע איתו..." הוא הסתכל על קגומה בצער "תגמור כמוהן..." מירוקו לא זז צעד אבל הוא החל להתעסק עם ידו הימנית. "מירוקו!" אמר קונגוקו בלגלוג. "זה כל מה שיש לך? חלל אויר? אתה יודע" חייך בניצחון של מי שיודע שינצח מראש "שאם תשאב אותי תשאב את כל, אבל אני מתכוון את כל הרעל הסגול שבתוכי ותאמין לי" חייך חיוך יותר גדול ויותר מגעיל "יש הרבה כאלה, יש בעצם אין סוף, ואם תיצור מגע עם כל הכמות- תמות תוך שניה..." מירוקו חיזק את השרשרת והיה עובד עצות. הוא התקרב לסאנגו שלאט לאט התחילה להפסיק את ההתקף, כאילו היא דמה. מירוקו שם את ראשו על חזה. "היא לא תמות" נאנח בהקלה לעצמו "הדופק שלה סדיר לגמרי, אז מה הרעל הזה עושה...?" הוא צעק בלי בושה את המידע לאינויאשה. מירוקו תפס בשתי ידיה הרפויות של סאנגו, ברגליה הצמודות, כאילו בכאב, הניף את גופה הרפוי כמו בובת מריונטה על גבו והחל לרוץ, אינויאשה הבין את המסר ועשה אותו הדבר לקגומה. אחרי שהם ברחו ליער קונגוקו חייך בעליצות, קירארה נתנה מבט אחרון בשפי הנוראי ורצה אחריהם, היא קפצה על כתפו של מירוקו וחיככה את פניה בו. השמיים הפכו שחורים וירד גשם. נאראקו בא לכיוון קונגוקו. הוא הופיע מהצד השני של הנהר וריחף מעבר הנהר שהחל לגעוש בעוצמה. "אני גאה בך" אמר ועיניו האדומות נצצו בגאווה (לכל אוהבות נאראקו), שיערו השחור התנופף ברוח ונהיה רטוב מהגשם, הוא הסיר כמה שיערות מפניו וחייך את חיוכו. "אדוני..." הצדיע קונגוקו לכבודו "למחרת למשך כחצי שעה או שעה הבנות יהיו רגילות, ואז הרעל יתחיל להשפיע..." "יופי.. יופי..." אמר בגאווה וכרך את ידו סביב כתפו של עוזרו. "תנקה את הרעל הזה" העיר "לבינתיים, אינני רוצה להיפצע מיד משרתי ואז להרגו..." הוא חייך. קונגוקו בלע את כל הרעל ופיו היה יבש מכל רע. "אני רוצה לראות את פניו של אינויאשה כשיראה איך הרעל משפיע..." צחק נאראקו, אחריו צחק גם קונגוקו והם חזרו לארמונו של נאראקו. נו
אהבתם
רק שתדעו שהשקעתי הרבה בפרק הזה...
המשך בקרוב

keshush

New member
אם הבקרוב יהיה עוד 3 דקות זה בסדר

אם לא אז לא יהיו לי ציפורניים עד הפרק הבא המשך אני רוצה לדעת מה הרעל עושה אני רוצה המשך אני... אני... אני רוצה את מירוקו וסאנגו לנצח!!!!!

keshush

New member
הפיק שלי חלק א'

