בגרות

משנה,../images/Emo205.gif

כי אז הקריאה הרקורסיבית שונה (איפה שמפחיתים-מחברים, ואיפה שמחברים-מפחיתים), והתנאי יציאה שונה. הבנת?

The Albatross

New member
רבאק

אם S>0 אז: צייר ריבוע (S, X, Y, color) // לא זוכר לגבי הפרמטרים, מקווה שאת מבינה את הרעיון קריאה לעצמי (S-2, X+1, Y+1, color) סיים אם בפונקציה לעיל, מה זה משנה איפה אני שם כל אחת מהקריאות?

תיקון:../images/Emo205.gif

אתה צודק, זה לא משנה (אחרי התייעצות עם המורה שלי). אין שום הבדל- הפלט יוצא זהה. סליחה ששיגעתי אותך ובהצלחה

krumer18

New member
שאלה בקשר לבגרות...

יש כאן מישהו שבבחירה למד חישוב מקבילי ומבוזר וקיבל דף שונה רק של החלק הזה? סתם מעניין אותי כי יש 8 בתי ספר בארץ שלמדו את זה (וזהו אין יותר, זה ירד מהתוכנית של שנים הבאות). ובנימה אופטימית זאת אני שמח להגיד : הצלחתי, סיימתי מחשבים!! (בעצם לא כי התקבלתי לתכניתן בצבא אבל נו מילא..
)

khtur135

New member
תשובות

איפה אפשר למצוא תשובות לבגרות של היחידה והשתי יחידות של י"א מה שיביא לינק יצא גדול

bar1988

New member
שאלה בקשר לבגרות- שא' 12 אוטומטים

אם למשל בשאלה 12 שהיה צריך צייר אוטומט, ציירתי שני אוטומטים ועשיתי חיתוך ביניהם ע"י טבלה, זה בסדר? או שיורידו לי נקודות על זה שחילקתי לשני אוטומטים במקום לעשות אוטומט אחד?

gilatb1

New member
עוד שאלה על האוטומט..

מורידים נקודות אם האוטומט עם הרבה יותר תחנות ממה שאפשר? ז"א..יכולתי לצייר אותו יותר קצר, רק שבהתחלה הפרדתי בין 0 ל-1, ואז זה יצא יותר ארוך..

Tomer878

New member
חח אחי גם אני הפרדתי ל0 ו 1 !!!

הקטע הוא שבכלל לא צריך... כמו חמור יצא לי אוטומט של חצי דף.. אבל לא נראה לי יורידו לנו

gilatb1

New member
אני בת, חח וכן.. אחרי שמילאתי חצי

מהדף באוטומט הזה, קלטתי שבערך כל ההמשך של 0 ו-1 שווים... אבל כבר לא היה לי כח להשקיע בסידור.

rny123

New member
זה רק אני או ש..

בשאלה 4 (עיצוב תוכנה) סעיף ד זה יוצר סדרה במחסנית שהאיבר הראשון הוא a מספר האיברים הוא n וההפרש בין כל איבר הוא d אבל מה שמוחזר זה לא סכום איברי הסדרה..זה סכום איברי הסדרה ביחד עם איברי המחסנית המקורית. כי הרי זה דוחף את הסדרה אחרי(או לפני, תלוי איך מסתכלים על זה) איברי המחסנית המקורית.. או שהתבלבלתי ובסעיף ד' היה כתוב מחסנית ריקה?

למעלה