היה זה לילה שקט כל הקבוצה ישנה ליד המדורה ורק סאנגו התהפכה במשכבה חלומות מזמנים שניסתה לשכוח שבו והציפו אותה לאחרונה ולא נתנו לך מנוח. היא לא הניחה לאף אחד לשים לב למה שעובר עליה אבל הוא ידע, הוא שם לב שהילדה ההיא נמצאת אי שם יושבת על מצפונה, הוא ידע זאת כי עקב אחריהם זמן רב. בתחילה לא האמינה שזה בגללה היא לא רצתה להאמין!!! היא ניסתה לשכנע את עצמה שזה בגלל החרב, שזה בגללו שזה בגלל האבן!!! אך בתוך תוכה היא ידע- הוא רצה אותה את הילדה ההיא את ביתם. כשהגיע הבוקר כשכולם התעוררו סאנגו רק הצליחה להירדם קוגומה וקירארה נפנו להעיר אותה בזמן שמירוקו ואינויאשה יצאו לחפש אוכל, כשסאנגו התעוררה היא ראתה את קוגומה רוכנת מעלייה בדאגה, היא לא הבינה את פשר השעות הארוכות שסאנגו בילתה בשינה. לרוב סאנגו הייתה הראשונה למשכימים והייתה דואגת להעיר את השאר, קגומה רצתה לשאול אותה לפשר העניין אך לא ידעה איך ומתי יהיה הזמן המתאים. היא חשבה אולי לעולם לא יהיה זמן מתאים והחליטה לשאול אותה. כסאנגו התעוררה לגמרי לאחר שהתרחצה פנתה אליה קגומה בשאלה שכל כך הציקה לה: מה קרה לך סאנגו את עייפה מתמיד ואת לא מרוכזת בלחימה שלך?

keshush

New member
חלק ב'

סאנגו לא ידעה מה לענות הדבר האחרון שרצתה שייוודע להם היה עברה בעיקר עברה עם סאשומארו. קגומה חיכתה לתשובתה וכשזו לא הגיע אמרה- זה כל כך ברור אבל סאנגו, למה שלא תלכי אליו ותגידי לו. סאנגו לא הבינה העל מה קגומה מדברת אך נבהלה כשקגומה אמרה שזה ברור. אם את אוהבת אותו לכי ותגידי לו המשיכה קגומה, הנה הוא חוזר עם אינויאשה אני אעסיק את אינויאשה בזמן שתדברי עם מירוקו. סאנגו הרגישה כל כך הקלה שזה מה שקגומה חשבה שלא נתנה את דעתה להצעתה של קגומה. רק לאחר שאינויאשה ומירוקו הגיעו וקגומה לקחה הצידה את אינויאשה הבינה סאנגו את מה שנפל עליה- קגומה רצתה שסאנגו תתוודה על אהבתה למירוקו אהבה שבכלל ולא הייתה קיימת!!!!!!! סאנגו לא ידעה מה לעשות, מצד אחד יש את מירוקו- ברור שהוא אוהב אותה והיא לא תיפגע ולא תצטרך לעזוב את חבריה החדשים בשביל להיות איתו. מצד שני יש את סאשומארו- אהוב ליבה מאז שראתה אותו לראשונה ואבי ביתה. אם תבחר במירוקו יוולדו לה 10 אולי 20 ילדים וחייה יהיו בטוחים והיא תהייה מוקפת בחברים. אך אם תבחר בסאשומארו חייה יהיו בסכנה מתמדת, חבריה החדשים יתנכרו לה ולא בטוח שליבו של סאשומארו נתון לה כי לאחרונה נראה מסתובב עם ילדה קטנה, כל מה שרצה היה שושלת- המשך קיומו, ולא היה אכפת לו עם מי או על חשבון מי. והיא שהייתה מסונוורת מאהבתה אליו לא שמה לב לכך ונתנה לו את גופה. ברגע שנודע לה שהיא שימשה אותו רק ככלי להמשכיותו ברחה ונעלמה מחייו. את תינוקת שנולדה היא מסרה למשפחה אומנת שהבטיחה לטפל בה כביתם שלהם כי זוג זה הוליד ילד אחד אך בלידתו התברר שהאם לא תוכל להוליד עוד וזוג זה רצה מאוד עוד ילד או ילדה.סאנגו לא ידעה מה להחליט אך ראתה את קגומה מאותת לה שתפנה אל מירוקו היא הלכה אליו בזמן שחיפש עצים למדורה כדי שלא תיכבה ובליבה הגיעה להחלטה...

keshush

New member
חלק ג'

היא החליטה להיות עם מירוקו- היא תהיה הרבה יותר בטוחה איתו והוא אוהב אותה. היא כבר פתחה את פיה כדי לקרוא בשמו כשיד חזקה תפסה אותה וגררה אותה ליער, משום מה לא היה אכפת לה שחטפו אותה היא הבינה כבר שאם תחליט להיות עם מירוקו ייגזרו עלייה חיים ללא אהבה כי היא לא אהבה את מירוקו וליבה היה נתון לעד לסאשומארו. לאחר שנגררה זמן די ממושך נעצר חוטפה וגילה לה את פניו, היה זה סאשומארו היא לא האמינה למראה עיניה, היא לא הבינה למה. לפתע שמע קול צחוק היא הביתה בסאשומארו אך פניו נשארו חתומים כשם שהיו תמיד, היא לא הבינה מאין בא קול זה קול פעמונים נהדר זה קול צחוקה של ילדה. סאנגו חיפשה את הילדה בעיניה וכשהיא לא מצאה שאלה את סאשומארו מאיפה בא הקול. סאשומארו קרא בשמה של הילדה וליבה של סאנגו ניצבט- כך קראה לתינוקת- אבל לא יכול להיות שהוא מצא אותה זה פשוט לא יכול להיות!! כשהילדה הגיע היא כמעט והתעלפה זאת הבת שלה הנה הצלקת על היד. סאשומארו לא הבין את פרץ ההתרגשות של סאנגו כמובן הוא ידע שהיא אהבה אותו והוא אהב אותה יותר מכל דבר אחר בחיים אך היא לא ידעה זאת והיא לא נתנה לו הזדמנות להגיד זאת וכך כאשר הוא פגש את רין היא הזכירה לו אותה אבל הוא לא הבין איך זה ייתכן אבל בגלל הדמיון הקלוש הוא גידל אותה שמר עליה ואהב אותה כבת למרות שלא הראה לה זאת. הוא נתן לה להאמין שלא אכפת לו אבל היא המשיכה לעזור לו ולהיות איתו.

keshush

New member
חלק ד'

אני לא יודעת אם ראיתם אותו הוא התערבב לגמרי עם שאר הפיקים בנתיים במחנה ציפתה גקומה לסאנגו ולמירוקו היא החלה לחשוש כבר נגמרו לה הדרכים לגרום לאינויאשה להתרחק מהמדורה היא המציאה לאינויאשה תירוצים למה להתרחק מהמדורה אך לבסוף נגמרו לה התירוצים והם חזרו למדורה שם הם מצאו את מירוקו שם עוד עצים במדורה קגומה שאלה אותו איפה סאנגו הוא ענה שהוא לא יודע קגומה שאלה אותו אם הוא לא דיבר איתה והוא אמר שלא היא התחילה לדאוג ואינויאשה ראה זאת הוא שאל אותה מה קרה והיא הסבירה לו כל מה שהיה. כשהם הבינו שסאנגו נעלמה אינויאשה החל לרחרח משהוא לא מצא חן בעיניו הוא הריח את ריחו של אחיו סאשומארו מעורבב בריחה של סאנגו הוא צעק להם בכיוון הזה והם החלו לרוץ לכיוון סאנגו וסאשומארו כשהם הגיעו למקום שבו הם היו הם מצאו את סאנגו וסאשומארו בסיטואציה מוזרה ביותר- סאנגו שאיבדה את שיווי משקלה בעיקבות מציאת ביתה בידי אביה נפלה על סאשומארו שחיבק אותה כדי שלא תיפול ומסביבם רצה ומתרוצצת רין. אינויאשה שכל פעם שהוא רואה את אחיו הבכור מתעצבן שלף את חרבו טסאייגה אך בטעות פגע ברין סאנגו נבהלה תפסה את רין ורצה איתה כדי לטפל בה, סאשומארו שדאג לרין רדף אחריה ואינויאשה מירוקו וקגומה רדפו אחריהם אינויאשה כדי לפגוע בסאשומארו ומירוקו וקגומה כדי להגן על סאנגו. כאשר מצאה סאנגו קרחת יער השכיבה בה את רין והחלה לטפל בה מאחר שלא הצליחה לטפל בה מספיק טוב ורין הייתה על סף המוות החלה לבכות עליה היא צעקה "בתי, למה? עד שמצאתי אותך אני מאבדת אותך. זה לא הוגן אביך זכה לזמן איתך ואני לא זה היה צריך להיות ההפך"

J e i n

New member
הפיק שלך מהמם

זאת כבר אמרתי לך, בינתיים אני מחכה בקוצר רוח לפרקים שעוד לא קראתי...

למעלה